Asiunia02 Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Nie zapomnijcie przy tych pogadankach w W-wie o relacji, ja czekam na zdjecia Fumika Pa-Lis gdyz juz kilka miesiecy go nie widziałam :) gdyby ktos takze rozmawiałam z wlasciciela to prosiłabym bardzo o zapytanie o maila, bo straciłam przy uwarii komputera. W koncu to nasz wychowanek, ktory bardzo mnie kocha (na wystawie w Poznaniu tak sie cieszył, ze uderzyl mnie w nosek krewka leciala). prawdziwa pociecha z niego :) To jest nasza wychowanka, ktora narazie sobie dorasta (obecnie jak widac na zdjeciach linieje) i pewnie w Poznaniu bedzie miala swoj debiut wystawowy A to zdjecie jednego z naszych synków Fujimaru Pa-Lis i zarazem jego pomysł na latnie upały :) Ja mam chyba jakies braki :) Ciagle bym chciała nowe zdjecia :) Gdzie sie podział Asztarek, Amai, Bimbus i Anata ??
Matagi Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Detektyw napisał : Matagi - nic się asiaczkowi złego nie stało poza tym że się dowiedziała że kłamstwo ma krótkie nogi. Moja dedukcja wskazuje na to że jednak ją ktoś perfidnie wykorzystał, ktoś o kim asiaczek nam nie powie bo nagle nabrała wody w usta. Celem nie jest dopiekanie nikomu, cy też poszukiwanie afer a tylko odkrycie prawdy. Wiem o tym że wstawiłaś to zdjęcie na dogomanii już wcześniej - pisząc że nie pamietasz kto ci je przysłał. Cóż to byłby ze mnie za detektyw, który nie zadałby sobie trudu sprawdzenia poprzednich postów. Tak więc grono podejrzanych zawęża się do Twoich znajomych z którymi korespondujesz ... Nie wiem tylko dlaczego tak szybko napisałaś - "I nie ja tu intryguję..." przecież nikt cię o to nie podejrzewa - a może w myśl przysłowia - "uderz w stół a nożyce się odezwą" coś z tego posta odebrałaś do siebie? zastanawiające .... Może ty jednak pamiętasz kto ci je wysłał - Pomóż Matagi rowiązać zagadkę proszę - przypomnij sobie! No tak,po kolei: Jakoś mało interesuje mnie Twoja dedukcja,ale troche bardziej rzeczywisty cel,dla którego tutaj piszesz.Skoro napisałam,że nie pamiętam od kogo dostałam zdjęcia,to znaczy to DOKŁADNIE TO - nie pamiętam! Wytłumaczę bliżej:codziennie odbieram ok.20- 50 maili.Są w tym również powiadomienia z dogs czy z dogomanii,że ktoś tam coś napisał w temacie,który obserwuję /znasz to? :wink: /.Nauczyłam sie WSZYSTKIE załączniki ze zdjęciami od razu zapisywać gdzieś tam.Ponieważ moja druga połowa również korzysta z tego komputera i również otrzymuje pocztę,zna moje przyzwyczajenia,wie,że załącznik został zapisany przeze mnie,wywala maile do kosza/te z załącznikami/ aby nie zapychać skrzynki.Dlatego nie pamiętam kto mi przesłał fotkę /tę wojenną :wink: /i wiele innych.Możliwe nawet,że nie był to nikt z moich znajomych,ponieważ otrzymuje naprawde sporo fotek i akit i DPJ i bassetów od całkiem nie znanych mi osób.Dla przykładu dziś dostałam fotkę suczki ,która nazywa sie Hoshi- nie znam jej ani jej właścicieli,ale mi przesłali,ot,tak! :wink: Może bym ją i tu zamieściła,ale może znowuż będzie dym.... :wink: Piszesz,że grono podejrzanych :wink: :wink: :wink: zawęża się do moich znajomych :wink: Ujmij więc też i nieznajomych,bo i tacy do mnie piszą :wink: "Wszyscy jesteśmy podejrzani" :roll: I dalej: :wink: odpisałam Ci szybko,tylko i wyłącznie dlatego /o intrygowaniu :wink: /,że już mam dosyć tych słownych utarczek na forum.Nie chcę,żeby z galerii akit zrobił sie drugi topik taki jak swego czasu na dogs :evil: Ja nie muszę szukać intrygi,jeżeli mam komuś cos do powiedzenia,powiem i