Agappe Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Aga i KINGYO napisał(a):Na pewno nie KINGYO ;) http://i193.photobucket.com/albums/z265/pgaborek/potwory.jpg rodzina Wam się powiekszyła?????
Tomonari Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Agappe napisał(a):rodzina Wam się powiekszyła????? Tak :lol:
Agappe Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Aga i KINGYO napisał(a):Tak :lol: http://i193.photobucket.com/albums/z265/pgaborek/RIMG0499.jpg] oooooooooooooooo :multi::multi::multi: a przedstawisz nową kitkę?????:roll::roll: (wszyscy mają drugą akitkę, a ja nie:placz::placz::placz::placz: chyba musze zmienić strategie postępowania z moimi rodzicami:roll::roll:)
Agappe Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 no to ostatnie zdjęcia z zaleglego spaceru seria pt.Mushi terrorysta:diabloti::diabloti: ------------- ------------- Mushi terrorysta 2 ;)
Agappe Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 -------------------- biedny zestresowany i zdominowany przez starszego kolege Kiro poszedł szukać u Rudej oparcia ale Anata była zajęta czym innym :lol: THE END
Aville Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Uwielbiam te twoje sesje spacerowe, tyle rudego naraz :loveu:
Agappe Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Aville napisał(a):Uwielbiam te twoje sesje spacerowe, tyle rudego naraz :loveu: ciesze się, że Ci sie podobają:))) skończyłam z zaległosciami spacerowymi i nie mam wiecej takich "rudych" zdjęć :shake::shake: tylko jakies zaległe Anatowe z maja :evil_lol::evil_lol: ale to zostawie na czarną godzine jakby jakiś znowu mały ruch był w galerii :lol:
Aville Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 No podobają mi się strrrasznie :loveu: ...tym bardziej, że ja nie widziałam jeszcze rudej krótkowłosej akity na żywo :oops: w Toruniu same białasy spotykamy, i to takie, z którymi się raczej nie da takich zdjęć porobić :-(
Agappe Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Aville napisał(a):No podobają mi się strrrasznie :loveu: ...tym bardziej, że ja nie widziałam jeszcze rudej krótkowłosej akity na żywo :oops: w Toruniu same białasy spotykamy, i to takie, z którymi się raczej nie da takich zdjęć porobić :-( no to jeszcze jeden powód żeby przyjechać do warszawy :lol::lol::lol:
Aville Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Taa, z Kirofunkiem i Mushim to zabawa na całego by była :diabloti: Dziś na spacerze jak Misia obszczekał dalmatyńczyk, to mu odpowiedział takim wielkim zębatym "wrrrr", że mnie zamurowało :oops: inna sprawa, że poza warknięciem nic nie zrobił, nawet nie ruszył w jego stronę :roll:
Agappe Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Aville napisał(a):Taa, z Kirofunkiem i Mushim to zabawa na całego by była :diabloti: Dziś na spacerze jak Misia obszczekał dalmatyńczyk, to mu odpowiedział takim wielkim zębatym "wrrrr", że mnie zamurowało :oops: inna sprawa, że poza warknięciem nic nie zrobił, nawet nie ruszył w jego stronę :roll: Kiro i Mushi spotkali się raz i chyba wiecej probować nie bedziemy, bo panowie co chwile się żarli:shake::diabloti:, wiec trzeba teraz wybierać towarzyszy do spacerków. ostatnio była Anata, Aiko, Fumi i Mushi, wcześniej Anata, Aiko, Fumi i Kiro, więc jakoś trzeba sobie radzić. ja i Ineczka w każdym razie z przyjemnością się z Wami spotkamy a to już 3 krótkowłose akitki ;) i to panienki, więc Mandor powinien być zachwycony :)
Aville Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Kiedy ja Mandorowi to niezależnie od płci innego psa to niekoniecznie ufam :oops: niby na ogół się ładnie z dziewczynami bawi, ale... no, na ogół będzie tu kluczowe :cool3: ostatnio strasznie bojowo był nastawiony do nowo poznanej labradorki na szkoleniu, co prawda to jak dotąd jedyny taki przypadek, może po prostu coś "nie zagrało", nie wiem :roll: Po przeprowadzce będziemy mieć trochę więcej czasu, więc może się zmobilizujemy, to jednak cała eskapada... ;) w każdym razie, to pewnie po nowym roku, ale z chęcią Was odwiedzimy :D
Tomonari Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Agappe napisał(a):oooooooooooooooo :multi::multi::multi: a przedstawisz nową kitkę?????:roll::roll: (wszyscy mają drugą akitkę, a ja nie:placz::placz::placz::placz: chyba musze zmienić strategie postępowania z moimi rodzicami:roll::roll:) Myślę, że się wkrótce poznacie. Też chcielibyśmy następną i następną i następną i....akitkę ale nie wiem co na to nasi rodzice :stupid::stupid:
