Agappe Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Asiunia02 napisał(a):Ja rowniez chetnie zobacze :) Moj typ akitki (patrzac na glowki tej trojki) to Seiyi :) mi się szczerze mówiąc najmniej podoba z tej 3 Seiyi..według mnie za bardzo kwadratowa..dla mnie Yuu jest najladniejszy.. ryuu tez jest ładny, ale coś po bokach jego pyska nie do końca mi się podoba.. tylko nie bardzo wiem co :p
Matagi Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Ponieważ Agnieszka i Daria znowu urzędują w TV :wink: to mam chwilkę na wstawienie fotek z wczoraj z Biebrzańskiego Parku Narodowego :D Daria i Martyna na wieży widokowej w BPN widok z wieży na Ławki Bagnowe Zadumana Donya i Martyna + kufer Bimbo :lol: a tu pływał ....obiadek po deptaniu po wodzie łapki trzeba wysuszyć na słoneczku /jesteśmy w Goniądzu/ a później pojechałyśmy do Osowca-Twierdzy,ale jakoś ja fotek nie robiłam,robiła Daria,która zapomniała zabrać różnych takich i fotki wetknie jak sie nawróci do domu :wink: :lol: :D :P
AKITY-HalneWzgórze Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 [quote name='Asiunia02']Ja rowniez chetnie zobacze :) Moj typ akitki (patrzac na glowki tej trojki) to Seiyi :) kochani,sory,ale zabrakło mi czasu na wklejanie fotek,choc bardzo bym chciała :cry: ,wiec na razie podam Wam link do strony hodowli,gdzie znajduje się RYUU ,a takze córcia wspomnianej Seyi (w Hiszpanii,co mnie zdziwiło mozna suczkę dopuszczać po skończeniu roku,a psy mogą być reproduktorami nawet po skończonym 10miesiacu życia,tak przynajmniej twierdzi Sylvia. http://akita.ya.st bo stronę Shun'You kensha to chyba juz znacie?
AKITY-HalneWzgórze Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 [quote name='Matagi'] widok z wieży na Ławki Bagnowe ten widok jest niesamowity,a moze ja mam juz dość gór? Chyba postudiuję o BPN ,bo nie spodziewałam się w tych rejonach takich uroczysk. Świetną miałyście wycieczkę!!! można pozazdroscić,tymbardziej,że góralom od 3 dni leje tak,że chyba nawet grzybom juz to obrzydło i przestaną rosnać. :x pozdrowionka z gór dla Biebrzańskich stron i ich podziwiaczy!
Asiaczek Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Takie spacery z psiakami są SUPER! My z Agabass też tak robimy, ale miejscem naszej zbiórki są - jak do tej pory - Pola Mokotowskie. Na Forty Bema jeszcze nie dotarłyśmy w tym składzie. :lol: Oba spacerniaki są w W-wie (dla niezorientowanych). Pzdr.
