Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wpisałem wyników poprzednich. Wszystko przez tych niecierpliwych ;-)
Mushiro - dosk.2
Toramaru - dosk. 1, CWC
A teraz kolejne fotki.

Oko w oko z zespołem sędziowskim

Posted

Małe sprostowanie z tym ukończeniem championatu. Wprowadzono mnie w błąd i rzeczywiście Agnieszka ma rację, jeszcze nie minęło 6 miesięcy! Więc jeszcze trochę poczekamy (będę musiał zmienić tamtego posta).
Ale to nic, wrzucam następne fotki.

Posted

Gratulacje dla Agnieszki i Christopha!!!! :D :P :D :D :P :D :P
A ja sie dowiedziałam 0 12 w nocy,że ludzie z którymi mam jechać odbieraja poród,który się zaczął o 22.oo i doopa,nie jadą :( Nic już nie mogłam zorganizować..... :cry: i siedziałam w domu w super humorze :evilbat: :evil:

Posted

Matagi napisał(a):
Gratulacje dla Agnieszki i Christopha!!!! :D :P :D :D :P :D :P
A ja sie dowiedziałam 0 12 w nocy,że ludzie z którymi mam jechać odbieraja poród,który się zaczął o 22.oo i doopa,nie jadą :( Nic już nie mogłam zorganizować..... :cry: i siedziałam w domu w super humorze :evilbat: :evil:

a jednak :-?

Posted

donya napisał(a):
Wyniki z Kielc
Bimbo Yamamoto - dosk. 1, CWC, NPwR, BOB + koszmarny puchar
Cziru Yamamoto - dosk. 2
Ongaku Halne Wzgórze - bdb. 3

Gratulacje raz jeszcze :lol:
Czy masz zdjecia Ongaku?

Posted

czy Wy zauważyliście, ze wszystkie te akity z dortmundu mają inne umaszczenie od tej która wygrała BOB?? u tamtej niesamowicie wyraźnie oddziela się biały kolor od czerwonego.. pomijam już intensywność tego koloru...

chris gratuluje!!

jestem ciekawa jak w ogole wrażenia po dortmundzie?? jak poziom akitek polskich ma sie do europejskich?? ze zdjeć to niestety dużo nie widać przynajmniej dla osoby która się spieszy..
1 ogólny wniosek który mi sie nasunął po obejrzeniu zdjec, że tam wszystkie akitki są dobrze prygotowane, powiedziałabym że często perfekcyjnie czego niestety nie mozna powiedzieć o polskich akitkach :(

Posted

Chciałam tylko napisać, że było mi bardzo miło Christoph'a poznać i porozmawiać :D

Ja zanim się przywlokłam pod ring z klamotami juz ocena Akitek się skończyła :-? i nie mam zdjąć z ringu :(

Mam tylko to jedne zdjącie z BOG 5 w Jeleniej Górze i akurat sędzia Tobie Christoph ciutkę pieska załania :wink:

Posted

Fotki z Dobrego Miasta sa, ale poniewaz robione metoda tradycyjna, to wymagaja sprzetu ktorego odczuwam brak, podobnie jak cyfrowki, ale dzieki uprzejmosci przesympatycznej wlascicielki samkow, to w srode powinny sie pokazac w galerii :lol: :lol: :lol:

Posted

GR napisał(a):
Fotki z Dobrego Miasta sa, ale poniewaz robione metoda tradycyjna, to wymagaja sprzetu ktorego odczuwam brak, podobnie jak cyfrowki, ale dzieki uprzejmosci przesympatycznej wlascicielki samkow, to w srode powinny sie pokazac w galerii :lol: :lol: :lol:

Czekać będę z utęsknieniem :D ,zobaczę co straciłam :wink:

Posted

Ja bym chętnie zobaczyła zdjęcia z Dobrego Miasta z BOG :D

Bo jak wieśc niesie brat mojej malutkiej wygrał tam BOB, BIS Junior, BOG i był w BIS-ie II :angel: :angel:

Posted

wygral, bo byl sliczny, a jak biegl to az milo bylo patrzec, taki byl sprezysty i dynamiczny, czego niestety nie mozna powiedziec o niektorych BOB-cach z tej grupy. Zdjec niestety nie mam, ale proponuje poszukac ich wsrod hasiorow : :fadein:

Posted

[quote name='christoph']Na początek gratulacje dla Bimbo.
A teraz Jelenia Góra.
Akita u Izis UTSUKUSHII - dosk.1, Zw.Mł.

Śliczne zdjecie maluszka, ktory dopiero co skonczyl 9 miesiecy :-)
Strasznie sie ciesze, ze wnusio pochodzi po wystawach w koncu tak bardzo niektorzy na to czekali ;-)

Posted

Gratulacje dla Tady i Amai-a !!!!!!

Ale wam zazdroszcze, ze jezdzicie :) ja niestety narazie nie moge :) ale juz nie długo :)

Mi sie podoba kolorek Cziru Yamamoto. Przeslicznie biały :) az miło popatrzec !!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...