Ziemniak Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Taaa, to prawda :D :D W Budapeszcie sedziuje: I dzien: Tibor Gellen (H) II dzien: Jozsef Zeidl (H)- ktos moze slyszal cos o tym panu? Pierwszy sedziowal we Wroclawiu w 2003 - z tego co pamietam to lubil jak sie szybko biega :-?
Agappe Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Marek... Tibor Gellen sędziował na 100% na klubowej w Łodzi w 2003 roku... o Wrocławiu nic nie wiem, może Ci wsie pomyliło??
Asiunia02 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [quote name='Kasia_i_Łukasz']Fotoreportaż pt.: "ARASHI i ASZTAR w plenerze" :lol: robaczka w trawie też nie przegapi... do wodopoju chodzą parami... Te dwa zdjecia prosze zachowac :) Kasiu chyba wiesz do czego :lol: :lol: :lol:
Ziemniak Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Agappe napisał(a):Marek... Tibor Gellen sędziował na 100% na klubowej w Łodzi w 2003 roku... o Wrocławiu nic nie wiem, może Ci wsie pomyliło?? :o Faktycznie, troche mi sie pokrecilo :oops: oczywiscie sedziowal klubowke 8)
Matagi Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Udało mi sie odgonić na moment Agappe i Donye od komputera :wink: :lol: :wink: I wstawiam trzy fotki z Lwowa :lol: :D :P Fotki przesłała mi Asiaczek :P ,za co bardzo,bardzo dziękuję :P :D A na fotkach jest akita BOS Kumade ,który skończył intera właśnie we Lwowie! :D :D :D
Kasia_i_Łukasz Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='Asiunia02'][quote name='Kasia_i_Łukasz']Fotoreportaż pt.: "ARASHI i ASZTAR w plenerze" :lol: robaczka w trawie też nie przegapi... do wodopoju chodzą parami... Te dwa zdjecia prosze zachowac :) Kasiu chyba wiesz do czego :lol: :lol: :lol: Asiunia zachowam na 100% :wink: Już się nie mogę doczekać :lol: :D :lol:
Ziemniak Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Asiunia02 napisał(a):Czy ktos jeszcze ma katalog z Katowic 2003 z miedzynarodowki ?? jesli tak to poprosze nazwisko sedziego, ktory ocenial Owczarki Francuskie Beauceron. Czekam na wiesci z Halnego :) Czy Momiji pobije Sayonare ?? Z Halniakami na wszystkich wystawach oprocz klubowki sie spotkamy :) Ja juz wiem ale nie zdradze :wink: Mysle, ze dzisjaj Jola sie wkoncu pochwali :lol:
Ziemniak Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Ziemniak napisał(a):Interesuje mnie kto z akiciarzy wybiera sie w najblizej przyszlosci za granice i ewentualnie gdzie? Bimbo bedzie w Mladej Boleslaw ale nie wiem, kto jeszcze i gdzie sie przymierza? Daria szuka info o Bratyslawie. Dajcie znac, bo jak juz jedziecie za granice to chyba lepiej nie robic sobie konkurencji :wink: Czekam niecierpliwie :lol: A jedzie ktos do Tulln w pazdzierniku? Przymierzamy sie z Jola i Leszkiem pojechac i powalczyc :wink:
Kasia_i_Łukasz Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Kolejne zdjęcia naszej księżniczki ARASHI :iloveyou: W upalnie dni Aszi potrafi się ochłodzić...nie ma jak kąpiel w misce z wodą... oj! jaka ja groźna jestem... jeśli sama kąpiel nie pomaga, to zawsze można schować się pod krzaczkiem… po odpoczynku pora na figle…:lol:
AKITY-HalneWzgórze Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Witam wszystkich i podzielę się,na razie bezzdjęciowo nowiną o malcach Momiji. Miecia po długim kokoszeniu zaczęła rodzić tuż przed północą22.08 a zakończyła 23.08-powiła 6 dorodnych szczeniąt 4 suczki i 2 pieski :kiss_2: i jest teraz na halnym aż 23 akicich noworodków! Jesteśmy :sweetCyb: -no i teraz zaczyna się praca,na razie to suczki mają pełne "ręce" ,a raczej jęzorki pracy i mocno bidulki niedosypiają :scream_3: ,ale niebawem to my przejmiemy większość obowiązków i wtedy trochę odpoczną. :) Mieci porodówka
Daisunia Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 aż 23 male akitki :D zaazdroszcze Matagi a co u twoich maluchow ?
