Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Druchna']A jak odpoczeli to dołączył 3 chłopiec i bawili się mamy... rajstopą

Boskie :loveu: Pozdrowienia dla wszystkich trzech chłopców :multi:

Posted

ineczka napisał(a):

Asiaczek - postaram się, ale nie obiecuje dzisiaj, bo net chodzi mi jak krew z nosa, a tak moja droga masz obiecaną płytke po fotek mamy od groma ;)

Super! Ja moge poczekac...
Pzdr.

Posted

Kontynuując temat zabaw z rajstopą - z kamerą wśród zwierząt:
http://www.youtube.com/watch?v=HgvKPrfpor8

i jak wkroczył Carramba (czyli Jarek)
http://www.youtube.com/watch?v=JtRkYxdsJmU

Drogie Panie jeśli chcecie zbadać wytrzymałość lub długość swoich rajstop wystaczy poprosić swoją Akitę :razz::diabloti:
Taro ma taką zabawkę - rajstopy wiszą na drążku w futrynie w kuchni - to potrafi z nimi dojść do okna w pokoju - czyli jakieś 5-6 metrów:evil_lol:

Posted

Uważam, że DD świetnie sprawdziliby się przy repasacji rajstop :). Albo przy produkcji kabaretek. Można dać takie ogłoszenie np na allegro " Super kabaretki, ręczna robota. Nowy asymetryczny wzór!! Niepowtarzalne" :lol::lol:

Posted

Veene2 napisał(a):
Moze bysmy sie w weekend spotkali? O ile nie rozpoczynacie juz wyjazdow i jesli pogoda dopisze to byloby milo znowu sie zobaczyc:)

Świetny pomysł.
A lepiej planować już w poniedziałek, żeby było na co czekać cały tydzień.
Może wrócimy do planu Zalewowego? Ilu byłoby chętnych na wypad za miasto a ilu stacjonarnych?
Ja chętnie się ruszę gdzieś dalej - tylko to szkolenie o 13.30 :placz:
Na długi weekend pewnie większość się gdzieś wypuszcza więc to ostatni dzwonek w najbliższym czasie.

Posted

myślę, że raczej majowy weekend maja wszyscy zaplanowani ;)
my na pewno :eviltong:
tak więc też się piszę na ten weekend, myślę ze Fumi już skończy cieczkę :diabloti:
ale chyba raczej na Polach niż nad Zalew.:roll:

Posted

ineczka napisał(a):
a filmiki suuuuper!!!
dwa miśki plus cieliste rajstopy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dzięki :)
Na spotkanie weekendowe koniecznie kamerka :evil_lol:

Posted

My na weekendzik majowy tez wyjezdzamy - dzialeczka :p
A jesli chodzi o ten najblizszy to podoba nam sie pomysl z zalewem, ale jesli wiekszosc bedzie za PM to oczywiscie nie wylamiemy sie z towarzystwa ;)

Posted

ania_wawa napisał(a):
Uważam, że DD świetnie sprawdziliby się przy repasacji rajstop :). Albo przy produkcji kabaretek. Można dać takie ogłoszenie np na allegro " Super kabaretki, ręczna robota. Nowy asymetryczny wzór!! Niepowtarzalne" :lol::lol:

:Dog_run::sweetCyb::Dog_run:

Posted

W sumie, to chyba ja optuje za polami, gdyż na pewno nie będę dysponować połową dnia, aby wybrać sie nad Zegrze. A tam jak jechać to na ładnych kilka godzin.
a druga sprawa to może poczekamy na fajniejszą czyt. cieplejsza pogodę aby wybrać się nad Zalew hm....??????:razz::razz::razz:

Posted

Druchna napisał(a):
Świetny pomysł.
A lepiej planować już w poniedziałek, żeby było na co czekać cały tydzień.
Może wrócimy do planu Zalewowego? Ilu byłoby chętnych na wypad za miasto a ilu stacjonarnych?
Ja chętnie się ruszę gdzieś dalej - tylko to szkolenie o 13.30 :placz:
Na długi weekend pewnie większość się gdzieś wypuszcza więc to ostatni dzwonek w najbliższym czasie.

na długi weekend wyjeżdżam.. a ten najbliższy jeszcze nie wiem.. jesli zostane w Warszawie to bardzo chętnie.. i chyba nawet nad zalewem lepiej.. boje sie tylko tłumów ludzi.. chociaz w sumie jak będzie ładna pogoda to i na polach i nad zalewem będzie duuużo ludzi..
tylko ja nie znam tamtych okolic za bardzo :roll:

Posted

obawiam się, że jeśli tylko pogoda będzie ładna to nad Zalewem będzie koszmar...część osób bierze urlop i zaczynają od tej soboty "długi weekend". Na Polach też tłumy, ale możemy się przejść z 2 strony pól, (wjazd przez Skrę). Mamy tam przedszkole i jest całkiem pusto.

Posted

Taishi napisał(a):
chociaż przyjemniej byłoby nad wodą niż w centrum Warszawy

no włąśnie mnie ta woda zachęca.. w szczególności, że moja Niunia uwielbia brodzenie w wodzie.. szczęscie na pysku murowane :)

Posted

[quote name='Veene2']Lepiej sie wstrzymajmy do piatku z tym umawianiem, bo o ile w piatek ma byc ladnie i cieplo, o tyle w weekend prognoza podaje deszcz i ochlodzenie. Jakze by inaczej:-( http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=warszawa

Ja już sie przyzwyczaiłam, że kiedy siedzę w pracy świeci słońce, wychodzę zaczyna padać a w weekend to już obowiązkowo musi być zimno i deszczowo:placz:. Ciekawe czy w długi weekend będzie cały brzydki czy też czasem wyjdzie słoneczko?? :evil_lol:

Posted

Wyjdzie, wyjdzie:)
Na Podlasiu dziś od samego rana też żarówa:)

Już wczoraj było cieplutko i słonecznie.
Stąd wiosenno-zawilcowo-wąchana sesja

tak, tam idziemy

żeby wąchać...

wąchać...

wąchać...

i...:)

i by było jasne - nie kwiatki, oczywiście:cool3::)

Posted

Iwonka jak Ty masz tam cudnie!! Dobrze, że znów zaczęłaś wstawiać zdjęcia bo widoki Twojej Wiki i Podlasia należą do najpiękniejszych w całej galerii :). A wiem co mówię bo przebrnęłam przez prawie 1000 stron w jakieś 2 tyg :multi:. U nas dziś też przepiękna , słoneczna pogoda ale brak lasu i zawilców :(.
Co do wąchania to Daichi nic innego ostatnio nie robi :). Potrafi kilka minut stać w jednym miejscu i wąchać ,lizać ,rozgrzebywać :). Jemu się nigdzie nie śpieszy i tylko ja ostatnio coraz później do pracy wychodzę :angryy:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...