Asiunia02 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 A tak odpoczywają nasze akitki :) Tigerek -> przywódca stada, ciagle zmeczony :) Doncia Cleosia i na niej nasz pamperek Zuzik :) i jeszcze raz A jak akitki nie pozwalają to trzeba sobie jakoś radzić i wtedy żeby było cieplej to najlepie piętrowo :) Zuzia i Igusia
cropka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='Asiunia02']A najczesciej to wszystko kończy się tak :) No jeśli ciąg dalszy tej historii jest taki jak u mnie, to mogłaś jeszcze dorzucić zdjęcie domu w stanie po powodzi ;). Jako, że Miyamoto kąpieli nie znosi, to po tym jak już go wytacham z wanny, łazi za mną krok w krok i sie otrzepuje, mściwa bestia :diabloti:. A pańcia, no cóż, umyka przemoczona przed psem ze szmatą i wyciera parkiet :angryy:
Asiunia02 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 To jest dowód że klatek w domu nie potrzeba tylko dużo kanap :eviltong::eviltong::eviltong: Kocham moje akiciorki w szczególności, gdy w nocy czuje oddech i spojrzenie i wiem, że to znak, że czas się przesunąć i ustapić miejsca w nagrzanym łóżeczku :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Asiunia02 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Akegata napisał(a):cos mi tu nie chce dzialac.... Godzina się pokiełbasiła na forum i posty się pomieszały. Resztę zdjęc które chciałam zamiescić jestem zmuszona pokazać jutro.
Asiunia02 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Jeszcze dwa zdjecia odnośnie sypiania na kanapach :) Jeśli królewna Chikaka rozłoży jak na zdjęciu poniżej, to .... Biednemu tigerkowi pozostaje juz tylko wąski fotelik :lol::lol::lol::lol::lol:
Kasia&Wojtek Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 mała relacja z łikendowej wycieczki :painting: w roli głównej: uśmiechnięta akitka na baterie :lol: pseudonim artystyczny osobnik w kolorze ściółki vel skaczący po śniegu akka przystojniaczek
Asiunia02 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Królowa zabaw i gonitw Chikaka w roli głownej zachecają na rózne sposoby inne akiciorki, najczesciej biernego w zabawach Tigerka Myśl tigerka: "schowam i będę miał spokój" :) a w oddali nie zainteresowana Doncia zajmują się swoimi sprawami jak nikt nie chce to się sama pobawię cdn ..
Asiunia02 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 I Hachiko również sie oberwało :) No jak mam Cie zachęcić ?? A może tak ?? Sposób Tigerka - pobiega troche wokół mnie, wokół domu i jej się znudzi :), a ja cierpliwie tu sobie poczekam - cwaniaczek :diabloti::diabloti::diabloti: A tutaj już bez Chikaka zdjęcie z serii "Stary ale ty sie ruszaj" Iguchi z Tigerkiem [SIZE="2"](wielu się dziwi, że oni się nie gryzą ale jak widać, wszystko kwestia wychowania)
Asiunia02 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='Akegata']Asiunia specjalnie dla ciebie zdjecie Akegatki ( Akita z kolorem mieszczacym sie we wzorcu:diabloti:) Ten jej uśmiech jest prześliczny !!!!!!!!!!!
Kasia&Wojtek Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='Akegata'] Czyz nie jest piekna....? o jak słodko :loveu::loveu::loveu: skąd ja to znam :turn-l:
Asiunia02 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='Kasia&Wojtek']i jeszcze :bigcool: trochę widoczków Ale fajnie zdjęcie :) Gdzie to jest :cool3::cool3::cool3::cool3: ??
Kasia&Wojtek Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Asiunia02 napisał(a):Ale fajnie zdjęcie :) Gdzie to jest :cool3::cool3::cool3::cool3: ?? w Zagórzu Śląskim koło Wałbrzycha :cool2: bardzo fajne miejsce jest tama, zalew, las i ruiny zamku
Akegata Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Kasiu&Wojtku piekne zdjecia i wycieczka zapewne tez:lol: Ale Asiunia te Twoje jamniorki sa niesamowite:loveu::loveu::loveu: U nas w domu Akity w takiej symbiozie zyja z kotami, ale to nie to samo. Niewiem czy widzieliscie to zdjecie...
