Asiunia02 Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Czyli w Zielonej Górze wiekszosc akit, bo az 3 :) Ma cos wspolnego z pa-lis. Zobaczymy jak bedzie z Poznaniu, bo to w koncu nasze miasto :)
Kasia_i_Łukasz Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Wywaliło mnie z netu na dwa dni, a tu dalej nie ma obiecanych zdjęć (z par i z BOG-a) z Białegostoku :( Matagi co to ma znaczyć ?? :wink: Czy ktoś mógłby podać też wyniki z Raciborza ?? podrówka :hand:
Kasia_i_Łukasz Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Asiunia02 widzę, że jesteś, więc pochwalę się, że już jestem nie źle przygotowana, Ty już wiesz do czego :wink: pozdrówka :hand:
sh_maniak Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Matagi napisał(a):sh_maniak napisał(a):Matagi napisał(a):A dziewczynki zostaną w Unii :D Dwa dni drogi samochodem na zachód Polski :wink: Na razie nic nie gadam,coby nie zapeszyć :wink: :lol: razem będa mieszkały maleńkie ?? :D Yhy!!!! :D Razem! :D Już się ustawiły! :lol: Rządzi Nami-GO! :D A cały czas miałam wrażenie,że bardziej dominantką będzie NAGATA-GO..... :wink: Ale wiek robi swoje,trzeba tylko obserwować.... :P :lol: super, ze razem jadą :angel: nic sobie mamo nie zostawiłaś ?
Asiunia02 Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Kasiu: Troche sie moje poprzednie zadanie przedłuzylo ale to jzu nie dlugo :) Przepraszam za opoznienie :)
Kasia_i_Łukasz Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='Asiunia02']Kasiu: Troche sie moje poprzednie zadanie przedłuzylo ale to jzu nie dlugo :) Przepraszam za opoznienie :) Asieńko wiesz, że rodzince się wszystko wybacza :wink: nie musisz się spieszyć, jak spokojnie mogę zaczekać :)
Matagi Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='Matagi']Zaraz wstawię w Wystawa w Białymstoku resztę fotek :D Będą tam też z Par i z Bog-a :D Kasia i Łukasz! :P Napisałam wyraźnie,że wstawię zdjęcia do topiku Wystawa w Białymstoku !Obiecane pary i Bog są tam już od dawna.... :wink: :lol:
Matagi Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 sh_maniak napisał(a):Matagi napisał(a):sh_maniak napisał(a):Matagi napisał(a):A dziewczynki zostaną w Unii :D Dwa dni drogi samochodem na zachód Polski :wink: Na razie nic nie gadam,coby nie zapeszyć :wink: :lol: razem będa mieszkały maleńkie ?? :D Yhy!!!! :D Razem! :D Już się ustawiły! :lol: Rządzi Nami-GO! :D A cały czas miałam wrażenie,że bardziej dominantką będzie NAGATA-GO..... :wink: Ale wiek robi swoje,trzeba tylko obserwować.... :P :lol: super, ze razem jadą :angel: nic sobie mamo nie zostawiłaś ? Nie mogłam zostawić :( miejsca ni ma :( jesienią przybędą jeszcze 2 ogony,a zimą zapewne 3 ogonek.... :lol: :wink: :lol: :wink:
Kasia_i_Łukasz Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='Matagi'][quote name='Matagi']Zaraz wstawię w Wystawa w Białymstoku resztę fotek :D Będą tam też z Par i z Bog-a :D Kasia i Łukasz! :P Napisałam wyraźnie,że wstawię zdjęcia do topiku Wystawa w Białymstoku !Obiecane pary i Bog są tam już od dawna.... :wink: :lol: Matagi sorki, ale ostatnio jestem strasznie zakręcona :( już wskakuje na właściwy topik :)
Daisunia Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 sluchajcie akitomaniacy wczoraj w drawsku moj tata widzial akite (czerwona) znacie ją moze ??
