Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak widać Anatka z Emiska się ładnie bawily, tylko jakis mały zboczeniec szukał okazji na amory z którąś z panienek :diabloti::evil_lol::evil_lol:

tymczasem ide coś zjeść i może się pouczyc.. reszte zdjęć wstawie wieczorkiem

Posted

Ale Wam fajnie, że możecie się tak spotkać w dzień (kiedy pracusie stukają w klawiatury) Zdjęcia super :loveu: zwłaszcza te z natłokiem kitek :) Czekamy na następne

Posted

wani napisał(a):
Jejku jej, alez mina nieszczesliwa :roll:

A co do wystawy - jaka decyzja? Licze, ze pozytywna ;)

Czekam z decyzją do ostatniej chwili - czyli soboty :)
A Emiśka ma futro czy zaczyna się już rozbierać?
Taro gubi tony podszerstka - czeszę go 2 razy dziennie zapełniając śmietniki jego wełną a i tak dom wygląda jakby rósł w nim las pylących topoli :-(. Mama powiedziała że jej nowy dywan wygląda jakby znaleziony był na śmietniku. Żeby nie było - odkurzam :razz:

Posted

Emiska ma futro, ale kurcze, chyba powinna je juz wymieniac na wiosne :razz: sam nie wiem... Mam nadzieje, ze do niedzieli wytrzyma - chyba ze pod prysznicem pol siersci z niej splynie;)

Posted

Kurcze - one naprawde sie ladnie razem bawily;)

Lukasz - od Taishiego - ja nic nie obiecywalem, ze nie bede Cie poganial w sprawie zdjec - wiec WRZUCAJ ZDJECIA Z WCZORAJ:mad::angryy::mad::angryy::mad::angryy:

;)

Posted

no to dziś pobiliśmy akici rekord obecności na polach..

obecni:
ANATA Yamamoto, Akita u Izis YOKO, SHITSUKO FUMI of Amayadori Ken, Akita u Izis DAICHI, Akita u Izis DAITARO, TAISHI Yamamoto :multi::multi::multi:
i co jeszcze bardziej cieszy obeszło się bez pieskich kłotni :multi::multi::multi:

Posted

A nam sie niestety nie udalo dotrzec :roll: Za duzo sobie zaplanowalismy na dzien dzisiejszy i niestety nie dalismy rady fizycznie... Potem zalowalismy. Na nasze szczescie to nie byl ostatni weekend akitowej brygady. A teraz czekamy na zdjecia z dzisiaj... i zalegle od Lukasza z czwartku ;)

Pozdrawiamy i przepraszamy :p

*Skruszeni* :lol:

Posted

Daria ale jesteś szybka (biorąc pod uwagę że rozstaliśmy sie około 18 :razz:
Dziękujemy wszyskim za miło spędzony czas było bardzo symapytcznie i ludziom i piesom :loveu: Chyba nie musze pisać że czekamy na fotki :mad::lol:

Posted

Agappe napisał(a):
no to dziś pobiliśmy akici rekord obecności na polach..

obecni:
ANATA Yamamoto, Akita u Izis YOKO, SHITSUKO FUMI of Amayadori Ken, Akita u Izis DAICHI, Akita u Izis DAITARO, TAISHI Yamamoto :multi::multi::multi:
i co jeszcze bardziej cieszy obeszło się bez pieskich kłotni :multi::multi::multi:

Kiedyś to baski tak licznie zjawiały się na Polach...:lol:

Posted

milość rozkwita z tym duzym...

.... i z tym małym :evil_lol::evil_lol:

wiecej zdjęć ze spaceru dziś mi sie nie chce wstawiac / po za tym nie mam ich za dużo, bo karta mi się zapełniła :shake:

a taki widok zostalam dziś na balkonie :loveu:

Posted

dzięki wszystkim za udany spacerek. Dajut padł po powrocie do domu, nawet na wieczorny spacer nie wstał :). Niestety obudził sie bladym świtem :diabloti: i natychmiast o tym oznajmił.
Daria widok z balkonu piękny, zebraliśmy się z PM w ostatnim momencie :).

Posted

Zaczynamy nadrabiać zaległości. Czwartkowy spacer tzw."sabat czarownic":evil_lol:

a to cudo przyszło się przywitać ze stadem akitek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...