Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='nice_girl'][quote name='Matagi']No i Łódź za nami 8) 8) 8) Mam mieszane uczucia co do wystawy,pozostał mi niedosyt... :wink: Źle nie było,ale mogło być lepiej :wink: OKII srebro i OJO srebro :D Troche dziwne było to sędziowanie,faworyci nie wygrali,kilka psów miało wczoraj swoje 5 minut.
Mam kupę zdjęć zaczne wstawiać jutro,dziś nie dam rady,dopiero wróciłam z Łodzi :P
OKII jest super! :lol: Zmęczony dotarł dzis do domu,zdrzemnął się z godzinkę i zabrał sie za Sake :lol: :lol: :lol:
:fadein:
Adda! :P Na zdjęciu Agnieszki jest właśnie on
Matagi, Ty paskudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja Cię, misia, szukałam, patrzyłam za Tobą, ale nie mogłam Cię znaleźć. :( Gdzie się ukrywałaś? :( W końcu doszłam do wniosku, że nie przyjechałaś na tę wystawę...

Justynka! :P Ja byłam w Łodzi juz od północy w piątek!!!Odwiedzałam swego wnusia Osoroshiiego :P A ,że akiciarze rozmowni sa ,to poszliśmy spać po 4.00 :lol: :lol: :lol: ,wiedząc,że sędziuja nas o 13.00.Na wystawe dotarliśmy po 12.00,sędziowanie zaczęło sie po 13.00 i to grubo....Z wystawy wyszliśmy po 16.00 ledwo żywi i my i akity :lol: .Strasznie żałuję,że sie nie spotkałyśmy,ale jakos to może nadrobimy,myślę....Najbliższa moja wystawa to Dobre Miasto,a później Warszawa.Szkoda,że nie dostałaś CWC,ale niestety bywa i tak..... :(

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stawkę podam ale wszystkich wyników nie znam :(

PSY
szczeniaki
Hagemasu Halne Wzgórze 1
Hoseki Halne Wzgórze 2

młodzież
Oda Nabunaga Halne Wzgórze 2
Tada Akita u Izis 1

posrednia
Bimbo Yamamoto - 2, res. CACIB
Czingo Roal nieobecny
Kozutsu Vaduz - 3
Tanoshimi Go Dogutti - 1, CACIB

otwarta
Apollo Imaginacja
Asztar imaginacja - 1
Ban Yamamoto
Bokushi Yamamoto - bez lokaty
Chimago Tozama
Czenaj Roal - bez lokaty
Kitakaze Kibo Roal
Okii Matagiinu - 2

championy
Bos Kumade - 2
Rengoku - 3
Shogun Halne Wzgórze - 1

SUKI
mlodzież
Chusha Suteki - 4
Renai Sabi Halne Wzgórze - 2
Ryoko Halne Wzgórze - 1
Taka Akita u Izis - 3

pośrednia
Bara Yamamoto - nieobecna
Bashi Roal - 2
Bejshi roal - bez lokaty
Bu Yamamoto - bez lokaty
Inazuma of Amayadori Ken - 3
Koharubiyori Tajgeta - 4
Kurimu Tajgeta - 1, CACIB

otwarta
Gengo Żelazny Jar - ?
Megumi Czech Jakobin - ?
Momiji Halne Wzgórze 1
Ojosan Matagiinu - 2

championy
Bashi Tajgeta - 1

Jesli coś pomyliłam to proszę poprawić

Posted

donya napisał(a):

SUKI
mlodzież
Chusha Suteki - 4
Renai Sabi Halne Wzgórze - 2
Ryoko Halne Wzgórze - 1
Taka Akita u Izis - 3

Jesli coś pomyliłam to proszę poprawić

No wiec poprawiamy:
Suki w mlodziezy:
1 - RYOKO Halne Wzgórze
2 - CHUSHA Suteki
3 - Akita u Izis TAKA
4 - RENAI Halne Wzgórze

Posted

[quote name='Matagi'][quote name='nice_girl'][quote name='Matagi']No i Łódź za nami 8) 8) 8) Mam mieszane uczucia co do wystawy,pozostał mi niedosyt... :wink: Źle nie było,ale mogło być lepiej :wink: OKII srebro i OJO srebro :D Troche dziwne było to sędziowanie,faworyci nie wygrali,kilka psów miało wczoraj swoje 5 minut.
Mam kupę zdjęć zaczne wstawiać jutro,dziś nie dam rady,dopiero wróciłam z Łodzi :P
OKII jest super! :lol: Zmęczony dotarł dzis do domu,zdrzemnął się z godzinkę i zabrał sie za Sake :lol: :lol: :lol:
:fadein:
Adda! :P Na zdjęciu Agnieszki jest właśnie on
Matagi, Ty paskudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja Cię, misia, szukałam, patrzyłam za Tobą, ale nie mogłam Cię znaleźć. :( Gdzie się ukrywałaś? :( W końcu doszłam do wniosku, że nie przyjechałaś na tę wystawę...

