Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Matagi - a czerwona wstążeczka to gdzie? Wirtualna? A ludziska prosili i co? Nie boisz się?
pzdr.

Jasne,że się nie boję :lol: Jest ktoś kto czuwa.... :wink: :D :P

Posted

[quote name='agabass']Matagi dwa twoje diabły

i jakiś obcy

Oooo! :P Okiiś wygląda jak ...łoś :lol: :wink: Zostawili pieska samego na kocyku i on ma problem....co tu robić :o Od tego myślenia aż mu ogon się zwiesił :lol: Dlatego zawsze mówię na niego pierdoła :lol: :wink:

Dzięki,Agabass! :P :P :P

Posted

[quote name='Matagi']Jak się Wam to podoba? :lol: :lol: :lol:

Podoba się! Uczłowieczone zwierzęta w zgodzie i harmonii kontemplują muzykę. Muzyka łagodzi obyczaje? :wink: :wink:

Posted

[quote name='weihaiwej'][quote name='Matagi']Jak się Wam to podoba? :lol: :lol: :lol:

Podoba się! Uczłowieczone zwierzęta w zgodzie i harmonii kontemplują muzykę. Muzyka łagodzi obyczaje? :wink: :wink:

:lol: :P Wklejam następne japońskie burki :wink: :lol:

Posted

[quote name='Matagi']
:lol: :P Wklejam następne japońskie burki :wink: :lol:

To jest świetne! Bardzo mi się podoba :D

Aaaa... Matagi, maluchom Sake miał nadać imiona Japończyk... Są już? :lol:

Posted

[quote name='Matagi']

boziu boziu jakież kluseczki okrąglutkie :angel: :angel: :angel: cudne i niech dalej tak wspaniale rosną :angel: :drinking: :drinking: :drinking:

hahah ale kuchnia mamina najlepsza :lol: mamusia niech wcina z miski i przerabia na to co szczeniaczki lubią najbardziej :D :P

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='Matagi']

boziu boziu jakież kluseczki okrąglutkie :angel: :angel: :angel: cudne i niech dalej tak wspaniale rosną :angel: :drinking: :drinking: :drinking:

hahah ale kuchnia mamina najlepsza :lol: mamusia niech wcina z miski i przerabia na to co szczeniaczki lubią najbardziej :D :P

:P Te kluseczki to ważą już po...3 kg :lol: A tu na zdjęciu:tranzakcja wiązana-dzieci nie dojadły,Sake skończy,a dzieci mają czym popić :lol: :wink:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Sake - dobra mamusia,
zje wszystko, co dobre dla dzidziusia.

Może być?
Pzdr.

Super!!!!! :P :lol: :P :lol: :P Już jej to nawet powiedziałam :lol: Pokręciła obwarzankiem :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Matagi']Dzisiaj moje małe makitki skończyły 4 tygodnie!!!! :P :D :P :D

:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:
Wszystkiego najlepszego i brzuszka pełnego :wink: :angel: :angel: :angel:

Posted

[quote name='Koma'][quote name='Kasia_i_Łukasz']
A to to jest moja ulubienica :iloveyou:
Taka śliczna mała biała miśka z rozbrajającym spojrzeniem!
Kurcze macie naprawdę wspaniały skarb w domciu, jest przeurocza! :angel:
Napewno będzie podbijać wystawy!!

Koma! w podziękowaniu za ciepłe słowa Twoja ulubienica Aszi przesyła Ci sodziuuuuuuuuutkie buziaczki :lol:

pozdrówka :hand:

Posted

anetta napisał(a):
http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/szczeniaczki/DSC03900.jpg
"[...]bo klapniete uszko mam...[...]" :iloveyou:

Dzisiaj rano jedno z Aszkowych uszek stanęło prawo na baczność :lol: , więc pewnie już nie długo Aszi będzie "kłapouszkiem" :wink:

Posted

O, rrrrany, ale macie historyczną rasę... Baski nie mają sztandarów, jakiejś Rewolucji (?) i innych cywilizacyjnych wynalazków. Mają za to Pigmejów, upał, Anglików, co ich nadal chcą wywozić do Anglii i problemy z nieuznanymi kolorami... :wink:
Pzdr.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...