Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Chachiko ma 3 miesiace :) jeszcze pod tata przejdzie (oczywsice schylajac głowe) , bo tatus troche wysoki :) moglaby wreszcie wyrosnac ale z mani gryzienia :) ale gryzie tylko u siebie jak ja gdzies wezmiemy to jest spokojniutka i grzeczniutka :)

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witamy

myslimy intensywnie -rodzinnie i na 99.9% Hachiko zostanie u nas
moze bedzie godnie zastepowac Chikake na ringach :-)

tej siostra !!!!!!!! HACHIKO a nie CHachiko

Posted

cleo2000 napisał(a):
witamy

moze bedzie hgodnie zastepowac Chikake na ringach :-)

Noooo....ja się też pomyliłam w pisowni imienia,ale napisałam przez samo H :lol: :lol: :lol:

Posted

cleo2000 napisał(a):
witamy

moze bedzie hgodnie zastepowac Chikake na ringach :-)

qrcze ja tam pisałam tak jaki Asiunia :p

Posted

cleo2000 napisał(a):
a ktos jeszcze jedzie na jakas wystawe inna lub do sopotu oprocz nas

Ja jestem uziemiona przez szczeniaczki,muszę sobie Sopot odpuścić :( ,to kawałek drogi z Białegostoku,młoda wyjeżdża 29.07 do Belgii,ja nie kierowajca,musielibyśmy jechać we dwoje z Darkiem,a nie ma komu zostać w domu z małymi i resztą inwentarza :( .24.07 mamy Augustów,to nasza oddziałowa wystawa,więc wypada być /98 km od Białegostoku/.Póżniej zrobimy sobie Białystok /ostatnia niedziela sierpnia/ ,we wrześniu klubówka,ale nie wiadomo z kim,bo Ojosan powinna mieć cieczkę i będzie kryta,wobec tego nie wiadomo jak będzie też z Poznaniem.....tak,że ten rok jest bardziej szczeniakowy niż wystawowy :wink: A za rok...ŚWIATÓWKA! :lol: :lol: :lol:

Posted

cleo2000 napisał(a):
a ktos jeszcze jedzie na jakas wystawe inna lub do sopotu oprocz nas

Tak jak napisała Daria, Bimbusiek jedzie do Sopotu a potem zostajemy jeszcze tydzień nad morzem :P

Posted

cleo2000 napisał(a):
my tez zostajemy
napewno do 15.07
a pozniej zobaczymy jeszcze
my bedziemy w Sobiszewie podobno bedzie tam duzo wlascicieli psów tym czasie

O!!! My też będziemy w Sobieszewie w pensjonacie Artur, do 18.08

Posted

cleo2000 napisał(a):
my chyba w jak dobrze pamietam w Neptunie
ale moze sie spotkamy gdzies tam po wystawie

Może nad morzem :wink:

Posted

Dostałam przed chwilą kilka zdjęć akitowych :D Część jest z wystawy w Gdyni,kilka nie,nie na wszystkich wiem kto jest kto :) mam nadzieję,że może ktoś podpowie ....albo znowu przyjdzie dedektyf.... :evil: :wink: :evil: :wink:
Izyda! :P Gratki dla Ciebie i Tadzia!!!! :D :D :D

Posted

Ja wiem, ja wiem co to za psiaki:) - choć nie wszystkie akity jestem w stanie zidentyfikować...
A więc:
1. ? (to nie z wczorajszej wystawy, więc "nie znaju")
2. CHIMIDORI Połkrza
3. MARMUR Puchate Kreple
4. Akita u Izis (FCI) TADA & UMON
5. ? (chyba to CHUSHA Suteki, ale nie jestem pewna)
6. ?
7. Akita u Izis (FCI) UMON
8. UMON raz jeszcze
9. YAHOO Ai Desu
10. YASUMI Ai Desu
11. YASUMI again
12. rodzinne zdjęcie YAHOO & YASUMI
pozdrawiam

Posted

Dzieki Lilka ;-)

Faktycznie Akita u Izis FCI TADA, czyli popularnie "Tadunio" ;-) ukonczył wczoraj Mlodziezowy Championat Polski i był Najlepszym Juniorem w Rasie, a na finalach zalapal sie nawet do I eliminacji no ale do finalowej trojki juz nie. Ale stal bardzo grzecznie tam:
http://img120.imageshack.us/img120/3919/obraz36579hd.jpg

Przywolane tu zdjecie jest autorstwa carotiny z Galerii z wystawy Gdynia - BIS Junior

Posted

[quote name='Matagi']

:evil: :evil: :evil:

Wywala mi foty program zdjęciowy :evil: będę wstawiała wobec tego ciut później,może coś się naprawi :evil: Na razie jedną wtykam,małe makitki mają dzisiaj 19 dni :D :D :D

Matagi prześliczne te małe makiciątka :D szczególnie ten biały rodzyneczek :lol: miodzio :lol:

pozdrówka :hand:

Posted

[quote name='Piotr_32']Piękne szczeniaczki a i Chachiko też nie jest gorszy tylko troszke starszy też jest cudowny :lol:

Piotr_32! Mam do Ciebie prośbę... :) Czy mógłbyś pisać normalnie, po polsku :-? ?Chodzi mi o znaki interpunkcyjne,których Ty w ogóle nie używasz nigdzie,gdzie piszesz :-? Czasami trudno jest zrozumieć sens tego co napisałeś :wink:
Mam gdzieś zdjęcia rodziców Twego psa,mogę je tu wstawić,jeśli chcesz? :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Matagi']

Wywala mi foty program zdjęciowy :evil: będę wstawiała wobec tego ciut później,może coś się naprawi :evil: Na razie jedną wtykam,małe makitki mają dzisiaj 19 dni :D :D :D
A mamuśka to nie zapatrzyła się na jakiegoś "misia-polarnika"? Może w TV akurat leciał jakiś film o Alasce?
Pzdr.

Posted

[quote name='Matagi']

Słodkie kluseczki :-) A białasek taki że ojojoj :-)

Posted

Ten białasek to ananas straszelny :lol: Ledwo łazi,grubas jeden,ząbki jeszcze nie urosły całkiem,a on już tu usiłuje rządzić :lol: Łapie siostry/też grubaski :wink: / za pyszczki i memła,a jak przy tym warczy..... :wink: gorzej będzie ,jak się siostry zmobilizują i mu nadgryzą co nie co.... :wink: :wink: :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...