Kasia_i_Łukasz Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 MIESZKASZ W CZĘSTOCHOWIE? ZOBACZ TO KONIECZNIE !! http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=26548
lima Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Witam wszystkich posiadaczy akit,Oglądam Wasze wakacyjne zdjęcia i mam pytanie : 20.08.05 około godz.19-20 do gdańskiej mariny wpływał jacht o wdzięcznym imieniu "ALEKSANDRA",na dziobie stała dorodna akitka w kolorze żółtym,Może to ktoś z Was.Niestety nie zdążyłam zrobić zdjęcia. Pozdrawiam wszystkich i życzę dalszych sukcesów.
Matagi Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 efra-husky napisał(a):Matagi gratulacje. Masz przepiękne psiaki :D Dzięki!!! :P
Matagi Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 sh_maniak napisał(a):Gratulacje Lilka :angel: :angel: a jak wam na BOG poszło? Dzięki Martuś! :P :D A BOG-a zgarnęła Asiaczek z BOG-usiem baskiem :lol: :P :D Kasia i Łukasz! :P Dziękuję bardzo! :P :D :P :D
Matagi Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 donya napisał(a):sh_maniak napisał(a):Lika :o Noooo ładnie..... :wink: :lol: Lika,to akitka Izydy :lol: :wink:
Matagi Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 lima napisał(a):Witam wszystkich posiadaczy akit,Oglądam Wasze wakacyjne zdjęcia i mam pytanie : 20.08.05 około godz.19-20 do gdańskiej mariny wpływał jacht o wdzięcznym imieniu "ALEKSANDRA",na dziobie stała dorodna akitka w kolorze żółtym,Może to ktoś z Was.Niestety nie zdążyłam zrobić zdjęcia. Pozdrawiam wszystkich i życzę dalszych sukcesów. Wydaje mi się,że ta akita to TARO KUMAMOTO GO Tajgeta :roll: :P Jego pan to zapalony żeglarz :P Na forum się nie udziela,ale wiem,że tu zagląda :lol:
Matagi Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Zaraz wstawię w Wystawa w Białymstoku resztę fotek :D Będą tam też z Par i z Bog-a :D
Kasia_i_Łukasz Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Matagi napisał(a):Zaraz wstawię w Wystawa w Białymstoku resztę fotek :D Będą tam też z Par i z Bog-a :D Czekamy z niecierpliwością :lol:
lima Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Matagi dziękuję za odpowiedż.Pięknie wyglądał,rozglądając się,cz aby dobrze jego Pan wchodzi do mariny,dumny i władczy,spokojny o swoją pozycję załoganta na Aleksandrze.Pozdrawiam
Matagi Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='lima']Matagi dziękuję za odpowiedż.Pięknie wyglądał,rozglądając się,cz aby dobrze jego Pan wchodzi do mariny,dumny i władczy,spokojny o swoją pozycję załoganta na Aleksandrze.Pozdrawiam Bo akity takie są:spokojne,dumne i władcze,nie tylko na morzu.... :D :P I za to je tak bardzo,bardzo kocham!!! :P :P :P Szkoda,Lima! :P ,że nie udało Ci się zrobić zdjęcia :(
Matagi Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 A to moje dwie ośmiotygodniowe dziewczynki :P :D Muszą jeszcze troszkę poczekać,zanim pojadą do nowego domku :D NAGATA-GO Matagiinu PL :P NAMI-GO Matagiinu PL :P
sh_maniak Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Sliczne dziewczynki :angel: :angel: gdzie je Lilka oddajesz? jakiś exporcik :roll: :D
Matagi Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='"sh_maniak"']Sliczne dziewczynki :angel: :angel: gdzie je Lilka oddajesz? jakiś exporcik :roll: :D[/quote/] Yessssssss!!!! :D
Matagi Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 A dziewczynki zostaną w Unii :D Dwa dni drogi samochodem na zachód Polski :wink: Na razie nic nie gadam,coby nie zapeszyć :wink: :lol:
lima Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 życzę ślicznym dziewczynkom Nagati i Nami dobrych domów,Pozdrawiam :Dog_run:
Matagi Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='lima']życzę ślicznym dziewczynkom Nagati i Nami dobrych domów,Pozdrawiam :Dog_run: Dzięki,Lima! :P :P :D
Matagi Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Wstawiam fotki z wystawy w Racibórzu! :P Stawkę i fotki przesłała mi Śnieżna Rakieta,fotki są autorstwa Marty B.! :P :P :P Ślicznie dziękuję w/w!!!! :P :P :P W Raciborzu królowały suczki,nie było ani jednego pieska :wink: : pośrednia AIKYO z Hrabarskeho Dvora SAKE Jamni Jar SODA Jami Jar SZANTA Jamni Jar otwarta BASHI Roal ISKRA Puchate Kreple
Asiaczek Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Wracając do zdjęć z Białegostoku. Nie pamiętam dokładnie, ale czy Botakamo miał na szyi łańcuszek czy kolczatkę? Pzdr.
