Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

WYCAŁOWANE!!! :D :D :D
Poniżej stawka akit na wystawę w Warszawie :D

Akita Psy szczeniąt FOKUS Roal
Akita Psy młodzieży Akita u Izis (FCI) TADA
Akita Psy młodzieży Akita u Izis (FCI) UMON
Akita Psy pośrednia BIMBO Yamamoto
Akita Psy pośrednia BOKUSHI Yamamoto
Akita Psy otwarta FUMIKO Pa-Lis
Akita Psy otwarta OKII Matagiinu PL
Akita Psy otwarta TCHIKADO Co Ty na To
Akita Suki młodzieży ENISA Porażynianka
Akita Suki młodzieży REN'AI SABI Halne Wzgórze (FCI)
Akita Suki pośrednia BUNYA Yamamoto
Akita Suki pośrednia Akita u Izis TAKA
Akita Suki otwarta AKARI Bakira
Akita Suki otwarta OJOSAN Matagiinu PL
Akita Suki championów ANATA Yamamoto

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

adda napisał(a):
Matagi napisał(a):
WYCAŁOWANE!!! :D :D :D

I dbaj o te drogocenności :D

Ojjjjjjjjjj,dbam!!!! :P Nie śpię przeto ,podpieram się nosem,ale dbam! :wink:

Posted

Matagi napisał(a):
Ojjjjjjjjjj,dbam!!!! :P Nie śpię przeto ,podpieram się nosem,ale dbam! :wink:
I Sake niech też dba :D

Posted

Adda! :P Lepszej mamuśki niż Sake to ja nie widziałam :P Karmi,czyści i pilnuje jako na dyrekcje przystało!

Daisunia!
:P Wycałowane!!! :D :lol: :P

Posted

[quote name='Matagi']Adda! :P Lepszej mamuśki niż Sake to ja nie widziałam :P Karmi,czyści i pilnuje jako na dyrekcje przystało!
Dobra sunia 8) Pewnie wie, co się święci :lol:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Matagi']Adda! :P Lepszej mamuśki niż Sake to ja nie widziałam :P Karmi,czyści i pilnuje jako na dyrekcje przystało!
Dobra sunia 8) Pewnie wie, co się święci :lol:

Ona wie dobrze :wink: A jak ona kocha biegać po nadmorskiej plaży......eeehhhhhhhhhh :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Ona wie dobrze :wink: A jak ona kocha biegać po nadmorskiej plaży......eeehhhhhhhhhh :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Ja też kocham, oj będzie cudnie :D

Posted

adda napisał(a):
Matagi napisał(a):

Ja też kocham, oj będzie cudnie :D

ooooooooo taaaaaaaaak :wink: :lol:

Posted

[quote name='Matagi'][quote name='LAZY']Cudności!!!!! Jejku...jak ja bym chciała takie maluszki wymiziac...

Zapraszam na mizianie,Lazy :P

Oj mi dwa razy nie trzeba powtarzac.... :oops:

Posted

Jakoś niedługo wpadną do nas znajomi ze Szczecina na grilla,może się z nimi zabierzesz Lazy? To wcale nie tak daleko..... :wink: :wink:

Posted

Serio ktos jedzie do Was ze szczecina/?? kurde....kobieto lepiej uwazaj, bo taka wariatka jak ja przy twoich malenstwach moze sie skonczyc brakami psów po moim wyjezdzie :lol:

Posted

[quote name='LAZY']Serio ktos jedzie do Was ze szczecina/?? kurde....kobieto lepiej uwazaj, bo taka wariatka jak ja przy twoich malenstwach moze sie skonczyc brakami psów po moim wyjezdzie :lol:

Jasne,że serio!!!!! :D Mój Toszi pochodzi ze Szczecina :P Dawni właściciele Tośka wpadają do nas 2 razy w roku :D Zimą na sanki,a latem na grilla :D I oczywiście musze wtedy mieć w domu lokalne specjały,za którymi szczecinianiacy przepadają czyli: kiszkę ziemniaczaną,kartacze i kołduny litewskie /mniam mniam :lol: /.Zapraszam wobec tego! :D A o to,że mi ogonów ubędzie to się nie martw :wink: To dzieci Sake.....kto ją zna ,to wie o czym mówię :wink: A w ogóle,to Sake jest akitowy człowiek :wink: Przyjdzie,usiądzie w fotelu,piwa sie napije ze szklanki,poprosi o zakąskę,pogada..... :wink: :lol: Wpadaj,Lazy! :P :P :P

Posted

anetta napisał(a):
:lilangel: ale maluszki :baby: :loveu: wymiziac i wycalowac prosze! :D

Wymiziane,wycałowane!!!! :D :D :D Jutro porobię fotki każdemu maluchowi oddzielnie i wstawię :D

Posted

LAZY napisał(a):
bo taka wariatka jak ja przy twoich malenstwach moze sie skonczyc brakami psów po moim wyjezdzie :lol:
Wybij sobie z głowy LAZY, my mamy wielce ważne plany co do maluchów :D

Posted

adda napisał(a):
LAZY napisał(a):
bo taka wariatka jak ja przy twoich malenstwach moze sie skonczyc brakami psów po moim wyjezdzie :lol:
Wybij sobie z głowy LAZY, my mamy wielce ważne plany co do maluchów :D

:wink: :wink: :wink: to są drogocenne ,SPECJALNE SZCZENIĘTA :wink: :wink: :wink: :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...