donya Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Gratulacje!!! To juz 6 miesięcy minęło - jak ten czas leci :P
christoph Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Nie wpisałem wyników poprzednich. Wszystko przez tych niecierpliwych ;-) Mushiro - dosk.2 Toramaru - dosk. 1, CWC A teraz kolejne fotki. Oko w oko z zespołem sędziowskim
christoph Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Małe sprostowanie z tym ukończeniem championatu. Wprowadzono mnie w błąd i rzeczywiście Agnieszka ma rację, jeszcze nie minęło 6 miesięcy! Więc jeszcze trochę poczekamy (będę musiał zmienić tamtego posta). Ale to nic, wrzucam następne fotki.
Matagi Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Gratulacje dla Agnieszki i Christopha!!!! :D :P :D :D :P :D :P A ja sie dowiedziałam 0 12 w nocy,że ludzie z którymi mam jechać odbieraja poród,który się zaczął o 22.oo i doopa,nie jadą :( Nic już nie mogłam zorganizować..... :cry: i siedziałam w domu w super humorze :evilbat: :evil:
takatuka Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Matagi napisał(a):Gratulacje dla Agnieszki i Christopha!!!! :D :P :D :D :P :D :P A ja sie dowiedziałam 0 12 w nocy,że ludzie z którymi mam jechać odbieraja poród,który się zaczął o 22.oo i doopa,nie jadą :( Nic już nie mogłam zorganizować..... :cry: i siedziałam w domu w super humorze :evilbat: :evil: a jednak :-?
Ziemniak Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Gratulacje dla Chrisa i Agnieszki :D Ale ostatnio szalejecie 8) 8) 8) Dajcie innym troche wygrac :lol: Ps. Chris, bedziesz w Walbrzychu?
Ziemniak Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 donya napisał(a):Wyniki z Kielc Bimbo Yamamoto - dosk. 1, CWC, NPwR, BOB + koszmarny puchar Cziru Yamamoto - dosk. 2 Ongaku Halne Wzgórze - bdb. 3 Gratulacje raz jeszcze :lol: Czy masz zdjecia Ongaku?
Agappe Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 czy Wy zauważyliście, ze wszystkie te akity z dortmundu mają inne umaszczenie od tej która wygrała BOB?? u tamtej niesamowicie wyraźnie oddziela się biały kolor od czerwonego.. pomijam już intensywność tego koloru... chris gratuluje!! jestem ciekawa jak w ogole wrażenia po dortmundzie?? jak poziom akitek polskich ma sie do europejskich?? ze zdjeć to niestety dużo nie widać przynajmniej dla osoby która się spieszy.. 1 ogólny wniosek który mi sie nasunął po obejrzeniu zdjec, że tam wszystkie akitki są dobrze prygotowane, powiedziałabym że często perfekcyjnie czego niestety nie mozna powiedzieć o polskich akitkach :(
sh_maniak Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Chciałam tylko napisać, że było mi bardzo miło Christoph'a poznać i porozmawiać :D Ja zanim się przywlokłam pod ring z klamotami juz ocena Akitek się skończyła :-? i nie mam zdjąć z ringu :( Mam tylko to jedne zdjącie z BOG 5 w Jeleniej Górze i akurat sędzia Tobie Christoph ciutkę pieska załania :wink:
GR Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Fotki z Dobrego Miasta sa, ale poniewaz robione metoda tradycyjna, to wymagaja sprzetu ktorego odczuwam brak, podobnie jak cyfrowki, ale dzieki uprzejmosci przesympatycznej wlascicielki samkow, to w srode powinny sie pokazac w galerii :lol: :lol: :lol:
Matagi Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 GR napisał(a):Fotki z Dobrego Miasta sa, ale poniewaz robione metoda tradycyjna, to wymagaja sprzetu ktorego odczuwam brak, podobnie jak cyfrowki, ale dzieki uprzejmosci przesympatycznej wlascicielki samkow, to w srode powinny sie pokazac w galerii :lol: :lol: :lol: Czekać będę z utęsknieniem :D ,zobaczę co straciłam :wink:
sh_maniak Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Ja bym chętnie zobaczyła zdjęcia z Dobrego Miasta z BOG :D Bo jak wieśc niesie brat mojej malutkiej wygrał tam BOB, BIS Junior, BOG i był w BIS-ie II :angel: :angel:
GR Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 wygral, bo byl sliczny, a jak biegl to az milo bylo patrzec, taki byl sprezysty i dynamiczny, czego niestety nie mozna powiedziec o niektorych BOB-cach z tej grupy. Zdjec niestety nie mam, ale proponuje poszukac ich wsrod hasiorow : :fadein:
donya Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Zdjecia z Kielc Ongaku Halne Wzgórze Ongaku Halne Wzgórze i Cziru Yamamoto
Izis Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 [quote name='christoph']Na początek gratulacje dla Bimbo. A teraz Jelenia Góra. Akita u Izis UTSUKUSHII - dosk.1, Zw.Mł. Śliczne zdjecie maluszka, ktory dopiero co skonczyl 9 miesiecy :-) Strasznie sie ciesze, ze wnusio pochodzi po wystawach w koncu tak bardzo niektorzy na to czekali ;-)
Asiunia02 Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Gratulacje dla Tady i Amai-a !!!!!! Ale wam zazdroszcze, ze jezdzicie :) ja niestety narazie nie moge :) ale juz nie długo :) Mi sie podoba kolorek Cziru Yamamoto. Przeslicznie biały :) az miło popatrzec !!!
Recommended Posts