adda Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 [quote name='Matagi'] :wink: :wink: :wink: to są drogocenne ,SPECJALNE SZCZENIĘTA :wink: :wink: :wink: :wink: Ot, to!!!
LAZY Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 [quote name='adda'][quote name='Matagi'] :wink: :wink: :wink: to są drogocenne ,SPECJALNE SZCZENIĘTA :wink: :wink: :wink: :wink: Ot, to!!! Samoluby no!!!! :evil: :wink:
Matagi Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 [quote name='LAZY'][quote name='adda'][quote name='Matagi'] :wink: :wink: :wink: to są drogocenne ,SPECJALNE SZCZENIĘTA :wink: :wink: :wink: :wink: Ot, to!!! Samoluby no!!!! :evil: :wink: Ejjjjjjjjj tam :wink: nie samoluby :wink: :lol: czyżbyś chciała wejść do spółki? :lol: :wink: Jeżeli tak,to musisz tu przelecieć kilka stron do tyłu i będziesz wiedziała o co chodzi i dlaczego są to SPECJALNE,DROGOCENNE SZCZENIĘTA :wink: A Adda to spec od marketingu i impresario... :lol: :wink: :lol: :wink:
adda Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 [quote name='Matagi']musisz tu przelecieć kilka stron do tyłu i będziesz wiedziała o co chodzi i dlaczego są to SPECJALNE,DROGOCENNE SZCZENIĘTA :wink: Tak jest! Nie ma letko, od razu na gotowe... A Adda to spec od marketingu i impresario... :lol: :wink: :lol: :wink: Ha ha ha, tak jest! :lol:
Asiunia02 Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 teraz kilka odzyskanych fotek z naszego weekend. Nasza Hachiko, ktora spisała sie bardzo dzielnie, zadnych problemów z nia nie mielismy. Zachowywała sie jakby jezdziła samochodem i opuszcza mame juz 1000 razy a ma dopiero 9 tygodni. hachiko z Dona Doncia na spacerku po lesie I nasza stała bywalka wszelkich wyjazdow Chikaka Kasia i Łukasz: ja nawet nie zwrócilam uwagi na te sprytne haczyki. Nasza jedna czesc medali wyglada tak: Chyba tez musimy pomyslec o haczykach.
Kasia_i_Łukasz Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Asiunia02 te haczyki to naprawdę efektowna sprawa :) Matagi jeszcze raz ogomne gratulacje dla Sake :BIG: i usciski dla :lilangel:
Kasia_i_Łukasz Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 A teraz tak jak już zapowiadaliśmy na dogs, lecimy z naszym fotoreportażem z Krakówka, niektóre zdjęcia napewno są bardzo podobne do tych które zrobił chris a niektóre nawet lepsze :wink: Fotoreportaż z dedykacją specjalnie dla naszej "śpiącej królewny" Agatki :lol: HOKORI-TAKAI Halne Wzgórze Akita u Izis (FCI) UTSUKUSHII teraz razem BIMBO Yamamoto CHIRU Yamamoto Akita u Izis (FCI) TADA psy pośrednia na lokatach AMAI Bakira ASZTAR Imaginacja DAIKO Pa-Lis EGER Porażynianka porównanie AMAI i ASZTARka ...ciąg dalszy porównania psy otwarta na lokatach ciąg dalszy psy otwarta na lokatach BIMBO (CACIB), ASZTAR, CHIRU (res.CACIB)
Izis Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 MATAGI gratulacje z powodu drogocennych maluchów :-) Mam nadzieję, że spełnią Twoje oczekiwania. [quote name='christoph']Akita u Izis TAKA Christoph śliczne zdjęcia robisz. To miło, że akiciarz robi takie ładne i profesjonalne (i w dodatku co nie jest zbyt częste - w ujęciach korzystnych a nie takich, gdzie pies akurat przysiada albo właściciel go właśnie ustawia) zdjęcia innym akitom. Chętnie umieściłabym to zdjęcie na stronie TAKI - jeśli oczywiście się zgodzisz... Oczywiście jak zawsze podałabym autora.
