Agappe Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 jak widać Anatka z Emiska się ładnie bawily, tylko jakis mały zboczeniec szukał okazji na amory z którąś z panienek :diabloti::evil_lol::evil_lol: tymczasem ide coś zjeść i może się pouczyc.. reszte zdjęć wstawie wieczorkiem
Druchna Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Ale Wam fajnie, że możecie się tak spotkać w dzień (kiedy pracusie stukają w klawiatury) Zdjęcia super :loveu: zwłaszcza te z natłokiem kitek :) Czekamy na następne
Druchna Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Pozdrowienia przesyła Taro Lampka zwany również Abażurem lub Kloszem :)
Druchna Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Dziura się goi - ale futra to tam prędko nie będzie :-(
wani Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Jejku jej, alez mina nieszczesliwa :roll: A co do wystawy - jaka decyzja? Licze, ze pozytywna ;)
Druchna Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 wani napisał(a):Jejku jej, alez mina nieszczesliwa :roll: A co do wystawy - jaka decyzja? Licze, ze pozytywna ;) Czekam z decyzją do ostatniej chwili - czyli soboty :) A Emiśka ma futro czy zaczyna się już rozbierać? Taro gubi tony podszerstka - czeszę go 2 razy dziennie zapełniając śmietniki jego wełną a i tak dom wygląda jakby rósł w nim las pylących topoli :-(. Mama powiedziała że jej nowy dywan wygląda jakby znaleziony był na śmietniku. Żeby nie było - odkurzam :razz:
Veene2 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Emiska ma futro, ale kurcze, chyba powinna je juz wymieniac na wiosne :razz: sam nie wiem... Mam nadzieje, ze do niedzieli wytrzyma - chyba ze pod prysznicem pol siersci z niej splynie;)
Agappe Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 troche mi się przeciągnął ten wieczór ;) Anata zagryziona:evil_lol:
Agappe Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 i ostatnia partyjka chodzenia po Anacie i generalnie zdjęć z wczoraj
Veene2 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Kurcze - one naprawde sie ladnie razem bawily;) Lukasz - od Taishiego - ja nic nie obiecywalem, ze nie bede Cie poganial w sprawie zdjec - wiec WRZUCAJ ZDJECIA Z WCZORAJ:mad::angryy::mad::angryy::mad::angryy: ;)
Druchna Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Ładnie :loveu: Nawet na zdjęciach widać że ładnie :multi:
Agappe Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 no to dziś pobiliśmy akici rekord obecności na polach.. obecni: ANATA Yamamoto, Akita u Izis YOKO, SHITSUKO FUMI of Amayadori Ken, Akita u Izis DAICHI, Akita u Izis DAITARO, TAISHI Yamamoto :multi::multi::multi: i co jeszcze bardziej cieszy obeszło się bez pieskich kłotni :multi::multi::multi:
wani Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 A nam sie niestety nie udalo dotrzec :roll: Za duzo sobie zaplanowalismy na dzien dzisiejszy i niestety nie dalismy rady fizycznie... Potem zalowalismy. Na nasze szczescie to nie byl ostatni weekend akitowej brygady. A teraz czekamy na zdjecia z dzisiaj... i zalegle od Lukasza z czwartku ;) Pozdrawiamy i przepraszamy :p *Skruszeni* :lol:
Druchna Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Daria ale jesteś szybka (biorąc pod uwagę że rozstaliśmy sie około 18 :razz: Dziękujemy wszyskim za miło spędzony czas było bardzo symapytcznie i ludziom i piesom :loveu: Chyba nie musze pisać że czekamy na fotki :mad::lol:
Asiaczek Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Agappe napisał(a):no to dziś pobiliśmy akici rekord obecności na polach.. obecni: ANATA Yamamoto, Akita u Izis YOKO, SHITSUKO FUMI of Amayadori Ken, Akita u Izis DAICHI, Akita u Izis DAITARO, TAISHI Yamamoto :multi::multi::multi: i co jeszcze bardziej cieszy obeszło się bez pieskich kłotni :multi::multi::multi: Kiedyś to baski tak licznie zjawiały się na Polach...:lol:
Agappe Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 milość rozkwita z tym duzym... .... i z tym małym :evil_lol::evil_lol: wiecej zdjęć ze spaceru dziś mi sie nie chce wstawiac / po za tym nie mam ich za dużo, bo karta mi się zapełniła :shake: a taki widok zostalam dziś na balkonie :loveu:
ania_wawa Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 dzięki wszystkim za udany spacerek. Dajut padł po powrocie do domu, nawet na wieczorny spacer nie wstał :). Niestety obudził sie bladym świtem :diabloti: i natychmiast o tym oznajmił. Daria widok z balkonu piękny, zebraliśmy się z PM w ostatnim momencie :).
Iwona&Wiki Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Zdjęcia z PM wspaniałe, jak zawsze:) Ech... tylko Laleczka, to się z Wami ma:shake: [quote name='Agappe'] http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=10106392 http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=10106392 Przecież ona tak czuwa nad wszystkim i wszystkimi:shake: Na pewno zauważa wszystko pierwsza. A tu proszę. Taaaakie pomysły:shake: Fe, nieładnie.
Taishi Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Zaczynamy nadrabiać zaległości. Czwartkowy spacer tzw."sabat czarownic":evil_lol: a to cudo przyszło się przywitać ze stadem akitek
Recommended Posts