ineczka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 he,he fotki braci razem jak mniemam właścicielem Taro plus rajstopy- rewelacja:lol::lol::lol:
ineczka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 ostatnie trzy fotki tu Ayo z Fumi obserwują amanta z powodu fumiszonowej cieczki :evil_lol: sjesta na balkonie znowu homar w roli glownej
Izis Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Druchna']A jak odpoczeli to dołączył 3 chłopiec i bawili się mamy... rajstopą Boskie :loveu: Pozdrowienia dla wszystkich trzech chłopców :multi:
Asiaczek Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 ineczka napisał(a): Asiaczek - postaram się, ale nie obiecuje dzisiaj, bo net chodzi mi jak krew z nosa, a tak moja droga masz obiecaną płytke po fotek mamy od groma ;) Super! Ja moge poczekac... Pzdr.
Agappe Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='ineczka']ostatnie trzy fotki http://img514.imageshack.us/img514/8020/dsc1045su5.jpg sjesta na balkonie super zdjęcie!!!!!!:loveu::loveu:
Druchna Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Kontynuując temat zabaw z rajstopą - z kamerą wśród zwierząt: http://www.youtube.com/watch?v=HgvKPrfpor8 i jak wkroczył Carramba (czyli Jarek) http://www.youtube.com/watch?v=JtRkYxdsJmU Drogie Panie jeśli chcecie zbadać wytrzymałość lub długość swoich rajstop wystaczy poprosić swoją Akitę :razz::diabloti: Taro ma taką zabawkę - rajstopy wiszą na drążku w futrynie w kuchni - to potrafi z nimi dojść do okna w pokoju - czyli jakieś 5-6 metrów:evil_lol:
ania_wawa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Uważam, że DD świetnie sprawdziliby się przy repasacji rajstop :). Albo przy produkcji kabaretek. Można dać takie ogłoszenie np na allegro " Super kabaretki, ręczna robota. Nowy asymetryczny wzór!! Niepowtarzalne" :lol::lol:
Veene2 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Moze bysmy sie w weekend spotkali? O ile nie rozpoczynacie juz wyjazdow i jesli pogoda dopisze to byloby milo znowu sie zobaczyc:)
Druchna Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Veene2 napisał(a):Moze bysmy sie w weekend spotkali? O ile nie rozpoczynacie juz wyjazdow i jesli pogoda dopisze to byloby milo znowu sie zobaczyc:) Świetny pomysł. A lepiej planować już w poniedziałek, żeby było na co czekać cały tydzień. Może wrócimy do planu Zalewowego? Ilu byłoby chętnych na wypad za miasto a ilu stacjonarnych? Ja chętnie się ruszę gdzieś dalej - tylko to szkolenie o 13.30 :placz: Na długi weekend pewnie większość się gdzieś wypuszcza więc to ostatni dzwonek w najbliższym czasie.
ineczka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 myślę, że raczej majowy weekend maja wszyscy zaplanowani ;) my na pewno :eviltong: tak więc też się piszę na ten weekend, myślę ze Fumi już skończy cieczkę :diabloti: ale chyba raczej na Polach niż nad Zalew.:roll:
ineczka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 a filmiki suuuuper!!! dwa miśki plus cieliste rajstopy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Druchna Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 ineczka napisał(a):a filmiki suuuuper!!! dwa miśki plus cieliste rajstopy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzięki :) Na spotkanie weekendowe koniecznie kamerka :evil_lol:
wani Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 My na weekendzik majowy tez wyjezdzamy - dzialeczka :p A jesli chodzi o ten najblizszy to podoba nam sie pomysl z zalewem, ale jesli wiekszosc bedzie za PM to oczywiscie nie wylamiemy sie z towarzystwa ;)
Izis Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 ania_wawa napisał(a):Uważam, że DD świetnie sprawdziliby się przy repasacji rajstop :). Albo przy produkcji kabaretek. Można dać takie ogłoszenie np na allegro " Super kabaretki, ręczna robota. Nowy asymetryczny wzór!! Niepowtarzalne" :lol::lol: :Dog_run::sweetCyb::Dog_run:
