weihaiwej Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 [quote name='Matagi'][quote name='weihaiwej']Mam nadzieję, że ktoś jeszcze wstawi zdjęcia z Sopotu.... bo czuję niedosyt :P :P :P Chyba będę mogła lekko zaspokoić Twój niedosyt.....ale trochę później :wink: :lol: Dzięki Matagi! Niedosyt lekko zaspokojony :P :P Chociaż apetyt rośnie w miarę jedzenia... :lol: :lol:
AKITY-HalneWzgórze Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 [quote name='weihaiwej'][quote name='Matagi'][quote name='weihaiwej']Mam nadzieję, że ktoś jeszcze wstawi zdjęcia z Sopotu.... bo czuję niedosyt :P :P :P Chyba będę mogła lekko zaspokoić Twój niedosyt.....ale trochę później :wink: :lol: Dzięki Matagi! Niedosyt lekko zaspokojony :P :P Chociaż apetyt rośnie w miarę jedzenia... :lol: :lol: Witam wszsytkich -oto fotki z Sopotu -najwięcej z klas młodzieży psów i suczek ,poza tą klasą tylko kilka od lewej ENGI Roal, HIBON Halne Wzgórze,HOKORI Halne Wzgórze,HOSEKI Halne Wzgórze,MARMUR Puchate Kreple,UMON Akita u Izis HIBON-NA Halne Wzgórze HOKORI TAKAI Halne Wzgórze HOSEKI Halne Wzgórze (Zw.Młodzieży) MARMUR Puchate Kreple UMON Akita u Izis SUCZKI -kl.młodzieży od lewej DAICHI Omono Gawa,DONA Omono Gawa,EHIME Roal,MALWA Puchate Kreple,RYOKO Halne Wzgórze,SAKAI Eskimo River DAICHI Omono Gawa (Zw.Mł.) EHIME Roal MALWA Puchate Kreple RYOKO Halne Wzgórze RYOKO, z tyłu SAKAI Eskimo River SAKAI Eskimo River suczki od lewej;MALWA II lokata, RYOKO IV lokata,EHIME III lokata (przy odbiorze ocen) No i końcowe foto od lewej DAICHI Omono Gawa(ZW.Mł.) HOSEKI Halne Wzgórze (Zw.Mł.) BU-TSU Omono Gawa(CWC,CACIB),ANATA Yamamoto (CWC,CACIB,BOB) i jeszcze tylko BU-TSU, DAICHI i BIMBO na fotkach spoza ringu: Wejhaiwej,dzięki za instr.wklejania fot! w końcu umiem! -i za dobre myśli! wszystkim kibicom -dzięki!
Kasia_i_Łukasz Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Witam wszystkich serdecznie :lol: niestety już po urlopiku :( Po pierwsze: gratuluję wszystkim sukcesów (tych większy i tych mniejszych) na wystawach w Legnicy, Chojnicach i Sopocie :BIG: Po drugie: dziękujemy weihaiwej, cleo2000, Daisunia, Asiaczek i pozostałym za gartki :P Po trzecie: jak tylko obrobię się trochę w pracy, to wstawie fotki z Zakopca, z wystawy i nie tylko :lol: pozdrówka :hand:
Kasia_i_Łukasz Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='Asiunia02']Kasiu dla Ciebie a takze innych fanow Ryoko zrobiłam wiecej zdjec te kochaniutkiej suni. Jesli bedzie ktos chcial to przesle :) Dzięki Asiunia :lol: bardzo proszę o przesłanie zdjęć mojej ulubienicy na e-mail: lukaszobi@tenbit.pl :D
weihaiwej Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='AKITY-HalneWzgórze'] Wejhaiwej,dzięki za instr.wklejania fot! w końcu umiem! -i za dobre myśli! wszystkim kibicom -dzięki! Jolu! A Tobie dzięki za foty :D Mam już pełen obraz wystawy, na ile to możliwe nie będąc tam :P Gratuluję sukcesu Hosekiego! :D :D
