christoph Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Przez dłuższą chwilę mnie tu nie było i najpierw trzeba było nadrobić zaległości w lekturze. Na początek gratulacje dla szczęśliwych akiciarskich "babć i dziadków". Później będzie więcej odpowiedzi, a na razie wyślę tymczasem 1 zdjęcie, bo znów niestety muszę się zająć czym innym.
weihaiwej Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Kasia, super zdjęcia krakowskich maluchów - gratulacje dla Shoguna :D Izis, Yoko i fretka są urocze! Nie ma jak przyjaźń międzygatunkowa :D :lol: Matagi! A gdzie obiecane foty Super Szczeniaków? Czekamy! :P :P Chris, a cóż to za zapasy? :)
Matagi Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Wetkne te fotki dziś tutaj,ale coś mi program zdjęciowy nawala :evil: :evil: :evil: Trzy razy pisałam dzis tekst posta,wklejałam zdjęcia i doopa :evil: :evilbat: A wcześniej padła mi neostrada :evil: :evilbat: Wczoraj miałam smutny dzień :( ,odeszła mała suczka :cry: :cry: :cry: Miała problemy ze ssaniem,niby jadła,ale nie przybierała na wadze :( Pomimo moich starań nie udało sie jej uratować :cry: Reszta makitek ma sie dobrze:jedzą,śpią i rosną! :D Ważą już po 90 dkg :wink: Biały piesek i czerwona suczka są już zamówione,białasek zostaje w Białymstoku,sunia pojedzie do zachodniopomorskiego :D Fotki jakoś wetknę ,postaram sie !Białaska mało co widać na zdjęciach,wygląda jak negatyw,taki bielutki :wink: Na jednej fotce można zauważyć,że ziewa :wink: :wink: :wink:
adda Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Matagi napisał(a):Wczoraj miałam smutny dzień :( ,odeszła mała suczka :cry: :cry: :cry: Miała problemy ze ssaniem,niby jadła,ale nie przybierała na wadze :( Pomimo moich starań nie udało sie jej uratować :cry: Matagi, przykro mi :cry: :cry: :cry:
malawaszka Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 jejcia Matagi :laola: masz już dzieciątka :multi: GRATULUJĘ i niech się zdrowo chowają te drogocenne szczeniusie :lol: :drinking: :drinking: :drinking: Buziaki dla dzielnej Sake :calus: przykro mi, żen ie udało się jednego maluszka utrzymać, ale widocznie tak musiało być :(
Matagi Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Dzięki Adda i Waszka!!! :P :P :P Udało mi sie wetknąć i nie wywaliło :wink: :wink: :wink:
AgaCzips Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Matagi :klacz: dla mamusi i tatusia :wink: Prze... piękne małe samuraje :angel:
Matagi Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Dziękujemy!!! :D :D :D I cieszymy się,że się podobamy!!! :D :D :D A tatuś szczeniaczków wyłysiał,wygląda jak wojłok :wink: /może z wrażenia :o /,a za tydzień wystawa...... :wink:
donya Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Matagi napisał(a):Dziękujemy!!! :D :D :D I cieszymy się,że się podobamy!!! :D :D :D A tatuś szczeniaczków wyłysiał,wygląda jak wojłok :wink: /może z wrażenia :o /,a za tydzień wystawa...... :wink: Nie przejmuj się. Bimbkowi nie przeszkodziło to w Krakowie :wink: Dobrze,że już wszystko Ci działa i dobrze nie wpuściłam miłośników akit w maliny z tymi zdjęciami. A maluchy piękne dawaj więcej fotek :P
adda Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 [quote name='Matagi']Dzięki Adda i Waszka!!! :P :P :P Udało mi sie wetknąć i nie wywaliło :wink: :wink: :wink: To wtykaj więcej :lol:
Matagi Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Fotek dam więcej za kilka dni,chyba,że uchwycę jakąś ciekawa pozę makitki,bo one takie małe teraz,że za dużo nie widać.... :wink:
malawaszka Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 [quote name='adda'][quote name='Matagi']Dzięki Adda i Waszka!!! :P :P :P Udało mi sie wetknąć i nie wywaliło :wink: :wink: :wink: To wtykaj więcej :lol: dobrze gada dać jej :drinking:
adda Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Matagi napisał(a):bo one takie małe teraz,że za dużo nie widać.... :wink: A to już my ocenimy :roll: :D
Matagi Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Łokej :lol: Jutro wyprodukuję nowe fotki makitowe :wink: :lol: :D :P Proszę szanownego JURY :lol: :lol: :lol: :lol:
takatuka Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: maluchy sama słodycz! :angel: :angel: :angel: A foteczki to codziennie trza robić i pokazywać te maluchy światu, wkońcu niezwykłe są :lol: :lol: :lol:
Matagi Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 [quote name='takatuka']:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: maluchy sama słodycz! :angel: :angel: :angel: A foteczki to codziennie trza robić i pokazywać te maluchy światu, wkońcu niezwykłe są :lol: :lol: :lol: Dzięki,Ela :P !!!! Będę fotografować,łobiecuję :D A niezwykłe szczenięta właśnie ciamkają na cały pokój :D :P :wink:
donya Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Tylko proszę maluchów nie stresować zbytnio i nie błyskać po oczkach :wink:
Matagi Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 donya napisał(a):Tylko proszę maluchów nie stresować zbytnio i nie błyskać po oczkach :wink: A gdzieżby!!!! :wink: jaaaaaaaa,stresować :o :wink: błyskać nie będę,z ukrycia bedem trzepać jak jaki paparazzi :wink: :wink: :wink:
christoph Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 [quote name='Izis']MATAGI gratulacje z powodu drogocennych maluchów :-) Mam nadzieję, że spełnią Twoje oczekiwania. [quote name='christoph']Akita u Izis TAKA Christoph śliczne zdjęcia robisz. To miło, że akiciarz robi takie ładne i profesjonalne (i w dodatku co nie jest zbyt częste - w ujęciach korzystnych a nie takich, gdzie pies akurat przysiada albo właściciel go właśnie ustawia) zdjęcia innym akitom. Chętnie umieściłabym to zdjęcie na stronie TAKI - jeśli oczywiście się zgodzisz... Oczywiście jak zawsze podałabym autora. Zgadzam się na umieszczenie tego zdjęcia. Pozdrawiam
Recommended Posts