Justynka! :P Ja byłam w Łodzi juz od północy w piątek!!!Odwiedzałam swego wnusia Osoroshiiego :P A ,że akiciarze rozmowni sa ,to poszliśmy spać po 4.00 :lol: :lol: :lol: ,wiedząc,że sędziuja nas o 13.00.Na wystawe dotarliśmy po 12.00,sędziowanie zaczęło sie po 13.00 i to grubo....Z wystawy wyszliśmy po 16.00 ledwo żywi i my i akity :lol: .Strasznie żałuję,że sie nie spotkałyśmy,ale jakos to może nadrobimy,myślę....Najbliższa moja wystawa to Dobre Miasto,a później Warszawa.Szkoda,że nie dostałaś CWC,ale niestety bywa i tak..... :(
No to nie miałyśmy jak się spotkać. :( Bo o 11.25 miało sie zacząc sędziowanie corgi. W sumie zaczęło się ok.12.30, ale już od 12 nie ruszałam sie spod ringu. My dopiero jedziemy do Rzeszowa. :)

Gratuluję wszystkim akiciarzom sukcesów, tych mniejszych i większych! :D

Posted

A tutaj TADA moj w Łodzi.

i TAKA bidula co to ani biegac ani stac nie chciala i dopiero stanęła spokojnie jak ustawione zostały już lokaty. Stoi na III miejscu ;-)

Posted

Pani Izydo... ;) Mi sie wydaje że widzialam DAICHI lub TADA na żywo nie daleko Pani bloku... :lol: :lol: :lol: Po szłam przez Burzyńskiego do koleżanki... :D

Posted

christoph napisał(a):
Przeczytałem wyniki z Łodzi. Przeeeeciekawe!. Ale jednak nieźle chyba było się spotkać w takim gronie?

Jasne,że nieźle :lol: a nawet lepiej :lol: Było miło,wesoło i suuuuper ciekawie :wink: Niedługo będę miała szczegółowe wyniki,wstawie je na dogs i chyba tu też!Następne spotkanie /większe/zapewne w Wawie... :lol:

Posted

Matagi napisał(a):
christoph napisał(a):
Przeczytałem wyniki z Łodzi. Przeeeeciekawe!. Ale jednak nieźle chyba było się spotkać w takim gronie?

Jasne,że nieźle :lol: a nawet lepiej :lol: Było miło,wesoło i suuuuper ciekawie :wink: Niedługo będę miała szczegółowe wyniki,wstawie je na dogs i chyba tu też!Następne spotkanie /większe/zapewne w Wawie... :lol:

Teraz jeszcze obejrzałem szczegółowo zdjęcia. I coś mi się wydaje, że:
1. Tylu tak pięknych akit naraz rzadko spotkać.
2. Może topór wojenny został raz na zawsze zakopany? (A później się obudziłem???)

Posted

A tak w ogóle to proponuję, żeby zaprowadzić jakiś porządek w Dogomanii i zdjęcia akit umieszczać w "Galerii Alit", obojętnie, czy z wystaw, czy też z innych sytuacji. Jak galeria akit, to galeria. Przynajmniej użytkownicy forum nie będą musieli zbyt mocno szukać.
Bo jak dotychczas to jakieś to rozczłonkowane jest. (I bez aluzji).

Posted

Najpierw wstawię fotki z Opola.Przesłała mi je Jola z Halnego :D
Na fotkach są:
1.Amai
2.Rengoku
3.Hokori
4.Hoseki i Hokori
5.Oda
6.Ryoko
7.Ryoko
8.Sayko i Bu
9.Sayonara
10.suczki z kl.M
11.suczki z kl.O
12.suczki z kl.SZ

Posted

Qrcze! :evil: Mysza mnie się buntuje,chyba pójdzie do śmietnika :evilbat:
Nie wiem czy dam radę wetknąć Łódź :( Jeżeli nie,to jutro kupię nową i wstawię,będziecie musieli poczekać.... :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...