podpisze sie pod tym,w przeciwieństwie do Ciebie,nie opowiadaj mi o stołach i nożycach,powiedz lepiej dlaczego ten temat ASIACZKOWO-ZDJĘCIOWY CIE PORUSZYŁ,ŻE SIĘ ZALOGOWAŁEŚ I DRĄŻYSZ TEN TEMAT?Piszesz,że chcesz odkryć prawdę,więc napisz prawdę -DLACZEGO TAK CIE TEN TEMAT ZDJĘCIOWY INTERESUJE :wink: Nie mam w sobie żyłki detektywistycznej,nie zapisuje na skrawkach papieru osób,które mi przesyłaja fotki,więc wybacz,ale nie pamiętam od kogo dostałam fotkę ,która okazała się tak TREFNA :wink: Proszę Cię ,Detektywie,wyjaśnij mnie i reszcie / chyba są tacy/ o co Ci konkretnie chodzi -ale TAK NAPRAWDĘ!!!! :wink: :wink:
Matagi Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 [quote name='donya'][quote name='Matagi'][quote name='adda'][quote name='Matagi']Akity wchodzą o 11.55,będę dużo wcześniej,będzie mnie widać z daleka,święta jestem,aureolę będę miała na czerwonym tle włosów :wink: :lol: :lol: Ha ha, leony podobno wychodzą o 13.10, to Ty powinnaś być już po! Ciesze się,że się spotkamy,już od dawna wiem,że będziesz w sobotę.... :D :D :D Będę tylko z małym, ale tylko jego jeszcze nie widziałaś na żywo :D Nie widziałam,ale jestem go bardzo ciekawa na "żywo" :D :D Aparacik zabieram ze sobą,będe go miała w komputerku tyż :wink: To se pogadamy w sobotkę :D :D :D Cieszem siem silnie :D :D :D A z mną też pogadacie? Nooooooooooo :lol: :lol: :lol: Jasne ,że tak!!!!! :lol:
Izis Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Kotis napisał(a):Witam wszystkich dogomaniaków. :) Jako "nowy" grzecznie się przedstawiam. Pod moim dachem wraz z moją rodzinką mieszka HOKORI-TAKAI Halne Wzgórze. (najpiękniejszy pies w Polsce :wink: ) Na wystawach zdobywamy pierwsze szlify. Tak więc widząc zainteresowanie wynikami z Ustronia uzupełnie za Izis to co wiem: Hokori-Takai Halne Wzgórze - ocena doskonała, medal srebrny; Soda Jamni Jar - ocena doskonała, złoty medal, NSwR, BOB Pozdrawiam Witamy. Piesek faktycznie ładny :-) Czy SODA nie dostala CWC? Jesli tak to babka nie miala wyboru i dala jej BOB skoro my nie pofatygowalismy sie na ring do porównania. ;-)
Matagi Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Kotis!witaj wśród nas!!!! :P :P :P Adda! :P w sobotę maluchy i reszta inwentarz zostanie z Martyną :wink: Asiunia02! :P na pewno zrobię fotki dla Fumiko,toć przecięż on konkurent mego Okiiego :wink: Jak nie zapomnę,to poprosze o maila państwa Fumikowych :wink: A najlepiej to poprosić Agnieszkę :wink: Aga ma super pamięć,jest dobrą przypominaczką - sprawdziłam :wink: :D
Matagi Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 I jeszcze raz zacytuję DETEKTYWA : "malawaszko - służę uprzejmie - musisz jednak odpowiedzieć na kilka pytań pomocniczych! 1 decydujące - czy zginął pies lub akcesoria dla psa - jeżeli nie to temat musimy przenieść na inne forum - jeżeli tak to warto poszukać wśród dogomaniaków... " czego to warto poszukać wśród dogomaniaków :roll: A może to Ty,Detektywie,poszukasz? :wink: :lol: Mam pytanie: [b] czy Ty jesteś ACE VENTURA -Psi detektyw? :lol: :wink:
malawaszka Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 [quote name='Detektyw'][malawaszko - służę uprzejmie - musisz jednak odpowiedzieć na kilka pytań pomocniczych! 1 decydujące - czy zginął pies lub akcesoria dla psa - jeżeli nie to temat musimy przenieść na inne forum - jeżeli tak to warto poszukać wśród dogomaniaków.... oczywiście, że tak!!! wszystko co mam służy jakoś moim psom 8) zaginęły 4 komplety opon zimowych z felgami - dzięki nim miałam gwarancję bezpiecznego transportowania moich podopiecznych zimą :roll: mimo tego dogomaniaków nie oskarżę 0X może jak tak świetnie idzie Ci dedukcja to wykombinujesz gdzie mogą być moje opony - z miejscem pobytu Asiaczka poszło Ci tak świetnie :fadein:
Matagi Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='Detektyw'][malawaszko - służę uprzejmie - musisz jednak odpowiedzieć na kilka pytań pomocniczych! 1 decydujące - czy zginął pies lub akcesoria dla psa - jeżeli nie to temat musimy przenieść na inne forum - jeżeli tak to warto poszukać wśród dogomaniaków.... oczywiście, że tak!!! wszystko co mam służy jakoś moim psom 8) zaginęły 4 komplety opon zimowych z felgami - dzięki nim miałam gwarancję bezpiecznego transportowania moich podopiecznych zimą :roll: mimo tego dogomaniaków nie oskarżę 0X może jak tak świetnie idzie Ci dedukcja to wykombinujesz gdzie mogą być moje opony - z miejscem pobytu Asiaczka poszło Ci tak świetnie :fadein: :roflt:
Asiaczek Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 :scared: Ta ikonka to a propos odległości Gdańsk - Warszawa (lub odwrotnie:Warszawa - Gdańsk). Pzdr.
kadziumia Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 ewaka napisał(a):Ja w kwestii formalnej: Pomijając fakt kto, gdzie i kiedy wstawił tajemniczą fotkę pewnej tajemniczej suczki pewnej tajemniczej pani, informuję szanownych Państwa toczących pianę, że w Polsce nie obowiązuje takie prawo, że trzeba sie pytać, czy mozna zrobić pieskowi zdjęcie czy nie, i czy trzeba informować własciciela psa, co sie z własnym zdjęciem zrobi. Jeżeli zrobiłam zdjęcia, to mam do nich prawa autorskie i tyle. Oczywiście, można się kogos zapytac, ale jest to tylko dobra wola fotografującego. Tak naprawdę pytać powinno się tylko LUDZI, których się fotografuje, i częśc profesjonalnych fotografów to robi, ale własciwie tylko w przypadku "cywilów". Jak wygląda w praktyce dochodzenie praw o naruszenie dóbr osobistych - popatrzcie na pracę papparazzich, którzy pracują, i jakoś nic im nie zagraża. A co do psa. W końcu akit w Polsce nie jest aż takie zatrzęsienie, a zwłaszcza pręgusów. Jeżeli suka jest zarejestrowana w ZK, łatwo to sprawdzić - co to za jedna. No chyba, że to pies bez papierów, co też jest możliwe, ale to by znaczyło, że któryś z pręgusów "trzaskał coś na lewo". Jak detektyw, chce to niech szuka. Generalnie zdjęcia są lepsze i gorsze, i włascicielowi zawsze będzie coś nie w smak. Jeszcze się taki nie urodził, co każdemu dogodził. Ja też chciałabym wyglądać na zdjęciach tak jak 5 lat temu, kiedy wazyłam 40 kg mniej, ale rzeczywistośc jest okrutna. Nie podobam się sobie na zdjęciach, ale robie afery, ze na tym wyszłam ładniej a na tym nie, gdy znajomi zrobią mi fotografie. Z twoich słów Izyda wynika, że każda fotografia którą setki z nas dogomaniaków umieszczamy na swoich stronach - klubowych, wystawowych (a z każdej wystawy czy zawodów, są setki zdjęć i setkami psów) - POWINNISMY SIĘ PYTAC WŁASCICIELA CZY MOŻEMY ZROBIĆ PSU ZDJĘCIE, I CZY MOŻEMY JE WRZUCIĆ NA STRONKĘ?????? W ten sposób nikt nie zamieścił by zdjec, bo pirmo - byłoby to awykonalne, secundo - jednemuy by się nie spodobał ruch włosa, innemu rzucany cień, a kolejnemu fotka - jak jego pies podczas biegu robi kupe w locie ;-)))) To jakiś absurd. I po co to wszystko?? O jedną zwykłą fotkę zwykłej akity?? Co jest takiego drastycznego w tym zdjęciu, co nienormalnego??? bo ja tego nie zauważam. Mam kilkaset tysięcy zdjęć haszczaków, jak dorzucę jakieś fane, to