Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

bety ja nawet tego nie zauważyłam na początku ;p wiem tylko, że Tajga jak była to była na smyczy, a Aiko z tą zgrają raczej sie nie bawiła, a innych psiaków tam nie było, wiec to na pewno nie ucho ;p

a teraz tak na pierwszy planie jest Fumi, na drugim Kiro, na trzecim na górze po prawej Anata, a po lewej z wyprostowanym ogonem Mushi

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

weihaiwej napisał(a):
Ach, byłam blisko - właśnie nad tym zastanawiałam się najdłużej i miałam wątpliwości, czy to nie Anata po prawej...
Daria, niezła zagadka!

i tak gratuluje!!! w szczególności,ze tylko moją Rudą widziałaś na żywo, a reszte tylko ze zdjęć!!!

może jeszcze mam jakies fajne takie zdjęcie..zobaczymy.

Posted

To prawda, śliiiiiczne! Tyle akitowych rudości naraz!:loveu::loveu::loveu:
Coś wspaniałego!

Ojej, nie zdążyłam na pierwszą zagadkę:p
Bo też od razu zgadłam: Cztery Akity i są wszystkie oprócz Ineczkowej Blondyny.:)

No, ale co do drugiej, to leżaki.:p
Więc Weihaiwej - gratulacje, bo byłaś tak blisko.:)

Posted

[quote name='Iwona&Wiki']Więc Weihaiwej - gratulacje, bo byłaś tak blisko.:)

Dziękuję! :multi:
Fajna to zabawa, więc Agappe jak masz jeszcze takie zagadki, to dawaj :)

Posted

I... znów mamy jesień.:)
Na szczęście zaczęła się ładnie.:cool3:
Nie wiem, skąd ten minorowy nastrój,
bo ja to w sumie lubię jesień.:roll:
Oczywiście, pod warunkiem, że nie leje dłużej niż trzy dni.:p

To my zaznaczymy pierwszy w tym roku jesienny dzień
kilkoma jesiennymi portretami.:razz:

Wiki na poranno-jesiennym mchu, bez paproci,
obserwuje łażących gromadnie grzybiarzy:p

Chociaż w sumie to dobrze, że tak sobie łażą,
bo gdyby nie łazili, to nici portretów:evil_lol:

Życzymy wszystkim przepięknej i cieplutkiej jesieni :)

Posted

Iwona, ależ Wiki wdzięcznie wygląda na tych portretach, śliczna! Dwa ostatnie są urzekające, taka duma i delikatność z niej biją :)

Aville, dumy Mandorowi też nie można odmówić :) Trzymam kciuki za zdrowie Mandorka - i szybką, trafną diagnozą co go męczy.

Posted

Ja już widziałam i bardzo mi sie podoba!:multi:

weihaiwej napisał(a):
Iwona, ależ Wiki wdzięcznie wygląda na tych portretach, śliczna! Dwa ostatnie są urzekające, taka duma i delikatność z niej biją :)

Aville, dumy Mandorowi też nie można odmówić :)

Dzięki, Weihaiwej, taki Wielki Wiki Gapiszon (od gapienia się:evil_lol:)
a tak ładnie można o Nim powiedzieć.:roll::)
Bardzo mi się podoba, dzieki!:loveu:

To prawda, Mandor wygląda poważnie, a ma dopiero rok.
W Jego wieku to moja Niunia była dużo bardziej goowniarzowata.:cool3:

Posted

Iwona&Wiki napisał(a):
Ja już widziałam i bardzo mi sie podoba!:multi:

Dzięki, Weihaiwej, taki Wielki Wiki Gapiszon (od gapienia się:evil_lol:)
a tak ładnie można o Nim powiedzieć.:roll::)
Bardzo mi się podoba, dzieki!:loveu:

To prawda, Mandor wygląda poważnie, a ma dopiero rok.
W Jego wieku to moja Niunia była dużo bardziej goowniarzowata.:cool3:

mówiłam to już dawno, ze chłopak dorośleje, ale Ewelina coś chyba wierzyć nie chciała:evil_lol::evil_lol:

Posted

Mówiłaś, mówiłaś... ale on na ogół i tak wygląda (i zachowuje się) jak dzieciak totalny :lol: Choć ostatnio coraz częściej takie "dorosłe" miny ma ;)

I tak jeszcze spytam... (wiem, że to totalnie nie miejsce na takie pytania ;)) - wiecie może, czy ekg u psa wykonuje się z premedykacją, czy "na żywca"? :roll:

Posted

Aville napisał(a):
Mówiłaś, mówiłaś... ale on na ogół i tak wygląda (i zachowuje się) jak dzieciak totalny :lol: Choć ostatnio coraz częściej takie "dorosłe" miny ma ;)

I tak jeszcze spytam... (wiem, że to totalnie nie miejsce na takie pytania ;)) - wiecie może, czy ekg u psa wykonuje się z premedykacją, czy "na żywca"? :roll:

U ludzi na zywca to i u psa chyba tak samo...

Posted

A tu nasz Potwór pije z jednej miski z Destrą z Banciarni.

Nie wiem ile osób miało możliwość obserwować jak bergamaski bawią się z innymi psami, ale przy nich akity to niewinne istoty. Najlepsze momenty były gdy Destra po staranowaniu naszej Simki (co dla suni kończyło się turlaniem przez parę metrów) oglądała się za się za siebie czy dobrze trafiła:diabloti:

Posted

Od Estra na pewno, a Panienki na zdjęciu tak się ustawiły, że Destra wygląda jak jakiś mikrus, tu może lepiej będzie widać. Nasza Sunia w wieku czterech miesięcy ważyła 15,5 kilo (w poniedziałek), nie wiem czy to dużo:oops:

Posted

Aville napisał(a):

Na pewno na "żywca" :lol:

Posted

haaaa zaczeło działać znowu!!! to może zdjęcia ze spacerku,który odbył się kilka tygodni temu (dziś był kolejny spacer, ale nawet aparatu nie wyjęłam z plecaka:oops::oops:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...