sh_maniak Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Matagi napisał(a):sh_maniak napisał(a):Matagi napisał(a):sh_maniak napisał(a):Matagi napisał(a):A dziewczynki zostaną w Unii :D Dwa dni drogi samochodem na zachód Polski :wink: Na razie nic nie gadam,coby nie zapeszyć :wink: :lol: razem będa mieszkały maleńkie ?? :D Yhy!!!! :D Razem! :D Już się ustawiły! :lol: Rządzi Nami-GO! :D A cały czas miałam wrażenie,że bardziej dominantką będzie NAGATA-GO..... :wink: Ale wiek robi swoje,trzeba tylko obserwować.... :P :lol: super, ze razem jadą :angel: nic sobie mamo nie zostawiłaś ? Nie mogłam zostawić :( miejsca ni ma :( jesienią przybędą jeszcze 2 ogony,a zimą zapewne 3 ogonek.... :lol: :wink: :lol: :wink: to sie jednak rodzinka wam powiększy :wink:
Kasia_i_Łukasz Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Matagi napisał(a): W Raciborzu królowały suczki,nie było ani jednego pieska :wink: : Wygląda na to, że panienki zdominowały ring akit, w najblizszą niedzielę, na wystawie w Częstochowie, ASZTARek będzie rodzynkiem, wśród 5 panienek (4 klasa pośrednia i 1 klasa otwarta), tzn. mam nadzieję, że wśród 5, bo jak narazie BASHI Dolina Wiązów, nadal się nie odnalazła, ale czały czas jej szukamy i mamy wielką nadzieję, że się niebawem odnajdzie, musi tak się stać i basta !!
Ziemniak Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Pozdrowcie wlascicielke Bashi i przekazcie jej, ze wszystko bedzie dobrze i zguba sie znajdzie.
Piotr_32 Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Witam wszystkich po przerwie ale mamy teraz zamet w pracy wybory
Kasia_i_Łukasz Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 CZESTOCHOWIANIE SĄ NOWE INFO NA TEMAT ZAGINIONEJ BASHI, ZAJŻYJCIE TU KONIECZNIE !! http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=26548
Asiunia02 Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Cos tu ostatnio smutno a ja dzisiaj wzielam sie za mojego tigerka bo mial dluga przerwe od ringowki itp i przy okazji strzeliłam klika zdjec :)
Asiaczek Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Jak na długą przerwę od ringówki, to chłopak całkiem dobrze się prezentuje! :lol: Pzdr.
Asiunia02 Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Tigerek dodatkowo bardzo sie zmienił :) Za rowno pod wzgledem psychicznym jak i fizycznym :) nie ktorzy go pamietaja jak wsrod akit stał przypominajac pregowana sarenke :) zobaczymy co bedzie teraz.
Asiaczek Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 No, teraz to na pewno nie jest sarenka! To już kawał psa!!! Pzdr.
Daisunia Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 zgadzam sie z Asiaczkiem :D Tigerek sie pięknie prezentuje :D
Asiunia02 Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Dla mnie to bardzo wazne, bo tigerek lubil sobie warczec i nie dopuszczac do dotkniecia jader :) Dzieki bardzo :) Jesli w tak sadzicie to musi cos w tym byc :)
Asiaczek Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Według mnie Tiger wygląda jak pies w dobrej kondycji wystawowej. Trudno mi ocenić jego gabaryty, to każde zdjęcie trochę przekłamuje, ale głowa, kąty, postawa - są OK. To gdzie debiut po przerwie? Pzdr.
Asiunia02 Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Narazie Zielona Gora i oczywiscie moj Poznań, a w nowym sezonie zobaczymy :) Moze bede z nim pokazywac sie czesciej, ale nie moge zapomniec o innych :)
weihaiwej Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Dzisiaj na krajowej wystawie w Częstochowie ASZTAR Imaginacja zdobyl I lokatę, dosk., CWC, BOB!:klacz: Kasia i Łukasz, serdecznie Wam gratuluję sukcesu wychowanka! :D :D
Asiunia02 Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Kasia i Lukasz: Przekazcie Asztarkowi ogromne gratulacje od rodzinki !!!!!!!!!!!! Jutro prawdopodobnie sie do Was zglosze, tylko jeszcze musze skonsultowac z moja "druga polowa", ktora bedzie Nam ogromnie przydatna, gdyz to przez nia sie wszystko zaczelo i od Tomka sie wszystkiego ucze ;) Innych dogomaniakow przepraszam za tajemnicza :) A czy ktos był we Włoclawku ??
Recommended Posts