Agappe Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Aga i KINGYO napisał(a):Myślę, że się wkrótce poznacie. Też chcielibyśmy następną i następną i następną i....akitkę ale nie wiem co na to nasi rodzice :stupid::stupid: ale jestes tajemnicza:cool3::cool3: a co oznacza wkrótce???:>
Tomonari Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Agappe napisał(a):ale jestes tajemnicza:cool3::cool3: a co oznacza wkrótce???:> Powiedzmy za jakieś 48 godzin;) Daria lubisz zagadki, więc imię naszej akitki będzie przez ten czas dla Ciebie zagadką. Wytrzymasz?:evil_lol:
Agappe Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Aga i KINGYO napisał(a):Powiedzmy za jakieś 48 godzin;) Daria lubisz zagadki, więc imię naszej akitki będzie przez ten czas dla Ciebie zagadką. Wytrzymasz?:evil_lol: 48 h tzn ze dowiem się w Zabrzu??:roll::roll: a inni dalej bedą czekać??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::roll::eviltong:
Asiunia02 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Agappe napisał(a):48 h tzn ze dowiem się w Zabrzu??:roll::roll: a inni dalej bedą czekać??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::roll::eviltong: A ja też wiem :) To znaczy imienia Nie, ale cóż to za maleństwo :) hehe
Agappe Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 weihaiwej napisał(a):A ja wiem :) Ale nie powiem :evil_lol: Asiunia02 napisał(a):A ja też wiem :) To znaczy imienia Nie, ale cóż to za maleństwo :) hehe taaa.. to sie nazywa sprawiedliwość :roll::lol::lol::mad:
Asiunia02 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Na każdego przyjdzie odpowiednia pora :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Asiunia02 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Słuchajcie !!! mam problem. Poszukuje suczki która zgłoszona jest do klas championów na wystawę w Poznaniu. Może o jakieś zapomniałam i moze Wam coś wpadnie do głowy. A wiec tak, napisze te o których wiadomość już mam" - Daichi Omono - Gawa, - Inazuma, - Halniaczki bedące nadal na Halnym, - Anata, - Chikaka Pa - Lis - Bu, - suczka z Tajgeta, która również nadal jest w hodowli (nie pamiętam imienia), - Aite Yamamoto Wiem, że mogę jakieś nie znać ale spróbować mozna. Jak to ustale bede ustalać dalej. Nie mam jeszcze wieści o psach z Akita u IZIS, oprócz tych forumowych. Pani Izydo, czy poda mi Pani jakie pieski są zgłoszone do Poznania ?? oprocz Ryy bo tutaj chyba mam pewność że bedzie, bo tak Pani zapowiadała. Może Tada, Taka, Utsukushii, Umon, Lika, Biki czy może jakieś inne ?? Nie musi byc tutaj jeśli nie chce Pani aby narazie wiadomość ta pojawiła sie na forum, może być priv lub mail. Jeżeli nie chce Pani podać imion to prosze o wiadomość ilościową w jakich klasach, to bede miec świadomość, że nie musze dalej szukac. Bardzo prosze o odpowiedz !!!!!!!!!!!
Agappe Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 championki, które pominełaś - AKIKO-IZUMI Agrus -Urada (była rok temu na światówce) - BONARI Omono Gawa (była rok temu na światówce) - YUKARIHIME Tajgeta (była rok temu na światówce) - ARASHI Tajgeta jest championką, ale nie wiem jak tam u niej ze szczeniakami - BUNKA Yamamoto (ale nie sądze, do kilku lat na zadnej wystawie nie była) - BARA Yamamoto - OJOSAN Matagiinu pl na razie nic wiecej mi do głowy nie przychodzi:roll:
Agappe Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Asia a tak poza tym to pytanie chyba bardziej do wątku wystawowego by pasowało ;)
Asiunia02 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Agappe napisał(a):Asia a tak poza tym to pytanie chyba bardziej do wątku wystawowego by pasowało ;) Ale tam miały być same wyniki :) wiec napisałam tutaj :) w sumie sama nie wiem dlaczego.
Asiunia02 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Agappe napisał(a):championki, które pominełaś - AIKO-IZUMI AgrKus -Urada (była rok temu na światówce) - BONARI Omono Gawa (była rok temu na światówce) - YUKARIHIME Tajgeta (była rok temu na światówce) - ARASHI Tajgeta jest championką, ale nie wiem jak tam u niej ze szczeniakami - BUNKA Yamamoto (ale nie sądze, do kilku lat na zadnej wystawie nie była) - BARA Yamamoto - OJOSAN Matagiinu pl na razie nic wiecej mi do głowy nie przychodzi:roll: Bonari i Bonatsu Omono - Gawa też nie Arashi też nie Bara też nie Yukarihime też nie bo ja miałam na myśli pisząc o suczce z Tajgety. czyli zostaja mi do sprawdzenia: - AKIKO-IZUMI Agrus -Urada - OJOSAN Matagiinu pl (o kurcze zapomniałam o Matagi, ale z tego co pamiętam to się nie wybiera) no i Bunka, ale jak mówisz ze jej nie wystawiaja to juz nie wiem.
Recommended Posts