Daisunia Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 No nareszcie sie doczekalam nowych zdjęć Anatki ;) :lol: :lol: :D
Asiunia02 Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 teraz kolej na Nas :) Ruszylo sie troche na tej galerii Ulubione zajecie naszej Hachiko :) wyrywanie marchewek i kulanie sie w koperku Omijamy nadjezdzający rowerek :) Tigerek z ukrycia podglada sasiada :)
agabass Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 przepiękne kitki, puchate cudowne piechy i słodziutka Hachiko
Kasia_i_Łukasz Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Witajcie kochani akiciarze!!! :wolfie: Ostatnio wszyscy chwalą się nowymi zdjęciami swoich pociech więc my też to czynimy :lol: Mieliśmy małe zaległości w oprawianiu i wieszaniu dyplomów Asztara ale w końcu znalazł się i na to czas i okazało sie że trzeba poprzewieszać medale bo zaczyna brakować miejsca :oops: skoro już je ściągneliśmy postanowiliśmy zrobić ASZTARkowi zdjęcia w jego trofeach :olympic: okazało sie że ASZTAR miał trochę oddmienne zdanie na ten temat bo po jakiś 10 minutach strojenia najzwyczajniej w świecie się otrzepał i do zdjęcia nie wszystkie medale się utrzymały :-? potem jeszcze chcieliśmy zrobić ASZTARkowi zdjęcia na strone chrisa, (przy okazji jeszcze raz dziękujemy chrisowi i gorąco pozdrawiamy) i wybralismy zdjęcia w plenerze przed naszym domkiem, tym razem z pucharami :lol: Pozdrówka :hand:
yahoo Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Hejki wszystkim!! Śliczne zdjęcia!!! Rzeczywiscie na jednym ze szczecińskich zdjęć jest nasz Yahoo. Pozostale to Chocho Suteki i Tanoshimi-Go Dogutti. Pozdrawiamy serdecznie:) Kasia i Łukasz - fajnie wygląda ten wasz łowca medali...:) Daria - w końcu nowe foty:)
adda Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 [quote name='Kasia_i_Łukasz'] Ja tak trochę nie w temacie, ale macie superanckie okno-ścianę :D
Asiunia02 Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Bardzo ładne zdjecie asztarka z medalami. I tak powinno byc na galerii !!!!!!
christoph Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Asiunia02 napisał(a):Bardzo ładne zdjecie asztarka z medalami. I tak powinno byc na galerii !!!!!! Czekam na następne. Strona (under construction) chyba ruszy w tym roku;-). Na razie wielkie przygotowania do Krakowa i w tzw. miedzyczasie lifting kolejnej postrony. Pozdrawiam.
christoph Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 [quote name='"Kasia_i_Łukasz"']Witajcie kochani akiciarze!!! :wolfie: Ostatnio wszyscy chwalą się nowymi zdjęciami swoich pociech więc my też to czynimy :lol: Mieliśmy małe zaległości w oprawianiu i wieszaniu dyplomów Asztara ale w końcu znalazł się i na to czas i okazało sie że trzeba poprzewieszać medale bo zaczyna brakować miejsca :oops: skoro już je ściągneliśmy postanowiliśmy zrobić ASZTARkowi zdjęcia w jego trofeach :olympic: okazało sie że ASZTAR miał trochę oddmienne zdanie na ten temat bo po jakiś 10 minutach strojenia najzwyczajniej w świecie się otrzepał i do zdjęcia nie wszystkie medale się utrzymały :-? Na otrzepanie się z medali proponuję rozwiązanie... Prawdopodobnie z tego sie nie uwolni...