weihaiwej Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='Kasia_i_Łukasz']Witam wszystkich serdecznie :lol: niestety już po urlopiku :( Po pierwsze: gratuluję wszystkim sukcesów (tych większy i tych mniejszych) na wystawach w Legnicy, Chojnicach i Sopocie :BIG: Po drugie: dziękujemy weihaiwej, cleo2000, Daisunia, Asiaczek i pozostałym za gartki :P Po trzecie: jak tylko obrobię się trochę w pracy, to wstawie fotki z Zakopca, z wystawy i nie tylko :lol: pozdrówka :hand: No!! Kasia, nareszcie z powrotem! Żal, że urlop się skończył i pogoda chyba Wam nie dopisała? Ja jak zwykle czekam na zdjęcia :lol:
sh_maniak Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Ja tez juz w koncu wróciłam z zadkobrania :wink: :( Daria miło było w koncu sie na zywo poznać :angel: :angel: GRATULACJE DLA ANATY, SUPER POSZŁO :angel: :angel:
Kasia_i_Łukasz Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Znalazłam chwilkę więc zamieszczam pierwszą część fotoreportażu ZAKOPANE 2005 :lol: Zaczynam od psów: CHIRU Yamamoto ASZTAR Imaginacja porównanie psów: ASZTAR Imaginacja NPwR Na wystawie panował ogromny niepokój wśród psów, niektóre sztrasznie ujadały, niektóre rzucały się na inne psy, a wszystko przez to, że daleko w górze słychać było odgłosy burzy :( dlatego obu panom należą się ogromne gratki, że mimo wszystko dobrze wystawili psy :D
weihaiwej Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Gratulujemy :) Kasiu, a co słychać u małej Aszi? Pewnie już nie taka mała... :wink: :wink:
Kasia_i_Łukasz Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 No to lecimy z drugą częścią fotoreportażu ZAKOPANE 2005 :) Suki, a raczej jedna suczka :D MIDORI Turzycowa Dolina porównanie NPwR i NSwR: BOB ASZTAR Imaginacja BOG III :lol: Zdjęcie zrobione na chwilkę przed tym jak husky zaatakował pomeraniana, dosłownie go poszarpał, to maleństwo tak strasznie piszczało, że myślałam, że mi serce pęknie :( uspokoił się dopiero przed samym BISem, a i tak tylko stał na ringu, bo nie mógł biegać :( wcześniej ten hasky rzucił się na Asztara :evilbat: , ale na szczęście Łukasz zareagował w odpowiedniej chwili. Mam nadzieję, że maleństwu nic się nie stało, chociaż na wystawie nie można było jeszcze stwierdzić czy nie ma jakiś obrażeń wewnętrznych :( tym razem sam Asztarek :)
Kasia_i_Łukasz Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='weihaiwej']Gratulujemy :) Kasiu, a co słychać u małej Aszi? Pewnie już nie taka mała... :wink: :wink: Rzeczywiście Aszi rośnie jak na drożdżach :D a wraz ze wzrostem wzrasta jej poczucie wartości, więc dosłownie wchodzi wszystkim domownikom na głowę :lol: jeszcze dziś postaram się wrzucić fotki z pierwszej wyprawy Aszi na skałki :)
Kasia_i_Łukasz Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Wczoraj Aszi skończyła trzy miesiące :BIG: a tak wyglądała w niedzielę na pierwszej wyprawie na skałki :lol:
Kasia_i_Łukasz Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Może zapoczątkujemy cykl felietonów "z akitką na wakacjach" :lol: Kasia i Łukasz z ASZTARkiem na GUBAŁÓWKĘ :lol:
Asiunia02 Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='Kasia_i_Łukasz'] tym razem sam Asztarek :) Bardzo ładne zdjecie :) Ja wieczorkiem wstawie swoja relacje z Sopotu i przesle obiecane zdjecia. Ja natomiast na adres akitaspalis2@wp.pl poprosze wszystkie zdjecia z Sopotu na których jest Fumiko Pa-Lis - pies klasa otwarta, wystawiany przez dziewczyne w spodniach moro.
