Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Owszem calkiem ladniutka sunia :-)
Ostateczny kolor blekitki uzyskuja okolo 2 roku życia, wiec nic dziwnego, że najnowsze zdjęcia sa najciekawsze ;-)

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izis napisał(a):
http://www.akita.pl/tada/gdynia-2005-rasa.jpg
Wybor rasy w Gdyni:
w kolejności od lewej stoją:
Najlepszy Junior w Rasie - Akita u Izis FCI TADA
Najlepszy Pies w Rasie, BOB - YAHOO Ai Desu
Najlepsza Suka w Rasie - YASUMI Ai Desu

dobrze ze tak sie stalo ;-)

przejrzalem caly internet i nie widzialem zeby gdzies zwyciezal pies w typie Tady

widac nadal opinie niektorych krajowych sedziów znaaaaaaaaaaaacznie
różnią sie od powszechnie przyjetych standartow

Posted

Matagi: Ja wiem ze to stronka pani Richard tylko dałam link zeby Ci ktorzy nie znaja jej hodowli zobaczyli jej akity pregowane bo sa piekne. Tej jej pies jest boski :)

Zdjecie przesliczne i poprosze w orginale na adres akitaspalis2@wp.pl

Pozdrawiam

Kasia I Lukasz : Moze lepiej z mała do cyrku a nie po wystawach ?? hehe

Posted

[quote name='Asiunia02']Matagi: Ja wiem ze to stronka pani Richard tylko dałam link zeby Ci ktorzy nie znaja jej hodowli zobaczyli jej akity pregowane bo sa piekne. Tej jej pies jest boski :)

Zdjecie przesliczne i poprosze w orginale na adres akitaspalis2@wp.pl

Pozdrawiam

Kasia I Lukasz : Moze lepiej z mała do cyrku a nie po wystawach ?? hehe

Wiem,że wiesz :lol: ,że to stronka G.R. :D A wymieniłam może dlatego jej nazwisko,żeby niektórzy zajrzeli na jej stronę,bo jest to znana i uznana hodowczyni akit.Rok temu było 10-cio lecie jej hodowli of Amayadori Ken.Warto zobaczyć na zdjęciach z Jubileuszu od czego zaczynała i do czego doszła ciężką pracą /jest tam np.fotka czarnej akity/.Ona nie wstydzi się zamieszczać zdjęć "pradawnych"akit,które przyczyniły się do rozwoju i doskonalenia jej hodowli,a u nas niektórzy wyśmiewają tych ,którzy zaczęli od psów podobnych do tych,od których zaczęła Gabi Richard :)

Zaraz wyślę fotkę Fumiko,w takiej postaci,jak tu na dogo,nic tam nie jest ucięte,tylko zmniejszone,ale powiększyć zawsze możesz! :P :D

Posted

[quote name='Asiunia02']Kasia I Lukasz : Moze lepiej z mała do cyrku a nie po wystawach ?? hehe

Asiunia02 Rzeczywiście musimy się jeszcze nad tym poważnie zastanowić :wink: :wink: :wink:

pozdrówka :hand:

Posted

qrcze te zdjecia pręguski to jak zdjęcia 2 zupełnie innych psów...
a swoją drogą mi kiedyś ziemniak wysłał zdjęcie slicznego błekitnego pieska.. jak je odnajde gdzies w domu to wstawie do galerii

Posted

[quote name='Agappe']tu mamy naszego białego akitkę z Krosna CHIRU Yamamoto - CWC, NPwR, Zw.Rasy i 3 miejsce na grupie :))

Agappe w Krośnie był tylko CHIRU czy były też inne akitki :question: jeżeli tak to może też masz ich fotki :question: a może masz też zjęcie CHIRU na pudle :question: :lol:

Posted

Piotr_32 napisał(a):
Agappe Ty przecież jesteś już starym wyjadaczem dogomani znasz chyba tu wszystkich

ale jeden płomyczek więcej łądniej by wyglądał :)

Posted

Piotr_32 napisał(a):
Agppe sorki za sunię, to wiek podobnie jak mój Matagi ładny Pies

no rzeczywiście ładny piesek.. jak na mój gust jeden z ładniejszych białych psów w Polsce

Posted

poprosze w takim razie :
czy były jakieś akity i jakie, w jakich klasach i najlepiej jeszcze jakie będą miały wyniki.. w poprzednim roku była cała jedna akita, wiec dużo ich w tym roku też nie powinno być.. a i jeszcze o sędziego prosze...

reszta pewnie by marudziła o zdjęcia.. wiec jak się da to jeszcze zdjecia na dgm by sie przydały :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...