ineczka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 W sumie, to chyba ja optuje za polami, gdyż na pewno nie będę dysponować połową dnia, aby wybrać sie nad Zegrze. A tam jak jechać to na ładnych kilka godzin. a druga sprawa to może poczekamy na fajniejszą czyt. cieplejsza pogodę aby wybrać się nad Zalew hm....??????:razz::razz::razz:
Agappe Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Druchna napisał(a):Świetny pomysł. A lepiej planować już w poniedziałek, żeby było na co czekać cały tydzień. Może wrócimy do planu Zalewowego? Ilu byłoby chętnych na wypad za miasto a ilu stacjonarnych? Ja chętnie się ruszę gdzieś dalej - tylko to szkolenie o 13.30 :placz: Na długi weekend pewnie większość się gdzieś wypuszcza więc to ostatni dzwonek w najbliższym czasie. na długi weekend wyjeżdżam.. a ten najbliższy jeszcze nie wiem.. jesli zostane w Warszawie to bardzo chętnie.. i chyba nawet nad zalewem lepiej.. boje sie tylko tłumów ludzi.. chociaz w sumie jak będzie ładna pogoda to i na polach i nad zalewem będzie duuużo ludzi.. tylko ja nie znam tamtych okolic za bardzo :roll:
Taishi Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 obawiam się, że jeśli tylko pogoda będzie ładna to nad Zalewem będzie koszmar...część osób bierze urlop i zaczynają od tej soboty "długi weekend". Na Polach też tłumy, ale możemy się przejść z 2 strony pól, (wjazd przez Skrę). Mamy tam przedszkole i jest całkiem pusto.
Taishi Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 chociaż przyjemniej byłoby nad wodą niż w centrum Warszawy
Agappe Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Taishi napisał(a):chociaż przyjemniej byłoby nad wodą niż w centrum Warszawy no włąśnie mnie ta woda zachęca.. w szczególności, że moja Niunia uwielbia brodzenie w wodzie.. szczęscie na pysku murowane :)
Veene2 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Lepiej sie wstrzymajmy do piatku z tym umawianiem, bo o ile w piatek ma byc ladnie i cieplo, o tyle w weekend prognoza podaje deszcz i ochlodzenie. Jakze by inaczej:-( http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=warszawa
ania_wawa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Veene2']Lepiej sie wstrzymajmy do piatku z tym umawianiem, bo o ile w piatek ma byc ladnie i cieplo, o tyle w weekend prognoza podaje deszcz i ochlodzenie. Jakze by inaczej:-( http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=warszawa Ja już sie przyzwyczaiłam, że kiedy siedzę w pracy świeci słońce, wychodzę zaczyna padać a w weekend to już obowiązkowo musi być zimno i deszczowo:placz:. Ciekawe czy w długi weekend będzie cały brzydki czy też czasem wyjdzie słoneczko?? :evil_lol:
Iwona&Wiki Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Wyjdzie, wyjdzie:) Na Podlasiu dziś od samego rana też żarówa:) Już wczoraj było cieplutko i słonecznie. Stąd wiosenno-zawilcowo-wąchana sesja tak, tam idziemy żeby wąchać... wąchać... wąchać... i...:) i by było jasne - nie kwiatki, oczywiście:cool3::)
Iwona&Wiki Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 To jeszcze dwa zawilcowe portrety:) i odrobina podlaskiej wiosny dla warszawskich (i nie tylko) pracusiów;):) Miłego dnia:)
ania_wawa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Iwonka jak Ty masz tam cudnie!! Dobrze, że znów zaczęłaś wstawiać zdjęcia bo widoki Twojej Wiki i Podlasia należą do najpiękniejszych w całej galerii :). A wiem co mówię bo przebrnęłam przez prawie 1000 stron w jakieś 2 tyg :multi:. U nas dziś też przepiękna , słoneczna pogoda ale brak lasu i zawilców :(. Co do wąchania to Daichi nic innego ostatnio nie robi :). Potrafi kilka minut stać w jednym miejscu i wąchać ,lizać ,rozgrzebywać :). Jemu się nigdzie nie śpieszy i tylko ja ostatnio coraz później do pracy wychodzę :angryy:
Recommended Posts