weihaiwej Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='Kasia_i_Łukasz']Może zapoczątkujemy cykl felietonów "z akitką na wakacjach" :lol: Kasia i Łukasz z ASZTARkiem na GUBAŁÓWKĘ :lol: Kasia i Łukasz, piękne zdjęcia!! Aż mi dech zaparło. :D :D :D Ja też chcę! :P
Kasia_i_Łukasz Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Asiunia02 i weihaiwej dziękujemy za uznanie :lol: A teraz moje ukochane chłopaki :iloveyou: nie ma jak męska przyjaźń :D
AKITY-HalneWzgórze Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='Kasia_i_Łukasz']Asiunia02 i weihaiwej dziękujemy za uznanie :lol: A teraz moje ukochane chłopaki :iloveyou: nie ma jak męska przyjaźń :D To foto jest rewelacyjne! :klacz: Gratualcje za ostatnie wyczyny wystawowe,a właściwie za całokształt Wasz wystawowy! :) i podziwiam Wasze wspaniałe fotki,przeróżne ,ogląda się je z przyjemnością,a fotę małej Ashi w szpagacie mam żywo przed oczami. szykuje mi się więcej czasu spędzanych w domu przy niańczeniu suczek z malcami,więc i ja czasem coś wkleję z życia akitek. Na początek harce Ryoko ,Hoseki'ego i Akari Późniejszym wieczorem podzielę sie nowinami z Halnego,pa pozdrawiam wszystkich cieplutko
Daisunia Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 jaaaaakie pieeeekne zdjęcie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Matagi Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Kasia i Łukasz!!! :P Jeszcze raz gratulacje : za wystawę i za piekne fotki wystawowe,i za piękną malutką białaskę,dbacie o nią,wygląda pięknie!!!! :P :D :P :D Jola!!! :P Gratki za Zw.Mł dla chłopaka!!!! :P :D :P Co do Ryoko,to uważam,że została skrzywdzona :( w Sopocie,byłam zszokowana jej wynikiem,jak i też wynikami niektórych akit..... Piękne zdjęcia,z niecierpliwością czekam na resztę :D :P Asiunia02!!!! :P Zdjęcie Fumiko możesz ściągnąć z galerii,nie mam innego rozmiarowo :P Czekam również na relację z wystawy,mam nadzieję,że napiszesz coś o samej wystawie,akitach ,no i foteczki..... :wink: :D :P
Izis Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 To miło, że czasem zawita do naszego kraju sędzia zza granicy i w dodatku znający się na rasie... Jasne dla niektórych to duże rozczarowanie...
Matagi Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='Izis']To miło, że czasem zawita do naszego kraju sędzia zza granicy i w dodatku znający się na rasie... Jasne dla niektórych to duże rozczarowanie... Nie byłam w Sopocie,ale oglądając zdjęcia,słuchając ustnych relacji,mam wrażenie,że niektóre psy zostały skrzywdzone....to moje zdanie. Napisz ,Izyda! :P co myślisz o wystawie,o psach ,które były,o sędziowaniu,będę miała szerszy obraz,tym bardziej,że prosiłam o to samo Asiunie 02! :P Na pewno nie tylko ja jestem ciekawa Waszych spostrzeżeń :D :P
Izis Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Uważam, że sędzia był ostry ale sprawiedliwy. Jego opisy są bardzo trafne i szczegółowe. To, że w Polsce dominują oceny doskonałe się zmienia... na zachodzie na ocenę doskonałą zasługują tylko doskonałe psy a nawet te gdy mają gorszy dzien często dostają bardzo dobrą i nikt się tego nie wstydzi... bo czasem któryś pies ma gorszy dzień a czasem wystawca...
Recommended Posts