kadziumia Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Moi drodzy, przepraszam, że tak późno, ale nareszcie wkleję zdjecia AKIT ze Szczecina, ktore dostałam już jakiś czas temu do umieszczenia grzecznościowo w GALIRII AKIT, ale niestety nie miałam czasu aby je umieścić na serwerze, bo "moje pierwsze szczeniory" sa dla mnie tak absorbujace ;): Teraz wrzucę zdjęcia a podpiszę je może popołudniu (za drugim przysiądnięciem (wow, ale czysto po polskiemu mi wyszło ;)) ;):) ): No i jeden DPJ'ocik ;) Thanks to ImageShack for Free Image Hosting pozdrawiam
Agappe Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 no i dwa zdjęcia z wczoraj... widze, żeścxie sie rozbrykali z tymi zdjęciami :) hehe
Daisunia Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Agappe zdjęcia takie jakieś ... rozmazane ... ale mimo wszystko ladne ;)
weihaiwej Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Dużo nowych zdjęć, fajnie! :D A ja już nie mogę doczekać się wyników z Krakowa, sama miałam być, ale niestety nie dojechałam :( Mam nadzieję, że Chris albo Kasia i Łukasz wstawią zdjęcia :)
Agappe Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 hahah.. Kraków.. już po ocenie :)) cząstkowe wyniki : psy - kl.młodzież wynik HOKORI-TAKAI Halne Wzgórze HOSEKI Halne Wzgórze Akita u Izis (FCI) UTSUKUSHII oc.doskonała, med.złoty, lokata I, Zw.Mł psy - kl.pośrednia wynik BIMBO Yamamoto oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC, CACIB, NPwR, Zw.Rasy CZIRU Yamamoto oc.doskonała, med.srebrny, lokata II, res.CACIB Akita u Izis (FCI) TADA oc.??? , lokata III psy - kl.otwarta wynik AMAI Bakira ASZTAR Imaginacja DAIKO Pa-Lis EGER Porażynianka suki - kl.szczeniąt wynik YOSHI Rilaf suki - kl.młodzieży wynik ENISA Porażynianka MIDORI Turzycowa Dolina RYOKO Halne Wzgórze nieobecna Akita u Izis (FCI) TAKA oc.doskonała, med.złoty, lokata I, Zw.Mł suki - kl.pośrednia wynik BARA Yamamoto oc.?? lokata II BEJSHI Roal SODA Jamni Jar oc.??? lokata I suki - kl.otwarta wynik AKAI-YUMI Granitowy Pazur ISKRA Puchate Kreple
donya Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Własnie wrócilismy Bimbuś się spisał na dwa medale i pucharek :lol: Trzeci raz zmieniam uzupełniam wyniki, mam nadzieję, że juz wszystko OK psy - kl.młodzież wynik HOKORI-TAKAI Halne Wzgórze - oc.dosk. medal srebrny, lok II HOSEKI Halne Wzgórze - nieobecny Akita u Izis (FCI) UTSUKUSHII oc.doskonała, med.złoty, lokata I, Zw.Mł, NJwR psy - kl.pośrednia wynik BIMBO Yamamoto - oc.dosk, med.złoty, lokata I, CWC, CACIB, NPwR, Zw.Rasy CZIRU Yamamoto oc.dosk., med.srebrny, lokata II, res.CACIB Akita u Izis (FCI) TADA oc. doskonała , lokata III psy - kl.otwarta wynik AMAI Bakira - oc dosk, lok. II ASZTAR Imaginacja - oc. dosk. lok. I, CWC DAIKO Pa-Lis - IV EGER Porażynianka - III suki - kl.szczeniąt wynik YOSHI Rilaf - wo suki - kl.młodzieży wynik ENISA Porażynianka - nieobecna MIDORI Turzycowa Dolina - oc.dosk. lok. II RYOKO Halne Wzgórze nieobecna Akita u Izis (FCI) TAKA oc.doskonała, med.złoty, lokata I, Zw.Mł suki - kl.pośrednia wynik BARA Yamamoto oc. dosk, lokata II BEJSHI Roal - oc. dosk lok. III SODA Jamni Jar oc. dosk, lokata I, CWC, NSwR suki - kl.otwarta wynik AKAI-YUMI Granitowy Pazur - bdb ISKRA Puchate Kreple - bdb
weihaiwej Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Donya, gratulacje!! :D :multi: Gratuluję także reszcie zwycięzców :D HOSEKI Halne Wzgórze był nieobecny, a mam pytanie: czy HOKORI-TAKAI Halne Wzgórze był wystawiany? I czy któraś suczka dostała CACIB?
donya Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 weihaiwej napisał(a):Donya, gratulacje!! :D :multi: Gratuluję także reszcie zwycięzców :D HOSEKI Halne Wzgórze był nieobecny, a mam pytanie: czy HOKORI-TAKAI Halne Wzgórze był wystawiany? I czy któraś suczka dostała CACIB? Dziękujemy :lol: Hokori był wystawiany i był drugi. A suczka chyba nie dostała CACIBa, nie było porównania z suką z klasy otwartej a druga suczka z klasy posredniej napewno nie dostała res. CACIB.
weihaiwej Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Dziekuję za informacje :) Ja nastawiałam się na tę wystawę tak długo i zaspałam na pociąg :oops:
adda Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 [quote name='donya']BIMBO Yamamoto - oc.dosk, med.złoty, lokata I, CWC, CACIB, NPwR, Zw.Rasy E, no, jestem pod wrażeniem :o GRATULACJE donya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daisunia Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 [quote name='adda'][quote name='donya']BIMBO Yamamoto - oc.dosk, med.złoty, lokata I, CWC, CACIB, NPwR, Zw.Rasy E, no, jestem pod wrażeniem :o GRATULACJE donya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! brawoo :D :lol: :lol: gratki wielkie :lol:
Matagi Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 GRATULACJE DLA WSZYSTKICH WYGRANYCH I DLA TYCH CIUT MNIEJ WYGRANYCH!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P Miałam dziś być w Krakowie,porobić fotki na wystawie,ale.....moja Sake zaczęła przygotowania do porodu!!! :D :D :D Kręci się już,jedzenie jej nie interesuje,więc dzieci drogocenne będą niedługo :lol: :lol: :lol: Trzymajcie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A tak wygląda przyszła mamuśka :D
takatuka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Matagi!!! Trzymam kciuki! :lol: :lol: :lol: Piekne maluszki szkują się do wyjścia z ukrycia :wink: :angel: :angel: :angel: Donya Gartuluję! :lol:
Recommended Posts