Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

donya napisał(a):
Lila!!!
Za późno :cry: :cry:
To było dzień przed Lublinem. Może niepotrzebnie go wykąpałam :roll:

Byłby bardziej........hmmmm......efektowny niż champion,lubelski konkurent :lol: :lol: :lol:

Posted

Matagi napisał(a):
donya napisał(a):
Lila!!!
Za późno :cry: :cry:
To było dzień przed Lublinem. Może niepotrzebnie go wykąpałam :roll:

Byłby bardziej........hmmmm......efektowny niż champion,lubelski konkurent :lol: :lol: :lol:

No może i by był ale łapek nie umiem mu tak wygiąć :wink:

Posted

pytanko do Agappe
Na twojej stronce są nowe zdjęcia ... a mi sie nie chca otworzyc .. probowalam pare razy .. może wrzucilabyś nowe zdjecia swojej Anatki tu na forum ?

Pozdrawiam

Posted

Daisunia napisał(a):
pytanko do Agappe
Na twojej stronce są nowe zdjęcia ... a mi sie nie chca otworzyc .. probowalam pare razy .. może wrzucilabyś nowe zdjecia swojej Anatki tu na forum ?

Pozdrawiam

Daria jest na razie bez netu,więc musisz poczekać :wink:

Posted

Matagi napisał(a):
Daisunia napisał(a):
pytanko do Agappe

Pozdrawiam

aaa.. no cóż .. bedę musiala poczekać na zdjęcia Anatki .. bo coś dalej nie moge tych zdjec nowych ze stronki obejzeć :(

Posted

Daisunia napisał(a):
Matagi napisał(a):
Daisunia napisał(a):
pytanko do Agappe

Pozdrawiam

aaa.. no cóż .. bedę musiala poczekać na zdjęcia Anatki .. bo coś dalej nie moge tych zdjec nowych ze stronki obejzeć :(

Dzisiaj widziałam się z Darią i Anatą. Zdjęć nie widać bo przekroczony jest limit.

Posted

donya napisał(a):
Lila!!!
Co im zrobiłaś, że są wczorajsze? :roll:

A nic im nie robiłam :wink: :lol: One dzisiaj są dzisiejsze :wink: :lol: A jutro będą jutrzejsze :wink: :lol: Nigdy nie wyglądają tak samo,a szczególnie OKII :wink: codziennie jest bardziej łysy,widać to na fotkach :evil:

Posted

No taaaaaaaak! :wink: Anata tylko ziewa /i to jak :lol: :lol: :lol: /i wyleguje sie na kanapach :wink: a jak pobiegała z kudłaczami,to jęzor wisi do ziemi :wink: :wink:
Fajne fotki Daria! :P

Posted

Matagi napisał(a):
donya napisał(a):
Lila!!!
Co im zrobiłaś, że są wczorajsze? :roll:

A nic im nie robiłam :wink: :lol: One dzisiaj są dzisiejsze :wink: :lol: A jutro będą jutrzejsze :wink: :lol: Nigdy nie wyglądają tak samo,a szczególnie OKII :wink: codziennie jest bardziej łysy,widać to na fotkach :evil:

No tak coś o tym wiem :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...