Kasia_i_Łukasz Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Na koniec moja ulubiona seria zdjęć z tego wypadu - "akitki skalniaki" :lol: :lol: :lol: The end
Kasia_i_Łukasz Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Od tego właściwie powinnam zacząć :oops: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA DLA INECZKI I JEJ MĘŻUSIA :loveu:
Agappe Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='lady_m']Przedstawiam wam pewna mloda dame ;) nie chce się czepiać :evil_lol: :evil_lol: ale mi sie wydawało ze przedstawianie to głównie "imię i nazwisko" ;) możesz udzielić też takiej informacji?? :) a młoda dama śliczna!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: łepek :loveu: :loveu:
Agappe Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Kasia i Łukasz jak zawsze wspaniałe zdjęcia!!! a to pierwsze z serii skalniaczkowej :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Aidka bardzo się zmieniła od ostatniej obecności na forum!!! rośnie "kawał" panny :)) ale czegoś mi zabrakło na tych zdjeciach.. gdzie Aszeńka????????:roll: :roll: jak dziewczynki się dogadują???
Asiaczek Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='Stitch'] "To" z lewej strony, to chyba jakiś pluszak, prawda?:lol: Pzdr.
Agappe Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 mała artystyczna niespodziewajka :) jestem ciekawa czy Wam sie podoba?
lady_m Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Agappe napisał(a):nie chce się czepiać :evil_lol: :evil_lol: ale mi sie wydawało ze przedstawianie to głównie "imię i nazwisko" ;) możesz udzielić też takiej informacji?? :) Stopniuje napiecie :evil_lol: Mloda dama to ASHITA-KA Biała Astra FCI
Aville Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Nie bardzo mam jak zmniejszyć... ale skoro Anata tak pięknie wygląda w czerni i bieli :loveu:, to pomyślałam, że niekolorowego Mandora też by można pokazać ;) Większe po kliknięciu.
Asiunia02 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Śliczne te czarno - białe zdjęcia akiciorków :) Może i jutro jak wróce do domku coś wstawie. Kasiu jakies zdjęcie z zaległej podróży poślubnej również poprosimy :)
Agappe Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 lady_m napisał(a):Stopniuje napiecie :evil_lol: Mloda dama to ASHITA-KA Biała Astra FCI aaaa fakt widziałam ogłoszenie o sprzedazy szczeniąt, ale sie tak nie wgłębiałam.. mała na prawde jest fajna!! szczerze mówiąc czekałam aż "coś" "wyjdzie" po Tośku!!
Agappe Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Aville ja te czarno-białe zdjecia i takie zbliżenie to zpapugowałam(ee tak sie pisze to słowo???:roll: :roll: :roll: ) od Ciebie :oops: :oops: :oops: tak mi się te Mandorkowe podobały!!!:loveu: :loveu: a Twój niedźwiadek jak zawsze boski!!!!! dorzuce jeszcze dwie czarno-białe Anaty (swją drogą te zdjecia są z maja :oops: :oops: - moje boskie zaległości)
ineczka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Jussi napisał(a):Od jutra nasz piekny Pan "T", zawita na lamy naszych stron, zapraszamy po wiecej info i wiecej zdjęć :) czyz nie jest to poezja ruchu ? ;) he,he a jednak :lol::lol::lol: gratulujemy następnej słusznej decyzji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: btw. może jakiś amerykańsko- japoński spacer????
ineczka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 och boże takie wakacyjne pocztówki...stitch i kasia fistasia suuuper fotki. Lady m- jakoś nie mogę zobaczyć tej małej dziewczynki a ciekawa jestem bardzo :-? kurdę, czy to tylko ja ich nie widzę???? to samo Kasiu i Łukaszu, waszych foteczek tez jakoś nie mogę zobaczyć...eh... btw bardzo dziękujemy za życzenia ;) he,he jakies dusze artystyczne tu się odzywają, he,he a tak serio to ta biało czarna seria Anaty i Mandorka bardzo fajna :eviltong:
lady_m Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Zdjecia napewno sa, bo widzialam je na komputerze w pracy... W domu (ze wzgledu na jakosc internetu) tez nie widze wszystkich :placz:
lady_m Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 To znowu ta Mloda Dama tym razem w wersji startujacej rakiety :evil_lol:;)
Aville Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Agappe']Aville ja te czarno-białe zdjecia i takie zbliżenie to zpapugowałam(ee tak sie pisze to słowo???:roll: :roll: :roll: ) od Ciebie :oops: :oops: :oops: tak mi się te Mandorkowe podobały!!!:loveu: :loveu: a Twój niedźwiadek jak zawsze boski!!!!!Cieszę się, że udało mi się kogoś zainspirować moimi zdjęciami :evil_lol: a tak serio - cieszę się, że Mandorowe portrety tak się podobają! :loveu: Zdjęcia z dzisiejszego spaceru - przepraszam za jakość, ale tak to jest, kiedy się jedną ręką trzyma smycz, a drugą aparat ;-) Przy okazji można podziwiać Mandora w rudej wersji - praktycznie cały szary podszerstek stracony :D Tak pięknie piesek waruje ;) Taki śliczny ogon ma ;) I najczęstsza pozycja na spacerze - w końcu tyle tam wszystkiego w tej trawie biega :D:
Aville Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 :) Tutaj rzut w pogoni za jaszczurką: A tak pięknie Mandor potrafi biegać po operacji:
Asiunia02 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Aville'] Tak pięknie piesek waruje ;) To zdjęcie jest boskie :):loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Szkoda ze takie słodkie pieski jak włochacze nie mają swojej rasy. Byłaby na pewno niezwykle efektowna, bo każdy egzemplarz byłby inny.
Asiaczek Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Cieszę się, że po operacji Mandor wrócił do zdrowia i ze Ty widzisz poprawę.:lol: Pzdr.
Mori No Kodomo Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Kolejka do wodopoju Troche zabawy z mlodzieza Posiedze sobie... Co 3 Akity to nie jedna... (Keiko & Kyukazan & Iru)
Iwona&Wiki Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Stitch']Kolejka do wodopoju Kolejka jest super!:ylsuper:
Aville Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Mała sesja plenerowa ze zwiedzania terenów koło nowego domu:
Aville Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 I na koniec - rudy i krowa :cool3:: ...i Pan Kot, na chwilę przedtem, jak sprał psa po pysku:
Recommended Posts