Matagi Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 [quote name='nice_girl'][quote name='Matagi']No i Łódź za nami 8) 8) 8) Mam mieszane uczucia co do wystawy,pozostał mi niedosyt... :wink: Źle nie było,ale mogło być lepiej :wink: OKII srebro i OJO srebro :D Troche dziwne było to sędziowanie,faworyci nie wygrali,kilka psów miało wczoraj swoje 5 minut. Mam kupę zdjęć zaczne wstawiać jutro,dziś nie dam rady,dopiero wróciłam z Łodzi :P OKII jest super! :lol: Zmęczony dotarł dzis do domu,zdrzemnął się z godzinkę i zabrał sie za Sake :lol: :lol: :lol: :fadein: Adda! :P Na zdjęciu Agnieszki jest właśnie on Matagi, Ty paskudo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja Cię, misia, szukałam, patrzyłam za Tobą, ale nie mogłam Cię znaleźć. :( Gdzie się ukrywałaś? :( W końcu doszłam do wniosku, że nie przyjechałaś na tę wystawę... Justynka! :P Ja byłam w Łodzi juz od północy w piątek!!!Odwiedzałam swego wnusia Osoroshiiego :P A ,że akiciarze rozmowni sa ,to poszliśmy spać po 4.00 :lol: :lol: :lol: ,wiedząc,że sędziuja nas o 13.00.Na wystawe dotarliśmy po 12.00,sędziowanie zaczęło sie po 13.00 i to grubo....Z wystawy wyszliśmy po 16.00 ledwo żywi i my i akity :lol: .Strasznie żałuję,że sie nie spotkałyśmy,ale jakos to może nadrobimy,myślę....Najbliższa moja wystawa to Dobre Miasto,a później Warszawa.Szkoda,że nie dostałaś CWC,ale niestety bywa i tak..... :(
cleo2000 Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 ok dziekuje bardzo i czekam na fotki odpoczywajcie pozdrawiamy
donya Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Stawkę podam ale wszystkich wyników nie znam :( PSY szczeniaki Hagemasu Halne Wzgórze 1 Hoseki Halne Wzgórze 2 młodzież Oda Nabunaga Halne Wzgórze 2 Tada Akita u Izis 1 posrednia Bimbo Yamamoto - 2, res. CACIB Czingo Roal nieobecny Kozutsu Vaduz - 3 Tanoshimi Go Dogutti - 1, CACIB otwarta Apollo Imaginacja Asztar imaginacja - 1 Ban Yamamoto Bokushi Yamamoto - bez lokaty Chimago Tozama Czenaj Roal - bez lokaty Kitakaze Kibo Roal Okii Matagiinu - 2 championy Bos Kumade - 2 Rengoku - 3 Shogun Halne Wzgórze - 1 SUKI mlodzież Chusha Suteki - 4 Renai Sabi Halne Wzgórze - 2 Ryoko Halne Wzgórze - 1 Taka Akita u Izis - 3 pośrednia Bara Yamamoto - nieobecna Bashi Roal - 2 Bejshi roal - bez lokaty Bu Yamamoto - bez lokaty Inazuma of Amayadori Ken - 3 Koharubiyori Tajgeta - 4 Kurimu Tajgeta - 1, CACIB otwarta Gengo Żelazny Jar - ? Megumi Czech Jakobin - ? Momiji Halne Wzgórze 1 Ojosan Matagiinu - 2 championy Bashi Tajgeta - 1 Jesli coś pomyliłam to proszę poprawić
Izis Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 donya napisał(a): SUKI mlodzież Chusha Suteki - 4 Renai Sabi Halne Wzgórze - 2 Ryoko Halne Wzgórze - 1 Taka Akita u Izis - 3 Jesli coś pomyliłam to proszę poprawić No wiec poprawiamy: Suki w mlodziezy: 1 - RYOKO Halne Wzgórze 2 - CHUSHA Suteki 3 - Akita u Izis TAKA 4 - RENAI Halne Wzgórze
cleo2000 Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 ciekawe wyniki dziekuje bardzo za ich podanie pozdrawiam
donya Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Lecimy dalej ze zdjęciami Apollo Imaginacja Asztar Imaginacja
nice_girl Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 [quote name='Matagi'][quote name='nice_girl'][quote name='Matagi']No i Łódź za nami 8) 8) 8) Mam mieszane uczucia co do wystawy,pozostał mi niedosyt... :wink: Źle nie było,ale mogło być lepiej :wink: OKII srebro i OJO srebro :D Troche dziwne było to sędziowanie,faworyci nie wygrali,kilka psów miało wczoraj swoje 5 minut. Mam kupę zdjęć zaczne wstawiać jutro,dziś nie dam rady,dopiero wróciłam z Łodzi :P OKII jest super! :lol: Zmęczony dotarł dzis do domu,zdrzemnął się z godzinkę i zabrał sie za Sake :lol: :lol: :lol: :fadein: Adda! :P Na zdjęciu Agnieszki jest właśnie on Matagi, Ty paskudo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja Cię, misia, szukałam, patrzyłam za Tobą, ale nie