Koma Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='AKITY-HalneWzgórze'] O ratunku, trzymajcie mnie :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Ale słodka kruszynka! :D
Asiunia02 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 GR i Kasia i Lukasz: Dziekuje bardzo !! Monisia: No szkoda, ale mam nadzieje, ze to nadrobimy. Ja natomiast ogormne GRATULACJE dla BOSA :) Na kogo teraz kolej?? Moim zdaniem to GINGER lub CZENAY bo obydwoje maja juz cos na swoim koncie, ale ja tez bede próbowac :) Narazie zbiza sie wrzesien wiec trzymam juz kciuki za BIMBUSIA :)
Asiunia02 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='Agappe'] CHIKAKA Pa-Lis Na pierwszym zdjeciu to nie Chikaka (cleo) tylko DONA :)
weihaiwej Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Asiunia, ja również gratuluję sukcesu Chikaki :klacz: I serdeczne gratulacje dla BOSA i p. Iwony!! :D
Asiunia02 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Ja wszystkim dziekuje a wlasciciele milcza :) Ale jakby nie bylo to Cleo moja w jakis tam sposob tez jest :) Weihaiwej: Tobie rowniez dziekuje :)
GR Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Dzieki za dzieki,Gingerowi brakuje czasu,no i co za tymi idzie Cacib'a
Ziemniak Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Interesuje mnie kto z akiciarzy wybiera sie w najblizej przyszlosci za granice i ewentualnie gdzie? Bimbo bedzie w Mladej Boleslaw ale nie wiem, kto jeszcze i gdzie sie przymierza? Daria szuka info o Bratyslawie. Dajcie znac, bo jak juz jedziecie za granice to chyba lepiej nie robic sobie konkurencji :wink: Czekam niecierpliwie :lol:
Agappe Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 do październkia napewno nigdzie nie jade.. a na koniec roku to szukamy z Agnieszką jakiś wystaw, ale jeszcze musimy poczekac na wiadomości i plany z naszych uczelni, żeby móc planować coś w roku... coś wynalazłaśmy na 6 grudnia.. ale to Litwa albo Łotwa.. do Czech w tym roku się na pewno nie wybierzemy za rok na pewno rezerwujemy Kaliningrad tzn ANATA i BIMBO Asiunia.. wiem, wiem, że pomyliły się zdjęcia.. chyba mi się pomyliło w czasie zmniejszania albo zapisywania
ania&cleo Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='"Asiunia02"'] Ja wszystkim dziekuje a wlasciciele milcza :) Ale jakby nie bylo to Cleo moja w jakis tam sposob tez jest :) Właściciele również bardzo dziękują za gratulacje :D A milczą bo to nie im się tak naprawde laury należą, bo oni nie biegają po ringu tylko stoją obok i się denerwują :wink:
Kasia_i_Łukasz Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Ziemniak napisał(a):Interesuje mnie kto z akiciarzy wybiera sie w najblizej przyszlosci za granice i ewentualnie gdzie? Bimbo bedzie w Mladej Boleslaw ale nie wiem, kto jeszcze i gdzie sie przymierza? Daria szuka info o Bratyslawie. Dajcie znac, bo jak juz jedziecie za granice to chyba lepiej nie robic sobie konkurencji :wink: Czekam niecierpliwie :lol: My razem z ASZTARkiem i Aszi chcemy się wybrać w tym roku na słowacką wystawę - 5-6 listopad w Nitra. Jesteśmy przekonani tak na 99%, więc my rezerwujemy tą wystawę :lol:
AKITY-HalneWzgórze Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='Ziemniak']Interesuje mnie kto z akiciarzy wybiera sie w najblizej przyszlosci za granice i ewentualnie gdzie? Bimbo bedzie w Mladej Boleslaw ale nie wiem, kto jeszcze i gdzie sie przymierza? Daria szuka info o Bratyslawie. Dajcie znac, bo jak juz jedziecie za granice to chyba lepiej nie robic sobie konkurencji :wink: Czekam niecierpliwie :lol: Cześć Marek,witaj po urlopie!-może Budapest pod koniec października? My z Khadabrą wybieramy się tam tj.22/23 pażdiernik,albo 29/30 paźdz.-muszę tylko ustalic ,który z tych terminów jest prawidłowy.