wysyłam innym haszczakowcom, przekazujemy sobie co, kot, i jak. To jest chyba wazniejsze, niż afery o nic. ps. No wlaśnie :):):) Czyli Lilka to święta kobita, a ewaka napisała świętą prawdę ;):) A wracając do sprawy, to skoro suczka jest w Trójmieście, to ja spróbuję sprawdzić w Oddziale Gdańskim, czy mamy zarejestrowaną jakąś młodą pręguskę (tak sądzę ze zdjęcia), tylko żeby jeszcze ktoś mógł sprawdzić w Oddziale Gdyńskim ..... Chociaż to pewnie i tak nie rozwiąże "zagadki" tożsamości suni, jeśli np. jest bez rodowodu, albo "kanapowa do kochania", co często idzie w parze z "nierejestrowaniem" mimo posiadania metryki :(. ps. Asiaczku mój najmilejszy, ale następnym razem, to po drodze E7 proszę do mnie na kawę jeszcze zajechać :):):):) mfg
Evelina Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Zapraszam Detektywa do wklejenia fot akitek. Wszak to galeria jak by nie bylo 8) Klusie przeslodkie. Spanie jak popadnie jest zniewalajace :lol: Wiecej poprosze :D
Kasia_i_Łukasz Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 ewaka zgadzam się z Tobą w 100%, dobrze że napisałaś tego posta bo już mnie dosłownie szlak trafiał :wallbash: jak czytałam niektóre posty i jak ja odpisałabym na niektóre z nich to zapewne nie byłabym aż tak taktowna :nono: na szczęście na tym forum są takie święte osoby jak Matagi czy Asiunia02 które nie zapominają w jakim celu tak naprawdę powstało to forum :klacz: tak trzymać :ylsuper:
Kasia_i_Łukasz Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 [quote name='donya']Do Zakopca jedzie Chiru Yamamoto donya dzięki za info, teraz przynajmniej wiemy że sami po ringu biegać nie będziemy :lol: pozdrówka :hand:
Kasia_i_Łukasz Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 [quote name='Kotis']Witam wszystkich dogomaniaków. :) Jako "nowy" grzecznie się przedstawiam. Pod moim dachem wraz z moją rodzinką mieszka HOKORI-TAKAI Halne Wzgórze. (najpiękniejszy pies w Polsce :wink: ) Na wystawach zdobywamy pierwsze szlify. Tak więc widząc zainteresowanie wynikami z Ustronia uzupełnie za Izis to co wiem: Hokori-Takai Halne Wzgórze - ocena doskonała, medal srebrny; Soda Jamni Jar - ocena doskonała, złoty medal, NSwR, BOB Pozdrawiam Witamy Kotisa!!! HOKORI-TAKAI Halne Wzgórze mieliśmy już okazje podziwiać dwukrotnie: w Bytomiu i w Krakowie :Dog_run: to naprawdę bardzo ładny pies :klacz: musisz tylko jeszcze trochę z nim popracować żebyś lepiej nad nim panował na ringu i napewno zawojujesz z nim nie jedną wystawkę :ylsuper: pozdrówka :hand:
Kasia_i_Łukasz Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Asiunia02 napisał(a):Ja mam chyba jakies braki :) Ciagle bym chciała nowe zdjecia :) Gdzie sie podział Asztarek, Amai, Bimbus i Anata ?? Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to że z ASZTARkiem od niedzieli zamieszka malutka akitkowa sunia :BIG: jeżeli wszystko przebiegnie po naszej myśli (odpukać w niemalowane) to po niedzieli będziemy wklejać zdjęcia dwóch akitek :laola: Narazie nic więcej nie zdradzimy bo wolimy dmuchać na zimne :wink: od jutra jesteśmy na urlopie więc nici z netu :( ale to bedzie krótki urlop wiec zaraz po niedzieli wszystko powinno być wyjaśnione :lol: pozdrówka :hand:
Evelina Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Zwracajac sie do Was jako mod w Galerii proponuje juz nie wdawac sie w niepotrzebne dyskusje. Pozdrawiam :D
Izis Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 ... I nie mieszać pojęcia obowiązującego prawa z kulturalnym zachowaniem.
