Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Witam

forum to forum
wiec napisze szczerze , i mam nadzieje ze nikt sie nie obrazi
patrzac po zdj.
:-( :-( :-(

WSTYD MI ZA SEDZIOW Z LUBLINA I WALBRZYCHA

Leszek Lis

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cleo2000 napisał(a):
Witam

forum to forum
wiec napisze szczerze , i mam nadzieje ze nikt sie nie obrazi
patrzac po zdj.
:-( :-( :-(

WSTYD MI ZA SEDZIOW Z LUBLINA I WALBRZYCHA

Leszek Lis

Ja miałam podobne odczucie co do Wałbrzycha, ale żem laik, to nie komentowałam... :oops:

Agata

Posted

[quote name='Matagi']Marta nie widziała,bo się sukcesem upajała!!! :wink: :lol: :wink: :lol:
Martuś! :P GRATULACJE!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

dziękuję :calus:

Lilka to nie tak :lol:, wystawiałam 3 rasy i ..... ciut byłam zagoniona :roll:

Posted

[quote name='sh_maniak'][quote name='Matagi']Marta nie widziała,bo się sukcesem upajała!!! :wink: :lol: :wink: :lol:
Martuś! :P GRATULACJE!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

dziękuję :calus:

Lilka to nie tak :lol:, wystawiałam 3 rasy i ..... ciut byłam zagoniona :roll:

Sukces Cię poganiał i ścigał!!! :D :P Oby zawsze tak było!!!! :D :P :D :P Daj buzi Rubinkowi ode mnie,wszak z niego też rudzielec :wink: :D :P

Posted

OBY OBY :wink:

no ba Rudzielec jak sie patrzy 8)

ja juz wiem czemu nie widziałam ...... bo Akity zaraz przed były husky, a ja wtedy poleciałam z Sośkiem potrenować ( debiutant więc mus był) i jeszcze ostatnie szlify na futerku mu zrobic i nie patrzyłam na ring........ :-?

Posted

Witam
Przychylam sie do zdania cleo2000 o sedziowaniu w Lublinie i Walbrzychu.
Bimbus i Amai to Wy powinniescie sie czuc jak zwyciezcy :) Naprawde szkoda slow. Oczywiscie nie zawsze trzeba wygrywac ale jak juz przegrac to z godnym walki rywalem.

Posted

Kto sie wybiera na klubówkę do Łodzi????Tam chyba wszystkim sędzia "przypasuje" :wink: Zna się na akitach,ale rasy tej nie hoduje,więc chyba nie będzie zły.... :wink: A sędziować będzie sędzia z Włoch Luigi Buratti :D Jeżeli akit będzie dużo,to zapewne "dojdzie "jeszcze v-ce przewodnicząca Klubu,p.Angelika.Sędzia Buratti będzie jeszcze sędziował samoyedy :D

Posted

sh_maniak napisał(a):
Lilka a kto huszczaki :roll:

Jeszcze nie wiadomo :( Dzwonią,szukają :wink: Możliwe,że ktoś,kto sędziował na euro-azji :o jak będe wiedziała - "zapodam" :lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Kto sie wybiera na klubówkę do Łodzi????Tam chyba wszystkim sędzia "przypasuje" :wink: Zna się na akitach,ale rasy tej nie hoduje,więc chyba nie będzie zły.... :wink: A sędziować będzie sędzia z Włoch Luigi Buratti :D Jeżeli akit będzie dużo,to zapewne "dojdzie "jeszcze v-ce przewodnicząca Klubu,p.Angelika.Sędzia Buratti będzie jeszcze sędziował samoyedy :D

Matagi do kiedy trzeba wysłać zgłoszenie na klubówke w Łodzi :question: i ile taka przyjemność kosztuje :question: :lol:
pozdrówka :bluepaw:

Posted

Klubówka jest we wrześniu,więc zgłoszenia zapewne do któregoś tam sierpnia :D A ile kosztuje,nie wiem,ale zapewne mniej niż międzynarodówka :D

Posted

sh_maniak napisał(a):
christoph napisał(a):
Wyniki z Wałbrzycha:
Psy:
Pośrednia
MUSHIRO Tsunami - dosk.1, CWC, NPwR, BOB
Otwarta
AMAI Bakira - dosk.1.
Zdjęć nie będzie do jutra (baterie siadły), chyba że wstawi je wcześniej Weihaiwej, bo też była - miło było poznać:-)

jak to się stało, że ja was nie widziałam :roll:

A ja was widziałem, ale byliście tak zajęci, że nie było sensu nawet podchodzić. Może to i lepiej, przynajmniej nie rozproszyliśmy przed sukcesami;-)

Posted

Mam przyjemność przedstawić Wam dzieci BOSA Kumade i KENJIKO Tajgeta :P Dzieci mają 4 tygodnie,są przepiękne,mnie sie podobają bardzo,niestety "wrąbało" mi fotkę cudownej białej suni /komputer nie całkiem dobrze się sprawuje po chorobie :evil: /.Fotki są nie najlepszej jakości,ale następne będa już lepsze :P

Na fotkach jest nie cały miot niestety,ale niektóre zdjęcia są nie za bardzo czytelne :(

Posted

christoph napisał(a):
A ja was widziałem, ale byliście tak zajęci, że nie było sensu nawet podchodzić. Może to i lepiej, przynajmniej nie rozproszyliśmy przed sukcesami;-)

A tam zajęci od razu :wink: ......... sztuczny tłum chyba raczej :lol:

Posted

A my własnie wróciliśmy z krótkich wakacji na wsi niedaleko Lublina.

Bimbuś szalał po łąkach, polując na wszystko co sie ruszało (na szczęscie z marnym skutkiem)

łowił rybki w strumyku

próbował wykopać kreta albo coś jeszcze innego

w związku z tym wyglądał tak

ogólnie rzecz ujmując lenił się strasznie

Posted

no fajnie było ale się skończyło (już) :(
pusto dookoła - tylko pola, łaki, lasy. Nikt się nie czepiał, że pies bez smyczy. Wręcz przeciwnie - mieszkańcy byli zachwyceni i wdzieczni że Bimbuś przeganiał zające z pól, gdzie konsumowały truskawki i ledwo co posadzoną kapustę. :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...