(bo spotkałam się z takimi dwiema datami ) Shogunowi i Khadusi brakuje po jednym Cacibie więc ....popróbujmy Każdego,kto ma mocnego wystawowo psa/suczkę namawiam do próbowania,a jeszcze ,jak przy okazji jedzie się w dobrym towarzystwie,to jest to jeszcze wspanialsze,my z Ziemniakami byliśmy w zeszłym roku na Litwie w Trakai i zostyały nam miłe wspomnienia :lol: oraz wiele fajnych fotek,z których parę pozwolę sobie tu zamieścić,w Trakai było superancko!,takze dlatego,że i Khadusia i Shogun uzyskały Caciby u sędziego z Hiszpanii Jawiera Sancheza (to on z Angeliką K-L. sędziował światówkę w Dortmundzie) po wystawie-nasze ulubione foto spod zamku w TRAKAI Była też kąpiel w jeziorku,które było tuż przy terenie wystawy po kąpieli nasze akitki jeszcze raz zapozowały szczęśliwa rodzinka -Monika Marek i Sebastian a ....w brzuszku Moniki mała Weronika,wtedy była jeszcze Wielką Tajemnicą :P no a po spacerku wielka pizza - Monika była b.b.b.głodna -wiadomo czemu :wink: jeszcze foto ze spacerku no i jedyne foto z ringu na dowód,że też tam byłam! ale jeszcze ciekawostka na Litiwe nikt na nasze akity nie mówił -o husky,tylko...o łajki ....ku naszemu zdumieniu :o -ale ,kiedy zobaczyliśmy kilka rudo-czerwonych łajek-zrozumieliśmy :D :hand:
AKITY-HalneWzgórze Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Asiuniu,co do wystaw krajowych to wybieramy się do Zielonej Góry,ale tylko z Hosekim,prawdopodobnie do Rybnika również z nim,a z międzynarodówek to do Wrocławia,Poznania no i na klubówkę,[b] a zainteresownym fotkami malców-to dopiero jutro znajde trochę czasu by porobić nowe i wkleję parę, a dzisiaj pewnie juz zobaczymy malce Momiji,bo kokosi się już od rana i przebudowywuje ciągle na nowo gniazdo,które jej zrobiłam.Już nawet nie próbuję poprawiać,musi mieć po swojemu,niech ma. pozdrowienia :P zmieniam posta,-bo jeszcze chciałam pogratulowac BOBa Chikaki i innym zwycięzcom -serdeczne gratulacje!!!
Daisunia Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 a dzisiaj pewnie juz zobaczymy malce Momiji,bo kokosi się już od rana i przebudowywuje ciągle na nowo gniazdo,które jej zrobiłam.Już nawet nie próbuję poprawiać,musi mieć po swojemu,niech ma czekamy z niecierpliwościa na wieści :D
Asiunia02 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 My sie gdzies napewno tez wybierzemy ale narazie nie wiem gdzie i kiedy. raczej na 100% w przyszlym roku do Berlina, a co wiecej to nie wiem.
Asiunia02 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Czy ktos jeszcze ma katalog z Katowic 2003 z miedzynarodowki ?? jesli tak to poprosze nazwisko sedziego, ktory ocenial Owczarki Francuskie Beauceron. Czekam na wiesci z Halnego :) Czy Momiji pobije Sayonare ?? Z Halniakami na wszystkich wystawach oprocz klubowki sie spotkamy :)
Asiunia02 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 A to moja mała wariatka :) Hachiko oczywiscie ;)
GR Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 we wrzesniu wybieram sie z Gingerem do Mlada Boleslaw
Ziemniak Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Jolu, fajne zdjecia przypomnialas :lol: To rzeczywiscie byla wspaniala wyprawa 8) A ta pizza....byla naprawde WIELKA - wspominamy ja z usmiechem do dzisiaj :lol: :lol: :lol: Swoja droga serdecznie polecamy wyjazd do Trakai - wspaniala miejscowosc i przepekna wystawa. Co do wystawy w Budapeszcie to na 99% jedziemy.
kadziumia Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 oooo, to widzę, że poszaleją polskie Akity jeszcze w tym sezonie po zagranicznych ringach :lol: :lol: :lol: mfg
Agappe Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Asiunia02 napisał(a):Czy ktos jeszcze ma katalog z Katowic 2003 z miedzynarodowki ?? jesli tak to poprosze nazwisko sedziego, ktory ocenial Owczarki Francuskie Beauceron. co prawda katalog nie mów, no ale... sędziował Miguel Martinez... a swoją drogą po co Ci aż takie archiwum i to jeszcze nie akitowe??
Asiunia02 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Agappe napisał(a): co prawda katalog nie mów, no ale... sędziował Miguel Martinez... a swoją drogą po co Ci aż takie archiwum i to jeszcze nie akitowe?? Robie strone internetowa znajomym a oni hoduja psy tej rasy.
Kasia_i_Łukasz Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Fotoreportaż pt.: "ARASHI i ASZTAR w plenerze" :lol: biegać to ona potrafi... robaczka w trawie też nie przegapi... do wodopoju chodzą parami... i biegają tymi samymi scieżkami... na mostku pan przodem puszcza panią... pan już padnięty a co się dzieje z panią...?
Koma Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 :angel: :angel: :angel: aż brak mi słów chyba Wam ukradnę tą Arashi :evilbat:
Kasia_i_Łukasz Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [quote name='Koma']:angel: :angel: :angel: aż brak mi słów chyba Wam ukradnę tą Arashi :evilbat: Koma, nie ma takiej możliwości :wink: , toż to nasze oczko w głowie :lol:
Recommended Posts