Matagi Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 [quote name='donya']Zapytam jeszcze raz LILA Botakado jaką dostał ocenę??? Sorki,Aga! :P Nie zauważyłam,przez to wariackie znikanie fotek!Nie wiem co dostał Botakado,jakoś tak wszedł i wyszedł ..... 8) Piesek jest z Białegostoku,widziałam go wczesna wiosną,pan zamierza dokupić mu partnerkę,ale nie będzie to NA PEWNO suczka z mojej hodowli :evil:
Matagi Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 [quote name='donya'][quote name='Asiaczek'][quote name='Matagi']A tutaj 2 fotki jedenastotygodniowej akitki,kupionej od rozmażacza,to ogłoszenie było na allegro.Rodowodu oczywiście niet,któreś z rodziców ponoć miało ....ale nie na pewno.....qrde,mnie ta akitka to przypomina prawie basenji,gdyby nie sierść :wink: I przypomina mi sie dyskusja na dogs,gdzie jeden ,a może i nie jeden taki,słał peany na temat akit bez papierów :-? :-? :-? jak dla mnie to akita.....miniaturowa :wink: To maleństwo rzeczywiście wygląda jak akita miniatura - nowa rasa - he he, he. Albo jak skrzyżowanie shiba-inu + akita + jeszcze coś... Pzdr. I jeszcze przepuklinę ma :( A ma! :( zapomniałam o tym wspomnieć :-? tak to jest,kiedy sie kupuje psa od takich ludzi :evil: Ogłoszenie o sprzedaży tych szczeniąt wisi w lecznicy takiej jednej......więc jak dla mnie to zero komentarza :evil: :evilbat:
donya Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 [quote name='Matagi'][quote name='donya']Zapytam jeszcze raz LILA Botakado jaką dostał ocenę??? Sorki,Aga! :P Nie zauważyłam,przez to wariackie znikanie fotek!Nie wiem co dostał Botakado,jakoś tak wszedł i wyszedł ..... 8) Piesek jest z Białegostoku,widziałam go wczesna wiosną,pan zamierza dokupić mu partnerkę,ale nie będzie to NA PEWNO suczka z mojej hodowli :evil: Pytam, bo Darii napisałam, że doskonałą ale chyba nie (mam nadzieje, że nie) :roll: Suczkę :o
Matagi Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Taaaaaaaaa,partnerkę,czyli suczkę :-? Chociaż prawda taka,że właściciel nie jest zachwycony do końca własnym psem,a szczególnie jego charakterem.Botakado jest tchórzliwy/ wystarczy spojrzeć na fotkę,gdzie ma oglądane zęby/ i dlatego,że sie boi jest,niestety agresywny :( :-?
agabass Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Ja mam fotki z Augustowa i Matagi maleństwa też tam są moze jutro wstawie
Matagi Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 [quote name='agabass']Ja mam fotki z Augustowa i Matagi maleństwa też tam są moze jutro wstawie Super!!!! :P Będę czekała! :P :P :P
Asiaczek Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Agabass, pobudka!!!! Do roboty - wstawiaj zdjęcia. Już minęła 7.00. Pzdr.
Kasia_i_Łukasz Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='Asiaczek']Agabass, pobudka!!!! Do roboty - wstawiaj zdjęcia. Już minęła 7.00. Pzdr. Powiem więcej, minęła już 8:50 a zdjęć dalej nie ma :( pozdrówka :hand:
kadziumia Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='donya']Botakado jaką dostał ocenę??? DONYA, ja mam spisane wyniki wszystkich Akitek z Augustowa, a BOTAKADO został zdyskwalifikowany za zachowanie na ringu. mfg
Kasia_i_Łukasz Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 ARASHI prawie już stanęły oba uszka więc przeszczęśliwi rodzice muszą się tym faktem pochwalić :lol: pozdrówka :hand:
Asiaczek Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='Kasia_i_Łukasz'][quote name='Asiaczek']Agabass, pobudka!!!! Do roboty - wstawiaj zdjęcia. Już minęła 7.00. Pzdr. Powiem więcej, minęła już 8:50 a zdjęć dalej nie ma :( pozdrówka :hand: Pójdę jeszcze dalej i, trudno. podłożę Agabass prosiaka - jest już prawie POŁUDNIE!!!! A zdjęć nadal niet. Pzdr.
Asiaczek Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='Kasia_i_Łukasz']ARASHI prawie już stanęły oba uszka więc przeszczęśliwi rodzice muszą się tym faktem pochwalić :lol: pozdrówka :hand: Zalotnica trawiasta, jak to ci patrzy przez te źdźbła i światu się dziwuje... Pzdr.
Piotr_32 Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Kasiu i Łukaszu macie sie czym pochwalić rośnie jak na drożdżach
Matagi Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Piotr_32 napisał(a):MAM pytanko co ile czeszecie swoje pupile A ja......nie czeszę :wink: :lol: Kiedy linieją,wyjmuję kudły palcami :wink: Potem tylko kąpię,no wtedy to rozczesuję i wyjmuję to co się dynda :wink: :lol: Leniwa jestem ....chyba :wink: :wink: :wink:
Matagi Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Dzisiaj moje małe makitki skończyły 4 tygodnie!!!! :P :D :P :D
Kasia_i_Łukasz Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Przecudne makiciątka :lol: wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 4 tygodnia życia :BIG: :laola: pozdrówka :hand:
weihaiwej Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Matagi, ślicznoty! I maja taki mocny pigment :) Biały rodzynek ma czarny nosek, czy mnie wzrok myli? Jeśli tak, to suuuper :D
Matagi Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Cieszę się bardzo,że dzieci Sakowe się Wam podobają! :P :D :lol: A białasek ma kulfonek bardzo ciemny.....może będzie i czarny,ale jakoś wątpię w to.... :wink: :lol:
Koma Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Śliczne maluchy!!! :angel: [quote name='Kasia_i_Łukasz'] A to to jest moja ulubienica :iloveyou: Taka śliczna mała biała miśka z rozbrajającym spojrzeniem! Kurcze macie naprawdę wspaniały skarb w domciu, jest przeurocza! :angel: Napewno będzie podbijać wystawy!!
anetta Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/szczeniaczki/DSC03900.jpg "[...]bo klapniete uszko mam...[...]" :iloveyou: Matagi, a to chyba chow-chow http://img294.imageshack.us/img294/336/im0077473be.jpg jest, tylko minimalnie mniej futra ma :lol: :lol: :lol: :lol: Zycze zuzio zdroweczka dla maluszkow, a dla mamusi duzio cierpliwosci :lol:
Piotr_32 Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Matagi piekne maleństwa i ten jeden rodzynek biały
Matagi Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Anetta napisała: :P Matagi, a to chyba chow-chow http://img294.imageshack.us/img294/336/im0077473be.jpg jest, tylko minimalnie mniej futra ma Zycze zuzio zdroweczka dla maluszkow, a dla mamusi duzio cierpliwosci Dzięki za życzonka! :P A ta mała,ciemna to mi bardzo swego tatusia,Okiiego przypomina :wink: Okii tak samo wyglądał,jak był mały,miał taki sam apetyt jak córeczka i tak samo kiedyś zasypiał w ....misce :wink:
Recommended Posts