Izis Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Asiunia02 napisał(a): To jest nasza wychowanka, ktora narazie sobie dorasta (obecnie jak widac na zdjeciach linieje) i pewnie w Poznaniu bedzie miala swoj debiut wystawowy Bardzo ładniutka :-) Czyli spotkamy się na ringu :-)
adda Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 [quote name='Matagi']Adda! :P w sobotę maluchy i reszta inwentarz zostanie z Martyną :wink: Co za dobre dziecko :o Smaży dużo placków ziemniaczanych i zajmuje się maluchami :o Donya, jasne :D
Kasia_i_Łukasz Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 [quote name='Asiunia02']Kasia i Łukasz: My do Zakopanego nie jedziemy, bo dla Nas za daleko, ale wybieramy sie w druga strone na wypoczynek polaczony z wystawa. najwiecej wystaw czeka Nas we wrzesniu. Skoro we wrześniu czeka Was tyle wystaw to mam nadzieje że na naszą (4 września - Częstochowa) też wpadniecie :lol: to by było takie spotkanie "rodzinne" :wolfie: Madzia (właścicielka hodowli Imaginacja) będzie wystawiać poraz pierwszy brata ASZTARA - AUGUSTA Imaginacja :D więc wyglada na to że Imaginacja jeszcze odżyje :klacz: pozdrówka :hand:
Detektyw Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 [quote name='Matagi'] No tak,po kolei: Jakoś mało interesuje mnie Twoja dedukcja,ale troche bardziej rzeczywisty cel,dla którego tutaj piszesz.Skoro napisałam,że nie pamiętam od kogo dostałam zdjęcia,to znaczy to DOKŁADNIE TO - nie pamiętam! Wytłumaczę bliżej:codziennie odbieram ok.20- 50 maili.Są w tym również powiadomienia z dogs czy z dogomanii,że ktoś tam coś napisał w temacie,który obserwuję /znasz to? :wink: /.Nauczyłam sie WSZYSTKIE załączniki ze zdjęciami od razu zapisywać gdzieś tam.Ponieważ moja druga połowa również korzysta z tego komputera i również otrzymuje pocztę,zna moje przyzwyczajenia,wie,że załącznik został zapisany przeze mnie,wywala maile do kosza/te z załącznikami/ aby nie zapychać skrzynki.Dlatego nie pamiętam kto mi przesłał fotkę /tę wojenną :wink: /i wiele innych.Możliwe nawet,że nie był to nikt z moich znajomych,ponieważ otrzymuje naprawde sporo fotek i akit i DPJ i bassetów od całkiem nie znanych mi osób.Dla przykładu dziś dostałam fotkę suczki ,która nazywa sie Hoshi- nie znam jej ani jej właścicieli,ale mi przesłali,ot,tak! :wink: Może bym ją i tu zamieściła,ale może znowuż będzie dym.... :wink: Piszesz,że grono podejrzanych :wink: :wink: :wink: zawęża się do moich znajomych :wink: Ujmij więc też i nieznajomych,bo i tacy do mnie piszą :wink: "Wszyscy jesteśmy podejrzani" :roll: I dalej: :wink: odpisałam Ci szybko,tylko i wyłącznie dlatego /o intrygowaniu :wink: /,że już mam dosyć tych słownych utarczek na forum.Nie chcę,żeby z galerii akit zrobił sie drugi topik taki jak swego czasu na dogs :evil: Ja nie muszę szukać intrygi,jeżeli mam komuś cos do powiedzenia,powiem i podpisze sie pod tym,w przeciwieństwie do Ciebie,nie opowiadaj mi o stołach i nożycach,powiedz lepiej dlaczego ten temat ASIACZKOWO-ZDJĘCIOWY CIE PORUSZYŁ,ŻE SIĘ ZALOGOWAŁEŚ I DRĄŻYSZ TEN TEMAT?Piszesz,że chcesz odkryć prawdę,więc napisz prawdę -DLACZEGO TAK CIE TEN TEMAT ZDJĘCIOWY INTERESUJE :wink: Nie mam w sobie żyłki detektywistycznej,nie zapisuje na skrawkach papieru osób,które mi przesyłaja fotki,więc wybacz,ale nie pamiętam od kogo dostałam fotkę ,która okazała się tak TREFNA :wink: Proszę Cię ,Detektywie,wyjaśnij mnie i reszcie / chyba są tacy/ o co Ci konkretnie chodzi -ale TAK NAPRAWDĘ!!!! :wink: :wink: