ewcik Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 jeju jeju jeju!! jakie sliczne widoczki. Jolu ale narobilas mi smaka na wyprawe w gory!! chyba spakuje moje psiaki do samochodu i pojedziemy w jakies sudety czy cos..... szkoda tylko ,ze Kircio ma szkolenie co sobote i niedziele......:/ ale sama chcialam miec madrego i wyuczonego pieska,wiec musimy chodzic teraz! ale poczekajcie,niedlugo my wstawimy nasze zdiecia i was choc troche zszokujemy plenerem ;)
Izis Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Agappe']Izis heh polowanie na lwa rewelancyjnie:lol: No taka zaciekła łowczyni a w domciu taki spokojny okruszek sama zobacz czy byś ją podejrzewała o taka pasję łowiecką ;-) Domowa wersja Akita u Izis FCI EMIKO: Acha Daria wczoraj dostalam aktualizacje wszystkich wyników Akita u Izis FCI ZAMA. Wiem, ze o jakies pytalas ale nie pamiętam o jakie. Sprawdź sobie prosze na jej stronie tam wszystko jest wrzucone już. Dziewczyna mega uczona jest :-) Niedługo psi uniwerek chyba skończy ;-) A tutaj zdjęcie górskie (Sudety) Akita u Izis FCI DAITARO
Agappe Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Jolu zdjęcia zapierają dech w piersiach!!! te krajobrazy...:loveu::loveu::loveu: no i oczywiście piękne małe kitki!!:loveu:
Izis Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='AKITY-HalneWzgórze'] A to górska zaprawa przed klubówką :-)
kostkowicz Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Pani Izydo, czy musi sie Pani wciskać ze zdjęciami swoich paskudnych psów pomiędzy piękne zdjęcia Halnego Wzgórza :angryy: Trochę kultury :angryy:
Izis Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Okropne takie brzydkie straszne po prostu i pewnie wcale nie akity ;-)
cropka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 kostkowicz zanim zaczniesz uczyc ludzi kultury, sam się podszkol w tej kwestii, bo na razie popisujesz się tylko chamstwem. Izyda nie jamniki-świnki morskie ;)
Izis Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 No coś Ty. Przecież każdy widzi, że to rybka ... bojownik japoński. Już po kolorze chociażby. ;-)
cropka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 oj nie czepiaj się , nie zauważyłam, bo płetwy nie widac :turn-l:
Kasia&Wojtek Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='kostkowicz']Pani Izydo, czy musi sie Pani wciskać ze zdjęciami swoich paskudnych psów pomiędzy piękne zdjęcia Halnego Wzgórza :angryy: Trochę kultury :angryy: kostkowicz jeśli masz coś do izis, to może ustaw sobie na gadu opis, że jej nie lubisz... będziesz sobie o tym przypominał o tym za każdym razem, gdy zajrzysz do kompa tak szczerze - nas to mało obchodzi :mad: serio!!! aaaaaaa i jeszcze jedno - żadna akita nie jest paskudna! nie wciskaj się tu ze swoimi postami bo cię nie lubimy :nono:
Taishi Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Super zdjęcie Halniaków...zazdroszczę Wam strasznie tego, że możecie mieć tyle psiaków, no i ta przestrzeń...super! Zdjęcie naszego malca już jutro - jak tylko przywieziemy go do domu.
Agappe Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Witam i tutaj :)) Z niecierpliwoscią czekam na zdjęcia małego!!!