Kasia_i_Łukasz Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 [quote name='AKITY-HalneWzgórze']Witam wszystkich i podzielę się,na razie bezzdjęciowo nowiną o malcach Momiji. Miecia po długim kokoszeniu zaczęła rodzić tuż przed północą22.08 a zakończyła 23.08-powiła 6 dorodnych szczeniąt 4 suczki i 2 pieski :kiss_2: i jest teraz na halnym aż 23 akicich noworodków! Jesteśmy :sweetCyb: -no i teraz zaczyna się praca,na razie to suczki mają pełne "ręce" ,a raczej jęzorki pracy i mocno bidulki niedosypiają :scream_3: ,ale niebawem to my przejmiemy większość obowiązków i wtedy trochę odpoczną. :) JOLU OGROMNE GRATULACJE DLA CIEBIE, MOMIJI I 6 MALUSZKÓW !! :BIG: Z niecierpliwością czekamy na fotki :lol:
Kasia_i_Łukasz Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 [quote name='Matagi']Powiedzcie,jak się Wam podoba ta akita? :D :D :D Ciekawam Waszego zdania,bardzo! :wink: :wink: :wink: ARASHI nie miała najmniejszych wątpliwości, że to jej tatuś :lol:
Asiunia02 Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Agappe napisał(a):Asiunia02 napisał(a):Ja rowniez chetnie zobacze :) Moj typ akitki (patrzac na glowki tej trojki) to Seiyi :) mi się szczerze mówiąc najmniej podoba z tej 3 Seiyi..według mnie za bardzo kwadratowa..dla mnie Yuu jest najladniejszy.. ryuu tez jest ładny, ale coś po bokach jego pyska nie do końca mi się podoba.. tylko nie bardzo wiem co :p Zgadzam sie z Toba, ale te jego oczy. Uwielbiam takie spojrzenia :)
Agappe Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 [quote name='AKITY-HalneWzgórze'][quote name='Matagi'] widok z wieży na Ławki Bagnowe ten widok jest niesamowity,a moze ja mam juz dość gór? Chyba postudiuję o BPN ,bo nie spodziewałam się w tych rejonach takich uroczysk. Świetną miałyście wycieczkę!!! można pozazdroscić,tymbardziej,że góralom od 3 dni leje tak,że chyba nawet grzybom juz to obrzydło i przestaną rosnać. :x pozdrowionka z gór dla Biebrzańskich stron i ich podziwiaczy! na grzybkach byłyśmy wczoraj, ale troszke sucho było.. nigdzie nie wpuscili nas z psami.. w jednym miejscy miał nas mastif zjesc i te "nasze husky miały kaczki pozabijać, bo przecież one takie są", w kolejnym kobieta nie miała dla nas czasu, w jeszcze następnym było zamknięte, ale i tak z psami nie wpuszczali... ale na początku dotarłyśmy do monastyru, gdzie jakieś kobiety nas skrzyczały jak śmiemy- ja, donya i martyna wchodzić do cerkwi w długich spodniach... (a podobno mamy równouprawnienie :p) potem psy wpadły do jakiejś rzeczki.. a potem mokre do piasku.. wyglądały cudnie.. :) niedawno chwileczke poropiło to może wiecej będzie grzybów... mamy dziś kolejną wycieczke : na koniki.. :) matagi jak dotrze do kompa kolejne zdjecia powstawia.... a czy ktoś chce jeszcze zdjęcia z Sopotu?? obrabiać je czy sobie darować??
Ziemniak Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 [quote name='Agappe'][quote name='AKITY-HalneWzgórze'][quote name='Matagi'] widok z wieży na Ławki Bagnowe ten widok jest niesamowity,a moze ja mam juz dość gór? Chyba postudiuję o BPN ,bo nie spodziewałam się w tych rejonach takich uroczysk. Świetną miałyście wycieczkę!!! można pozazdroscić,tymbardziej,że góralom od 3 dni leje tak,że chyba nawet grzybom juz to obrzydło i przestaną rosnać. :x pozdrowionka z gór dla Biebrzańskich stron i ich podziwiaczy! na grzybkach byłyśmy wczoraj, ale troszke sucho było.. nigdzie nie wpuscili nas z psami.. w jednym miejscy miał nas mastif zjesc i te "nasze husky miały kaczki pozabijać, bo przecież one takie są", w kolejnym kobieta nie miała dla nas czasu, w jeszcze następnym było zamknięte, ale i tak z psami nie wpuszczali... ale na początku dotarłyśmy do monastyru, gdzie jakieś kobiety nas skrzyczały jak śmiemy- ja, donya i martyna wchodzić do cerkwi w długich spodniach... (a podobno mamy równouprawnienie :p) potem psy wpadły do jakiejś rzeczki.. a potem mokre do piasku.. wyglądały cudnie.. :) niedawno chwileczke poropiło to może wiecej będzie grzybów... mamy dziś kolejną wycieczke : na koniki.. :) matagi jak dotrze do kompa kolejne zdjecia powstawia.... a czy ktoś chce jeszcze zdjęcia z Sopotu?? obrabiać je czy sobie darować?? Z zakazem wchodzenia z psami to u nas niestety wszedzie przeginaja :evil: W Czechach mozna wchodzic wszedzie i jeszcze daja pojemniczek i lopatke na nioeczystosci. :oops: Fajnie macie na tych wakacjach 8) 8) 8) a u mnie nic tylko praca,praca....