Asiunia02 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 SUPER :) Juz sie nie moge doczekac, az wszystkie zaczna biegusiac :) ale bedzie wesoło na forum :) Bedzieli mieli co robic ogladajac taka gromadke :) Matagi oprocz maluchow ma gosci i dlatego zaniedbuje tych oczekujacych na zdjecia :)
Agappe Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Jolu ogromne gratulacje od całej naszej trójki (tzn ja, donya i matagi) :)))) czekamy również z niecierpliwością na zdjecia maluchów.. qrcze zazdroszcze tyle akicich maluszków na raz.. a Matagi już się dzis dostało za to, że zdjeć nie zrobiła, więc jutro może ją pogonimy to zrobi... obiecała.. a maluszki już tylko 2 zostały
weihaiwej Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Jolu! Jeszcze raz gratuluję Wam narodzin szczeniaczków - niech sie zdrowo rozwijają pod Waszym troskliwym okiem :D :D
Koma Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='Kasia_i_Łukasz'] :iloveyou: chcecie mnie chyba wykończyć :evilbat: :lol: sama słodycz :loveu:
AKITY-HalneWzgórze Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='"Agappe"']Jolu ogromne gratulacje od całej naszej trójki (tzn ja, donya i matagi) :)))) czekamy również z niecierpliwością na zdjecia maluchów.. qrcze zazdroszcze tyle akicich maluszków na raz.. Przesyłam fotki 8-dniowych maluców Thayli, pierwsze są pieski: a to suczki: i rodzice: pozdrawiam
Matagi Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Znowu dopadłam do komputera! :lol: :lol: :lol: Daria ogląda w TV "Aviatora",Agnieszka podgląda to w ekran TV,to w monitor,a ja mam swoje 5 minut przed komputerem :wink: :lol: Dziewczyny zmachane lekko dzisiaj,byłyśmy w Biebrzańskim Parku Narodowym,zaczęłyśmy od Strękowej Góry,a skończyłyśmy w Osowcu-Twierdzy,przez Goniądz :lol: jadąc :lol: Dokumentację sporządzam,jak będe miała chwilę,to fotki powtykam :lol: Jutro wybieramy się w okolice Supraśla,będziemy atakowały Puszczę Knyszyńską :lol: :lol: :lol: Jolu! :P Gratuluję pięknych dzieci!!!!!!!!!! :P :P :P :P [b]Powiedzcie,jak się Wam podoba ta akita? :D :D :D Ciekawam Waszego zdania,bardzo! :wink: :wink: :wink:
Asiunia02 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Jeszcze kilka zdjec z Torunia :) Moj "synek" - FUMIKO Oraz zdjecie z wyboru BOB No i jeszcze ostatnie Sakai Eskimo River :)
Agappe Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='Matagi']Znowu dopadłam do komputera! :lol: :lol: :lol: Daria ogląda w TV "Aviatora",Agnieszka podgląda to w ekran TV,to w monitor,a ja mam swoje 5 minut przed komputerem :wink: :lol: Dziewczyny zmachane lekko dzisiaj,byłyśmy w Biebrzańskim Parku Narodowym,zaczęłyśmy od Strękowej Góry,a skończyłyśmy w Osowcu-Twierdzy,przez Goniądz :lol: jadąc :lol: Dokumentację sporządzam,jak będe miała chwilę,to fotki powtykam :lol: Jutro wybieramy się w okolice Supraśla,będziemy atakowały Puszczę Knyszyńską :lol: :lol: :lol: Jolu! :P Gratuluję pięknych dzieci!!!!!!!!!! :P :P :P :P [b]Powiedzcie,jak się Wam podoba ta akita? :D :D :D Ciekawam Waszego zdania,bardzo! :wink: :wink: :wink: no mi się podoba :)
Asiunia02 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='Matagi'] Jolu! :P Gratuluję pięknych dzieci!!!!!!!!!! :P :P :P :P Powiedzcie,jak się Wam podoba ta akita? :D :D :D Ciekawam Waszego zdania,bardzo! :wink: :wink: :wink: Przeciez to Bosik !! Prawda?? Ulubieniec mojego Tomcia.
Asiaczek Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Zgadza się. To BOS KUMADE. Tak wyglądał podczas wystawy we Lwowie. A coś nie tak? Pzdr.
AKITY-HalneWzgórze Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='Asiunia02'][quote name='Matagi'] Jolu! :P Gratuluję pięknych dzieci!!!!!!!!!! :P :P :P :P Powiedzcie,jak się Wam podoba ta akita? :D :D :D Ciekawam Waszego zdania,bardzo! :wink: :wink: :wink: Przeciez to Bosik !! Prawda?? Ulubieniec mojego Tomcia. Oczywiście,że to Bosik! Ale kiedyś Asiunia wstawiłaś fotkę-to był TOCHIRYU GO Yamanakasansow-ojciec Yumenoshimy No EIKO GO,Lilka wtedy była blisko :P Dzięki,że Wam się podobają malce,za parę dni wstawię 10-tkę Sayonary :roll: a teraz wkleję fotkę trójki rodzeństwa z Shun'You Kensha(to rodzeństwo miotowe,choć mają imiona na różne litery), ten w środku to YUU GO,który po raz pierwszy został ojcem i to właśnie tej naszej 10-tki,! widziałam pozostałe-Seiya jest u Sylvie,a RYUU u jej przyjaciół ,z którymi byliśmy razem na wystawie tam w Hiszpanii , Yuu wtedy wygrał z swoim braciszkiem(Yuu ma zdecydowanie lepszą budowę),jak będziecie chcieli to wstawię Wam fotki,które osobiście zrobiłam Ryuu,Yuu i Seiyi. :P :lol: :x Wspomniana Yumenoshima No EIKO GO i Tochiryu są przodkami tej trójki,ze strony matki. pozdrawiam :P :lol:
weihaiwej Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 AKITY-HalneWzgórze napisał(a):jak będziecie chcieli to wstawię Wam fotki,które osobiście zrobiłam Ryuu,Yuu i Seiyi. :P :lol: :x Chcemy! Chcemy! :lol: Widziałam różne zdjęcia całej trójki na stronie Silvii i chętnie obejrzę te robione przez Was :D (i na pewno nie tylko ja). Pozdrawiam :):)
Asiunia02 Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Ja rowniez chetnie zobacze :) Moj typ akitki (patrzac na glowki tej trojki) to Seiyi :)
Recommended Posts