Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Suczki Klasa pośrednia i tu zwyciężyła 10053 INAZUMA of Amayadori Ken,V1,CAC imp.z Niemiec przez Agnieszkę Maćkowską (hodowla z Szpilkowego Lasu -Szczecin)

INAZUMA

Niestety fotka z lokat -się nie udała! Z którego to powodu jest mi b.przykro.
Serdeczne gratulacje dla AGI i INAZUMY jeszcze raz!

Posted

Suczki klasa otwarta
10055 T'EIKA of Kamino Ken V2,r-CAC (ta suczka w Bratysławie 2003uzyskała tytuł Zwycięzcy Europy,jeśli wcześniej napisalam,że mł.Zw.Europy-to teraz sprostowałam)
10058a ASAYAKE Shun You Kensha V2,CAC,CACIB-Europa Siger

lokaty -kl.otwarta-suczki

10058a ASAYAKE

Posted

Suczki klasa championów
10056 KOMAGHI V1,CAC,r-CACIB(v-ce Europa Siger)-suczka pochodzi z hodowli Eugenio Baglieri
10057 MATA NARITa TANOSHI V2,r-CAC

fotki z lokat też brak,ale są fotki KOMAGHI ,zauważylam tą suczkę juz poza ringiem i to foto wkleję najpierw

tu na tym foto niżej prosze zwróćcie uwagę na sposób wystawiania właścicielki Komaghi

Posted

[quote name='AKITY-HalneWzgórze'] i to już wszystko ,niestety fotki tylko tak umiem wklejać,ale mam nadzieję,że lepiej tak,niż wcale,pozdrawiam wszystkich.Proponuje male udoskonalenie umiejetnosci wklejania zdjec.

Adresy, ktore wykorzystujesz jako linki sa juz GOTOWE do uzycia i nie wymagaja obejmowania klamrami 8)
Polecam swoja drobna uwage na przyszlosc :wink:

To co sie dalo poprawilam w Twoich poprzednich postach, nie dokonalam poprawek tam gdzie zdjecia nie chcialy mi sie wyswietlic.

Zdjecia bardzo ladne, psiaki przeurocze, miski z nich niesamowite. :D
Nie znam rasy i pewnie nigdy sie na takiego psiaka nie zdecyduje, ale ogladanie ich to wielka przyjemnosc :D

Posted

Dziękujemy :P :P :P
Udało sie nam, chociaż Bimbuś postanowił zdjąć z siebie zimowe ubranie i w ciągu dwóch dni cały podszerstek poszedł do kosza :(

Posted

Przeżyłam całe 7 dni bez netu :evil: Wlazł mi taki jeden z drugim do komputera :evilbat: :evil: Zeżarł wsio! :evil: :evilbat: Przeżyłam :D :D :D
Jola!!!! :P dzięki wielkie za info i fotki z Tulln!!! :P :P :P :P Gratulacje dla Agnieszki i Inazumy!!!! :P :P :P
Dla Bimbomka i Agnieszki gratulacje złożyłam telefonicznie :P :P :P :P
Adda! :P Po 26.06. będę czuwać przy naszej skarbonce :wink: :P
Sake już wygląda jak beczułka,a zostało jeszcze do porodu 3 tygodnie :D Qrczę,już nie mogę sie doczekać małych akiciątek,ciekawość mnie zżera,jakie będą..... :wink: :roll:

Posted

o jaaaa Matagi mnie też mnie też zżera ciekawość :angel: :angel: :angel: i zazdraszczam :oops: puchatych kuleczek w domciu :angel: oby tylko nie za bardzo puchatych :wink: :lol:

Posted

[quote name='Matagi']Adda! :P Po 26.06. będę czuwać przy naszej skarbonce :wink: :P Sake już wygląda jak beczułka,a zostało jeszcze do porodu 3 tygodnie :D Qrczę,już nie mogę sie doczekać małych akiciątek,ciekawość mnie zżera,jakie będą..... :wink: :roll:
O mamo, to już niedługo, trochę się boję :roll: A Sake miała już małe???
Też się nie mogę doczekać, w końcu to unikalny i jedyny w swoim rodzaju miot :lol: :lol: :lol:
Ale zdjątka będziesz wstawiała??????

Posted

Sake jeszcze dzieci nie miała,dlategoż ciekawa jestem jakie będą :lol: A zdjęcia będę robiła zapewne codziennie :D i powklejam tutaj :D Nie boję się,że ktoś je "zauroczy" :wink: :wink: :wink:

Posted

adda napisał(a):
O jejku, a przeciętnie to ile akitek się rodzi?

Akira miała 8 szczeniaczków /4 suczki i 4 pieski/ i tak raczej zawsze u akit wychodzi,czasami ciut więcej,czasami mniej.... :wink: No,ale Sake to wielka indywidualistka,więc można się wszystkiego spodziewać :wink: :wink: :wink:

Posted

Matagi napisał(a):
No,ale Sake to wielka indywidualistka,więc można się wszystkiego spodziewać :wink: :wink: :wink:
Wielka indywidualistka z wielkim brzuchem... Oj spędzimy miłe chwile na wybrzeżu :D

Posted

adda napisał(a):
Matagi napisał(a):
No,ale Sake to wielka indywidualistka,więc można się wszystkiego spodziewać :wink: :wink: :wink:
Wielka indywidualistka z wielkim brzuchem... Oj spędzimy miłe chwile na wybrzeżu :D

Ojjjjjjjjjjj tak!!!! :lol: :lol: :lol: Trzeba będzie mieć w zapasie Alka Prim albo jakie 2KC :wink: ,bo Sakunia uwielbia :drinking: i nigdy w życiu nic nie ukradła....oprócz piwa-nie potrafi oprzeć sie dla tegoż napitku :wink: Choć nazwana została Sake,to jednak zdecydowanie preferuje browarek :wink: A teraz niestety,piwka pilnują,wszać ciężarne nie powinny drinkować :wink: Sake zapewne odbije to sobie na wybrzeżu :lol: :lol:

Posted

Witam
Chciałam znow wkleic kilka zdjec naszej wesolej ferajny :)

Nasza maluda z jamnikiem

Armia rudzielców z Hachiko (to jest imie małej preguski). Na pierwszym planie jest nasza Dona, która zamiast szykowac sie na debiut wystawowy to linieje :), dalej Chikaka i Kleopatra - mamusia preguski

Zabawa z tatusiem :)

I lubiona zabawa Hachiko czyli gryzienie - jak nie ludzi to kwiatki. Wszystkie wyzsze od niej z biegiem czasu beda złamane :)

Posted

Przepraszam ze dałam troche nudne zdjecia, ale zalezy mi na tym zeby pokazac zycie codzienne akit. Akity potrafia zyc w grupie, u Nas jedynie 2 psy biegaja osobno ale to chyba normalne, a tak rozne pokolenia z roznych hodowli (akity nabyte jak i wychodowane u nas).

Moje zdjecia maja zaprzeczyc opini ze akita nie moze miec kontaktu z innymi psami i kilku innym :)

Pozdrawiam :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...