Matagi Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='Asiaczek']Wracając do zdjęć z Białegostoku. Nie pamiętam dokładnie, ale czy Botakamo miał na szyi łańcuszek czy kolczatkę? Pzdr. Wszedł na wystawę w kolczatce.... :evil: ,ale na czym był wystawiany nie zauważyłam...ale chyba nie kolczatka,choć głowy nie dam..... :o Może Aga lub Daria widziały? :o Aaaa Daria już ma telefon stacjonarny,adres nawet ma :lol: :wink: i za niedługo będzie też miała net!!!! :lol: :D :lol: :D Asiaczku! :P Fotek Twoich i baskowych mam full,postaram się jutro je obrobić i prześlę wieczorkiem lub nocną porą :D Wyczyść swoją skrzynkę,jeżeli jest nawet bardzo pojemna :wink: :D :P Rozmawiałyśmy też o BARDZO WAŻNEJ RZECZY! :wink: Wszelkie info będę miała w piątek,MUSISZ PRZETRZYMAĆ,nie podejmuj decyzji pochopnie,poczekaj :wink: :lol: :P
sh_maniak Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Matagi napisał(a):A dziewczynki zostaną w Unii :D Dwa dni drogi samochodem na zachód Polski :wink: Na razie nic nie gadam,coby nie zapeszyć :wink: :lol: razem będa mieszkały maleńkie ?? :D
Matagi Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 sh_maniak napisał(a):Matagi napisał(a):A dziewczynki zostaną w Unii :D Dwa dni drogi samochodem na zachód Polski :wink: Na razie nic nie gadam,coby nie zapeszyć :wink: :lol: razem będa mieszkały maleńkie ?? :D Yhy!!!! :D Razem! :D Już się ustawiły! :lol: Rządzi Nami-GO! :D A cały czas miałam wrażenie,że bardziej dominantką będzie NAGATA-GO..... :wink: Ale wiek robi swoje,trzeba tylko obserwować.... :P :lol:
christoph Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Gratulacje dla Matagi i pozostałych wygranych! Stawka na Zieloną Górę: Psy Młodzież: Utsukushii i Hoseki; Otwarta: Akuma i Amai; Suki młodzież; Dona. UWAGA: Na stronie oddziału w Zielonej Górze jest już dostępny katalog przedwystawowy! Do następnego razu, lecę kończyć stronę...;-)[/img]
Matagi Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Dzięki Chris za gratki ! :P Za staweczkę też! :D Ojjjjjjjjjjj,będzie Was tak mnogo jak w Białymstku :wink: Znaczy się nie tylko na wioskach akit mało :( :( :( pracuj Chris! :P nad stroną pracuj,robisz to nam wszystkim!!!!Ja już dziękuję!!!! :D :P :lol:
Asiaczek Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Matagi - dzięki. Czekam cierpliwie. Bo wiem, że jak coś obiecasz, to dotrzymasz słowa. Ale podejrzewam, że z tym piątkiem to może być problem, bo... (dalej czytaj na priv):)) Pzdr.
Recommended Posts