cleo2000 Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 witam oj same BOBy szykujcie sie na Poznan 2006 bo jak zwiazek polski nie da d..y to przyjada do nas niezle Akity bo z tego co slyszalem wszystko zalezy od sedziego mamy przyklad rewelacyjnej wystawy np. w sopocie duzo psów obiektywna znawczyni ktora dala i duzo bdb i kilka db ocen lecz kazdemu wytlumaczyla i napisala co za co i dlaczego a nie sedziowanie po 30 sekund na psa jak na niektorych wystawach ale to za rok a teraz pytanko kto jedzie do kalisza Pozdrawiam
daga10011 Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 [quote name='Izis']A to druga z moich 10-tygodniowych dziewczynek :-) :lilangel: :loveu: ..jaki slodki szczeniak :P ..jestem laikiem przygladajacym sie czasem waszemu topicowi-piekne sa te psy :P
malawaszka Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 [quote name='Izis'] Izis gratuluję prześlicznych latorośli :angel: słodkie są przeokropnie :D :P
GR Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Ale czy sa zaszczepione?????? Chociaz jak maja prawie 3 miesiace to chyba tak.Na trawniku przed blokiem, gdzie lata mnostwo roznych zarazkow to troche strach je wyprowadzac, chociazby tylko na sesje zdjeciowe. Licho nie spi
Izis Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='Izis'] Izis gratuluję prześlicznych latorośli :angel: słodkie są przeokropnie :D :P Daga i Malawaszka :-) Dzieki :-) Slodkie sa z nich misiaczki :-)
Asiunia02 Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 My tu gadu gadu o wystawach a prawda jest taka, ze najbardziej nasze pupilki lubia spac, a dokladniej mowiac leniuchac na kanapie (nasza Chikaka cos o tym wie ) :lol: :lol:
weihaiwej Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 O! Chris i Ziemniak, bardzo sie cieszę, ze będziecie w Wałbrzychu:) Ja tez tam zawitam jako gosc i widz, moze tez fotograf-amator. Chris, to ja wyslalam Ci pare zdjec Bushiego z Opola i chetnie poznam Was osobiscie. Do zobaczenia! A wybieracie sie moze do Leszna? Ja chcę, ale nie wiem czy zdołam. Pozdrawiam
adda Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Matagi, a jak się czuje przyszła mama drogocennych szczeniąt? :D
Ziemniak Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 christoph napisał(a):Ziemniak napisał(a):... ...Chris, bedziesz w Walbrzychu? Będę. Czyli co, do zobaczenia w Wałbrzychu? Chyba sie spotkamy :D ... jeszcze nie wyslalem zgloszenia ale pracuje niedaleko od zwiazku w Walbrzychu 8)
Izis Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='Asiunia02']My tu gadu gadu o wystawach a prawda jest taka, ze najbardziej nasze pupilki lubia spac, a dokladniej mowiac leniuchac na kanapie (nasza Chikaka cos o tym wie ) :lol: :lol: Super :-) To tez ulubiona poza w jakiej spi na swojej kanapie moja Lika ... tylko jeszcze sobie nos ogonem czasem przykrywa ;-)
Matagi Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='adda']Matagi, a jak się czuje przyszła mama drogocennych szczeniąt? :D A dzięki,Adda :P !Apetyt jej dopisuje,nigdy takiego nie miała! :D Siedzi w domu,wyleguje się na wyrku Młodej i ma oczy jakieś takie....rozmarzone..... :lol: :lol: :lol: 30.05. zrobimy jej USG i mam nadzieję,że pod koniec czerwca urodzą się drogocenne,"specjalne" akity!!! :lol: :lol: :lol:
Daisunia Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Matagi :D Gratuluję przyszłych szczeniakow , jak tylko sie urodzą to krzycz na forum że już są :D ( tylko tak żebym słyszała :D)
adda Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='Matagi']A dzięki,Adda :P !Apetyt jej dopisuje,nigdy takiego nie miała! :D Siedzi w domu,wyleguje się na wyrku Młodej i ma oczy jakieś takie....rozmarzone..... :lol: :lol: :lol: 30.05. zrobimy jej USG i mam nadzieję,że pod koniec czerwca urodzą się drogocenne,"specjalne" akity!!! :lol: :lol: :lol: A miejsce w kurorcie nadmorskim już zaklepałaś? :lol:
donya Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 No ja tam nie wiem. Pojawicie się z jakimiś dziwnymi zwierzętami i jeszcze was zgarną i skonfiskują te drogocenne skarby. Lepiej się zabezpieczyć :wink:
donya Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Z własnych doświadczeń wiem, że ludzie najpierw uwazaja te stworzenia za dziwne a dopiero potem pytają o cenę :P
adda Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Ha ha, ale tubylcy znają cenę :lol: Pięć tysiaków za sztukę :lol:
Daisunia Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 tylko 5 tysiakow ? ja bym dala jeszcze raz 5 :) małe makity są zbyt cenne :-D
Daisunia Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 no dobra .. ja znow o wystawie :D kto z akiciarzy bedzie w Gorzowie 5 czerwca br . ? ja będe jako widz wraz z Daisyśką i moim tatą ( w końcu musi mnie ktoś podwieść :) )
Matagi Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Hmmmm :wink: Po kolei: miejsca w kurorcie jeszcze nie zaklepałam,czasu dostatek :D przecie urodzą sie w czerwcu,minie jeszcze te 7 tygodni i trza będzie jakowąś rezydencje wynająć /takie skarby nie będą byle gdzie mieszkać /.Po 30.05 Adda będziesz mogła rozpocząć stosowne działania :lol: Agnieszka,Ty myślisz,że będziemy sprzedawały na plaży?Chyba,nie wierzysz w zdolności Addy :wink: i Franka :lol: Franek już trenuje hasła reklamowe :lol: A co do obstawy,to jej nie trzeba,wystarczy mamuśka Sake :wink: Ona pilnuje wszystkich i wszystkiego,a jeszcze takich drogocenności :lol: :lol:
adda Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Widzę Matagi, że wszystko jest pod kontrolą :D To trzymam kciuki za maluchy 8)
donya Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Aaaaaaaa, to się już zmieniło. Ostatnio była mowa o jeżdżeniu po plazy.... :P
Recommended Posts