Matagi nic ty mi nie pomagasz. :( bo grono podejrzanych znów się powiększa. Nie ma tu żadnych słownych utarczek a jedynie próba wyjaśnienia pewnej intrygi. Podejrzewam, że jest ktoś, kto doskonale wiedział jaką reakcję to zdjęcie wywoła (3 próby wstawienia zdjęcia przez 3 różne osoby). Ten ktoś zostaje w cieniu i jest nieznany. Ten ktoś robiąc i wprowadzając to zdjęcie na forum wywołał koleją kłótnie akiciarzy. Kim jest osoba, której zależy abyście pozostali skłóceni? :evilbat: Pewnym jest jednak, że owo zdjęcie krąży drogą @ wśród osób posiadających psiaki w grupie V – otrzymuje je Matagi – hodowca akit – grupa V, asiaczek hodowca basenji – grupa V, (po nieudanej próbie wstawienia go przez asiaczka dnia 03.07.2005 o godzinie 23:57 z pomocą śpieszy kadziunia (hodowca samoyeda – grupa V), która dnia 04.07.2005 o godz. 15.24 wkleja fotkę po raz kolejny (tym razem z dobrym skutkiem) wraz z instrukcją jak należy wklejać zdjęcia. Obie panie znają się zapewne osobiście – wnioskuje z faktu zaproszenia asiaczka przez kadziunię na kawkę. Nie ma w tym oczywiście nic dziwnego ani nadzwyczajnego, gdyż obie panie hodują pieski z V grupy. Panie spotykają się zapewne na wystawach gdyż V grupa często wystawiana jest na jednym ringu. Kadziunia jednak wpada na akitowe forum dosyć rzadko – jako „dyżurne pogotowie zdjęciowe” – i dziwnym jest że sprawa tajemniczej suni zainteresowała ją tak żywo, że nawet w oddziale (nie swoim z resztą) zamierza ją sprawdzać ??? Asiaczku – nie denerwuj się twoje oświadczenie po uważnym przeczytaniu zostanie dołączone do akt. Gwoli ścisłości: Warszawa – Gdańsk (przez Płock, Włocławek, Toruń) – to około 400 km, choć może znacie jakiś skrót. Nie ma tam jeszcze autostrady i droga owa droga, którą i mnie zażyło się przebyć jest bardzo zatłoczona, często trzeba stać w korkach (przejeżdżając przez miasta). Średnią prędkość jaką można uzyskać na tej trasie nie licząc wydostania się z zatłoczonej w weekend Warszawy i przedarcia się przez jeszcze bardziej zatłoczony w weekend Gdańsk szacuję na 80 km/h – co daje nam czas przejazdu równy 5 godzin w jedną stronę. Dojazd i powrót wraz z wydostaniem się z Warszawy i dotarciem do Gdańska mógł wynosić około 11 - 12 godzin (sporo jak na dobę, która liczy 24 godziny, z której 6-8 przesypiamy). Ps. Śledztwo dotyczy zdjęcia, więc w topiku Galeia akit może być tolerowane, choć zapewne nie przez wszystkich. :)
Evelina Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 [quote name='Detektyw']Ps. Śledztwo dotyczy zdjęcia, więc w topiku Galeia akit może być tolerowane, choć zapewne nie przez wszystkich. :)Otoz to. Twoje posty idealnie nadaja sie do archiwum, a w najlepszym razie na offa i uprzedzam ze nastepne tam trafia, jesli beda w podobnym tonie.
donya Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 [quote name='Matagi']Nooooooooooo Jasne ,że tak!!!!! [quote name='adda']Donya, jasne :D Ooooch jak się cieszę :multi: :multi: :multi:
Kasia_i_Łukasz Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Wszystkich akiciarzy którzy wystawiają się w ten weekned w Warszawce prosimy o robienie jak najwięcej zdjęć którymi będzie można na dogo nacieszyć oko!!!!!!!!!!!!!!! :D pozdrówka :hand:
Asiunia02 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 No to Asztarek bedzie mial kolezanke :laola: a moze chociaz zdradzic czy to nasza krajanka :terazpol: , czy moze z obcej ziemi przybedzie?? Juz sie nie moge doczekac zdjec nowej akitki :BIG:
Recommended Posts