Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

adda napisał(a):
donya napisał(a):
Tydzień
Poważnie??? :o

9 lipca to za tydzień, czy sie mylę? Najwyżej bedę robić za fotoreportra na wystawie :wink:

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

donya napisał(a):
9 lipca to za tydzień, czy sie mylę?
To raczej ja się myliłam :roll: Ciekawe czy nie umawiałam się gdzieś... trzeba odwołać, byłam przekonana, że to jeszcze kupa czasu :oops:

Posted

Zagoi się łapencja,zagoi :D Tylko spacerki na smyczy,niestety :( Agnieszka! :P Załóż mu na ten bandaż jakąś skarpetkę czy co....dobra byłaby taka "sakiewka" z czegoś grubszego,czego by nie zeżarł,a w tej sakiewce jakoweś dziurki celem wentylacji :wink: zamsz byłby niezły....na przykład :P

Posted

[quote name='Matagi']Zagoi się łapencja,zagoi :D Tylko spacerki na smyczy,niestety :( Agnieszka! :P Załóż mu na ten bandaż jakąś skarpetkę czy co....dobra byłaby taka "sakiewka" z czegoś grubszego,czego by nie zeżarł,a w tej sakiewce jakoweś dziurki celem wentylacji :wink: zamsz byłby niezły....na przykład :P

Już się przyzwyczaił i śpi. Ale żebyś go widziała wczesniej. Rozpacz. Stał na trzech nogach, ogon opadł, uszy opadły, cały sie zapluł. Tak przez prawie godzine stał.

Posted

donya napisał(a):
Stał na trzech nogach, ogon opadł, uszy opadły, cały sie zapluł. Tak przez prawie godzine stał.
Bidulec :(

Posted

adda napisał(a):
donya napisał(a):
Stał na trzech nogach, ogon opadł, uszy opadły, cały sie zapluł. Tak przez prawie godzine stał.
Bidulec :(

Akity tak mają :wink: Ojo ,jak ją kąpię,robi się sztywna :wink: wkładam sztywniaka do brodzika i tylko przewracam,taką deszczkę :wink: wyjmuję ,stawiam i jest wielka radość :lol: ona myśli,że tak trzeba być sztywniakiem :wink: Bimbonek zapewne myślał,że jak pańcia założyła takie cuś na łapkę,to tak ma być i trza stać :wink:

Posted

Matagi napisał(a):
ona myśli,że tak trzeba być sztywniakiem

Ha hahaha... Dobre, przynajmniej nie walczysz z wyrywającym się psem :lol:

Posted

adda napisał(a):
Matagi napisał(a):

A nie walczę :wink: Gorzej,jak ustawiam ją do zdjęcia :evil: Chamka jedna też sztywnieje :evil: Mogę ją wołać,prosić na kolanach - odwróci łeb,spojrzenie wściekłe i stoi jak z betonu :evil: Nawet nie drgnie :evil: Schowam aparat ,a ta odżywa,skacze,cieszy się :wink: Wyjmę aparat - sztywniak :evil:

Posted

:o Myslałam, że tylko Bimbo tak ma.
Gdy Bimbonka ustawiałam w pozycji wystawowej przed lustrem (co by ćwiczył) też cały sztywniał. Plecy wyginał w pałąk, ogon opadał i tak stał.

Posted

donya napisał(a):
:o Myslałam, że tylko Bimbo tak ma.
Gdy Bimbonka ustawiałam w pozycji wystawowej przed lustrem (co by ćwiczył) też cały sztywniał. Plecy wyginał w pałąk, ogon opadał i tak stał.

Pocieszyłaś mnie :lol: :lol: :lol: To znaczy ja nie samotna :lol: też masz takiego ...modela :wink: :lol:

Posted

Noooooooo tak :lol: A wiesz czym tłumaczyć takie zachowania Ojo i Bimbo? :wink: Podumaj,pogadamy o tym 9.07. w Wawie,jak mi oczywiście przypomnisz :wink: :D

Posted

Matagi: Ja uwazam tak samo. Jak zobaczylam 1 raz Done to sie zakochalam :) ale przedemna jeszcze bardzo duzo pracy nad nia.
A preguski sa mało wyraziste, a takze kochane :) Najgorsze jest to ze po ciemku ich nie widac :)

Co do kapania to nasz tiger sztywnieje, ale jak wchodzi do lazienki i wychodzi jest caly zagodowolony. Chyba polubił kapanie. Ja niestety nie mam w domku brodzika wiec musze go wsadzac do wanny. Z inny psami tez nie mamy zbytnio duzego problemu :)

Posted

W sobotę po wystawie odwiedziliśmy domową, krakowską hodowlę akitek :lol: a tam zastaliśmy mamę CAMA YUMI z Wilczego Dworu z jej prześlicznymi maluszkami :lilangel:
tatusiem tych maleństw jest SHOGUN Halne Wzgórze :kciuki:

Słoooooooodziutkie prawda :question:
Z tego co wiemy to jeszcze nie wszystkie szczeniaczki znalazły nowy dom więc jak ktoś się zastanawia to nie ma na co czekać :lol:
Przy okazji całuski dla właścicielki hodowli Aneczki :calus:

Ps. Matagi kolej na zdjecia Twoich słodziaków :D

pozdrówka :hand:

Posted

Matagi napisał(a):
adda napisał(a):
Matagi napisał(a):

A nie walczę :wink: Gorzej,jak ustawiam ją do zdjęcia :evil: Chamka jedna też sztywnieje :evil: Mogę ją wołać,prosić na kolanach - odwróci łeb,spojrzenie wściekłe i stoi jak z betonu :evil: Nawet nie drgnie :evil: Schowam aparat ,a ta odżywa,skacze,cieszy się :wink: Wyjmę aparat - sztywniak :evil:

Lilka, przyznaj sie: pewnie masz aparat z prysznicem :lol: :lol: :lol:

Posted

Dzieki za zdjecia dzieci szogunowych :D
Ja je dowiedzilem w poniedzialek ale nie mialem aparatu, wiec zdjec nie porobilem.
Za to byl ze mna kolega, ktory nigdy jeszcze nie widzial malych akitek - powiem tyle: wyciagagnalem go z tamtad tylko sugestia, ze zaraz skonczy sie piwo na rynku :wink:

Posted

Maluchy sa faktycznie przesłodkie :-) Gratulacje!

A tutaj na pocieszenie dla Bimbusia, ktory daleko mieszka i do tego ma ałka teraz wysyłam mu ruda YOKO, ktora najwyrazniej podporzadkowala sobie fretka ;-)
Jak spotka mała rudą akitę z fretką na głowie to na pewno będzie YOKO ;-)
Oryginalna babka i oryginalne ozdoby nosi ;-)

Posted

Cudne zdjęcie!!! Fretka szybka od razu rozpracowała akitkę.
Bimbonek na szczęscie ma się trochę lepiej. Humor mu nawet wrócił :P

Posted

donya napisał(a):
Już nie sztywnieje? :lol:

Posted

adda napisał(a):
donya napisał(a):
Już nie sztywnieje? :lol:

Nie sztywnieje :P
Za to ustawia swoje koty a to znaczy, że się polepszyło. Kotom nie wolno biegac po mieszkaniu gdy Bimbonek śpi. Gdy się zapomną to szybko im przypomina gdzie jest ich miejsce. :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...