Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O tak, Kenitka pracuje nad sprawnością fizyczną Migotek :) Zabawy z nią kończą się zawsze totalnym wykończeniem i ucieczką pod kanapę, gdzie maluszki mogą wreszcie spokojnie odpocząć :lol:

ERI śliczniutka :loveu: . śliczny pysiek ma :)

Posted

Ale się nazbierało szczeniaczków. Nie nadążam już z obserwowaniem. A że nie chciałbym pominąć nikogo, to gremialnie wszystkim pogratuluję maluchów.
A i dołożę też do tego wątko-tematu swoje trzy grosze.
I też wstawię fotki naszej dwójki:multi:

Najpierw komplet:

Teraz chuligan-alpinista:

I mała miniaturka Knuta z berlińskiego ZOO;):

Niewiniątko:

Posted

No Krzysiek - widzę, że Ciebie też wciągnęło - gratulacje!!!
Chuligan wygląda na kawal chłopa ;)
Można wiedzieć skąd są maluchy :roll:

Posted

MATKA: Akira z Grodzkiego Zakątka
Urodzone 22.03.2008
1 pies czerwony
1 suka biała

jeden kilk (na strone chrisa) i już Leniu :evil_lol:

Posted

Agappe napisał(a):
jeden kilk (na strone chrisa) i już Leniu :evil_lol:

Aby latać po stronach trzeba mieć na to czas -a tego jakoś coraz bardziej brak :shake:
Eeeeeeeee a już myślałam, że w domu u Krzyska takie fajne miśki zamieszkały.

Posted

[quote name='Balaska']pozdrowienia od Fumisato dla przyrodniego rodzeństwa (chyba tak się to mówi)

Akita u Izis FCI FUMISATO - najnowsza edycja ciasteczka :multi:

Posted

Widac, ze Taishi lubi wode... to fajnie. Nasza Emiko z pewna doza niesmialosci podchodzila do brzegu i nie raczyla zamoczyc lapki ;)

Fumisato jest poprostu przecudny. Trawka zielona, mlecze... on ma instny raj do dyspozycji ;)

Mam nadzieje, ze nam na weekend pogoda dopisze i tez bedziemy mogli podzielic sie z Wami fotkami...

Posted

boże i ja nie nadążam za tymi wszystkimi maluchami!!! Wszystkim gratulujemy!!

faktycznie małe migotkowe kluseczki mają bardzo cierpliwe ciotki ;)
chyba dość mocno odciążają Sabi w matczynych obowiązkach :lol::lol::lol:
takie wykfalikowane nianie w cenie;)

śliczna fotka Eriko... pysio bardzo fajny...
taka biedulka sama za oceanem , oby szybko się tam zaaklimatyzowała.

Fumisato, wyjątkowo uroczy mały akitek, szczególnie na tej fotce jak kotłasi się w trawie.

no i dwa niedźwiadki chrisa- ten biały to prawie jak mała foczka - cudak!!!

niech się wszystkie maluchy dobrze chowają.

Posted

Mam jeszcze jedno pytanie - czy jesli przed wystawa nie dotarl do mnie numerek, to go sie dostaje na miejscu? W ogole nie mam tez zadnego potwierdzenia, ale w katalogu juz jestem. Jakie dokumenty powinienem miec przy sobie? Dowod osobisty i ksiazeczka zdrowia psa wystarcza?

Posted

książeczka zdrowia (z aktualnym szczepieniem przeciwko wściekliźnie) zazwyczaj wystarcza, ale czasami potrzebne jest też świadectwo zdrowia psa - informacja o tym jest na potwierdzeniu zgłoszenia..
ale skoro potwierdzenia nie macie to ja bym tylko ksiazeczke brała.. muszą Was wpuścić :)

osobiście nigdy nie byłam w takiej sytuacji, że nie doszło potwierdzenie na czas, ale to się zdarza i można dostać numerek, najprawdopodobniej w sekretariacie wystawy.. tylko zarezerwujcie sobie odpowiednio dużo czasu, bo do takiego sekretariatu może być spora kolejka..

dowód osobisty to Ci raczej na pryszcz ;) już prędzej rodowód psa (bądź jego kopia).. chociaż pewnie i ten papierek jest zbędny.. pewnie wystarczy powiedziec jaki pies, nazwisko właściciela i się dostanie to co potrzeba

Posted

Rozumiem, że dzis większość siedzi gdzieś po wystawach:)
A ja tu ze sprawą: TUTAJ.
Słuchajcie, w tym roku fotki do kalendarza - TYLKO do 31 MAJA.
Cos mi się zdaje, że w kolejnym kalendarzu
królować bedą maluchy:loveu::evil_lol:

Ja również na bieżąco z wielką przyjemnoscią oglądam
wszystkie malutkie i większe Akiciątka.
Tylko jakos nie mogę sie zebrać, zeby napisać.
Witam wszystkich i gratuluje wspaniałych kluseczek.:loveu:

Posted

Ufff... i po wystawie;) Emiko dostala Wielce Obiecujaca :):):) Ale sie dziewczyna troche zestresowala i ogonek nie chcial powedrowac na plecy... Ale sedzia byl wyrozumialy...;)

Posted

Poza tym bylo calkiem fajnie... chociac akitek bylo malutko. Nie bylismy tym jednak zaskoczeni, bo to podobno norma jak na Lublin ;)
Pogoda byla srednia i malutkiej bylo ciut zimno. Bylo tez widac, ze nie czuje sie zbyt komfortowo w nowej sytuacji. Mam nadzieje, ze kazdy kolejny raz bedzie juz tylko lepszy. Jak to mowia pierwsze koty za ploty :)

Do zobaczenia na kolejnych wystawach... bo bedziemy na nie jezdzic na pewno :eviltong:

Posted

gratulujemy!
teraz to chyba życzyć jakiejkolwiek konkurencji, bo wówczas jeśli jest wygrana, to sukces smakuje inaczej. ;)
no i do zobaczenia, jeśli nie na wystawie, to na pewno na jakimś spacerze na PM. mam nadzieje, że niedługo Fumiszon zakończy cieczkę.

pozdrawiamy serdecznie,

Paulina, Aiko i Fumi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...