Kasia_i_Łukasz Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 A teraz fotoreportażu część druga - suczki :lol: Niestety nie mamy zdjęcia szczeniaczki YOSHI Rilaf :( ale chris na szczęście ją pokazał :) MIDORI Turzycowa Dolina Akita u Izis TAKA suki młodzież na lokatach BARA Yamamoto BEJSHI Roal SODA Jamni Jar suki pośrednia na lokatach AKAI-YUMI Granitowy Pazur i ISKRA Puchate Kreple miłego oglądania :lol: pozdrówka :hand:
donya Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Ciąg dalszy zagryzania Bimbuśka przez Anatę. Swoją drogą tylko Anacie na to pozwala
weihaiwej Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 ["Kasia_i_Łukasz"]A teraz tak jak już zapowiadaliśmy na dogs, lecimy z naszym fotoreportażem z Krakówka, niektóre zdjęcia napewno są bardzo podobne do tych które zrobił chris a niektóre nawet lepsze :wink: Fotoreportaż z dedykacją specjalnie dla naszej "śpiącej królewny" Agatki :lol: Świetne zdjęcia Kasiu!! Dzięki nim już prawie nie żaluję, że mnie tam nie było... :lol: Mam pełen obraz :D
Asiunia02 Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 [quote name='Izis'][quote name='Asiunia02'] Ładna ta Hachiko :-) Dziekujemy !! Wydala sie za tatusiem a do tego na swietny charakterek :) Zobaczymy co z niej urosnie.
Izis Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Asiunia02 napisał(a): Dziekujemy !! Wydala sie za tatusiem a do tego na swietny charakterek :) Zobaczymy co z niej urosnie. A mama jakiego kolorku byla?
anetta Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Zobaczcie jaka fajna tapetka :lol: :baby: :loveu: http://tapety.50webs.com/tapety/tapetki_pieski130.jpg
Asiunia02 Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 hachiko to nasza wychowanka :) jedyna córeczka Akumy i Kleopatry :) czyli mamusia jest rudzielcem i mala przejala po niej charakter, a jak widac kolorek po tacie :)
Matagi Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Jeszcze raz dzięki za gratulacje dla KASI I ŁUKASZA i IZIS !!! :P :P :P ASIUNIAO2 ! :P Fajna i ładna jest Hachiko,zapowiada się na super suczkę,ale bardziej /nie gniewaj się :P /podoba mi się Donna,ona coś ma w sobie.....przyciąga oko,przynajmniej moje :wink:,a może dlatego,że u pręgusów na pierwszy rzut oka nie ma takiego wyrazu,jaki ma czerwona czy biała akita :D :P Miałam dziś porobić fotki maluchom,ale się nie wyrobiłam,przez poród i niańczenie makiciątek zawaliłam kilka spraw,które musiałam załatwić dzisiaj.Jutro zrobię i wstawię :D :P
adda Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Matagi napisał(a):Jutro zrobię i wstawię :D :P Niech będzie :roll: :lol:
donya Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 wszystko jutro :( wreszcie Bimbonek poszedł spać i nie szarpie bandaża i mam troche -czasu a tu nic się nie dzieje
adda Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 donya napisał(a): i nie szarpie bandaża Coś mnie ominęło? :roll:
donya Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 adda napisał(a):donya napisał(a): i nie szarpie bandaża Coś mnie ominęło? :roll: Bimbo w czasie walk z siotra Anatą wpadł w dołek i łapka boooli. Kupa nieszczęscia od kilku dni a jeszcze większe nieszczęście jak przyłożyli altacet i zawineli bandażem kopytko. Chyba z wystawy w Warszawie nici :(
adda Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 donya napisał(a): Chyba z wystawy w Warszawie nici :( No co Ty :o Zagoi się, jeszcze dwa tygodnie :D
donya Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 adda napisał(a):donya napisał(a): Chyba z wystawy w Warszawie nici :( No co Ty :o Zagoi się, jeszcze dwa tygodnie :D Tydzień, skręcenie tak szybko nie przechodzi. Jaśnie pan bardzo delikatny :wink:
adda Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 [quote name='donya']Tydzień Poważnie??? :o skręcenie tak szybko nie przechodzi. Jaśnie pan bardzo delikatny :wink: Jak nie będzie brykał to może przejdzie, znaczy zagoi się jak na psie :D
Recommended Posts