Matagi Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 WYCAŁOWANE!!! :D :D :D Poniżej stawka akit na wystawę w Warszawie :D Akita Psy szczeniąt FOKUS Roal Akita Psy młodzieży Akita u Izis (FCI) TADA Akita Psy młodzieży Akita u Izis (FCI) UMON Akita Psy pośrednia BIMBO Yamamoto Akita Psy pośrednia BOKUSHI Yamamoto Akita Psy otwarta FUMIKO Pa-Lis Akita Psy otwarta OKII Matagiinu PL Akita Psy otwarta TCHIKADO Co Ty na To Akita Suki młodzieży ENISA Porażynianka Akita Suki młodzieży REN'AI SABI Halne Wzgórze (FCI) Akita Suki pośrednia BUNYA Yamamoto Akita Suki pośrednia Akita u Izis TAKA Akita Suki otwarta AKARI Bakira Akita Suki otwarta OJOSAN Matagiinu PL Akita Suki championów ANATA Yamamoto
adda Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Matagi napisał(a):WYCAŁOWANE!!! :D :D :D I dbaj o te drogocenności :D
Matagi Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 adda napisał(a):Matagi napisał(a):WYCAŁOWANE!!! :D :D :D I dbaj o te drogocenności :D Ojjjjjjjjjj,dbam!!!! :P Nie śpię przeto ,podpieram się nosem,ale dbam! :wink:
adda Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Matagi napisał(a):Ojjjjjjjjjj,dbam!!!! :P Nie śpię przeto ,podpieram się nosem,ale dbam! :wink: I Sake niech też dba :D
Daisunia Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 JEJU !! ALE PIEKNE MALUSZKI ! a od nas wycaujesz swoje skarby ? Pozdrawiam
Matagi Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Adda! :P Lepszej mamuśki niż Sake to ja nie widziałam :P Karmi,czyści i pilnuje jako na dyrekcje przystało! Daisunia! :P Wycałowane!!! :D :lol: :P
adda Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 [quote name='Matagi']Adda! :P Lepszej mamuśki niż Sake to ja nie widziałam :P Karmi,czyści i pilnuje jako na dyrekcje przystało! Dobra sunia 8) Pewnie wie, co się święci :lol:
weihaiwej Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Matagi!! Ja również gratuluję serdecznie Tobie i Sake :D :D :D
Matagi Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 weihaiwej napisał(a):Matagi!! Ja również gratuluję serdecznie Tobie i Sake :D :D :D Dzięki!!!! :P :P :P
Matagi Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 [quote name='adda'][quote name='Matagi']Adda! :P Lepszej mamuśki niż Sake to ja nie widziałam :P Karmi,czyści i pilnuje jako na dyrekcje przystało! Dobra sunia 8) Pewnie wie, co się święci :lol: Ona wie dobrze :wink: A jak ona kocha biegać po nadmorskiej plaży......eeehhhhhhhhhh :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
Agappe Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 no to teraz zdjecia z wczorajszej zbawy Bimba i Anaty.. tak oto ruda bestia zagryza drugą rudą bestię :)
adda Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Matagi napisał(a):Ona wie dobrze :wink: A jak ona kocha biegać po nadmorskiej plaży......eeehhhhhhhhhh :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: Ja też kocham, oj będzie cudnie :D
Matagi Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 adda napisał(a):Matagi napisał(a):Ona wie dobrze :wink: A jak ona kocha biegać po nadmorskiej plaży......eeehhhhhhhhhh :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: Ja też kocham, oj będzie cudnie :D ooooooooo taaaaaaaaak :wink: :lol:
LAZY Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Cudności!!!!! Jejku...jak ja bym chciała takie maluszki wymiziac...
Matagi Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 [quote name='LAZY']Cudności!!!!! Jejku...jak ja bym chciała takie maluszki wymiziac... Zapraszam na mizianie,Lazy :P
adda Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 [quote name='Matagi']Zapraszam na mizianie,Lazy :P Blisko masz :D
LAZY Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 [quote name='Matagi'][quote name='LAZY']Cudności!!!!! Jejku...jak ja bym chciała takie maluszki wymiziac... Zapraszam na mizianie,Lazy :P Oj mi dwa razy nie trzeba powtarzac.... :oops:
Matagi Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Jakoś niedługo wpadną do nas znajomi ze Szczecina na grilla,może się z nimi zabierzesz Lazy? To wcale nie tak daleko..... :wink: :wink:
LAZY Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Serio ktos jedzie do Was ze szczecina/?? kurde....kobieto lepiej uwazaj, bo taka wariatka jak ja przy twoich malenstwach moze sie skonczyc brakami psów po moim wyjezdzie :lol:
anetta Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 :lilangel: ale maluszki :baby: :loveu: wymiziac i wycalowac prosze! :D
Matagi Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 [quote name='LAZY']Serio ktos jedzie do Was ze szczecina/?? kurde....kobieto lepiej uwazaj, bo taka wariatka jak ja przy twoich malenstwach moze sie skonczyc brakami psów po moim wyjezdzie :lol: Jasne,że serio!!!!! :D Mój Toszi pochodzi ze Szczecina :P Dawni właściciele Tośka wpadają do nas 2 razy w roku :D Zimą na sanki,a latem na grilla :D I oczywiście musze wtedy mieć w domu lokalne specjały,za którymi szczecinianiacy przepadają czyli: kiszkę ziemniaczaną,kartacze i kołduny litewskie /mniam mniam :lol: /.Zapraszam wobec tego! :D A o to,że mi ogonów ubędzie to się nie martw :wink: To dzieci Sake.....kto ją zna ,to wie o czym mówię :wink: A w ogóle,to Sake jest akitowy człowiek :wink: Przyjdzie,usiądzie w fotelu,piwa sie napije ze szklanki,poprosi o zakąskę,pogada..... :wink: :lol: Wpadaj,Lazy! :P :P :P
Matagi Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 anetta napisał(a)::lilangel: ale maluszki :baby: :loveu: wymiziac i wycalowac prosze! :D Wymiziane,wycałowane!!!! :D :D :D Jutro porobię fotki każdemu maluchowi oddzielnie i wstawię :D
adda Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 LAZY napisał(a):bo taka wariatka jak ja przy twoich malenstwach moze sie skonczyc brakami psów po moim wyjezdzie :lol: Wybij sobie z głowy LAZY, my mamy wielce ważne plany co do maluchów :D
Matagi Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 adda napisał(a):LAZY napisał(a):bo taka wariatka jak ja przy twoich malenstwach moze sie skonczyc brakami psów po moim wyjezdzie :lol: Wybij sobie z głowy LAZY, my mamy wielce ważne plany co do maluchów :D :wink: :wink: :wink: to są drogocenne ,SPECJALNE SZCZENIĘTA :wink: :wink: :wink: :wink:
Recommended Posts