Izis Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 A tutaj moje kochane sloneczko, które właśnie skończyło Championat Polski. Akita u Izis FCI YOKO (przez Paulinkę zwana Aiko albo Lala :-) Zdjęcie oczywiście z Wystawy Walentynkowej z Bydgoszczy - na ringu :-)
Izis Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 cropka napisał(a):oj nie czepiaj się , nie zauważyłam, bo płetwy nie widac :turn-l: No jak to nie ;-) Przyjrzyj sie dokładniej :-) hehe
Iwona&Wiki Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Izis']A tutaj moje kochane sloneczko, które właśnie skończyło Championat Polski. Akita u Izis FCI YOKO (przez Paulinkę zwana Aiko albo Lala :-) :multi:Wspaniała wiadomość, cieszę sie ogromnie! [quote name='Agappe']Jolu zdjęcia zapierają dech w piersiach!!! te krajobrazy...:loveu::loveu::loveu: no i oczywiście piękne małe kitki!!:loveu: To prawda, eeeech... jak zawsze - wspaniałe!:eviltong: Taishi, witaj.:) Pewnie już cieszycie się wytęsknioną Akitką:) Spokojnie, na zdjęcia poczekamy:razz:
deptusie Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Paulinko seeeeeeeeeeeeeeeeeerdecznie gratulujemy YOKO i TOBIE ukończonego Championatu Polski:loveu::loveu::loveu: Dziękujemy za miłe towarzystwo w Toruniu/YOKO/jest sunią ,która już DAWNO powinna ukończyć CHAMIONAT;):lol::lol::lol: GRATULACJE od braci mniejszych:multi::multi::multi: Z pozdrowieniami dla WSZYSTKICH PRZEPIEKNYCH AKITEK z tej galerii i dla tych z płetwami i dla tych bez..;););):lol::lol::lol::lol:
Izis Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Wiolu Tobie należą się ogromne gratulacje!!! Za udanego imporcika GROOVY i jego Zwycięstwa Rasy (m.in. z importem z Tajlandii) oraz II m. na BOG :-) Myślę, że akitki nie obrażą się o fotkę pomeranianka bo on po prostu CUDNY jest :-) i wart obejrzenia przez miłośników szpiców :-) Gratuluję też sukcesu DEEP PURPLE od Deptusiów, która została Najlepszą Suką i ZZ TOP od Deptusiów, który ukończył Championat Polski :-) Jednym słowem toruńska bydgoska udana dla Was bardzo :-)
deptusie Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Izis']Wiolu Tobie należą się ogromne gratulacje!!! Za udanego imporcika GROOVY i jego Zwycięstwa Rasy (m.in. z importem z Tajlandii) oraz II m. na BOG :-) Myślę, że akitki nie obrażą się o fotkę pomeranianka bo on po prostu CUDNY jest :-) i wart obejrzenia przez miłośników szpiców :-) Gratuluję też sukcesu DEEP PURPLE od Deptusiów, która została Najlepszą Suką i ZZ TOP od Deptusiów, który ukończył Championat Polski :-) Jednym słowem toruńska bydgoska udana dla Was bardzo :-)Dziękujemy serdecznie za miłe slowa pod kierunkiem naszego GROOVCIA i reszty Deptusiów i tym bardziej jesteśmy dumni z naszego niemieckiego chłopaka,gdyż wygrał z pięknie zapowiadającym się Pomkiem Urszuli Mendak importowanym do Polski z Tajlandii z dobrej z przemyslanym planem hodowlanym - PowerPom-wróżymy JJ-kowi wielką karierę na polskich i zagranicznych ringach-bo chłopaczek jest wart tego:lol::lol::lol: a jego właścicielce gratulujemy zamozaparcia przy wyborze i wytrwałości przy procedurach dotyczacych importu psa z tak daleka.:lol: Paulinko gdybys miała jakieś zdjęcia naszych Pomków z wystawy bydgosko-toruńskiej prosimy o przesłanie na mail pomeranian@pomeranian.pl Pozdrowionka:loveu:
Izis Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Młody Tajlandczyk słodką buźkę miał :-) a właściciele jego bardzo sympatyczni byli :-)
EZOGHUL Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Akity i nie tylko wypatrywaly wiosny: a jak przyszla lataly ze szczescia:
Taishi Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Tak jak obiecaliśmy - pierwsza fotka Taishiego w domu: Naszym zdaniem (oczywiście w pełni obiektywym :p) jest przepiękny, przesłodki i przecudowny...
Agappe Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 cudak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ale zaraz Wam sie dostanie od moda... zdjecie jest za duze - maksymalne rozmiary to 640x640
Taishi Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Dzięki Agappe! Cudak to mało powiedziane, jest niesamowity - a do tego mały terrorysta! Zmieniłem już wielkość zdjęcia...
Akitka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Śliczny maluch... :loveu: Jeju, jak dawno Ambra była takim szkrabem... Heh już prawie dwa lata temu. :p
deptusie Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Paulinko dziękujemy za śliczne zdjęcia,chcemy umieścić je z podziękowaniami na naszej stronce. Było nam bardzo miło:loveu::lol: Pozdrowionka:lol:
Recommended Posts