mogłam Cię znaleźć. :( Gdzie się ukrywałaś? :( W końcu doszłam do wniosku, że nie przyjechałaś na tę wystawę... Justynka! :P Ja byłam w Łodzi juz od północy w piątek!!!Odwiedzałam swego wnusia Osoroshiiego :P A ,że akiciarze rozmowni sa ,to poszliśmy spać po 4.00 :lol: :lol: :lol: ,wiedząc,że sędziuja nas o 13.00.Na wystawe dotarliśmy po 12.00,sędziowanie zaczęło sie po 13.00 i to grubo....Z wystawy wyszliśmy po 16.00 ledwo żywi i my i akity :lol: .Strasznie żałuję,że sie nie spotkałyśmy,ale jakos to może nadrobimy,myślę....Najbliższa moja wystawa to Dobre Miasto,a później Warszawa.Szkoda,że nie dostałaś CWC,ale niestety bywa i tak..... :( No to nie miałyśmy jak się spotkać. :( Bo o 11.25 miało sie zacząc sędziowanie corgi. W sumie zaczęło się ok.12.30, ale już od 12 nie ruszałam sie spod ringu. My dopiero jedziemy do Rzeszowa. :) Gratuluję wszystkim akiciarzom sukcesów, tych mniejszych i większych! :D
Atomic Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Śliczniaste fotaski ;) Ma ktoś z Wam fotki haszczaków ? :) Pozd.
Izis Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 A tutaj TADA moj w Łodzi. i TAKA bidula co to ani biegac ani stac nie chciala i dopiero stanęła spokojnie jak ustawione zostały już lokaty. Stoi na III miejscu ;-)
Atomic Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Pani Izydo... ;) Mi sie wydaje że widzialam DAICHI lub TADA na żywo nie daleko Pani bloku... :lol: :lol: :lol: Po szłam przez Burzyńskiego do koleżanki... :D
Izis Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Możliwe. Mógł być jeden albo drugi :-) Bo tatuś czasem bywa u nas :-)
christoph Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Przeczytałem wyniki z Łodzi. Przeeeeciekawe!. Ale jednak nieźle chyba było się spotkać w takim gronie?
Matagi Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 christoph napisał(a):Przeczytałem wyniki z Łodzi. Przeeeeciekawe!. Ale jednak nieźle chyba było się spotkać w takim gronie? Jasne,że nieźle :lol: a nawet lepiej :lol: Było miło,wesoło i suuuuper ciekawie :wink: Niedługo będę miała szczegółowe wyniki,wstawie je na dogs i chyba tu też!Następne spotkanie /większe/zapewne w Wawie... :lol:
christoph Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Matagi napisał(a):christoph napisał(a):Przeczytałem wyniki z Łodzi. Przeeeeciekawe!. Ale jednak nieźle chyba było się spotkać w takim gronie? Jasne,że nieźle :lol: a nawet lepiej :lol: Było miło,wesoło i suuuuper ciekawie :wink: Niedługo będę miała szczegółowe wyniki,wstawie je na dogs i chyba tu też!Następne spotkanie /większe/zapewne w Wawie... :lol: Teraz jeszcze obejrzałem szczegółowo zdjęcia. I coś mi się wydaje, że: 1. Tylu tak pięknych akit naraz rzadko spotkać. 2. Może topór wojenny został raz na zawsze zakopany? (A później się obudziłem???)
donya Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 W Warszawie na terenie Ośrodka Szkoleniowo-Sportowego Wojskowej Akademii Technicznej przy ul. Kartezjusza 1
christoph Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 A tak w ogóle to proponuję, żeby zaprowadzić jakiś porządek w Dogomanii i zdjęcia akit umieszczać w "Galerii Alit", obojętnie, czy z wystaw, czy też z innych sytuacji. Jak galeria akit, to galeria. Przynajmniej użytkownicy forum nie będą musieli zbyt mocno szukać. Bo jak dotychczas to jakieś to rozczłonkowane jest. (I bez aluzji).
Matagi Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Najpierw wstawię fotki z Opola.Przesłała mi je Jola z Halnego :D Na fotkach są: 1.Amai 2.Rengoku 3.Hokori 4.Hoseki i Hokori 5.Oda 6.Ryoko 7.Ryoko 8.Sayko i Bu 9.Sayonara 10.suczki z kl.M 11.suczki z kl.O 12.suczki z kl.SZ
Matagi Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Qrcze! :evil: Mysza mnie się buntuje,chyba pójdzie do śmietnika :evilbat: Nie wiem czy dam radę wetknąć Łódź :( Jeżeli nie,to jutro kupię nową i wstawię,będziecie musieli poczekać.... :(
Recommended Posts