Matagi Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 donya napisał(a):Lila!!! Ależ ty masz przygody :wink: Taaaaaa,przygody z myszami :evil: Jak mnie nie było ,to Martyna robiła jakiś projekt na naszym kompie,bo swój już s.....a :evil: Żeby wstawić fotę czy co tam muszę trzymać i lewy i prawy klawisz hurtem,klikam i klikam i za 10 razem udaje mnie się ,wrrrrrrrrr :evilbat: Nadgarstek mnie boooooli :evil:
Ziemniak Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Matagi napisał(a):donya napisał(a):Lila!!! Ależ ty masz przygody :wink: Taaaaaa,przygody z myszami :evil: Jak mnie nie było ,to Martyna robiła jakiś projekt na naszym kompie,bo swój już s.....a :evil: Żeby wstawić fotę czy co tam muszę trzymać i lewy i prawy klawisz hurtem,klikam i klikam i za 10 razem udaje mnie się ,wrrrrrrrrr :evilbat: Nadgarstek mnie boooooli :evil: Oj, Lilka jak bysmy wiedzieli to na wystawie zrobilibysmy sciepe na nowa myche :D
Matagi Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Mareczku! :P Dzięki :lol: :lol: :lol: Właśnie przed chwilą zajarzyłam,że moja młoda,ma bez przewodową :lol: :lol: :lol: Jutro ją skonfiskuję,a co? :wink: :wink: :wink: :wink:
Izis Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Dostalam wlasnie fotki mojej TAKI z Lodzi i ustawienie na lokatach: A tu już TAKA w Bydgoszczy, srebro i piękny opis :-) Jest jeszcze troche dzika ale jest juz coraz lepiej :-)
Matagi Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 No to wtykam ŁÓdź,starą myszą,bo optyczna nie chodzi :evil: Starałam sie umieszczać fotki takie,żeby nie były takie same jak wstawiła Agnieszka.Nie ja byłam fotografem ,od razu mówię :lol: Na zdjęciach są: 1.Asztar 2.psy,szczenięta 3.psy MŁ. 4.Bos i Goku 5.Bimbo,Asztar,Shogun 6.suczki MŁ 7.suczki ,pośrednia 8.suczki,pośr. 9.suczki otwarta 10.suczki otwarta 11.suczka CH
donya Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Lila!!! Wstaw zdjęcia psów z otwartej na lokatach - mówiłaś, że masz :P
Matagi Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Ale jaja!!!! :evilbat: Ja wstawiłam,ale gdzie je wcięło :roll: :evil: całe 7 fot!!!! Wetkłam je w następnym poście,a jego ne ni :evil: Dopiero widzę.....grrrrrrrrrrrrrr :evil: Zaraz znowu zacznę..... :(
Matagi Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Replay fotki: Na zdjęciach jest: 1.psy otwarta 2.Czenay 3.psy otwarta 4.pies z Tozama i Czenay 5.psy CH 6.psy CH. 7.Bimbo
Matagi Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Siem spracowałam :wink: :lol: To co wstawiłam to tylko ciut,mam więcej,a dostałam dzisiaj fotki od Marka i Joli :D :D :D wstwie je za niedługo :lol: :lol: :lol:
Matagi Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 [quote name='"donya"']III w otwartej to Ban Yamamoto[/quote A teraz juz wiem!!! :lol: Dzięki :P Ja to jakoś zawsze patrzę przed siebie,co za mna nie widzę :wink: W przyszłym tygodniu będe miała wyniki z całej wystawy,wstawie je na dogs i zapewne na tutaj!!!! Dzięki ,Aga!!!! :P :P :P
Matagi Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 donya napisał(a):Mam nadzieję, że wraz z ocenami - jestem ciekawa :P Jasne,że z ocenami!!! :lol: :lol: :lol:
Izis Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Co do ocen akit z międzynarodówki w Łodzi to nie wiem jak reszta. Wiem tylko, że: Psy klasa młodzieży: Akita u Izis TADA - I/II, doskonały, złoty medal, Zwycięstwo Młodzieży ODA NOBUNAGA Halne Wzgórze - II/II suki klasa młodzieży: RYOKO halne Wzgórze -I/IV, doskonała, złoty medal, Zwyciestwo Młodzieży CHUSHA SUTEKI - II/IV Akita u Izis TAKA - III/IV, bardzo dobra REN'AI SABI Halne Wzgórze - IV/IV - bardzo dobra
daga10011 Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Alez one sa piekne :P .Sluchajcie-znacie hodowle Matricaria????Z Torunia?????wlasnie dzis czytalam psa-i bylo o poczatkach Akit w polsce-matricaria to hodowla mojej kuzynki i bylo tam o niej :P
Matagi Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Pewnie,że znacie :P to jedna z pierwszych hodowli w Polsce.Akit już nie hodują,zapewne jakieś psy tam jeszcze są,mają teraz beagle i cos jeszcze,nie pamiętam.Ich akity były czy też są w tzw.starszym typie,jeszcze przed podziałem na akita i DJP.Wiele hodowli ma w swoich rodowodach psy z Matricaria.Mojej SAKE Fukura matka jest z Matricaria,a Tosziego babka też z tamtąd pochodzi.Sake została pokryta moim Okiim,tak,że pod koniec czerwca urodzą sie szczeniaczki-mam nadzieję :wink:
daga10011 Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 To gratuluje :lol: ...i trzymam kciuki..w Matricaria maja teraz beagle westy i yorki 8) .Moja kuzynka jak uslyszala,ze mam leona skwitowala to ze bede miala problemy bo one sa ciezkie jak akity :roll: .nie maja juz akit wlasnie z powodu charakterkow 8) ..czemu sie dziwie,bo Baska rewelacyjnie ukladala zawsze psy :roll:
Izis Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 To właśnie babcia Tosziego ze strony matki. Suka od której wywodzą się wszystkie akity z Halnego Wzgórza, czyli KAWAKITA FUJI Matricaria.
Ziemniak Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='Matagi']Ojjjjjjjjj,zgubiłam Shoguna,poprawka : Lilka wybaczam :D Oda w Lodzi II/II -bdb :cry:
Recommended Posts