Izis Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='Migoto Inu'] Szaleństwo :evil_lol::loveu: http://images31.fotosik.pl/218/10748c2c1b00db10.jpg O widzę, że druga "ciotka" postanowiła trochę rozruszać młodsze półrodzeństwo ;-) Dziekuję za zdjęcie "zaspanego" papuśniaczka. :-) Dobrze, że widziałam kluseczki na żywo :-) Tak szybko rosną... zaraz pewnie pójdą w wielki świat.
Migoto Inu Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 O tak, Kenitka pracuje nad sprawnością fizyczną Migotek :) Zabawy z nią kończą się zawsze totalnym wykończeniem i ucieczką pod kanapę, gdzie maluszki mogą wreszcie spokojnie odpocząć :lol: ERI śliczniutka :loveu: . śliczny pysiek ma :)
Balaska Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Kurna jakie śliczne kluski :loveu: Głaski dla klusiaków i pozdrowienia od Fumisato dla przyrodniego rodzeństwa (chyba tak się to mówi)
christoph Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Ale się nazbierało szczeniaczków. Nie nadążam już z obserwowaniem. A że nie chciałbym pominąć nikogo, to gremialnie wszystkim pogratuluję maluchów. A i dołożę też do tego wątko-tematu swoje trzy grosze. I też wstawię fotki naszej dwójki:multi: Najpierw komplet: Teraz chuligan-alpinista: I mała miniaturka Knuta z berlińskiego ZOO;): Niewiniątko:
donya Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 No Krzysiek - widzę, że Ciebie też wciągnęło - gratulacje!!! Chuligan wygląda na kawal chłopa ;) Można wiedzieć skąd są maluchy :roll:
Agappe Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 MATKA: Akira z Grodzkiego Zakątka Urodzone 22.03.2008 1 pies czerwony 1 suka biała jeden kilk (na strone chrisa) i już Leniu :evil_lol:
ktrebor Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Sorry za spam, ale mam wielką prośbę o pomoc w przetestowaniu pewnej gry flash którą robiłem dla klienta - więcej informacji w tym wątku na dogomanii.
donya Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Agappe napisał(a):jeden kilk (na strone chrisa) i już Leniu :evil_lol: Aby latać po stronach trzeba mieć na to czas -a tego jakoś coraz bardziej brak :shake: Eeeeeeeee a już myślałam, że w domu u Krzyska takie fajne miśki zamieszkały.
Taishi Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Taishi nad Sielpią ... ... w naszym fotoblogu zdjęcia z wyjazdu.
Asiaczek Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Rzeczywiscie, niewiniątko... ciekawe, jaka bedzie, gdy dorośnie... http://www.akita-club.pl/galeria/puppies/akira/pict6808.jpg Pzdr.
Izis Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Balaska']pozdrowienia od Fumisato dla przyrodniego rodzeństwa (chyba tak się to mówi) Akita u Izis FCI FUMISATO - najnowsza edycja ciasteczka :multi:
Balaska Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Tak szalałem na spacerku że mi się padło HALO, jest tam kto????
Izis Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 E tam od razu padł ;-) Zwyczajna sjesta po jedzeniu ;-)
wani Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Widac, ze Taishi lubi wode... to fajnie. Nasza Emiko z pewna doza niesmialosci podchodzila do brzegu i nie raczyla zamoczyc lapki ;) Fumisato jest poprostu przecudny. Trawka zielona, mlecze... on ma instny raj do dyspozycji ;) Mam nadzieje, ze nam na weekend pogoda dopisze i tez bedziemy mogli podzielic sie z Wami fotkami...
ineczka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 boże i ja nie nadążam za tymi wszystkimi maluchami!!! Wszystkim gratulujemy!! faktycznie małe migotkowe kluseczki mają bardzo cierpliwe ciotki ;) chyba dość mocno odciążają Sabi w matczynych obowiązkach :lol::lol::lol: takie wykfalikowane nianie w cenie;) śliczna fotka Eriko... pysio bardzo fajny... taka biedulka sama za oceanem , oby szybko się tam zaaklimatyzowała. Fumisato, wyjątkowo uroczy mały akitek, szczególnie na tej fotce jak kotłasi się w trawie. no i dwa niedźwiadki chrisa- ten biały to prawie jak mała foczka - cudak!!! niech się wszystkie maluchy dobrze chowają.
