AKITY-HalneWzgórze Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 NAJLEPSZE PSY z pośr.,otwartej i championów więcej będzie jutro,bo dzisiaj już zmęczenie doskwiera, pozdrawiam wszystkich zainteresowanych.
AKITY-HalneWzgórze Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Teraz będą suczki ,najpierw klasa młodzieży -suczka 10050 Tartagal's HATSUGA GO V1,Europa Jung Siger ,suczka pochodzi z Finlandii,importowana do Węgier z tej klasy jest tylko jej zdjęcie
AKITY-HalneWzgórze Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Suczki Klasa pośrednia i tu zwyciężyła 10053 INAZUMA of Amayadori Ken,V1,CAC imp.z Niemiec przez Agnieszkę Maćkowską (hodowla z Szpilkowego Lasu -Szczecin) INAZUMA Niestety fotka z lokat -się nie udała! Z którego to powodu jest mi b.przykro. Serdeczne gratulacje dla AGI i INAZUMY jeszcze raz!
AKITY-HalneWzgórze Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Suczki klasa otwarta 10055 T'EIKA of Kamino Ken V2,r-CAC (ta suczka w Bratysławie 2003uzyskała tytuł Zwycięzcy Europy,jeśli wcześniej napisalam,że mł.Zw.Europy-to teraz sprostowałam) 10058a ASAYAKE Shun You Kensha V2,CAC,CACIB-Europa Siger lokaty -kl.otwarta-suczki 10058a ASAYAKE
AKITY-HalneWzgórze Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Suczki klasa championów 10056 KOMAGHI V1,CAC,r-CACIB(v-ce Europa Siger)-suczka pochodzi z hodowli Eugenio Baglieri 10057 MATA NARITa TANOSHI V2,r-CAC fotki z lokat też brak,ale są fotki KOMAGHI ,zauważylam tą suczkę juz poza ringiem i to foto wkleję najpierw tu na tym foto niżej prosze zwróćcie uwagę na sposób wystawiania właścicielki Komaghi
AKITY-HalneWzgórze Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 porównanie najlepszych suczek 10053 INAZUMA (CAC -kl.pośrednia) 10058a ASAYAKE(CAC kl.otwarta) 10056 KOMAGHI (CAC kl.championów) Europa Siger i v-ce Europa Siger ASAYAKE - KOMAGHI
AKITY-HalneWzgórze Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 BOB 10044 YOSHIMITSU i to już wszystko ,niestety fotki tylko tak umiem wklejać,ale mam nadzieję,że lepiej tak,niż wcale,pozdrawiam wszystkich.
Evelina Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 [quote name='AKITY-HalneWzgórze'] i to już wszystko ,niestety fotki tylko tak umiem wklejać,ale mam nadzieję,że lepiej tak,niż wcale,pozdrawiam wszystkich.Proponuje male udoskonalenie umiejetnosci wklejania zdjec. Adresy, ktore wykorzystujesz jako linki sa juz GOTOWE do uzycia i nie wymagaja obejmowania klamrami 8) Polecam swoja drobna uwage na przyszlosc :wink: To co sie dalo poprawilam w Twoich poprzednich postach, nie dokonalam poprawek tam gdzie zdjecia nie chcialy mi sie wyswietlic. Zdjecia bardzo ladne, psiaki przeurocze, miski z nich niesamowite. :D Nie znam rasy i pewnie nigdy sie na takiego psiaka nie zdecyduje, ale ogladanie ich to wielka przyjemnosc :D
adda Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Donya, gratuluję wyniku z Płocka!!! :multi: :multi: :multi:
donya Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Dziękujemy :P :P :P Udało sie nam, chociaż Bimbuś postanowił zdjąć z siebie zimowe ubranie i w ciągu dwóch dni cały podszerstek poszedł do kosza :(
adda Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 donya napisał(a):Dziękujemy :P :P :P Szalejecie koleżanko, szalejecie :lol: :lol: :lol:
adda Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 donya napisał(a):I jeszcze poszalejemy :wink: :P :P Prawidłowo :D
Matagi Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Przeżyłam całe 7 dni bez netu :evil: Wlazł mi taki jeden z drugim do komputera :evilbat: :evil: Zeżarł wsio! :evil: :evilbat: Przeżyłam :D :D :D Jola!!!! :P dzięki wielkie za info i fotki z Tulln!!! :P :P :P :P Gratulacje dla Agnieszki i Inazumy!!!! :P :P :P Dla Bimbomka i Agnieszki gratulacje złożyłam telefonicznie :P :P :P :P Adda! :P Po 26.06. będę czuwać przy naszej skarbonce :wink: :P Sake już wygląda jak beczułka,a zostało jeszcze do porodu 3 tygodnie :D Qrczę,już nie mogę sie doczekać małych akiciątek,ciekawość mnie zżera,jakie będą..... :wink: :roll:
malawaszka Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 o jaaaa Matagi mnie też mnie też zżera ciekawość :angel: :angel: :angel: i zazdraszczam :oops: puchatych kuleczek w domciu :angel: oby tylko nie za bardzo puchatych :wink: :lol:
adda Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='Matagi']Adda! :P Po 26.06. będę czuwać przy naszej skarbonce :wink: :P Sake już wygląda jak beczułka,a zostało jeszcze do porodu 3 tygodnie :D Qrczę,już nie mogę sie doczekać małych akiciątek,ciekawość mnie zżera,jakie będą..... :wink: :roll: O mamo, to już niedługo, trochę się boję :roll: A Sake miała już małe??? Też się nie mogę doczekać, w końcu to unikalny i jedyny w swoim rodzaju miot :lol: :lol: :lol: Ale zdjątka będziesz wstawiała??????
