ania_wawa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Śliczne kiteczki:loveu:. A tygrysek to już wogóle kosmos :):loveu:
Mori No Kodomo Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Taka sympatyczna mordeczka śpiąca po zabawie :)
Izis Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Cudowna jest w pręgowanym kolorze ta mnogość odcieni i wariantów :-) Każdy akita staje się przez to bardziej unikalny.
Agappe Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Stich prześliczne zdjęcia!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: no i gratuluje maleństwa!!!!
ania_wawa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 A oto kilka fotek z sobotniego i niedzielnego wyjazdu. Ejjj wsiadajcie wreszcie bo odjeżdżam!! No wyłażcie już spod tego samochodu i nie udawajcie, że umiecie wymienić linkę sprzęgła :)
Izis Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='ania_wawa']No wyłażcie już spod tego samochodu i nie udawajcie, że umiecie wymienić linkę sprzęgła :) Cudne :-) Nie ma to jak przystojny macho za kierownicą ;-)
ania_wawa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Dzięki Izis :). Tak to urodzony kierowca i najchętniej cały czas siedziałby z przodu i obserwował drogę. Jego mina kiedy mu tego zabraniam jest tak załosna że jednocześnie mi go żal i śmiać mi się chce...muszę to kiedyś sfotografować :)
Izis Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 ania_wawa napisał(a):Dzięki Izis :). Tak to urodzony kierowca i najchętniej cały czas siedziałby z przodu i obserwował drogę. Jego mina kiedy mu tego zabraniam jest tak załosna że jednocześnie mi go żal i śmiać mi się chce...muszę to kiedyś sfotografować :) Koniecznie :-) Udali się braciszkowie :-) Jeden zapalony żeglarz :loveu: a drugi kierowca :loveu:
ania_wawa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 chwila zadumy A może tak rzucic to wszystko i ruszyć w świat??
kostkowicz Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Pani Izydo jako wieloletnia hodowczyni (specjalizująca sie w hodowli klatkowo - piętrowej :shake:) powinna pani wiedzieć, że o wartości psa nie decyduje ilość tytułów a jakość potomstwa. Co w przypadku pani psa wypada słabiutko, nawet bardzo słabiutko (wystarczy obejrzeć zdjęcia) :shake: Nietrudno się domyślić dlaczego właściciele pozbyli się psa. Szczytem hipokryzji jest chwalenie się tytułami psa, które właściciele zdobyli, pewnie dzięki swojemu uporowi i determinacji :shake: Skończenie Championatu Polski to chyba nie jest jakiś wielki wyczyn, szczególnie jak sie jeździ tam gdzie nie ma konkurencji. Ciekawe tylko dlaczego na wystawie klubowej (z tego co widzę) ten multichampion przegrał z tymi wszystkimi kiepskimi psami.
ania_wawa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 A tutaj już nas troszkę boli brzuszek :( Ej bracie, co ci jest?? Nawet Taro nie dał rady rozweselić wczoraj Dajuta... Biedak struł się czymś i miał poważne kołopoty żołądkowe :(.
Izis Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='ania_wawa']A tutaj już nas troszkę boli brzuszek :( Ej bracie, co ci jest?? Nawet Taro nie dał rady rozweselić wczoraj Dajuta... Biedak struł się czymś i miał poważne kołopoty żołądkowe :(. Biedaczysko. Ale już OK?
ania_wawa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Mam nadzieję..temperatury nie ma, dostał węgiel ale jeśli wrócę z pracy i nadal bedzie chory to pójdziemy do doktora.
Izis Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Oby szybciutko się polepszyło niedźwiadkowi :-) Buziaczki na poprawę zdrowia od rudej brzyduli ;-)
ania_wawa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Dziękujemy :). Jak na brzydulę to Fuji jest wyjątkowej urody :).
Veene2 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Marta, Szybko wrzucaj zdjecia ze spaceru:) Bo strasznie zazdroszcze, ze moglyscie sie spotkac, a ja siedze w pracy:P
CHAAKITA Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Stitch']Taka sympatyczna mordeczka śpiąca po zabawie :) wszystkie zdjęcia cudne a pieski jeszcze piękniejsze... :sweetCyb:
Mori No Kodomo Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Dzieki Wszystkim za dobre słowa :loveu: Keiko ma 15 miesięcy wiec trochę zapomniałem ile taki mały urwis może dawać radości, spokojnie można nazwać następny huragan Jej imieniem ;) Taka słodka ... jak śpi !! Pozdrawiam
wani Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Ania, Aneta ale miallyscie super wyjazd :) Mam nadzieje, ze psiak zaraz wroci do formy i nie trzeba bedzie jezdzic do lekarza. Tez obstawiam opcje, ze cos zjadl - cos czego jesc nie powinien. Nasza Emisia osiatnio na polu zjadla zdechla mysz - nawet sie nie podzielila, lajza ;) Akity i ogolnie psy maja to do siebie, ze jedza dziwne, dziwniejsze i najdziwniejsze rzeczy. Informuj nas o stanie zdrowia ulubienca. A ja juz postanowilam! Kupie sobie aparat i naucze sie wrzucac zdjecia... i was zasypie, ze bedziecie mieli dosyc ;)
CHAAKITA Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 sceny nadwarciańskie, częsc druga... a tu trening po 'kąpieli' :evil_lol: przepraszam za jakośc, ale nie mogłam się oprzec...:lol:
Taishi Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 sesja Emiśki Prawdziwa dama stąpa ;) reszta zdjęć w fotoblogu
CHAAKITA Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 moja dama jest prawie nieuchwytna... pies perszing :crazyeye: jedynie w wodzie ( która zresztą okazała się jej żywiołem...) jest uchwytna:evil_lol: w tle niestety smutny dowód na to, że nie szanuje się u nas czystości :angryy:
Taishi Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 pogoń kolejna ofiara młodego nadpobudliwca:oops: a tu ofiarą stała się noga Taishiego buzi buzi z Ciocią :loveu:
Recommended Posts