Agappe Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Druchna napisał(a):O ile mnie pamięć nie myli to nazywaliśmy ten przedmiot "Śrubki" - nazwa równie głupia jak treść. Współczuję sytuacji i życzę powodzenia z dziekanem. nie nie, śrubki były na drugim roku ;) i byliśmy ostatnim rocznikiem który miał ten przedmiot.. teraz już z niego zrezygnowali.. z mito też się powoli szykują zeby zrezygnować.. samo to świadczy o ogromie potrzebnej wiedzy, którą zdobywamy na tym przedmiocie:shake:
Agappe Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Veene2 napisał(a):Ale srubki to bylo cos innego - taki przedmiot gdzie m.in. liczylo sie czas skladania lodowki, albo kuchenki;) oo tak dokłądnie.. liczyło się co ile detal schodzi z taśmy i takie tam.. generalnie ja miałam 3+ i 4 z kolokwium i na koniec mi postawił 4+ i byłam zwolniona z egzaminu, wiec żyć nie umierać ;) no ale musiał wszystkim pozaliczać, bo warunku z tego mieć już nie można było ;) a mito to w skrócie jak założyć firmę.. w sumie większość wymagań na ten przedmiot pokrywało się z zarządzaniem "Ptoiz" (Megahit - Koźmiński, Piotrowski)
Kacedy Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Taishi']nie mogłam się powstrzymać żeby nie wrzucić tego linka, przepraszam, że tutaj, może mod nie skasuje, jak wam się podoba? http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1015421_akita_piekny_reproduktor.html Niestety ogłoszeń tego typu jest sporo w necie. I niestety część z tych psów- potomków trafi do schronisk :(
Druchna Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Ojoj to mnie już Altzheimer dopadł. Macie rację śrubki to śrubki a mito to mito :razz: Venee2 a który rocznik jesteś - bo ja 1997-2002 kope lat :crazyeye:
Izis Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Właśnie dostałam zdjęcie Akita u Izis FCI FUMITO już z nowego domku z Łotwy. Słuchajcie co to za rasa psa co siedzi obok mego słoneczka? Kojarzy ktoś? Nie ma to jak równy rozkład sił ;-)
Agappe Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Veene2 napisał(a):To was az tyle po WZ?????? Ja tez mialem ta watpliwa przyjemnosc skonczyc WZ UW:):):) Ale srubki to bylo cos innego - taki przedmiot gdzie m.in. liczylo sie czas skladania lodowki, albo kuchenki;) Z takim fajnym starszym gosciem;) A MITO bylo z takim mlodym fraglesem, ktory przez swoja glupote nie zmienil testu z pytaniami i dal nam ten sam sprzed roku i jak potem wyszla sprawa a jaw, to nam anulowali caly egzamin... coś nam się towarzystwo spacerowe wykrusza :shake: mały Taszi wyjeżdża, a Fumi stała się kobietą i się wdzięczy do panów, więc puszczanie jej w stadko psów nie wróży niczego dobrego:shake:
wani Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Wlasnie sobie przypomnialam, ze Fearii rowniez dolacza do grona kobietek... wiec ona tez raczej sie nie pojawi w niedziele. Mam jednak nadzieje, ze ktos oprocz nas pojawi sie na PM ;) Sliczniutki ten Fumito. A wlasciwie, to ktory szczeniak akity nie jest slodziutki? ;)
Veene2 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Druchna napisał(a):Venee2 a który rocznik jesteś - bo ja 1997-2002 kope lat :crazyeye: A ja rok pozniej - 98-03 to pewnie sie nie raz widzielismy przy tablicach z wynikami hehe;)
Druchna Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Jaki ten świat mały :razz: Co do spacerku niedzielnego to my wciąż jesteśmy chętni. Zajęcia kończymy o 13.30 ale zaczekamy jeśli reszta bedzie później. To kto się pisze??
Veene2 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 My sie jak najbardziej piszemy. Nasze zajecia koncza sie o 13, ale jeszcze chcemy zjesc obiad no i musimy dojechac na Pola. Wiec proponuje ustalic godzine w sobote;) Ale mysle ze na 1530-1600 wyrobimy sie. I jeszcze bedzie na tyle widno, zeby porobic zdjecia:diabloti:
Druchna Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Veene2 napisał(a):My sie jak najbardziej piszemy. Nasze zajecia koncza sie o 13, ale jeszcze chcemy zjesc obiad no i musimy dojechac na Pola. Wiec proponuje ustalic godzine w sobote;) Ale mysle ze na 1530-1600 wyrobimy sie. I jeszcze bedzie na tyle widno, zeby porobic zdjecia:diabloti: Ale jak to w sobote? :crazyeye: To ja już nie wiem kiedy:???:
Veene2 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 W sobote umowimy sie na niedziele;) hehehe;) Czyli spokanie odbedzie sie w niedziele, a w sobote ustalimy godzine tego spotkania;) KPW?:)
Migoto Inu Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Izis']Małe Migotki przesłodkie :-) Gratulacje od dumnego tatusia :-) 7 buziaków od Migotek dla Tatusia :loveu:;)
Migoto Inu Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Agappe napisał(a):a kluseczki słodziutkie :) najbardziej chyba mi się podoba YASUMI - bo ma taki suczy pysio :loveu: bardzo jestem ciekawa co te japońskie imiona znacza:roll: można prosic o tłumaczenie? Imiona dla tego miotu ustalaliśmy ze znajomym, który wiele lat przebywał w Japonii. Są to tam podobno bardzo częste imiona ludzi, jak i psów. Więc jako takich tłumaczeń tu nie przedstawimy... :shake::razz:
Taishi Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Jakich imion by nie miały, i tak słodziaki! W naszym fotoblogu są już zdjęcia z ostatniego wspólnego spaceru.
Veene2 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Ale fajne zdjecia;) To jak robimy z jutrzejszym spacerem? Moze 1430 przy Merlinie?
Veene2 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Ale fajne zdjecia;) To jak robimy z jutrzejszym spacerem? Moze 1430 przy Merlinie?
Agappe Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 a gdzie jest Merlin??? :roll::roll::roll: proponuje albo na tej głównej polance albo przy parkingu od Batorego oby tylko pogoda była lepsza od tej dzisiejszej:angryy: Ineczki jednak nie będzie:shake:.. Fumi jest zbyt interesujca dla psów:shake:
Druchna Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Merlin jet przy tej polance na której się spotkalśmy ostatnio. 14.30 super akurat konczymy szkolenie :multi:
wani Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 W takim razie do zobaczenia jutro... my przyjedziemy prosto z ostatniej lekcji w przedszkolu ;) Dobrej nocy
Mori No Kodomo Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Witam Wreszcie czas oczekiwania dobiegł końca, i mogę przedstawić naszą drugą sunie Azayake :) Pozdrawiam Wszystkich :)
Agappe Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='Stitch']Witam Wreszcie czas oczekiwania dobiegł końca, i mogę przedstawić naszą drugą sunie Azayake :) http://www.keiko.com.pl/dogo/azay.jpg Pozdrawiam Wszystkich :) cuuudoo!!!!:loveu::loveu::loveu: gratuluje!!!!!!
Recommended Posts