Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudowna jest w pręgowanym kolorze ta mnogość odcieni i wariantów :-)
Każdy akita staje się przez to bardziej unikalny.

Posted

A oto kilka fotek z sobotniego i niedzielnego wyjazdu.

Ejjj wsiadajcie wreszcie bo odjeżdżam!!

No wyłażcie już spod tego samochodu i nie udawajcie, że umiecie wymienić linkę sprzęgła :)

Posted

[quote name='ania_wawa']No wyłażcie już spod tego samochodu i nie udawajcie, że umiecie wymienić linkę sprzęgła :)

Cudne :-) Nie ma to jak przystojny macho za kierownicą ;-)

Posted

Dzięki Izis :). Tak to urodzony kierowca i najchętniej cały czas siedziałby z przodu i obserwował drogę. Jego mina kiedy mu tego zabraniam jest tak załosna że jednocześnie mi go żal i śmiać mi się chce...muszę to kiedyś sfotografować :)

Posted

ania_wawa napisał(a):
Dzięki Izis :). Tak to urodzony kierowca i najchętniej cały czas siedziałby z przodu i obserwował drogę. Jego mina kiedy mu tego zabraniam jest tak załosna że jednocześnie mi go żal i śmiać mi się chce...muszę to kiedyś sfotografować :)

Koniecznie :-)
Udali się braciszkowie :-) Jeden zapalony żeglarz :loveu: a drugi kierowca :loveu:

Posted

Pani Izydo jako wieloletnia hodowczyni (specjalizująca sie w hodowli klatkowo - piętrowej :shake:) powinna pani wiedzieć, że o wartości psa nie decyduje ilość tytułów a jakość potomstwa. Co w przypadku pani psa wypada słabiutko, nawet bardzo słabiutko (wystarczy obejrzeć zdjęcia) :shake: Nietrudno się domyślić dlaczego właściciele pozbyli się psa.
Szczytem hipokryzji jest chwalenie się tytułami psa, które właściciele zdobyli, pewnie dzięki swojemu uporowi i determinacji :shake: Skończenie Championatu Polski to chyba nie jest jakiś wielki wyczyn, szczególnie jak sie jeździ tam gdzie nie ma konkurencji. Ciekawe tylko dlaczego na wystawie klubowej (z tego co widzę) ten multichampion przegrał z tymi wszystkimi kiepskimi psami.

Posted

A tutaj już nas troszkę boli brzuszek :(

Ej bracie, co ci jest??

Nawet Taro nie dał rady rozweselić wczoraj Dajuta... Biedak struł się czymś i miał poważne kołopoty żołądkowe :(.

Posted

[quote name='ania_wawa']A tutaj już nas troszkę boli brzuszek :(
Ej bracie, co ci jest??

Nawet Taro nie dał rady rozweselić wczoraj Dajuta... Biedak struł się czymś i miał poważne kołopoty żołądkowe :(.

Biedaczysko. Ale już OK?

Posted

Dzieki Wszystkim za dobre słowa :loveu:
Keiko ma 15 miesięcy wiec trochę zapomniałem ile taki mały urwis może dawać radości, spokojnie można nazwać następny huragan Jej imieniem ;)

Taka słodka ... jak śpi !!

Pozdrawiam

Posted

Ania, Aneta ale miallyscie super wyjazd :) Mam nadzieje, ze psiak zaraz wroci do formy i nie trzeba bedzie jezdzic do lekarza. Tez obstawiam opcje, ze cos zjadl - cos czego jesc nie powinien. Nasza Emisia osiatnio na polu zjadla zdechla mysz - nawet sie nie podzielila, lajza ;) Akity i ogolnie psy maja to do siebie, ze jedza dziwne, dziwniejsze i najdziwniejsze rzeczy. Informuj nas o stanie zdrowia ulubienca.

A ja juz postanowilam! Kupie sobie aparat i naucze sie wrzucac zdjecia... i was zasypie, ze bedziecie mieli dosyc ;)

Posted

moja dama jest prawie nieuchwytna... pies perszing :crazyeye:

jedynie w wodzie ( która zresztą okazała się jej żywiołem...) jest uchwytna:evil_lol:

w tle niestety smutny dowód na to, że nie szanuje się u nas czystości :angryy:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...