Betina Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Zdięcia są na 6 z plusem ! :thumbs: Sliczniutka psinka ! :loveu: :iloveyou:
Matagi Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 donya napisał(a):Lila!!! Za późno :cry: :cry: To było dzień przed Lublinem. Może niepotrzebnie go wykąpałam :roll: Byłby bardziej........hmmmm......efektowny niż champion,lubelski konkurent :lol: :lol: :lol:
donya Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Matagi napisał(a):donya napisał(a):Lila!!! Za późno :cry: :cry: To było dzień przed Lublinem. Może niepotrzebnie go wykąpałam :roll: Byłby bardziej........hmmmm......efektowny niż champion,lubelski konkurent :lol: :lol: :lol: No może i by był ale łapek nie umiem mu tak wygiąć :wink:
Daisunia Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 weihawei stawki nie znam ale zdjecia robione przezemnie akitom są w temacie "SZCZECIN 2005(wystawa)" Pozdrawiam
weihaiwej Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Dzieki Daisunia :) Obejrzałam, a masz więcej...? Pozdrawiam Agata
Asiunia02 Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Witam!! Moge prosic link gdzie sa zdjecia akit ze Szczecina, bo ja chyba osleplam :)
weihaiwej Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Proszę bardzo: http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=24525&start=30 bliżej dołu strony
Asiunia02 Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Dziekuje bardzo :) Przegladałam inny temat :) to chyba ze zmeczenia nie zauwazylam ze byl jeszcze inny :)
sylwiaskalska Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 [quote name='Asiunia02']Witam!! Moge prosic link gdzie sa zdjecia akit ze Szczecina, bo ja chyba osleplam :) Tu są jeszcze zdjęcia :) zdjecia od stronki 14 :)
Daisunia Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 pytanko do Agappe Na twojej stronce są nowe zdjęcia ... a mi sie nie chca otworzyc .. probowalam pare razy .. może wrzucilabyś nowe zdjecia swojej Anatki tu na forum ? Pozdrawiam
Matagi Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Daisunia napisał(a):pytanko do Agappe Na twojej stronce są nowe zdjęcia ... a mi sie nie chca otworzyc .. probowalam pare razy .. może wrzucilabyś nowe zdjecia swojej Anatki tu na forum ? Pozdrawiam Daria jest na razie bez netu,więc musisz poczekać :wink:
Matagi Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Wstawiłam na dogs wyniki ze Szczecina :wink: Są niestety,nie pełne i mogą być niedokładne,ale może ktoś poprawi :wink:
Daisunia Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Matagi napisał(a):Daisunia napisał(a):pytanko do Agappe Na twojej stronce są nowe zdjęcia ... a mi sie nie chca otworzyc .. probowalam pare razy .. może wrzucilabyś nowe zdjecia swojej Anatki tu na forum ? Pozdrawiam Daria jest na razie bez netu,więc musisz poczekać :wink: aaa.. no cóż .. bedę musiala poczekać na zdjęcia Anatki .. bo coś dalej nie moge tych zdjec nowych ze stronki obejzeć :(
donya Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Daisunia napisał(a):Matagi napisał(a):Daisunia napisał(a):pytanko do Agappe Na twojej stronce są nowe zdjęcia ... a mi sie nie chca otworzyc .. probowalam pare razy .. może wrzucilabyś nowe zdjecia swojej Anatki tu na forum ? Pozdrawiam Daria jest na razie bez netu,więc musisz poczekać :wink: aaa.. no cóż .. bedę musiala poczekać na zdjęcia Anatki .. bo coś dalej nie moge tych zdjec nowych ze stronki obejzeć :( Dzisiaj widziałam się z Darią i Anatą. Zdjęć nie widać bo przekroczony jest limit.
Matagi Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 donya napisał(a):Lila!!! Co im zrobiłaś, że są wczorajsze? :roll: A nic im nie robiłam :wink: :lol: One dzisiaj są dzisiejsze :wink: :lol: A jutro będą jutrzejsze :wink: :lol: Nigdy nie wyglądają tak samo,a szczególnie OKII :wink: codziennie jest bardziej łysy,widać to na fotkach :evil:
Agappe Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 haaaa eureka... popsułam inne rzeczy.. ale przynajmniej cała galeria działa :)) no przynajmniej na tym kompie heh http://www.republika.pl/akita_husky/Imgp0245.jpg mam nadzieje że mały głód zdjeciowy zaspokoiłam [Zdjecia MAX 500x500 !!! pikseli - M]
Agappe Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 ojććććć.. myślałam że wszystkie zdjecia pozmniejszałam.. a jednak nie.... przepraszam administratorów...
Matagi Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 No taaaaaaaak! :wink: Anata tylko ziewa /i to jak :lol: :lol: :lol: /i wyleguje sie na kanapach :wink: a jak pobiegała z kudłaczami,to jęzor wisi do ziemi :wink: :wink: Fajne fotki Daria! :P
donya Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Matagi napisał(a):donya napisał(a):Lila!!! Co im zrobiłaś, że są wczorajsze? :roll: A nic im nie robiłam :wink: :lol: One dzisiaj są dzisiejsze :wink: :lol: A jutro będą jutrzejsze :wink: :lol: Nigdy nie wyglądają tak samo,a szczególnie OKII :wink: codziennie jest bardziej łysy,widać to na fotkach :evil: No tak coś o tym wiem :(
Recommended Posts