Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Agappe napisał(a):
Kasia_i_Łukasz napisał(a):
Agappe napisał(a):
dorastamy :)) heheh.. ile ona teraz ma?

ARASHI Tajgeta urodziła się 15 maja więc w niedziele kończy się 10 tydzień jej zycia :baby:

jej jak ja bym chciała mieć takiego małego brzdąca w domu.. Anate wzięłam jak miała ponad 6 miesiecy.. wiec okres szczeniecy straciłam :(

nie martw sie , ja moją malamutke też wzielam kiedy miala 6 miesięcy.

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agappe napisał(a):
jej jak ja bym chciała mieć takiego małego brzdąca w domu.. Anate wzięłam jak miała ponad 6 miesiecy.. wiec okres szczeniecy straciłam :(

ASZTARek do nas trafił jak miał już skończone cztery miesiące wiec był już z niego kawał chłopa :D dla nas takie :baby: akitkowe to też nowość :D musieliśmy nauczyć się (i dalej uczymy się) jak zajmować się takim maleństwem :lol:

Posted

ja też czasem załuje , ale ja cieszę się ze ogole na Daisy trafiłam ;) bo drugiej takiej wspanialej malamutki jka moja ze świeca szukać ;) :lol: :lol: :lol: 8) :lol: :D

Posted

Daisunia napisał(a):
ja też czasem załuje , ale ja cieszę się ze ogole na Daisy trafiłam ;) bo drugiej takiej wspanialej malamutki jka moja ze świeca szukać ;) :lol: :lol: :lol: 8) :lol: :D

no i prawidłowo.. za nic w świecie nie zamieniłabym mojej Anatki na innego psiaka.. w końcu ona to jak prawie moje dziecko :)

Posted

[quote name='Agappe'][quote name='Matagi'][quote name='Piotr_32']Matagi jesteś

Jestem,ale tylko moment 8) jem właśnie śniadanie i czytam sobie.Zdjęcie rodziców psa Piotra_32 wstawię póżniej troszkę,mam w domu sporo roboty /i szczeniaczki dziś odrobaczam :lol: /.

A co do biednego psa zdjętego wczoraj z łańcucha :
jego fotka jest tu + artykuł
http://miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35235,2833083.html

Lilianna Sorokin ????? to TY??????? :o :o :o

mam nadzieje, że psiak szybko znajdzie dom

T ja! :wink: Niektórzy pamiętają tylko moje pierwsze nazwisko,zapominają dodać drugie :wink: Ja sama,rzadko się przedstawiam dwoma,często albo jednym,albo drugim,jakoś tak mnie wychodzi.... :wink: :lol:

Posted

ja tez żałuje że nie miałem od małego ale obiecałem córeczce ze bedziemy mieć drugiego suczkę we wrzesniu mamy mieć nowego lokatora to pasowałoby mieć też pieska wychowywalibysie razem od małego to jak ktos by mial na zbyciu (tzn do oddania niech da znać)

Posted

ojjjjj Piotr.. do tej pory rozumiałam wszystko co pisałeś.. ale już przestałam.. mógłbyś to jeszcze raz napisać.. z przecinkami lub kropkami?????

Posted

ok w skócie żałuje że nie mam pieska od małego, jak małego przywoziłem wyglądał jak 5 miesieczy wilczur, córce oboiecałem że drugiego pieska bedziemy mieć od małego, sami rozumiecie, wiec zapytałem że jak ktos bedzie miał do zbycia tzn nie bedzie mial chetnego na kupno przyje suczkę, naprawde bedzie miala dobrze, a o wrzesniu pisalem że bedziemy mieć nowego lokatora bo żona jest w ciaży, i dobrze by bylo mieć nowego pieska zeby razem się chowali, nie wiem czy napisałem to dosc jano rzeczywiscie z przecinkami chyba tak jak myslisz Apagge

Posted

Piotr_32: wierszyk super ale na pogawedki to zapraszamy na dogs.

Chyba zaczne tempic te imprezy towarzyskie bo mało zdjec cos wklejacie. Gdyby nie Kasia i Łukasz to bylo by tu strasznie nudno :)

Pozdrawiam i dozobaczenia za 2 tygodnie -> jade na wakacje, odpoczac przed ciezkim sezonem wystawowym :) wrzesien dla mnie zawsze byl ciezki bo szkoda, duzo wystaw i brak czasu na wszystko :)

I pozostawiajac po sobie slad wklejam zdjecie Donci, jadacej autem. Bardzo tego nie lubi, a jednak sie usmiecha :)

Posted

[quote name='Asiunia02']Chyba zaczne tempic te imprezy towarzyskie bo mało zdjec cos wklejacie. Gdyby nie Kasia i Łukasz to bylo by tu strasznie nudno :)
Pozdrawiam i dozobaczenia za 2 tygodnie -> jade na wakacje, odpoczac przed ciezkim sezonem wystawowym :) wrzesien dla mnie zawsze byl ciezki bo szkoda, duzo wystaw i brak czasu na wszystko :)
I pozostawiajac po sobie slad wklejam zdjecie Donci, jadacej autem. Bardzo tego nie lubi, a jednak sie usmiecha :)

Asiunia02 nareszcie ktoś nas docenił :wink: miłego wypoczynku...wypoczywaj ile wlezie :lol: a Doncia w autku rewelka :D

Posted

Tym razem sama ale reszta rodzinki ma dyzur ale jeszcze w tym sezonie np. po wystawie w Sopocie jedziemy z pupilami :)

Nudze sie i skanuje zdjecia wiec cos jeszcze pokaze :) to jest Giyatori Pa-Lis - juz kiedys wklejałam jej zdjecia jak byla troche starsza :)

Posted

No to Giyatori ciag dalszy :) I na tym Giyatori juz koniec :)

Ja tez uwielbiam białe akitki, ale niestety białej suni juz nie mamy :( ale napewno jeszcze bedziemy mieli :)

Posted

No to teraz braciszek Gakumaru Pa-Lis

I nasza Chikaka - "kleo" razem ze mna w zesżłym roku na wystawie w Gorzowie Wlkp. :)

na dzisiaj juz koniec :) Dozobaczenia :hand: :hand:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...