Agappe Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 no to po spacerku juz jesteśmy.. dziekuję wszystkim obecnym za mile spędzony czas :)) obecni: ANATA Yamamoto Akita u Izis (FCI) DAICHI Akita u Izis (FCI) DAITARO Akita u Izis (FCI) EMIKO no to zaczynam ze zdjęciami :) oto dzisiejsze dziewczynki :) a oto nasi panowie :) i zabawa:
Izis Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 A tutaj Akita u Izis FCI ERIKO macha wszystkim w Polsce łapką na pożegnanie ;-) Obecnie jest już mieszkanką USA. W rzeczywistości "policzkowała" Miyamoto od Kamili ;-). Zdjęcie autorstwa właściciela Akita u Izis FCI BUSHI, który to również szalał z nimi po plaży. Niezły widok trzy pręgusy ;-)
Agappe Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 no i imageshack się zawiesił.. na razie wiecej zdjęć nie będzie ;( aaa jednak zadzialalo :)) sępy:
Asiaczek Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Agappe napisał(a):zdjęcia z niedzielnej wystawy: Asiuuu dziekuję raz jeszcze:loveu::loveu: Nie ma sprawy! Agappe napisał(a): jeszcze nie słyszałam żeby jeden profesor za jednym razem złamał tyle praw studenckich za jednym razem:shake: pytania były sformuowane niejednoznacznie, po 2 terminie kilka osób poszło do innych profesorów, którzy przyznali, że te osoby mają rację i pytania są źle sformuowane, złe sa prawidłowe odpowiedzi, a niekóre pytania wykraczają po za program przedmiotu.. to już nie wiadomo czy się śmiać czy płakać we wtorek idziemy do dziekana.. aaa i jeszcze za rok tego wspaniałego pana nie będzie juz na tym wydziale.. gdyby to był jeszcze jakis konkretny przedmiot np makroekonomia, bankowość, statystyka czy inne takie.. a to jest przedmiot o niczym:shake: kocham te studia.. Ciekawe, jak to się skończy... Pzdr.
Agappe Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 trzy rude wredne męczą najmłodszą pręguskę:diabloti::diabloti: polowanie a tymczasem ide coś zjeść ;)
Veene2 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Smacznego;) Ja wlasnie siadam nad zdjeciami;) Wiec niedlugo cos wrzuce;)
Agappe Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 dziękuje :)) Daichi właśnie traci ucho ;) Anata i jej Bodygardzi ;) panie czekają na swoich panów ;)
Druchna Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Ale super zdjęcia :multi: Musimy się spotykać baaardzo często - a autorzy zdjęć na te spotkania będą przynosić płyty z zdjęciami z poprzedniego. :loveu: Taro padł :roll:
Veene2 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Emiska tez jak sie polozyla po przyjsciu tak wciaz lezy;) Ja nie mam nagrywarki...ufff;)
Izis Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Biedna EMIKO ;-) zamęczyły dzieciaka rude potworki ;-) Cudnie się ogląda maluchy nawet te już całkiem spore :-) ale ciągle takie dziecinne, że mogą bawić się w grupie :-) A w nawiązaniu do bodyguardów to Akita u Izis FCI ERIKO też miała dwóch pod kolor ;-) obaj przystojni, że hej, to nie wiedziała któremu dać swój nowy nr. tel. ;-) No to wyliczała ;-) Przystojniak z lewej to Kiss Me and Love Me ASHIM THAI a z prawej Akita u Izis FCI BUSHI :-)
Veene2 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 No to teraz moje:diabloti: Fruwające potwory:) Przytulaniec:multi: Dobra ciocia:)
Agappe Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 aaaaa Veene maksymalny rozmiar zdjęcia to 640x480.. zaraz Cie mod pogoni:mad: Fruwające potwory vol.2 super!!!!!:loveu:
Veene2 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Psia zaklinaczka:evil_lol: Poczekajcie na mnie...;) To moj patyk:P
Veene2 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Przeciez to i tak sa linki, a nie zdjecia... czasy gdy maksymalny rozmiar monitora to 15" juz chyba minely...;) No patrzcie jaka ja ladna jestem:diabloti: Przyczajony tygrys...
Agappe Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 to nie chodzi o wielkość monitora.. tylko o to, że zdjęcia sie długo ładują.. taki jest po prostu regulamin:shake: (a mi się otwierają zdjęcia całe, a nie tylko linki :roll: )
Izis Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Całe się otwierają i w dodatku z błędnie wpisanym przydomkiem :-( A regulaminy obowiązują ;-) i poprawna pisownia przydomków też... :mad: Akita u Izis FCI - przydomek Waszej suni pisze się z przodu, czyli przed jej imieniem (tak jak na przykład zdjęciach Agappe). czyli Akita u Izis FCI EMIKO a nie na odwrót. Nie sugerujcie się przydomkiem Anaty, bo ten z kolei pisany jest po imieniu psa. Ale jedno nie ma nic wspolnego z drugim. Sposób umieszczenia przydomka określa hodowca rejestrując go i tak zostaje.
Veene2 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Zgadza sie - widac cale zdjecia - ale tak naprawde to cale zdjecie znajduje sie na Imageshacku, a tutaj jest tylko wklejony link, ktory nie generuje zbyt duzego ruchu:) Ja tez jestem piekna:) Prawie jak na mustrze
Agappe Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Veene2 napisał(a):http://img369.imageshack.us/img369/9301/mg9462edit28hh0.jpg to Anatka a nie Daitaro ;)
Recommended Posts