Asiaczek Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 [quote name='Asiunia02'][quote name='Asiaczek'][quote name='Asiunia02'] Hachiko "tulona" przez Dona i tatusia Tulona?! ZAGRYZANA!!! Ratunku, na pomoc małej pręgusce. Oj chyba trzeba pare basków do pomocy. Moje są w pogotowiu. Hachiko, daj głos, czy potrzebujesz pomocy. Czekamy. Pzdr. Tutaj kolejne zdjecie zrobione podczas "ZAGRYZANIA" A tutaj widac, ze Hachiko daje sobie rade :) I jak narazie baski jej potrzbne nie sa, ale w razie czego bedzie pamietac ;) No to się troche uspokoiłam. Ufff... Pzdr.
Matagi Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Asiunia02 napisał(a):Ja tez bym chetnie przyjela maluszki :) Dawno nie mielismy takiej gromadki i juz w tym roku nie bedziemy :) Małe makitki są już zaszczepione,dzisiaj miały przegląd "jakości" :wink: ,dzielnie zniosły tatuowanie :D A następne maluchy będą jeszcze w tym roku :wink: Mamusią zostanie Ojosan :lol: Mało tego,na klubówce odbieramy szczeniaczka,niemakitę :wink: ,a póżniej troszkę dołączy do stadka jeszcze jeden szczeniaczek,również niemakita :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: Ten rok jest dla nas nie wystawowy,a szczeniaczkowy :lol: :lol: :lol:
Asiaczek Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Matagi napisał(a):Asiunia02 napisał(a):Ja tez bym chetnie przyjela maluszki :) Dawno nie mielismy takiej gromadki i juz w tym roku nie bedziemy :) Małe makitki są już zaszczepione,dzisiaj miały przegląd "jakości" :wink: ,dzielnie zniosły tatuowanie :D A następne maluchy będą jeszcze w tym roku :wink: Mamusią zostanie Ojosan :lol: Mało tego,na klubówce odbieramy szczeniaczka,niemakitę :wink: ,a póżniej troszkę dołączy do stadka jeszcze jeden szczeniaczek,również niemakita :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: Ten rok jest dla nas nie wystawowy,a szczeniaczkowy :lol: :lol: :lol: No to trzeba będzie przejść się na ring akitowy i zobaczyć tę niemakitowe cudowności. Pzdr.
weihaiwej Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Powodzenia dla wszystkich, którzy jutro będą rywalizować w Sopocie! :)
Matagi Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Asiaczek napisał(a):Matagi napisał(a):Asiunia02 napisał(a):Ja tez bym chetnie przyjela maluszki :) Dawno nie mielismy takiej gromadki i juz w tym roku nie bedziemy :) Małe makitki są już zaszczepione,dzisiaj miały przegląd "jakości" :wink: ,dzielnie zniosły tatuowanie :D A następne maluchy będą jeszcze w tym roku :wink: Mamusią zostanie Ojosan :lol: Mało tego,na klubówce odbieramy szczeniaczka,niemakitę :wink: ,a póżniej troszkę dołączy do stadka jeszcze jeden szczeniaczek,również niemakita :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: Ten rok jest dla nas nie wystawowy,a szczeniaczkowy :lol: :lol: :lol: No to trzeba będzie przejść się na ring akitowy i zobaczyć tę niemakitowe cudowności. Pzdr. :lol: :lol: :lol: Niemakity zapewne pokażą się pierwszy raz w klasie szczeniąt na klubówce,jeżeli będzie ona w lutym 2006 w Nowym Dworze,jak wróble ćwierkają..... :wink: :wink: :wink:
Matagi Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Trzymam kciuki za wystawców w Sopocie!!! :D :P :D Powodzenia wszystkim!!!! :D :P :D
Matagi Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 A teraz mam przyjemność przedstawić: :D :P :lol: NORITSU -GO Matagiinu PL NAMI-GO Matagiinu PL NAGATA-GO Matagiinu PL [b]NAMIDA-KEN Matagiinu PL
Asiaczek Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Wszystkie stoją jak zamurowane, tylko Noritsu siedzi, cwaniaczek jeden. Od razu widać, że chłop! Matagi - napisz, co oznaczają te imiona. Znajomość japońskiego nie jest jeszcze zbyt popularne w PL, niestety :cry: .
