Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

witam
oj same BOBy

szykujcie sie na Poznan 2006
bo jak zwiazek polski nie da d..y to przyjada do nas niezle Akity
bo z tego co slyszalem wszystko zalezy od sedziego
mamy przyklad rewelacyjnej wystawy np. w sopocie duzo psów obiektywna znawczyni ktora dala i duzo bdb i kilka db ocen lecz kazdemu wytlumaczyla i napisala co za co i dlaczego a nie sedziowanie po 30 sekund na psa jak na niektorych wystawach

ale to za rok a teraz pytanko

kto jedzie do kalisza

Pozdrawiam

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izis']A to druga z moich 10-tygodniowych dziewczynek :-)

:lilangel: :loveu: ..jaki slodki szczeniak :P ..jestem laikiem przygladajacym sie czasem waszemu topicowi-piekne sa te psy :P

Posted

Ale czy sa zaszczepione?????? Chociaz jak maja prawie 3 miesiace to chyba tak.Na trawniku przed blokiem, gdzie lata mnostwo roznych zarazkow to troche strach je wyprowadzac, chociazby tylko na sesje zdjeciowe. Licho nie spi

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='Izis']

Izis gratuluję prześlicznych latorośli :angel: słodkie są przeokropnie :D :P

Daga i Malawaszka :-) Dzieki :-) Slodkie sa z nich misiaczki :-)

Posted

My tu gadu gadu o wystawach a prawda jest taka, ze najbardziej nasze pupilki lubia spac, a dokladniej mowiac leniuchac na kanapie (nasza Chikaka cos o tym wie ) :lol: :lol:

Posted

O! Chris i Ziemniak, bardzo sie cieszę, ze będziecie w Wałbrzychu:) Ja tez tam zawitam jako gosc i widz, moze tez fotograf-amator. Chris, to ja wyslalam Ci pare zdjec Bushiego z Opola i chetnie poznam Was osobiscie.
Do zobaczenia!
A wybieracie sie moze do Leszna? Ja chcę, ale nie wiem czy zdołam.
Pozdrawiam

Posted

christoph napisał(a):
Ziemniak napisał(a):
...
...Chris, bedziesz w Walbrzychu?

Będę. Czyli co, do zobaczenia w Wałbrzychu?

Chyba sie spotkamy :D ... jeszcze nie wyslalem zgloszenia ale pracuje niedaleko od zwiazku w Walbrzychu 8)

Posted

[quote name='Asiunia02']My tu gadu gadu o wystawach a prawda jest taka, ze najbardziej nasze pupilki lubia spac, a dokladniej mowiac leniuchac na kanapie (nasza Chikaka cos o tym wie ) :lol: :lol:

Super :-) To tez ulubiona poza w jakiej spi na swojej kanapie moja Lika ... tylko jeszcze sobie nos ogonem czasem przykrywa ;-)

Posted

[quote name='adda']Matagi, a jak się czuje przyszła mama drogocennych szczeniąt? :D

A dzięki,Adda :P !Apetyt jej dopisuje,nigdy takiego nie miała! :D Siedzi w domu,wyleguje się na wyrku Młodej i ma oczy jakieś takie....rozmarzone..... :lol: :lol: :lol: 30.05. zrobimy jej USG i mam nadzieję,że pod koniec czerwca urodzą się drogocenne,"specjalne" akity!!! :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Matagi']A dzięki,Adda :P !Apetyt jej dopisuje,nigdy takiego nie miała! :D Siedzi w domu,wyleguje się na wyrku Młodej i ma oczy jakieś takie....rozmarzone..... :lol: :lol: :lol: 30.05. zrobimy jej USG i mam nadzieję,że pod koniec czerwca urodzą się drogocenne,"specjalne" akity!!! :lol: :lol: :lol: A miejsce w kurorcie nadmorskim już zaklepałaś? :lol:

Posted

No ja tam nie wiem. Pojawicie się z jakimiś dziwnymi zwierzętami i jeszcze was zgarną i skonfiskują te drogocenne skarby. Lepiej się zabezpieczyć :wink:

Posted

no dobra .. ja znow o wystawie :D kto z akiciarzy bedzie w Gorzowie 5 czerwca br . ? ja będe jako widz wraz z Daisyśką i moim tatą ( w końcu musi mnie ktoś podwieść :) )

Posted

Hmmmm :wink: Po kolei:
miejsca w kurorcie jeszcze nie zaklepałam,czasu dostatek :D przecie urodzą sie w czerwcu,minie jeszcze te 7 tygodni i trza będzie jakowąś rezydencje wynająć /takie skarby nie będą byle gdzie mieszkać /.Po 30.05 Adda będziesz mogła rozpocząć stosowne działania :lol: Agnieszka,Ty myślisz,że będziemy sprzedawały na plaży?Chyba,nie wierzysz w zdolności Addy :wink: i Franka :lol: Franek już trenuje hasła reklamowe :lol: A co do obstawy,to jej nie trzeba,wystarczy mamuśka Sake :wink: Ona pilnuje wszystkich i wszystkiego,a jeszcze takich drogocenności :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...