Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

no to po spacerku juz jesteśmy..
dziekuję wszystkim obecnym za mile spędzony czas :))

obecni:
ANATA Yamamoto
Akita u Izis (FCI) DAICHI
Akita u Izis (FCI) DAITARO
Akita u Izis (FCI) EMIKO

no to zaczynam ze zdjęciami :)

oto dzisiejsze dziewczynki :)

a oto nasi panowie :)

i zabawa:

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tutaj Akita u Izis FCI ERIKO macha wszystkim w Polsce łapką na pożegnanie ;-) Obecnie jest już mieszkanką USA.

W rzeczywistości "policzkowała" Miyamoto od Kamili ;-).
Zdjęcie autorstwa właściciela Akita u Izis FCI BUSHI, który to również szalał z nimi po plaży. Niezły widok trzy pręgusy ;-)

Posted

Agappe napisał(a):
zdjęcia z niedzielnej wystawy:
Asiuuu dziekuję raz jeszcze:loveu::loveu:

Nie ma sprawy!

Agappe napisał(a):

jeszcze nie słyszałam żeby jeden profesor za jednym razem złamał tyle praw studenckich za jednym razem:shake:

pytania były sformuowane niejednoznacznie, po 2 terminie kilka osób poszło do innych profesorów, którzy przyznali, że te osoby mają rację i pytania są źle sformuowane, złe sa prawidłowe odpowiedzi, a niekóre pytania wykraczają po za program przedmiotu..

to już nie wiadomo czy się śmiać czy płakać
we wtorek idziemy do dziekana..

aaa i jeszcze za rok tego wspaniałego pana nie będzie juz na tym wydziale.. gdyby to był jeszcze jakis konkretny przedmiot np makroekonomia, bankowość, statystyka czy inne takie.. a to jest przedmiot o niczym:shake:
kocham te studia..

Ciekawe, jak to się skończy...
Pzdr.

Posted

Ale super zdjęcia :multi:
Musimy się spotykać baaardzo często - a autorzy zdjęć na te spotkania będą przynosić płyty z zdjęciami z poprzedniego. :loveu:
Taro padł :roll:

Posted

Biedna EMIKO ;-) zamęczyły dzieciaka rude potworki ;-)

Cudnie się ogląda maluchy nawet te już całkiem spore :-) ale ciągle takie dziecinne, że mogą bawić się w grupie :-)

A w nawiązaniu do bodyguardów to Akita u Izis FCI ERIKO też miała dwóch pod kolor ;-) obaj przystojni, że hej, to nie wiedziała któremu dać swój nowy nr. tel. ;-) No to wyliczała ;-)

Przystojniak z lewej to Kiss Me and Love Me ASHIM THAI a z prawej Akita u Izis FCI BUSHI :-)

Posted

Przeciez to i tak sa linki, a nie zdjecia... czasy gdy maksymalny rozmiar monitora to 15" juz chyba minely...;)

No patrzcie jaka ja ladna jestem:diabloti:

Przyczajony tygrys...

Posted

to nie chodzi o wielkość monitora..

tylko o to, że zdjęcia sie długo ładują.. taki jest po prostu regulamin:shake:

(a mi się otwierają zdjęcia całe, a nie tylko linki :roll: )

Posted

Całe się otwierają i w dodatku z błędnie wpisanym przydomkiem :-(
A regulaminy obowiązują ;-) i poprawna pisownia przydomków też... :mad:
Akita u Izis FCI - przydomek Waszej suni pisze się z przodu, czyli przed jej imieniem (tak jak na przykład zdjęciach Agappe).
czyli Akita u Izis FCI EMIKO a nie na odwrót.

Nie sugerujcie się przydomkiem Anaty, bo ten z kolei pisany jest po imieniu psa. Ale jedno nie ma nic wspolnego z drugim. Sposób umieszczenia przydomka określa hodowca rejestrując go i tak zostaje.

Posted

Zgadza sie - widac cale zdjecia - ale tak naprawde to cale zdjecie znajduje sie na Imageshacku, a tutaj jest tylko wklejony link, ktory nie generuje zbyt duzego ruchu:)

Ja tez jestem piekna:)

Prawie jak na mustrze

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...