Matagi Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Sake jeszcze dzieci nie miała,dlategoż ciekawa jestem jakie będą :lol: A zdjęcia będę robiła zapewne codziennie :D i powklejam tutaj :D Nie boję się,że ktoś je "zauroczy" :wink: :wink: :wink:
Matagi Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 adda napisał(a):O jejku, a przeciętnie to ile akitek się rodzi? Akira miała 8 szczeniaczków /4 suczki i 4 pieski/ i tak raczej zawsze u akit wychodzi,czasami ciut więcej,czasami mniej.... :wink: No,ale Sake to wielka indywidualistka,więc można się wszystkiego spodziewać :wink: :wink: :wink:
adda Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Matagi napisał(a): No,ale Sake to wielka indywidualistka,więc można się wszystkiego spodziewać :wink: :wink: :wink: Wielka indywidualistka z wielkim brzuchem... Oj spędzimy miłe chwile na wybrzeżu :D
Matagi Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 adda napisał(a):Matagi napisał(a): No,ale Sake to wielka indywidualistka,więc można się wszystkiego spodziewać :wink: :wink: :wink: Wielka indywidualistka z wielkim brzuchem... Oj spędzimy miłe chwile na wybrzeżu :D Ojjjjjjjjjjj tak!!!! :lol: :lol: :lol: Trzeba będzie mieć w zapasie Alka Prim albo jakie 2KC :wink: ,bo Sakunia uwielbia :drinking: i nigdy w życiu nic nie ukradła....oprócz piwa-nie potrafi oprzeć sie dla tegoż napitku :wink: Choć nazwana została Sake,to jednak zdecydowanie preferuje browarek :wink: A teraz niestety,piwka pilnują,wszać ciężarne nie powinny drinkować :wink: Sake zapewne odbije to sobie na wybrzeżu :lol: :lol:
Asiunia02 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Witam Chciałam znow wkleic kilka zdjec naszej wesolej ferajny :) Nasza maluda z jamnikiem Armia rudzielców z Hachiko (to jest imie małej preguski). Na pierwszym planie jest nasza Dona, która zamiast szykowac sie na debiut wystawowy to linieje :), dalej Chikaka i Kleopatra - mamusia preguski Zabawa z tatusiem :) I lubiona zabawa Hachiko czyli gryzienie - jak nie ludzi to kwiatki. Wszystkie wyzsze od niej z biegiem czasu beda złamane :)
Asiunia02 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Przepraszam ze dałam troche nudne zdjecia, ale zalezy mi na tym zeby pokazac zycie codzienne akit. Akity potrafia zyc w grupie, u Nas jedynie 2 psy biegaja osobno ale to chyba normalne, a tak rozne pokolenia z roznych hodowli (akity nabyte jak i wychodowane u nas). Moje zdjecia maja zaprzeczyc opini ze akita nie moze miec kontaktu z innymi psami i kilku innym :) Pozdrawiam :)
malawaszka Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 jakie tam nudne :klacz: takie są najlepsze :angel: :angel: :angel: nudne to są te z wystaw :evilbat: :lol:
Recommended Posts