Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiunia02']Kasia i Łukasz Malutka jest piekna !!!! teraz Asztarek dostanie popalic. Nasze akity, a rowniez my uciekamy od naszego malego preguska bo ona uwielbia gryzc. ja wygladam jak bym caly dzien w rozach grzebała :) takie uroki maluchow :) Ale w domu zachowuje sie super, nic nie gryzie, jedynie jeszcze lubie w ogródku buszowac :)
Zdjecia bialych maluchow sa na stronie Tajgety.

[quote name='donya']Nie wiem, czy was pocieszę. Bimbo ma prawie dwa lata i też przestawia dywaniki - trzepiąc je przy okazji, obgryza nogi od krzeseł - jak nikt nie patrzy, łapie za rękę lub nogę albo za tyłek albo jeszcze za coś innego. Także siniaki to normalka.

Wiecej zdjęć poproszę

Widzę że czeka nas prawdziwa "szkoła życia" :wink: a pomyśleć że Asztarek był takim cudownym dzieckiem :wink:
donya jutro obiecujemy kolejną dawkę fotek :D

pozdrówka :hand:

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Białaska jest śliczna! I dlatego czerwona wstążeczka musi być!
Pzdr.

Asiaczek - widziałam dwa basenji na plach mokotowskich. Czy to twoje?

Posted

Witajcie akiciarze!!! :D lecimy z kolejnymi zdjęciami naszej "wodnej" akitki Aszi...dlaczego wodnej :question: jak jest jej za gorąco to wchodzi przednimi łapkami do miski i ochlapuje całą siebie :D a dzisiaj rano jak brałam prysznic to co jakiś czas wpadała wykąpać się ze mną i w ten sposób można było pływać w całej łazience :modla: a Asztarka wołami trzeba zaciągać do kąpieli :(

co robi Aszi z ringówką Asztarka :wink:

Posted

Dobra obiecuję że to będzie już koniec (ale tylko na dziś :wink:
teraz pokażemy dowód na to że tylko wiek powstrzymuje Aszi przed pokazaniem sie na ringu :angel: (Iwonka dziękujemy za tak profesjonalne podejście do szczeniaczka :)

pozdrówka :hand:

Posted

Piotr_32 napisał(a):
Tak zgadzam sie małe jest piekne. Ale naprawde jest przesliczna, piękna ta Wasza "wodna ataszka"

A ty kto jesteś :roll: Przedstaw się akiciarzom i nie tylko :P :P

Posted

Przedstawiam się Piotr jestem tu pierwszy raz dopiero co sie zalogowałem inie wiem dokładnie jeszcze jak załączać zdjecie na razie udało mi sie zrobić małą ikonke swojego pupila Matagi'ego Witam wszystkich!!!

Posted

ok dzieki zaraz sie zapoznam założe sobie gdzies www bo widze że bez tego sie nie da i moze jutro bo dzisiaj juz chyba nie zdażę przedstawie swojego pupila w całej okazałosci

Posted

Kasia_i_Łukasz...przesliczna jest ta Wasza "kluseczka", zazdroszcze Wam tych super chwil...bo na pewno razem z Asztarem odwalaja na maxa...ale mala to chyba jeszcze czerwonej kokardki nie ma :roll: i prawdziwa z niej kobietka...hehe potrafi sie pokazac ;) powodzenia na wystawkach :lol:

Posted

donya napisał(a):
Asiaczek napisał(a):
Białaska jest śliczna! I dlatego czerwona wstążeczka musi być!
Pzdr.

Asiaczek - widziałam dwa basenji na plach mokotowskich. Czy to twoje?

Kiedy je widziałaś i jakie miały umaszczenie? Ale to chyba nie ja:((
Pzdr.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...