odrobinka1 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 WITAMY A to mój Bauerek- razem z nami na wczasach letnich i zimowych..pozdrawiam wszystkich
Agappe Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Witam serdecznie kolejnego akitomaniaka!! Jakoś tak nas się duuuużo robi :) a może powiesz kilka słów o swoim psiaku?? - w jakim jest wieku, z jakiej hodowli?
odrobinka1 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Witam:) Jestem na na forum od momentu gdy Baquer znalazł się w naszym domku, jednak źle rozpoczęłam ten pobyt tutaj i zostałam tylko czytelnikiem.. Bauer jest zakupiony w Puchatych Kreplach- mam nadzieję że to mogłam napisać:oops:.. Jest najwspanialszym psem jakiego miałam w swoim życiu- wiele by pisać o nim.. jest ułożony, wierny, bez agresji, ma fantastyczne usposobienie- nawet dla miłośników Akit potrafi być zaskoczeniem... jednak by tak bardzo nie zrobić z niego cukierka, muszę zaznaczyć iz ma w sobie chęć obrony- i kilka osób się o tym przekonało- jest po szkoleniu- nie atakuje, lecz daje wyraźne znaki- ... niezadowolenia.. gdy zaczepiło mnie pijane towarzystwo, gdy byłam z dziećmi i podszedł obcy mężczyzna, gdy ide do mechanika i on zabiera kluczyki... Córcia pierwsze kroki stawiała przy jego boku, jeździmy razem na wczasy- wycieczki- zawsze poznamy kilka nowych osób, którzy zachwycają się naszym "pupilkiem".. od kilku dni Bauer ma towarzystwo- spanielkę- wróciły mu szczenięce lata.. i bawi się jak dwukilogramowy szczeniaczek:lol:.. pozdrawiam
Akitka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 odrobinka1 napisał(a):Witam:) Jestem na na forum od momentu gdy Baquer znalazł się w naszym domku, jednak źle rozpoczęłam ten pobyt tutaj i zostałam tylko czytelnikiem.. Bauer jest zakupiony w Puchatych Kreplach- mam nadzieję że to mogłam napisać:oops:.. Witaj... :cool3: Nie widzę nic złego, żeby powiedzieć z jakiej hodowli pochodzi pies. Ile Baquer ma lat? Śliczny z niego psiak, dzieciątka też masz słodziutkie maluchy! ;) Pozdrawiam Cię... :lol:
Taishi Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Daichi słodziuch... ślicznie się 'uśmiecha', nasz już niedługo też będzie taki duży...
Asiunia02 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Najnowsze zdjęcie dwóch małych rysiek - Inatomi i Inabushi, ktore debiutowaly na wystawie w Głogowie i pojawią się ponownie w Lesznie.
Izis Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Mała córeczka RYUU-GO. Niestety ciężko ERIKO uchwycić w kadrze ;-)
Agappe Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 byłam dzisiaj z Pauliną i jej dziewczynami (Fumi i Aiko) na spacerku.. i tak się on skończył dla mojej Rudej: Jak widać Anatka była z siebie bardzo zadowolona bo wytarzała się w jakiejś padlinie.. aż jej się oczka świecą.. wyglądała wtedy miejscowo jak ciemny pręgowany akita :evil_lol: niestety nie mam jej zdjęć w tym stanie, bo zapach był zabójczy:shake::shake: świetliki w oczach powoli nikną.. i zaczynamy się powoli wstydzić.. z minuty na minute mina Rudej markotniała.. ...
Agappe Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 cd Anatowej sesji prysznicowo-grymasowej ;) piękny Anatowy grymasik:loveu::loveu::loveu::loveu: i języczek :loveu::lol::lol:
Agappe Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 jakie zaśnieżone??? u nas dziś słonko i ani grama śniegu na spacerze
Agappe Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 i jeszcze "niedźwiedzie" zdjęcia już po delikatnym przeschnięciu - od razu "10kg" wiecej ;) w warszawie w tym roku śnieg zupełnie nie dopisał. chyba ani razu nie było powłoczki, która by przykryła w całości trawę:shake::shake:
Akitka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Witam... Kto się po świętach prezentuje na wystawie w Katowicach? :cool3:
Agappe Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Akitka napisał(a):Witam... Kto się po świętach prezentuje na wystawie w Katowicach? :cool3: w wystawach Asia kilka razy podawała stawkę
Akitka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Agappe napisał(a):w wystawach Asia kilka razy podawała stawkę Tak rzadko bywam na forum, że zapomniałam, że mamy taki wątek... :cool3:
ewcik Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Daria!! moja tajgusia w sobote wytarzala sie rowniez w pachnacym i brazowym.........czyms!! :):):) kapiel byla rowniez, szkoda tylko,ze fotek nie zrobilam.... anatka slicznie wyglada pod prysznicem;););)
Agappe Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 ewcik napisał(a):Daria!! moja tajgusia w sobote wytarzala sie rowniez w pachnacym i brazowym.........czyms!! :):):) kapiel byla rowniez, szkoda tylko,ze fotek nie zrobilam.... anatka slicznie wyglada pod prysznicem;););) "nasze" nie było brązowe:evil_lol::evil_lol: tylko czarne:evil_lol::evil_lol: no cóż niektóre damulki tak mają:lol: tylko Aiko jakas taka dziwna:lol: moja Ruda zanim doprawiła się tą padlinką najpierw wlazła do czarnej kałuży i sobie brodziła w niej a potem miała czarne podkolanówki i Paulina słusznie zauważyla, że Anata lubi sobie tak pobrodzić.. najlepiej jak jest jakaś rzeczka/jeziorko.. Anata wtedy wchodzi, otwiera paszcze i woda się wlewa sama i ma sie wrażenie, że moglaby wypic tak cala tą wodę :lol::lol:
Asiunia02 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 A ja ciągle szukam stawek :) Teraz czekam na Berlin bo mam dwie rywalki w swojej klasie i jesli beda to te same co w Norymbergii to licze na rewanż bo tym razem nie dam na droge Donci tabletki uspokajającej i bedzie w swoim normalnym nastroju i nie bedzie "nietykalna" przez sędziów :) W Norymbergii niestety nie byla sobą i nie polubiła sędziego :)
Agappe Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 ulala jak Cie w Świat ostatnio niesie ;) nic tylko życzyć powodzenia tym razem!!! :)
Asiunia02 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Bo wreszcie mamy z Tomkiem wlasne samochody którymi bez ubaw może się udać w długą trasę, choć do Berlina mamy bliżej niż do Ciebie :) Marzy mi się wyjazd na 4 dniową wystawę do Chorwacji, ale nie wiem czy bede miec z jakim psem. Dostał ktoś zaproszenie (informację) od Klubu Akity we Włoszech o wystawie specjalistycznej ??? Bo my dostaliśmy i znów mam nad czym myślec :)
Recommended Posts