Izis Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Owszem calkiem ladniutka sunia :-) Ostateczny kolor blekitki uzyskuja okolo 2 roku życia, wiec nic dziwnego, że najnowsze zdjęcia sa najciekawsze ;-)
cleo2000 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Izis napisał(a):http://www.akita.pl/tada/gdynia-2005-rasa.jpg Wybor rasy w Gdyni: w kolejności od lewej stoją: Najlepszy Junior w Rasie - Akita u Izis FCI TADA Najlepszy Pies w Rasie, BOB - YAHOO Ai Desu Najlepsza Suka w Rasie - YASUMI Ai Desu dobrze ze tak sie stalo ;-) przejrzalem caly internet i nie widzialem zeby gdzies zwyciezal pies w typie Tady widac nadal opinie niektorych krajowych sedziów znaaaaaaaaaaaacznie różnią sie od powszechnie przyjetych standartow
Matagi Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Asiunia02! :P Mam fotkę Fumiko,wyloozowany na maxa i uśmiechnięty :lol: :lol:
Asiunia02 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Matagi: Ja wiem ze to stronka pani Richard tylko dałam link zeby Ci ktorzy nie znaja jej hodowli zobaczyli jej akity pregowane bo sa piekne. Tej jej pies jest boski :) Zdjecie przesliczne i poprosze w orginale na adres akitaspalis2@wp.pl Pozdrawiam Kasia I Lukasz : Moze lepiej z mała do cyrku a nie po wystawach ?? hehe
Matagi Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='Asiunia02']Matagi: Ja wiem ze to stronka pani Richard tylko dałam link zeby Ci ktorzy nie znaja jej hodowli zobaczyli jej akity pregowane bo sa piekne. Tej jej pies jest boski :) Zdjecie przesliczne i poprosze w orginale na adres akitaspalis2@wp.pl Pozdrawiam Kasia I Lukasz : Moze lepiej z mała do cyrku a nie po wystawach ?? hehe Wiem,że wiesz :lol: ,że to stronka G.R. :D A wymieniłam może dlatego jej nazwisko,żeby niektórzy zajrzeli na jej stronę,bo jest to znana i uznana hodowczyni akit.Rok temu było 10-cio lecie jej hodowli of Amayadori Ken.Warto zobaczyć na zdjęciach z Jubileuszu od czego zaczynała i do czego doszła ciężką pracą /jest tam np.fotka czarnej akity/.Ona nie wstydzi się zamieszczać zdjęć "pradawnych"akit,które przyczyniły się do rozwoju i doskonalenia jej hodowli,a u nas niektórzy wyśmiewają tych ,którzy zaczęli od psów podobnych do tych,od których zaczęła Gabi Richard :) Zaraz wyślę fotkę Fumiko,w takiej postaci,jak tu na dogo,nic tam nie jest ucięte,tylko zmniejszone,ale powiększyć zawsze możesz! :P :D
Kasia_i_Łukasz Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 [quote name='Asiunia02']Kasia I Lukasz : Moze lepiej z mała do cyrku a nie po wystawach ?? hehe Asiunia02 Rzeczywiście musimy się jeszcze nad tym poważnie zastanowić :wink: :wink: :wink: pozdrówka :hand:
Kasia_i_Łukasz Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Nawet nie zauważyliśmy że już nie jesteśmy amatorami.......hehehe :lol:
Agappe Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 qrcze te zdjecia pręguski to jak zdjęcia 2 zupełnie innych psów... a swoją drogą mi kiedyś ziemniak wysłał zdjęcie slicznego błekitnego pieska.. jak je odnajde gdzies w domu to wstawie do galerii
Piotr_32 Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Agappe Ty przecież jesteś już starym wyjadaczem dogomani znasz chyba tu wszystkich
Agappe Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 tu mamy naszego białego akitkę z Krosna CHIRU Yamamoto - CWC, NPwR, Zw.Rasy i 3 miejsce na grupie :))
Kasia_i_Łukasz Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 [quote name='Agappe']tu mamy naszego białego akitkę z Krosna CHIRU Yamamoto - CWC, NPwR, Zw.Rasy i 3 miejsce na grupie :)) Agappe w Krośnie był tylko CHIRU czy były też inne akitki :question: jeżeli tak to może też masz ich fotki :question: a może masz też zjęcie CHIRU na pudle :question: :lol:
Izis Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Chiruś jest ŚLICZNY :-) Za mamusią to ma :-) A jaki fajny charakter miodzio po prostu :-)
Agappe Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 CHIRU to jest pies!!!!! jest z 31.08.2003 w Krośnie był tylko CHIRU.. wszystkie ostatnie wyniki wystaw są już u mnie na stronie http://www.republika.pl/akitaken/wyniki.html
Piotr_32 Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Agppe sorki za sunię, to wiek podobnie jak mój Matagi ładny Pies
Agappe Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Piotr_32 napisał(a):Agappe Ty przecież jesteś już starym wyjadaczem dogomani znasz chyba tu wszystkich ale jeden płomyczek więcej łądniej by wyglądał :)
Agappe Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Piotr_32 napisał(a):Agppe sorki za sunię, to wiek podobnie jak mój Matagi ładny Pies no rzeczywiście ładny piesek.. jak na mój gust jeden z ładniejszych białych psów w Polsce
Izis Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Mozesz sobie uzupelnic wyniki wystaw: Słupsk - TADA ocena doskonała i srebrny medal i Dobre Miasto - TADA BOG III
Agappe Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 uzupełnione :) jak jeszcze coś to prosze pisać.. najlepiej na @ bo niestety ja tu nie zawsze jestem na bieząco
Piotr_32 Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Witam powiem Wam po niedzieli 31 jak było w Sączu czy były jakies Akity wybieram się ale na razie jako obserwator
Agappe Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 poprosze w takim razie : czy były jakieś akity i jakie, w jakich klasach i najlepiej jeszcze jakie będą miały wyniki.. w poprzednim roku była cała jedna akita, wiec dużo ich w tym roku też nie powinno być.. a i jeszcze o sędziego prosze... reszta pewnie by marudziła o zdjęcia.. wiec jak się da to jeszcze zdjecia na dgm by sie przydały :)
Recommended Posts