Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Matagi'] :wink: :wink: :wink: to są drogocenne ,SPECJALNE SZCZENIĘTA :wink: :wink: :wink: :wink:
Ot, to!!!

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='adda'][quote name='Matagi'] :wink: :wink: :wink: to są drogocenne ,SPECJALNE SZCZENIĘTA :wink: :wink: :wink: :wink:
Ot, to!!!

Samoluby no!!!! :evil: :wink:

Posted

[quote name='LAZY'][quote name='adda'][quote name='Matagi'] :wink: :wink: :wink: to są drogocenne ,SPECJALNE SZCZENIĘTA :wink: :wink: :wink: :wink:
Ot, to!!!

Samoluby no!!!! :evil: :wink:
Ejjjjjjjjj tam :wink: nie samoluby :wink: :lol: czyżbyś chciała wejść do spółki? :lol: :wink: Jeżeli tak,to musisz tu przelecieć kilka stron do tyłu i będziesz wiedziała o co chodzi i dlaczego są to SPECJALNE,DROGOCENNE SZCZENIĘTA :wink: A Adda to spec od marketingu i impresario... :lol: :wink: :lol: :wink:

Posted

[quote name='Matagi']musisz tu przelecieć kilka stron do tyłu i będziesz wiedziała o co chodzi i dlaczego są to SPECJALNE,DROGOCENNE SZCZENIĘTA :wink: Tak jest! Nie ma letko, od razu na gotowe...

A Adda to spec od marketingu i impresario... :lol: :wink: :lol: :wink:
Ha ha ha, tak jest! :lol:

Posted

teraz kilka odzyskanych fotek z naszego weekend.

Nasza Hachiko, ktora spisała sie bardzo dzielnie, zadnych problemów z nia nie mielismy. Zachowywała sie jakby jezdziła samochodem i opuszcza mame juz 1000 razy a ma dopiero 9 tygodni.

hachiko z Dona

Doncia na spacerku po lesie

I nasza stała bywalka wszelkich wyjazdow Chikaka

Kasia i Łukasz: ja nawet nie zwrócilam uwagi na te sprytne haczyki.
Nasza jedna czesc medali wyglada tak:

Chyba tez musimy pomyslec o haczykach.

Posted

A teraz tak jak już zapowiadaliśmy na dogs, lecimy z naszym fotoreportażem z Krakówka, niektóre zdjęcia napewno są bardzo podobne do tych które zrobił chris a niektóre nawet lepsze :wink:
Fotoreportaż z dedykacją specjalnie dla naszej "śpiącej królewny" Agatki :lol:

HOKORI-TAKAI Halne Wzgórze

Akita u Izis (FCI) UTSUKUSHII

teraz razem

BIMBO Yamamoto

CHIRU Yamamoto

Akita u Izis (FCI) TADA

psy pośrednia na lokatach

AMAI Bakira

ASZTAR Imaginacja

DAIKO Pa-Lis

EGER Porażynianka

porównanie AMAI i ASZTARka

...ciąg dalszy porównania

psy otwarta na lokatach

ciąg dalszy psy otwarta na lokatach

BIMBO (CACIB), ASZTAR, CHIRU (res.CACIB)

Posted

MATAGI gratulacje z powodu drogocennych maluchów :-)
Mam nadzieję, że spełnią Twoje oczekiwania.

[quote name='christoph']Akita u Izis TAKA

Christoph śliczne zdjęcia robisz. To miło, że akiciarz robi takie ładne i profesjonalne (i w dodatku co nie jest zbyt częste - w ujęciach korzystnych a nie takich, gdzie pies akurat przysiada albo właściciel go właśnie ustawia) zdjęcia innym akitom.
Chętnie umieściłabym to zdjęcie na stronie TAKI - jeśli oczywiście się zgodzisz... Oczywiście jak zawsze podałabym autora.

Posted

A teraz fotoreportażu część druga - suczki :lol:

Niestety nie mamy zdjęcia szczeniaczki YOSHI Rilaf :( ale chris na szczęście ją pokazał :)

MIDORI Turzycowa Dolina

Akita u Izis TAKA

suki młodzież na lokatach

BARA Yamamoto

BEJSHI Roal

SODA Jamni Jar

suki pośrednia na lokatach

AKAI-YUMI Granitowy Pazur i ISKRA Puchate Kreple

miłego oglądania :lol:

pozdrówka :hand:

Posted

["Kasia_i_Łukasz"]A teraz tak jak już zapowiadaliśmy na dogs, lecimy z naszym fotoreportażem z Krakówka, niektóre zdjęcia napewno są bardzo podobne do tych które zrobił chris a niektóre nawet lepsze :wink:
Fotoreportaż z dedykacją specjalnie dla naszej "śpiącej królewny" Agatki :lol:

Świetne zdjęcia Kasiu!! Dzięki nim już prawie nie żaluję, że mnie tam nie było... :lol: Mam pełen obraz :D

Posted

[quote name='Izis'][quote name='Asiunia02']

Ładna ta Hachiko :-)

Dziekujemy !! Wydala sie za tatusiem a do tego na swietny charakterek :) Zobaczymy co z niej urosnie.

Posted

Asiunia02 napisał(a):

Dziekujemy !! Wydala sie za tatusiem a do tego na swietny charakterek :) Zobaczymy co z niej urosnie.

A mama jakiego kolorku byla?

Posted

hachiko to nasza wychowanka :) jedyna córeczka Akumy i Kleopatry :) czyli mamusia jest rudzielcem i mala przejala po niej charakter, a jak widac kolorek po tacie :)

Posted

Jeszcze raz dzięki za gratulacje dla KASI I ŁUKASZA i IZIS !!! :P :P :P ASIUNIAO2 ! :P Fajna i ładna jest Hachiko,zapowiada się na super suczkę,ale bardziej /nie gniewaj się :P /podoba mi się Donna,ona coś ma w sobie.....przyciąga oko,przynajmniej moje :wink:,a może dlatego,że u pręgusów na pierwszy rzut oka nie ma takiego wyrazu,jaki ma czerwona czy biała akita :D :P

Miałam dziś porobić fotki maluchom,ale się nie wyrobiłam,przez poród i niańczenie makiciątek zawaliłam kilka spraw,które musiałam załatwić dzisiaj.Jutro zrobię i wstawię :D :P

Posted

adda napisał(a):
donya napisał(a):
i nie szarpie bandaża
Coś mnie ominęło? :roll:

Bimbo w czasie walk z siotra Anatą wpadł w dołek i łapka boooli. Kupa nieszczęscia od kilku dni a jeszcze większe nieszczęście jak przyłożyli altacet i zawineli bandażem kopytko. Chyba z wystawy w Warszawie nici :(

Posted

adda napisał(a):
donya napisał(a):
Chyba z wystawy w Warszawie nici :(
No co Ty :o Zagoi się, jeszcze dwa tygodnie :D

Tydzień, skręcenie tak szybko nie przechodzi. Jaśnie pan bardzo delikatny :wink:

Posted

[quote name='donya']Tydzień Poważnie??? :o

skręcenie tak szybko nie przechodzi. Jaśnie pan bardzo delikatny :wink:
Jak nie będzie brykał to może przejdzie, znaczy zagoi się jak na psie :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...