Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Taaa, to prawda :D :D

W Budapeszcie sedziuje:
I dzien: Tibor Gellen (H)
II dzien: Jozsef Zeidl (H)- ktos moze slyszal cos o tym panu?
Pierwszy sedziowal we Wroclawiu w 2003 - z tego co pamietam to lubil jak sie szybko biega :-?

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']Fotoreportaż pt.: "ARASHI i ASZTAR w plenerze" :lol:

robaczka w trawie też nie przegapi...

do wodopoju chodzą parami...

Te dwa zdjecia prosze zachowac :)
Kasiu chyba wiesz do czego :lol: :lol: :lol:

Posted

Agappe napisał(a):
Marek... Tibor Gellen sędziował na 100% na klubowej w Łodzi w 2003 roku... o Wrocławiu nic nie wiem, może Ci wsie pomyliło??

:o Faktycznie, troche mi sie pokrecilo :oops: oczywiscie sedziowal klubowke 8)

Posted

Udało mi sie odgonić na moment Agappe i Donye od komputera :wink: :lol: :wink: I wstawiam trzy fotki z Lwowa :lol: :D :P Fotki przesłała mi Asiaczek :P ,za co bardzo,bardzo dziękuję :P :D A na fotkach jest akita BOS Kumade ,który skończył intera właśnie we Lwowie! :D :D :D

Posted

[quote name='Asiunia02'][quote name='Kasia_i_Łukasz']Fotoreportaż pt.: "ARASHI i ASZTAR w plenerze" :lol:

robaczka w trawie też nie przegapi...

do wodopoju chodzą parami...

Te dwa zdjecia prosze zachowac :)
Kasiu chyba wiesz do czego :lol: :lol: :lol:

Asiunia zachowam na 100% :wink:
Już się nie mogę doczekać :lol: :D :lol:

Posted

Asiunia02 napisał(a):
Czy ktos jeszcze ma katalog z Katowic 2003 z miedzynarodowki ??
jesli tak to poprosze nazwisko sedziego, ktory ocenial Owczarki Francuskie Beauceron.

Czekam na wiesci z Halnego :) Czy Momiji pobije Sayonare ??

Z Halniakami na wszystkich wystawach oprocz klubowki sie spotkamy :)

Ja juz wiem ale nie zdradze :wink:
Mysle, ze dzisjaj Jola sie wkoncu pochwali :lol:

Posted

Ziemniak napisał(a):
Interesuje mnie kto z akiciarzy wybiera sie w najblizej przyszlosci za granice i ewentualnie gdzie?
Bimbo bedzie w Mladej Boleslaw ale nie wiem, kto jeszcze i gdzie sie przymierza? Daria szuka info o Bratyslawie.
Dajcie znac, bo jak juz jedziecie za granice to chyba lepiej nie robic sobie konkurencji :wink:
Czekam niecierpliwie :lol:

A jedzie ktos do Tulln w pazdzierniku?
Przymierzamy sie z Jola i Leszkiem pojechac i powalczyc :wink:

Posted

Kolejne zdjęcia naszej księżniczki ARASHI :iloveyou:

W upalnie dni Aszi potrafi się ochłodzić...nie ma jak kąpiel w misce z wodą...

oj! jaka ja groźna jestem...

jeśli sama kąpiel nie pomaga, to zawsze można schować się pod krzaczkiem…

po odpoczynku pora na figle…:lol:

Posted

Witam wszystkich i podzielę się,na razie bezzdjęciowo nowiną o malcach Momiji. Miecia po długim kokoszeniu zaczęła rodzić tuż przed północą22.08 a zakończyła 23.08-powiła 6 dorodnych szczeniąt 4 suczki i 2 pieski :kiss_2: i jest teraz na halnym aż 23 akicich noworodków!
Jesteśmy :sweetCyb: -no i teraz zaczyna się praca,na razie to suczki mają pełne "ręce" ,a raczej jęzorki pracy i mocno bidulki niedosypiają :scream_3: ,ale niebawem to my przejmiemy większość obowiązków i wtedy trochę odpoczną. :)
Mieci porodówka

Posted

SUPER :) Juz sie nie moge doczekac, az wszystkie zaczna biegusiac :) ale bedzie wesoło na forum :) Bedzieli mieli co robic ogladajac taka gromadke :)

Matagi oprocz maluchow ma gosci i dlatego zaniedbuje tych oczekujacych na zdjecia :)

Posted

Jolu ogromne gratulacje od całej naszej trójki (tzn ja, donya i matagi) :))))
czekamy również z niecierpliwością na zdjecia maluchów..
qrcze zazdroszcze tyle akicich maluszków na raz..

a Matagi już się dzis dostało za to, że zdjeć nie zrobiła, więc jutro może ją pogonimy to zrobi... obiecała.. a maluszki już tylko 2 zostały

Posted

[quote name='"Agappe"']Jolu ogromne gratulacje od całej naszej trójki (tzn ja, donya i matagi) :))))
czekamy również z niecierpliwością na zdjecia maluchów..
qrcze zazdroszcze tyle akicich maluszków na raz..

