Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Druchna napisał(a):
O ile mnie pamięć nie myli to nazywaliśmy ten przedmiot "Śrubki" - nazwa równie głupia jak treść. Współczuję sytuacji i życzę powodzenia z dziekanem.

nie nie, śrubki były na drugim roku ;) i byliśmy ostatnim rocznikiem który miał ten przedmiot.. teraz już z niego zrezygnowali.. z mito też się powoli szykują zeby zrezygnować.. samo to świadczy o ogromie potrzebnej wiedzy, którą zdobywamy na tym przedmiocie:shake:

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Veene2 napisał(a):
Ale srubki to bylo cos innego - taki przedmiot gdzie m.in. liczylo sie czas skladania lodowki, albo kuchenki;)

oo tak dokłądnie.. liczyło się co ile detal schodzi z taśmy i takie tam.. generalnie ja miałam 3+ i 4 z kolokwium i na koniec mi postawił 4+ i byłam zwolniona z egzaminu, wiec żyć nie umierać ;) no ale musiał wszystkim pozaliczać, bo warunku z tego mieć już nie można było ;)

a mito to w skrócie jak założyć firmę.. w sumie większość wymagań na ten przedmiot pokrywało się z zarządzaniem "Ptoiz" (Megahit - Koźmiński, Piotrowski)

Posted

Ojoj to mnie już Altzheimer dopadł. Macie rację śrubki to śrubki a mito to mito :razz: Venee2 a który rocznik jesteś - bo ja 1997-2002 kope lat :crazyeye:

Posted

Właśnie dostałam zdjęcie Akita u Izis FCI FUMITO już z nowego domku z Łotwy.

Słuchajcie co to za rasa psa co siedzi obok mego słoneczka? Kojarzy ktoś?

Nie ma to jak równy rozkład sił ;-)

Posted

Veene2 napisał(a):
To was az tyle po WZ?????? Ja tez mialem ta watpliwa przyjemnosc skonczyc WZ UW:):):) Ale srubki to bylo cos innego - taki przedmiot gdzie m.in. liczylo sie czas skladania lodowki, albo kuchenki;) Z takim fajnym starszym gosciem;) A MITO bylo z takim mlodym fraglesem, ktory przez swoja glupote nie zmienil testu z pytaniami i dal nam ten sam sprzed roku i jak potem wyszla sprawa a jaw, to nam anulowali caly egzamin...

coś nam się towarzystwo spacerowe wykrusza :shake: mały Taszi wyjeżdża, a Fumi stała się kobietą i się wdzięczy do panów, więc puszczanie jej w stadko psów nie wróży niczego dobrego:shake:

Posted

Wlasnie sobie przypomnialam, ze Fearii rowniez dolacza do grona kobietek... wiec ona tez raczej sie nie pojawi w niedziele.
Mam jednak nadzieje, ze ktos oprocz nas pojawi sie na PM ;)

Sliczniutki ten Fumito. A wlasciwie, to ktory szczeniak akity nie jest slodziutki? ;)

Posted

Druchna napisał(a):
Venee2 a który rocznik jesteś - bo ja 1997-2002 kope lat :crazyeye:

A ja rok pozniej - 98-03 to pewnie sie nie raz widzielismy przy tablicach z wynikami hehe;)

Posted

Jaki ten świat mały :razz:
Co do spacerku niedzielnego to my wciąż jesteśmy chętni. Zajęcia kończymy o 13.30 ale zaczekamy jeśli reszta bedzie później. To kto się pisze??

Posted

My sie jak najbardziej piszemy. Nasze zajecia koncza sie o 13, ale jeszcze chcemy zjesc obiad no i musimy dojechac na Pola. Wiec proponuje ustalic godzine w sobote;) Ale mysle ze na 1530-1600 wyrobimy sie. I jeszcze bedzie na tyle widno, zeby porobic zdjecia:diabloti:

Posted

Veene2 napisał(a):
My sie jak najbardziej piszemy. Nasze zajecia koncza sie o 13, ale jeszcze chcemy zjesc obiad no i musimy dojechac na Pola. Wiec proponuje ustalic godzine w sobote;) Ale mysle ze na 1530-1600 wyrobimy sie. I jeszcze bedzie na tyle widno, zeby porobic zdjecia:diabloti:

Ale jak to w sobote? :crazyeye:
To ja już nie wiem kiedy:???:

Posted

W sobote umowimy sie na niedziele;) hehehe;) Czyli spokanie odbedzie sie w niedziele, a w sobote ustalimy godzine tego spotkania;) KPW?:)

Posted

Agappe napisał(a):
a kluseczki słodziutkie :)

najbardziej chyba mi się podoba YASUMI - bo ma taki suczy pysio :loveu:

bardzo jestem ciekawa co te japońskie imiona znacza:roll: można prosic o tłumaczenie?

Imiona dla tego miotu ustalaliśmy ze znajomym, który wiele lat przebywał w Japonii. Są to tam podobno bardzo częste imiona ludzi, jak i psów.
Więc jako takich tłumaczeń tu nie przedstawimy... :shake::razz:

Posted

a gdzie jest Merlin??? :roll::roll::roll:
proponuje albo na tej głównej polance albo przy parkingu od Batorego

oby tylko pogoda była lepsza od tej dzisiejszej:angryy:
Ineczki jednak nie będzie:shake:.. Fumi jest zbyt interesujca dla psów:shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...