Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oby wiecej tego typu spacerkow. Emiko jak wczoraj padla to tylko na szybki spacerek sie podniosla. Kolacji nawet nie tknela, a dodam, ze to najwiekszy znany mi lakomczuch ;)
Milego dnia wszystkim zycze, a sama lece ciut pocwiczyc :p

Posted

Dziękujemy Fotografom :multi: za zdjęcia, są superowe.
Czyli miałam racje odpowiedając na pytanie ;)
-"a co wy na tych polach robicie?"
- "spuszczamy psy i się śmiejemy :)"

Posted

Witam w piękny poniedziałkowy poranek!!
Dziękuję wszystkim za wczorajszy spacerek i czekam z niecierpliwością na kolejny :). Właśnie obejrzałam zdjęcia i siedzę dzięki nim z wielkim uśmiechem na buzi:lol:. Nie ma to jak w taki sposób zacząć tydzień :multi:. Bardzo mi się podobają:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: !!!!!!!!!
Dajuś po spacerku szczęśliwy i zmęczony.
Daria i Wani i Veene dzieki, że chciało wam się wklejać tyle fotek. Postaram się następnym razem też wziąć aparat i was wspomóc. A na razie zaczynam oglądać po raz kolejny :loveu::lol:. Miłego dzionka kochani!!

Posted

[quote name='Izis']A w nawiązaniu do bodyguardów to Akita u Izis FCI ERIKO też miała dwóch pod kolor ;-) obaj przystojni, że hej, to nie wiedziała któremu dać swój nowy nr. tel. ;-) No to wyliczała ;-)
http://www.akita.pl/szczeniaki/miot-e/eriko/pregusy-trzy.jpg
Przystojniak z lewej to Kiss Me and Love Me ASHIM THAI a z prawej Akita u Izis FCI BUSHI :-)

Super !! A Eriko jest po prostu IDENTYCZNA :) jak Emiko. Szkoda, że są tak daleko od siebie i prawdopodobieństwo że się spotkają jest raczej znikome. Pewnie nawet pańciom trudno byłoby je odróżnić :)

Posted

ania_wawa napisał(a):
Super !! A Eriko jest po prostu IDENTYCZNA :) jak Emiko. Szkoda, że są tak daleko od siebie i prawdopodobieństwo że się spotkają jest raczej znikome. Pewnie nawet pańciom trudno byłoby je odróżnić :)

Różnią się różnią. Na pyszczkach mają strzałki z rożnych stron i ERIKO ma mniej czerwieni. Ale faktycznie najbardziej podobne do siebie były z całej piątki :-)

Posted

Z tym odróżnianem to nie jest tak łatwo (jak widać po podpisach ;)) zdjęć ze spacerku. Dobrze że obroże były różnokolorowe. :razz:
Emiko jest przesłodka i taka grzeczna, nie to co mój głuchnący Taro (oczywiście głuchnie tylko kiedy mu wygodnie). Wczoraj zwiedził prawie całe Pola na własną rękę :mad: dlatego jest go stosunkowo najmniej na fotkach.

Posted

Druchna napisał(a):
Z tym odróżnianem to nie jest tak łatwo (jak widać po podpisach ;)) zdjęć ze spacerku. Dobrze że obroże były różnokolorowe. :razz:
Emiko jest przesłodka i taka grzeczna, nie to co mój głuchnący Taro (oczywiście głuchnie tylko kiedy mu wygodnie). Wczoraj zwiedził prawie całe Pola na własną rękę :mad: dlatego jest go stosunkowo najmniej na fotkach.

ha ha ha to samo powiedziałam koleżankom z pracy kiedy wspólnie oglądałyśmy zdjęcia. One się zapytały "a gdzie Taro? " a ja na to "pewnie coś zgląda :) w jakiejś odległej części PM" :lol::lol:

Posted

No bo chłopaki zaczynają powoli dorastać :gent: i w związku z tym często głuchną (a nawet ślepną) na wszelkie sygnały przewodnika. :placz:
Coś w stylu "Na złość babci odmrożę sobie uszy" po prostu powoli wchodzą w wiek młodzieńczego buntu :evil_lol: EMIKO to jeszcze dziecko :-)
Chociaż jeśli wdała się w mamusię to taka grzeczna może być jeszcze baardzo długo :-)

Posted

Veene2 napisał(a):
Ktos wie dlaczego zamiast zdjec pojawily sie u mnie linki? Chodzi o rozmiar zdjec?:):):)

Ostrzegałyśmy Cię przecież, że MOD interweniuje.
Ale możesz edytować swoje posty i powstawiać tam zdjęcia o wymiarach nie przekraczających tych regulaminowych. Szkoda byłoby, gdyby nie było ich widać tak jak teraz :-( Bo takie śliczne są :lol:

Posted

Ehh ci moderatorzy;) Moze jutro w pracy znajde chwile zeby podmienic linki.

A teraz krotki fotoreportaz z dzisiejszego spaceru nad Zalewem Zegrzynskim:)
Emiko i Curly Coated Retriver - futerko ma jak owca:)

Pamietacie Eweline jak zaklinala pieski? Znowu to robila:)

Dwie pancie z suczkami

Strus czy akita?

3...2...1....start:)

Posted

EMIKO cuuudna jest :multi: a fotki po prostu SUPER :-)
hehe ktoś tu narzekał, ze plaży nie ma a tu proszę piasek i woda i zachód słońca w dodatku - wszystko razem :-)

Posted

Ale mam zaległości :placz:
Witam wszystkich nowych akitomaniaków - w szczególności siostrzeńców mojego Bimbonka.
Kasia i Łukasz - śliczne śniezynki :loveu::loveu:

Posted

dzień doberek wszystkim:)
Veene koniecznie zrób z tych linków zdjęcia bo będę płakać:placz::placz::placz:. Jeszcze nie wszyscy znajomi je widzieli:evil_lol::evil_lol:, swoją drogą biedni ludzie-muszą ciągle słuchac co robił Daichi:evil_lol:. Zdjęcia znad zalewu śliczne!! W które miejsce jeździcie?? Moze jeszcze przed sezonem żeglarsko-plażowym wybierzemy się razem? Mamy z anetą śliczną miejscówkę z piękną plażą i jak na razie z małą ilością ludzi. Chociaż pewnie długo to nie potrwa :(.
W kazdym razie super byłby spacerek gdzieś z dala od spalin i hałasów:cunao:.

Posted

Obiecuje, ze zrobie;) Niestety nie teraz w pracy, bo sobie zdjec nie wyslalem na maila:(

A te zdjecia znad Zalewu sa zaraz od drogi niedaleko barki, na ktorej daja kielbase i frytki:lol: hehe;) Nie mamy zadnego naszego ulubionego miejsca... Ale chetnie poznamy gdzie Wy sie wybieracie:p A jezdzicie z psiakami na zaglowki? Jak sie sprawuja na wodzie?;)

Posted

Jak na razie to tylko Taro jako szczeniaczek był na łódce i z tego co wiem był bardzo grzeczny :). Dajut bardzo lubi wodę ale jak na takiej małej przestrzeni by się zachowywał nie wiem. No i czy by dał radę z poruszaniem się po łódce. W końcu trochę jednak buja:). No i te przechyły:diabloti:.

Posted

oj joj joj na omegę którą z anetą pływamy to pieska nie da się wziąć:). No ale jest do dyspozycji jeszcze niewielka kabinówka:lol:. Jak zagadacie z anetą to kto wie, kto wie...:) :). Aczkolwiek trzeba byłoby chyba robić trzy tury bo nie wyobrażam sobie wszystkich kit na raz :eek2:

Posted

A w jakim celu nalezy zagadywac Anete?:) Hehe;) No to mozna wziac 3 omegi, na kazdej pies plus trzy osoby (jedna trzyma psa) i regaty;) :eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...