Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matagi napisał(a):
sh_maniak napisał(a):
Matagi napisał(a):
A dziewczynki zostaną w Unii :D Dwa dni drogi samochodem na zachód Polski :wink: Na razie nic nie gadam,coby nie zapeszyć :wink: :lol:

razem będa mieszkały maleńkie ?? :D

Yhy!!!! :D Razem! :D Już się ustawiły! :lol: Rządzi Nami-GO! :D A cały czas miałam wrażenie,że bardziej dominantką będzie NAGATA-GO..... :wink: Ale wiek robi swoje,trzeba tylko obserwować.... :P :lol:

super, ze razem jadą :angel:

nic sobie mamo nie zostawiłaś ?

Posted

[quote name='Asiunia02']Kasiu: Troche sie moje poprzednie zadanie przedłuzylo ale to jzu nie dlugo :) Przepraszam za opoznienie :)

Asieńko wiesz, że rodzince się wszystko wybacza :wink: nie musisz się spieszyć, jak spokojnie mogę zaczekać :)

Posted

[quote name='Matagi']Zaraz wstawię w Wystawa w Białymstoku resztę fotek :D Będą tam też z Par i z Bog-a :D

Kasia i Łukasz! :P Napisałam wyraźnie,że wstawię zdjęcia do topiku Wystawa w Białymstoku !Obiecane pary i Bog są tam już od dawna.... :wink: :lol:

Posted

sh_maniak napisał(a):
Matagi napisał(a):
sh_maniak napisał(a):
Matagi napisał(a):
A dziewczynki zostaną w Unii :D Dwa dni drogi samochodem na zachód Polski :wink: Na razie nic nie gadam,coby nie zapeszyć :wink: :lol:

Yhy!!!! :D Razem! :D Już się ustawiły! :lol: Rządzi Nami-GO! :D A cały czas miałam wrażenie,że bardziej dominantką będzie NAGATA-GO..... :wink: Ale wiek robi swoje,trzeba tylko obserwować.... :P :lol:

Nie mogłam zostawić :( miejsca ni ma :( jesienią przybędą jeszcze 2 ogony,a zimą zapewne 3 ogonek.... :lol: :wink: :lol: :wink:

Posted

[quote name='Matagi'][quote name='Matagi']Zaraz wstawię w Wystawa w Białymstoku resztę fotek :D Będą tam też z Par i z Bog-a :D

Kasia i Łukasz! :P Napisałam wyraźnie,że wstawię zdjęcia do topiku Wystawa w Białymstoku !Obiecane pary i Bog są tam już od dawna.... :wink: :lol:

Matagi sorki, ale ostatnio jestem strasznie zakręcona :( już wskakuje na właściwy topik :)

Posted

Matagi napisał(a):
sh_maniak napisał(a):
Matagi napisał(a):
sh_maniak napisał(a):
Matagi napisał(a):

Nie mogłam zostawić :( miejsca ni ma :( jesienią przybędą jeszcze 2 ogony,a zimą zapewne 3 ogonek.... :lol: :wink: :lol: :wink:

to sie jednak rodzinka wam powiększy :wink:

Posted

Matagi napisał(a):

W Raciborzu królowały suczki,nie było ani jednego pieska :wink: :

Wygląda na to, że panienki zdominowały ring akit, w najblizszą niedzielę, na wystawie w Częstochowie, ASZTARek będzie rodzynkiem, wśród 5 panienek (4 klasa pośrednia i 1 klasa otwarta), tzn. mam nadzieję, że wśród 5, bo jak narazie BASHI Dolina Wiązów, nadal się nie odnalazła, ale czały czas jej szukamy i mamy wielką nadzieję, że się niebawem odnajdzie, musi tak się stać i basta !!

Posted

Tigerek dodatkowo bardzo sie zmienił :) Za rowno pod wzgledem psychicznym jak i fizycznym :) nie ktorzy go pamietaja jak wsrod akit stał przypominajac pregowana sarenke :) zobaczymy co bedzie teraz.

Posted

Według mnie Tiger wygląda jak pies w dobrej kondycji wystawowej. Trudno mi ocenić jego gabaryty, to każde zdjęcie trochę przekłamuje, ale głowa, kąty, postawa - są OK.
To gdzie debiut po przerwie?
Pzdr.

Posted

Dzisiaj na krajowej wystawie w Częstochowie
ASZTAR Imaginacja zdobyl I lokatę, dosk., CWC, BOB!:klacz:

Kasia i Łukasz
, serdecznie Wam gratuluję sukcesu wychowanka! :D :D

Posted

Kasia i Lukasz: Przekazcie Asztarkowi ogromne gratulacje od rodzinki !!!!!!!!!!!!
Jutro prawdopodobnie sie do Was zglosze, tylko jeszcze musze skonsultowac z moja "druga polowa", ktora bedzie Nam ogromnie przydatna, gdyz to przez nia sie wszystko zaczelo i od Tomka sie wszystkiego ucze ;)

Innych dogomaniakow przepraszam za tajemnicza :)

A czy ktos był we Włoclawku ??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...