Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lady_m']Przedstawiam wam pewna mloda dame ;)

nie chce się czepiać :evil_lol: :evil_lol: ale mi sie wydawało ze przedstawianie to głównie "imię i nazwisko" ;) możesz udzielić też takiej informacji?? :)

a młoda dama śliczna!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: łepek :loveu: :loveu:

Posted

Kasia i Łukasz jak zawsze wspaniałe zdjęcia!!! a to pierwsze z serii skalniaczkowej :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Aidka bardzo się zmieniła od ostatniej obecności na forum!!! rośnie "kawał" panny :)) ale czegoś mi zabrakło na tych zdjeciach.. gdzie Aszeńka????????:roll: :roll: jak dziewczynki się dogadują???

Posted

Agappe napisał(a):
nie chce się czepiać :evil_lol: :evil_lol: ale mi sie wydawało ze przedstawianie to głównie "imię i nazwisko" ;) możesz udzielić też takiej informacji?? :)

Stopniuje napiecie :evil_lol: Mloda dama to ASHITA-KA Biała Astra FCI

Posted

Nie bardzo mam jak zmniejszyć... ale skoro Anata tak pięknie wygląda w czerni i bieli :loveu:, to pomyślałam, że niekolorowego Mandora też by można pokazać ;)

Większe po kliknięciu.

Posted

Śliczne te czarno - białe zdjęcia akiciorków :)

Może i jutro jak wróce do domku coś wstawie.

Kasiu jakies zdjęcie z zaległej podróży poślubnej również poprosimy :)

Posted

lady_m napisał(a):
Stopniuje napiecie :evil_lol: Mloda dama to ASHITA-KA Biała Astra FCI

aaaa fakt widziałam ogłoszenie o sprzedazy szczeniąt, ale sie tak nie wgłębiałam.. mała na prawde jest fajna!! szczerze mówiąc czekałam aż "coś" "wyjdzie" po Tośku!!

Posted

Aville ja te czarno-białe zdjecia i takie zbliżenie to zpapugowałam(ee tak sie pisze to słowo???:roll: :roll: :roll: ) od Ciebie :oops: :oops: :oops: tak mi się te Mandorkowe podobały!!!:loveu: :loveu:
a Twój niedźwiadek jak zawsze boski!!!!! dorzuce jeszcze dwie czarno-białe Anaty (swją drogą te zdjecia są z maja :oops: :oops: - moje boskie zaległości)

Posted

Jussi napisał(a):
Od jutra nasz piekny Pan "T", zawita na lamy naszych stron, zapraszamy po wiecej info i wiecej zdjęć :)

czyz nie jest to poezja ruchu ? ;)

he,he a jednak :lol::lol::lol:
gratulujemy następnej słusznej decyzji :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

btw.
może jakiś amerykańsko- japoński spacer????

Posted

och boże takie wakacyjne pocztówki...stitch i kasia fistasia suuuper fotki.
Lady m- jakoś nie mogę zobaczyć tej małej dziewczynki a ciekawa jestem bardzo :-? kurdę, czy to tylko ja ich nie widzę????
to samo Kasiu i Łukaszu, waszych foteczek tez jakoś nie mogę zobaczyć...eh...
btw bardzo dziękujemy za życzenia ;)

he,he jakies dusze artystyczne tu się odzywają, he,he a tak serio to ta biało czarna seria Anaty i Mandorka bardzo fajna :eviltong:

Posted

[quote name='Agappe']Aville ja te czarno-białe zdjecia i takie zbliżenie to zpapugowałam(ee tak sie pisze to słowo???:roll: :roll: :roll: ) od Ciebie :oops: :oops: :oops: tak mi się te Mandorkowe podobały!!!:loveu: :loveu:
a Twój niedźwiadek jak zawsze boski!!!!!Cieszę się, że udało mi się kogoś zainspirować moimi zdjęciami :evil_lol: a tak serio - cieszę się, że Mandorowe portrety tak się podobają! :loveu:

Zdjęcia z dzisiejszego spaceru - przepraszam za jakość, ale tak to jest, kiedy się jedną ręką trzyma smycz, a drugą aparat ;-)
Przy okazji można podziwiać Mandora w rudej wersji - praktycznie cały szary podszerstek stracony :D

Tak pięknie piesek waruje ;)

Taki śliczny ogon ma ;)

I najczęstsza pozycja na spacerze - w końcu tyle tam wszystkiego w tej trawie biega :D:

Posted

[quote name='Aville']

Tak pięknie piesek waruje ;)

To zdjęcie jest boskie :):loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Szkoda ze takie słodkie pieski jak włochacze nie mają swojej rasy. Byłaby na pewno niezwykle efektowna, bo każdy egzemplarz byłby inny.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...