Veene2 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Mam jeszcze jedno pytanie - czy jesli przed wystawa nie dotarl do mnie numerek, to go sie dostaje na miejscu? W ogole nie mam tez zadnego potwierdzenia, ale w katalogu juz jestem. Jakie dokumenty powinienem miec przy sobie? Dowod osobisty i ksiazeczka zdrowia psa wystarcza?
Agappe Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 książeczka zdrowia (z aktualnym szczepieniem przeciwko wściekliźnie) zazwyczaj wystarcza, ale czasami potrzebne jest też świadectwo zdrowia psa - informacja o tym jest na potwierdzeniu zgłoszenia.. ale skoro potwierdzenia nie macie to ja bym tylko ksiazeczke brała.. muszą Was wpuścić :) osobiście nigdy nie byłam w takiej sytuacji, że nie doszło potwierdzenie na czas, ale to się zdarza i można dostać numerek, najprawdopodobniej w sekretariacie wystawy.. tylko zarezerwujcie sobie odpowiednio dużo czasu, bo do takiego sekretariatu może być spora kolejka.. dowód osobisty to Ci raczej na pryszcz ;) już prędzej rodowód psa (bądź jego kopia).. chociaż pewnie i ten papierek jest zbędny.. pewnie wystarczy powiedziec jaki pies, nazwisko właściciela i się dostanie to co potrzeba
Iwona&Wiki Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Rozumiem, że dzis większość siedzi gdzieś po wystawach:) A ja tu ze sprawą: TUTAJ. Słuchajcie, w tym roku fotki do kalendarza - TYLKO do 31 MAJA. Cos mi się zdaje, że w kolejnym kalendarzu królować bedą maluchy:loveu::evil_lol: Ja również na bieżąco z wielką przyjemnoscią oglądam wszystkie malutkie i większe Akiciątka. Tylko jakos nie mogę sie zebrać, zeby napisać. Witam wszystkich i gratuluje wspaniałych kluseczek.:loveu:
Veene2 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Ufff... i po wystawie;) Emiko dostala Wielce Obiecujaca :):):) Ale sie dziewczyna troche zestresowala i ogonek nie chcial powedrowac na plecy... Ale sedzia byl wyrozumialy...;)
wani Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Poza tym bylo calkiem fajnie... chociac akitek bylo malutko. Nie bylismy tym jednak zaskoczeni, bo to podobno norma jak na Lublin ;) Pogoda byla srednia i malutkiej bylo ciut zimno. Bylo tez widac, ze nie czuje sie zbyt komfortowo w nowej sytuacji. Mam nadzieje, ze kazdy kolejny raz bedzie juz tylko lepszy. Jak to mowia pierwsze koty za ploty :) Do zobaczenia na kolejnych wystawach... bo bedziemy na nie jezdzic na pewno :eviltong:
Balaska Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 E to gratulacje pierwszej wystawy, no prosiłoby się o jakieś foty Emiśki na ringu :cool3:
wani Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Foty beda jak wrocimy do domu, bo teraz siedzymy u rodzinki (jeszcze w Lublinie). :)
ineczka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 gratulujemy! teraz to chyba życzyć jakiejkolwiek konkurencji, bo wówczas jeśli jest wygrana, to sukces smakuje inaczej. ;) no i do zobaczenia, jeśli nie na wystawie, to na pewno na jakimś spacerze na PM. mam nadzieje, że niedługo Fumiszon zakończy cieczkę. pozdrawiamy serdecznie, Paulina, Aiko i Fumi
Recommended Posts