MoNiSiA:) Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Agappe napisał(a):jak będe miała internet to wyśle... ostatnia wersja kiedy u mnie w domu będzie internet i telefon stacjonarny to UWAGA za 3 LATA!!! a mieszkam prawie w centrum warszawy przy metrze.. ehh sugerujesz ze na zdjecie Eni bede musiala czekac az 3 lata :roll: to troche czasu...heheh...ale mimo wszystko dzieki...
Agappe Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Ale czegóż to sie nie robi dla swoich pociech?? :) można i 3 lata na zdjecie czekać.. hehe
MoNiSiA:) Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Agappe napisał(a):Ale czegóż to sie nie robi dla swoich pociech?? :) można i 3 lata na zdjecie czekać.. hehe no jak trzeba bedzie to moge czekac jeszcze dluzej ;) tylko za 3 lata- albo wiecej napisz mi skad jest to zdjecie...bo pewnie nie bede pamietac ;)
Agappe Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 haha postaram się nie zapomnieć.. Gdzie sie teraz na wystawe wybieracie?
Matagi Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 :evil: :evil: :evil: Wywala mi foty program zdjęciowy :evil: będę wstawiała wobec tego ciut później,może coś się naprawi :evil: Na razie jedną wtykam,małe makitki mają dzisiaj 19 dni :D :D :D
Agappe Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 śliczne!! a czego rodzynek szuka z tym łpkiem podniesionym ?? :))) Twoje panienki są baaaardzoo ciemne.. im to już tak zostanie?? PS> Moge już iść do domu?? bo Anata głodna jest i jej pancia też.. czy jeszcze bedziesz jakieś zdjecia wstawiała
donya Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Lila!!! Cudne maluszki :P :P :P :P :P :P :P :P Przy okazji wyczyść skrzynkę mail, wczoraj wysłałm ci zdjecia i chyba nie doszły. Napisało mi, że za mało miejsca
Matagi Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Agappe napisała: Ty wredna małpooooo!!!!!! ja Ci zaraz noge podstawie... :p co Ty myślisz, że netu nie mam w domu to tak mnie możesz bezczelnie obgadywać?? :p Podstawię,podstawię :wink: :wink: Netu nie będziesz miała przez 3 lata ,będę miała full czasu na obgadywanie :roflt: :roflt: :B-fly: :B-fly:
MoNiSiA:) Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Agappe napisał(a):haha postaram się nie zapomnieć.. Gdzie sie teraz na wystawe wybieracie? wybieramy sie do Sopotu...czyli sie spotkamy...juz bedziemy w klasie posredniej ;)
Agappe Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Alez Ty wredna jesteś... zamieszkam chyba u rodziców w pracy na te 3 lata, żeby Cie pilnować.. Zadzwoń wieczorem... Agnieszka dziękuję za wyniki.. już uzupełniłam.. teraz tylko jeszcze zdjęcia :) jak się spotkamy.. odezwę sie w tym tygodniu.. a ja jutro będę męczyła biednego rhodesianka.. będzie musiał naumieć się łądnie stać.. :)
Matagi Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Będę po jednym wtykać,bo mi giną :evil: oooooooo,nie wcięło :D ,jadę dalej :lol:
Agappe Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 mi to się jednak najbardziej biały szczurek podoba.. Skończyłaś już ze zdjęciami>???? moge iść do domu??? Głodne jesteśmy!!!!!! Monisia no to do zobaczenia w Sopocie :)
donya Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Agappe napisał(a): Agnieszka dziękuję za wyniki.. już uzupełniłam.. teraz tylko jeszcze zdjęcia :) jak się spotkamy.. odezwę sie w tym tygodniu.. a ja jutro będę męczyła biednego rhodesianka.. będzie musiał naumieć się łądnie stać.. :) Pamietam o zdjęciach, tylko że Bimbka na nich nie ma :( Czekam na wieści :P Rhodesianka nie zamęcz w te upały :wink:
Matagi Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 :lol: :wink: Możesz iść do domu! :wink: :D A małe dziewczynki są ciemne,to dobrze!!!!Będą miały bardzo intensywną czerwień,a ta najciemniejsza,będzie moooooocno czerwona,jak tatuś :D Ważą po 2,30 kg :lol: :lol: :lol: Białas wygląda jak miś :wink: :wink: :wink:
Agappe Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Jego to sie chyba nie da zamęczyć.. on przed wystawą był jeszcze na spacerku - bieganie - 2km.. więc spokojnie :) Ja niestety Bimba też nie mam na zdjęciach i na kamerze.. jak Ty biegałas po ringu ja siedziałam z Anatą pod drzewem i chowałam się przed deszczem.. :p ale na pewno w Sopocie nadrobimy.. :)
Agappe Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Matagi napisał(a)::lol: :wink: Możesz iść do domu! :wink: :D A małe dziewczynki są ciemne,to dobrze!!!!Będą miały bardzo intensywną czerwień,a ta najciemniejsza,będzie moooooocno czerwona,jak tatuś :D Ważą po 2,30 kg :lol: :lol: :lol: Białas wygląda jak miś :wink: :wink: :wink: no dobrze to my idziemy zjeść.... postaram sie jeszcze w ciągu tygodnia wpaść do netu... więc Lila miej się na baczności!!! :)
donya Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Agappe napisał(a):Jego to sie chyba nie da zamęczyć.. on przed wystawą był jeszcze na spacerku - bieganie - 2km.. więc spokojnie :) Ja niestety Bimba też nie mam na zdjęciach i na kamerze.. jak Ty biegałas po ringu ja siedziałam z Anatą pod drzewem i chowałam się przed deszczem.. :p ale na pewno w Sopocie nadrobimy.. :) No mysle, że nadrobimy. Bimbuś na szczęscie zarasta :P
Agappe Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 zobaczymy jak będzie włos Anaty wyglądał.. zaraz wróce do domu i chyba wezmę w końcu szczotke..
Matagi Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Agnieszka! :P Dziwne z tą skrzynką... :roll: ja mam 200 M :wink: Spróbuj jeszcze raz coś wysłać :D
donya Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 [quote name='Matagi']Agnieszka! :P Dziwne z tą skrzynką... :roll: ja mam 200 M :wink: Spróbuj jeszcze raz coś wysłać :D Dziwne :o Wyślę wieczorem jak wrócimy ze spaceru :P
Matagi Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 [quote name='donya'][quote name='Matagi']Agnieszka! :P Dziwne z tą skrzynką... :roll: ja mam 200 M :wink: Spróbuj jeszcze raz coś wysłać :D Dziwne :o Wyślę wieczorem jak wrócimy ze spaceru :P Doszły!!!! :lol: :lol: :lol: Dziękujem bardzo! :lol: :lol: :P :P
Matagi Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 donya napisał(a):To się cieszę. Wyslę Ci jutro jeszcze kilka :P Super!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesteś :angel: !!!Ja prawie nie mam fotek Ojo :)
Asiunia02 Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 Nasza Chachiko troche urosła wiec czas pokazac jej kolejne fotki. Chachiko jest lekko mokra, gdyz polozyla sie w strumyczku :) I jak zwykle jakies zdjecie przy okazji :) Tatus Chachiko :)
Matagi Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 Hatchiko nie trochę urosła.... :lol: :lol: :lol: ona już duża panna! :D :D
Recommended Posts