Asiaczek Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Matagi napisał(a):Asiaczek napisał(a):Matagi napisał(a):Asiunia02 napisał(a):Ja tez bym chetnie przyjela maluszki :) Dawno nie mielismy takiej gromadki i juz w tym roku nie bedziemy :) Małe makitki są już zaszczepione,dzisiaj miały przegląd "jakości" :wink: ,dzielnie zniosły tatuowanie :D A następne maluchy będą jeszcze w tym roku :wink: Mamusią zostanie Ojosan :lol: Mało tego,na klubówce odbieramy szczeniaczka,niemakitę :wink: ,a póżniej troszkę dołączy do stadka jeszcze jeden szczeniaczek,również niemakita :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: Ten rok jest dla nas nie wystawowy,a szczeniaczkowy :lol: :lol: :lol: No to trzeba będzie przejść się na ring akitowy i zobaczyć tę niemakitowe cudowności. Pzdr. :lol: :lol: :lol: Niemakity zapewne pokażą się pierwszy raz w klasie szczeniąt na klubówce,jeżeli będzie ona w lutym 2006 w Nowym Dworze,jak wróble ćwierkają..... :wink: :wink: :wink: Dobrze wróble ćwierkają. Miejsce jest juz wybrane i będzie to O/Legionowo. Liczę, że wystawa będzie zdecydowania lepiej przygotowana, niż 2 lata temu. Wierzę w p. Zosię Tosiak i p. Marzenę Tkacz z O/Legionowo. Ich zaangażowanie po prostu poraża. Naprawdę. To nie jest żaden dowcip. Bardzo Je cenię za ich pracę. Pzdr. Pzdr.
Matagi Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Niekompletne,ale pierwsze wieści z Sopotu: Suczki jeszcze walczą,Zwycięzca rasy jesszcze nieznany,a to wyniki psów,niepełne,ale są: :lol: Psy klasa młodzieży Akita u Izis (FCI) UTSUKUSHI - bdb ENGI Roal - bdb HIBON-NA Halne Wzgórze (FCI) - bdb HOKORI-TAKAI Halne Wzgórze - bdb HOSEKI Halne Wzgórze (FCI) - dosk.Zw.Mł MARMUR Puchate Kreple - bdb Akita u Izis (FCI) UMON - II bdb Psy klasa pośrednia BIMBO Yamamoto - II dosk. Akita u Izis (FCI) TADA - I dosk,CWC YAHOO Ai Desu -III bdb Psy klasa otwarta BUT-SU Omono Gawa - I dosk.CWC.NPWR,CACIB CZENAY Roal--III bdb FUMIKO Pa-Lis--IV bdb KITAKAZE KIBO Roal -II bdb Psy klasa championów TANOSHIMI-GO Dogutti -dosk.CWC;res.CACIB nie znam wszystkich lokat,ale ktoś zapewne mnie poprawi :wink: :D
Matagi Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 A teraz suczki,oczywiście też do poprawki: Suki klasa młodzieży CELIA Porażynianka DAICHI Omono Gawa-I dosk.ZW.MŁ DONA Omono-Gawa EHIME Roal- III MALWA Puchate Kreple -II REN'AI SABI Halne Wzgórze (FCI) RYOKO Halne Wzgórze (FCI) SAKAI Eskimo River Suki klasa pośrednia BELLA Zielony Jawor z Lipinek-IV CHUSHA Suteki--III bdb ENISA Porażynianka INAZUMA OF AMAYADORI KEN -II dosk. YASUMI Al Desu -I dosk.res.CACIB Suki klasa otwarta ANZU ze Szpilkowego Lasu -II dosk. BELISHA Roal--IV NAKAYOSHI Czech Jakobin - I dosk.CWC TIRAMISU Co Ty Na To- bdb. TOKI Rilaf TSUNAMI Co Ty na To Suki klasa championów ANATA Yamamoto - I dosk.CWC;CACIB;BOB CHIKAKA Pa-Lis - II dosk. Gratulacje dla wygranych i trochę mniej wygranych!!! :P :D :P Trzymam kciuki za Anatę i Bimbo -startują jeszcze w parach hodowlanych!!! :P :D Noooo i jeszcze BOG.... :wink: :lol:
weihaiwej Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Ooo... Ale wyniki!! Gratulacje dla zwycięzców, a szczególnie dla Hosekiego Halne Wzgórze :D :D :D
nice_girl Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Lilka, Imiona są fajne. Co one oznaczają? :D Zwycięzcom mocno gratuluję!!! :drinking:
Matagi Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 BIMBO I ANATA III MIEJSCE W KONKURENCJI NA NAJPIĘKNIEJSZĄ PARĘ HODOWLANĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pAR BYŁO ...16!!!!!!!!!!!!! :P :D :D :P
weihaiwej Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 :D suuper!!! Gratulacje dla Bimbo i Anaty! Agappe, zaszalałaś dzisiaj z Anatą :) Gratulacje! Nie mogę doczekać się zdjęć :P
Matagi Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 [quote name='weihaiwej']:D suuper!!! Gratulacje dla Bimbo i Anaty! Agappe, zaszalałaś dzisiaj z Anatą :) Gratulacje! Nie mogę doczekać się zdjęć :P aaaa...bardzo chcesz je zobaczyć :wink: :wink: :P :P poczekaj troszeczkę....czekam na nie właśnie :lol: :P
Izis Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 UTSUKUSHIEGO nie bylo! Ale widze, ze ktos szczodra reka dal mu bdb mimo nieobecnosci ;-) Co prawda nie wiem jak mozna sie pomylic, skoro na ringu biegla tylko jedna pregowana akita.... NAKAYOSHI zakonczyla Championat Polski (chociaz tydzien temu zgubila juz podszerstek niestety). TADA dostal swoje drugie CWC :-) A UMON jak na taka liczna stawke i fakt, ze pierwszy raz biegl z Pania a nie z Panem tez uwazam, ze calkiem niezle. W koncu szkrab ma dopiero roczek...
weihaiwej Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 [quote name='Matagi'][quote name='weihaiwej']:D suuper!!! Gratulacje dla Bimbo i Anaty! Agappe, zaszalałaś dzisiaj z Anatą :) Gratulacje! Nie mogę doczekać się zdjęć :P aaaa...bardzo chcesz je zobaczyć :wink: :wink: :P :P poczekaj troszeczkę....czekam na nie właśnie :lol: :P Czekam i czekam... :) I mam nadzieję, że sie doczekam! :lol:
Matagi Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Izis napisał(a):UTSUKUSHIEGO nie bylo! Ale widze, ze ktos szczodra reka dal mu bdb mimo nieobecnosci ;-) Co prawda nie wiem jak mozna sie pomylic, skoro na ringu biegla tylko jedna pregowana akita.... NAKAYOSHI zakonczyla Championat Polski (chociaz tydzien temu zgubila juz podszerstek niestety). TADA dostal swoje drugie CWC :-) A UMON jak na taka liczna stawke i fakt, ze pierwszy raz biegl z Pania a nie z Panem tez uwazam, ze calkiem niezle. W koncu szkrab ma dopiero roczek... Gratulacje,Izyda!!! :lol: :P :lol: :P Chyba się niedługo doczekasz,że na reszcie pies z Twoim przydomkiem skończy championat! :D :P Umon biegł pierwszy raz z Panią ,jak piszesz ,całkiem nieźle,a relację z wystawy i fotki mam od osoby,która była pierwszy raz w życiu na wystawie psów /nie posiada żadnego psa/ i to ona tak szczodrze dała Utsukusziemu ocenę bdb/pomomo nieobecności/ i też uważam ,że poszło jej całkiem nieźle,pomimo,że ma .....prawie 70 lat :wink: :lol: :wink: :lol: Jeżeli masz kompletne wyniki,to popraw,proszę.Tak samo z fotkami,jeżeli masz wstaw.Ja mam tylko kilka,mam te,na które złożyłam zamówienie :wink: :lol:
Matagi Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Sopot 2005 W kolejności na fotkach są: Anata Bimbo But-Su Czenay Daichi Hokori Hoseki Inazuma Kitakaze Kibo Marmur Marmur Hoseki? Yahoo Yahoo Yasumi
Daisunia Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 ja też wstawie fotki ktore robila moja znajoma ;) na jednej fotce nawet Anatka i Bimbuś są ;) a poza tym to WIELKIE GRATULACJE dla zwycięzcow !
Recommended Posts