Przesyłam fotki 8-dniowych maluców Thayli, pierwsze są pieski:

a to suczki:

i rodzice:

pozdrawiam

Posted

Znowu dopadłam do komputera! :lol: :lol: :lol: Daria ogląda w TV "Aviatora",Agnieszka podgląda to w ekran TV,to w monitor,a ja mam swoje 5 minut przed komputerem :wink: :lol: Dziewczyny zmachane lekko dzisiaj,byłyśmy w Biebrzańskim Parku Narodowym,zaczęłyśmy od Strękowej Góry,a skończyłyśmy w Osowcu-Twierdzy,przez Goniądz :lol: jadąc :lol: Dokumentację sporządzam,jak będe miała chwilę,to fotki powtykam :lol: Jutro wybieramy się w okolice Supraśla,będziemy atakowały Puszczę Knyszyńską :lol: :lol: :lol:

Jolu! :P Gratuluję pięknych dzieci!!!!!!!!!! :P :P :P :P

[b]Powiedzcie,jak się Wam podoba ta akita? :D :D :D
Ciekawam Waszego zdania,bardzo! :wink: :wink: :wink:

Posted

[quote name='Matagi']Znowu dopadłam do komputera! :lol: :lol: :lol: Daria ogląda w TV "Aviatora",Agnieszka podgląda to w ekran TV,to w monitor,a ja mam swoje 5 minut przed komputerem :wink: :lol: Dziewczyny zmachane lekko dzisiaj,byłyśmy w Biebrzańskim Parku Narodowym,zaczęłyśmy od Strękowej Góry,a skończyłyśmy w Osowcu-Twierdzy,przez Goniądz :lol: jadąc :lol: Dokumentację sporządzam,jak będe miała chwilę,to fotki powtykam :lol: Jutro wybieramy się w okolice Supraśla,będziemy atakowały Puszczę Knyszyńską :lol: :lol: :lol:

[b]Powiedzcie,jak się Wam podoba ta akita? :D :D :D

no mi się podoba :)

Posted

[quote name='Matagi']

Powiedzcie,jak się Wam podoba ta akita? :D :D :D

Przeciez to Bosik !! Prawda??
Ulubieniec mojego Tomcia.

Posted

[quote name='Asiunia02'][quote name='Matagi']

Powiedzcie,jak się Wam podoba ta akita? :D :D :D

Przeciez to Bosik !! Prawda??
Ulubieniec mojego Tomcia.
Oczywiście,że to Bosik!
Ale kiedyś Asiunia wstawiłaś fotkę-to był TOCHIRYU GO Yamanakasansow-ojciec Yumenoshimy No EIKO GO,Lilka wtedy była blisko :P
Dzięki,że Wam się podobają malce,za parę dni wstawię 10-tkę Sayonary :roll:

a teraz wkleję fotkę trójki rodzeństwa z Shun'You Kensha(to rodzeństwo miotowe,choć mają imiona na różne litery),

ten w środku to YUU GO,który po raz pierwszy został ojcem i to właśnie tej naszej 10-tki,!
widziałam pozostałe-Seiya jest u Sylvie,a RYUU u jej przyjaciół ,z którymi byliśmy razem na wystawie tam w Hiszpanii , Yuu wtedy wygrał z swoim braciszkiem(Yuu ma zdecydowanie lepszą budowę),jak będziecie chcieli to wstawię Wam fotki,które osobiście zrobiłam Ryuu,Yuu i Seiyi. :P :lol: :x

Wspomniana Yumenoshima No EIKO GO i Tochiryu są przodkami tej trójki,ze strony matki.
pozdrawiam :P :lol:

Posted

AKITY-HalneWzgórze napisał(a):
jak będziecie chcieli to wstawię Wam fotki,które osobiście zrobiłam Ryuu,Yuu i Seiyi. :P :lol: :x

Chcemy! Chcemy! :lol: Widziałam różne zdjęcia całej trójki na stronie Silvii i chętnie obejrzę te robione przez Was :D (i na pewno nie tylko ja).

Pozdrawiam :):)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...