Asiunia02 Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Daria ja bym bardzo chciala jesli masz jakies zdjecia Chikaki, Fumika, Dony lub Sakai Eskimo River. nie musisz obrabiac lisowna1@o2.pl
donya Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Z dobrych źródeł wiem, że Daria wstawi jutro zdjęcia. Dzisiaj nie bardzo mamy czas.
Ziemniak Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 No tak, jak sie ma impreze to sie i nie ma czasu :wink:
Agappe Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Ziemniak napisał(a):No tak, jak sie ma impreze to sie i nie ma czasu :wink: no tak :)
donya Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Agappe napisał(a):Ziemniak napisał(a):No tak, jak sie ma impreze to sie i nie ma czasu :wink: no tak :) balujemy :P
Matagi Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Ale zawsze mogę mimo imprezy balowej wstawic fotki :wink: Może tylko trudniej mi to przyjdzie..... :wink: :lol: Opuściłam wczorajsze wyczyny Anaty i Bimbo w rzece Supraśli /rodzeństwo miało piękne łapy po kąpieli w mule rzecznym :lol: :lol: :lol: / ale wstawię dzisiejsze występy Darii i Martyny na końskich grzbietach :lol: Przyglądała się temu Agnieszka,ja,Bimbomek i Anata :wink: :lol: Ciekawe jak tam zakwasy....... :wink: :lol: tak się szykowały..... będzie suuuuuper! na pewno będzie suuuuper????? nadjeżdżają......
Agappe Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 jakie zakwasy??? o czym Ty mówisz?? nie mam zadnych zakwasów :)
Agappe Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 grrrrrr pokłócę się z tym komputerem... grrrrrrrrrrrrrrrr nie będzie współpracował ze mną ani z moimi zdjęciami, ani z moim programem, który sobie zainstalował.. a co do zdjec mam 2 sakai, chikaki kilka, dona jest na kilku w dalszym planie.. wstawie te zdjecia jak będę w domu.. bo chyba internet będą mi podłączali lada dzień.. w pon przychodzą panowie z tpsa i robią telefon i chwile po tym powinien i internet się pojawić
Asiaczek Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Fajnie macie! Ja, co prawda, nigdy na koniu nie jeździłam i wcale mnie to nie korci, ale i tak zazdroszczę Wam takiej formy wypoczynku. Pzdr.
Asiunia02 Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Daria nie musisz ich obrabiac, szkoda czasu :) przesli mi na maila jesli mozesz lisowna1@o2.pl
AKITY-HalneWzgórze Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Zrobiło sie tu tak wakacyjnie,a nasze wakacje były tylko przy okazji akicich amorów,zostało tak wiele wspomnień i fotek,że nie wytrzymuję i przesylam Wam moje najulubieńsze fotki,niezwiązane z akitami. Wywczasy Lilkowo-Agnieszkowo-Dariowe tak mnnie nastroiły, a oto stadko koników napotkanych na naszych "wczasach": a to foto zrobione nad oceanem,skała wchodząca w ocean,mnie skojarzyla sie z koniem u wodopoju,sami zobaczcie: i jeszcze to z niezapomninym widokiem [Bardzo prosze o wstawianie fotek o rozmiarach zgodnych z regulaminem.] -fotki zmniejszyłam i już b.będę zawsze pilnowała odpowiedniej liczby pikseli,sory zagalopowałam się zapominając o regulaminach :oops:
Asiaczek Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Jejku, a gdzie Ty wypatrzyłaś te koniki? To takie widoczki jeszcze można zobaczyc na żywo?! Pzdr.
donya Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 No i już po balach. Właśnie wrócilismy do domu :P
Recommended Posts