Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Asiunia02 napisał(a):

Dostał ktoś zaproszenie (informację) od Klubu Akity we Włoszech o wystawie specjalistycznej ??? Bo my dostaliśmy i znów mam nad czym myślec :)

oooo ciekawostka!! ja nic nie dostałam.. wstaw informacje o tym kiedy, gdzie za ile, jacy sędziowie, kiedy terminy itd do tematu wystawowego.. może ktoś będzie miał ochote pojechać:roll: wiec warto wyraźnie podać wszelkie informacje!
fajnie by było, żeby polskie akitki się pokazały na takiej wystawie, chociaż ja już z Anatą się nie pisze ;)

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich po baaaaaaardzo dlugiej przerwie i mam nadzieje, ze po tych wszystkich "jajkach" macie jeszcze sile ogladac zdjecia:lol:

Chce Wam przedstawic naszego "malutkiego" pieska, ktory przyjechal do nas z prefektury Akita;) mam nadzieje, ze spodoba sie Wam tak bardzo jak podoba sie NAM:loveu:

Posted

Ja sama niewiem........:roll: dopiero udalo mi sie go zarejstrowac a jest u nas od grudnia. Mysle ze na jakas najblizsza krajowke go zglosze. I juz sie cala denerwuje bo tak jak jest ladny tak szalony i pewnie mi wstydu narobi na ringu:oops:

Posted

Urodzil sie 30 lipca, wiec juz z niego nie szczeniak;)
Z Marmurkiem suuper wbrew temu co sie mowi o dwoch samcach. Marmur mu ojcuje i wiecznie rozrabiaja za to Akegata jeszcze do konca go nie akceptuje....i od samego poczatku mialam problem z nia, a nie z psem...

Posted

Witam Wszsytkich serdecznie,
Śliczny japończyk :lol: -gratuluję Akegata !!! -jak ma na imię?

Dzieki Jolu, widzisz jak daleko nas zawialo po "meza" dla Akusi:lol:
Maly nazywa sie Akogareno, dlatego tak podpisalam zdjecia wyraznie( to nie miala byc reklama hodowli). Niezle namieszalam pies- Akogareno, hod akogareno i jeszcze na dodatek zalogowalam sie na dogo jako nasza suka:grin:

A ten twoj cudaczek moze powinien miec na imie "Bierdroneczka" poki co:loveu:

Posted

witam wszystkich serdecznie :). Tak się bawią braciszkowie czyli Daichi i Daitaro. Hmmmm może bawią to za dużo powiedziane...Taro ucieka Daichi goni to bardziej trafne określenie :)))

Posted

Czy wasze psiska też dostają szału z powodu suczek?? Ja mam totalnie głuchego psa....zastanawiam się czy nie iść z nim do laryngologa ;).
Spacer wyglada tak, że ja idę sobie a on sobie :angryy:. Osiwieję niedługo

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...