weihaiwej Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Patrycja, prześliczne zdjęcie! Akegatka w barwach ochronnych zawadiacko uśmiechnięta też jest extra :D Asiunia, Twoje jamniki cudownie moszczą się w akicich objęciach :) Aż dziw, że Tiger nie dał się namówić na zabawę, jak go taka laska zachęcała ;) Kasia, to Zalew Mietkowski? Musimy się tam w końcu wybrac razem! Jesienne widoczki ładne :)
Kasia_i_Łukasz Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='weihaiwej']Patrycja, prześliczne zdjęcie! Akegatka w barwach ochronnych zawadiacko uśmiechnięta też jest extra :D Asiunia, Twoje jamniki cudownie moszczą się w akicich objęciach :) Aż dziw, że Tiger nie dał się namówić na zabawę, jak go taka laska zachęcała ;) Kasia, to Zalew Mietkowski? Musimy się tam w końcu wybrac razem! Jesienne widoczki ładne :) Podpisuje się obiema "łapkami" pod tym co napisała weihaiwej - urocze te Wasze zwierzaczki :loveu::lol::loveu: Oczywiście, po Waszych fotorelacjach, nie mogłabym się oprzeć pokusie pokazania moich fotek z minionego weekendu - tymbardziej, że spędziliśmy go w doborowym towarzystwie :multi:No to zaczynamy: księżniczka Irulka :loveu: przerwa na małe pozowanie :razz: i znowu na wolności :diabloti: w objęciach wójaszka :lol: portrecik Aidki :loveu: cdn
Kasia_i_Łukasz Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Lecimy dalej: podziwiamy widoki ;) ogonki :lol: moje doborowe towarzystwo w komplecie :loveu: i znowu ogonki :lol: cdn
Kasia_i_Łukasz Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 I na koniec, Irulka i Aidka w nieco innej scenerii::cool3: brodząca Irulka :loveu: The end :bye:
kostkowicz Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 INU napisał(a): I czy to prawda , że trzymasz swoje psy w klatkach bo coś takiego gdzieś znalazłam ? Straszne :-( Niektórym ludziom pieniążki przesłaniają wszystko - to jakaś pseudohodowla :crazyeye:
Akegata Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Kasiu jak wy tam u siebie macie pieknie.....:loveu::loveu::loveu: tylko wam pozazdroscic my mamy same lasy i rzeczki. Nad morze to nam sie juz znudzilo chodzic, bo tam cale trojmiejskie stado psow i spacerowiczow:shake: I niezmiernie ciesze sie, ze Wam sie spodobaly zdjecia:p
weihaiwej Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Kasia i Łukasz mieszkają w iście rajskich okolicach, jest tam prze-pięk-nie :D Bardzo Wam dziękuję za akici weekend i wędrówki po Jurze :*
Agappe Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 witam po przerwie [quote name='Akegata']Asiunia specjalnie dla ciebie zdjecie Akegatki ( Akita z kolorem mieszczacym sie we wzorcu:diabloti:) http://img220.imageshack.us/img220/1526/obraz100px9.jpg śliczna umorusana mordeczka :loveu::loveu::loveu:
Agappe Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Aga i KINGYO napisał(a):http://i193.photobucket.com/albums/z265/pgaborek/zachod.jpg piękny temat zdjęcia:)) :loveu::loveu::loveu:
Agappe Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Akegata']Nasze psy tez zajmuja wszystkie kanapy w domu a szczegolnie jedna (najmniejsza:lol:) Przedstawiam Wam "dwupoziomowego psa":loveu: http://img137.imageshack.us/img137/8038/obraz052uv4.jpg dwupoziomowy pies jest bardzo ciekawym zjawiskiem:roll::roll::roll: ten górny element z dolnym łączy się jakimś ogonem??:roll::roll::lol::lol:
Agappe Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Asiunia02']A tak odpoczywają nasze akitki :) Cleosia i na niej nasz pamperek Zuzik :) http://img215.imageshack.us/img215/2401/drzemka3kj6.jpg i jeszcze raz http://img215.imageshack.us/img215/8559/drzemka4lx2.jpg wcale się nie dziwie, że Zuzia upodobała sobie takie futerko do spania..ja moją Niunie też bym tak chciała wykorzystać, ale coś sie nie daje :shake:
Recommended Posts