Matagi Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Chaaaaaaaaa,chaaaaaaa :lol: Mnie kiedyś na Helu poinformowano,że mam spejalna ,bardzo rzadka odmianę husky,ten kolor jest wyjątkowy i one sa bardzo drogie,bo kosztuja ponad 5.000 zł :lol: :lol: :lol:
adda Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Matagi napisał(a):Chaaaaaaaaa,chaaaaaaa :lol: Mnie kiedyś na Helu poinformowano,że mam spejalna ,bardzo rzadka odmianę husky,ten kolor jest wyjątkowy i one sa bardzo drogie,bo kosztuja ponad 5.000 zł :lol: :lol: :lol: No to jak już Ci się te maluszki urodzą, hajda na Hel i sprzedawaj :lol:
donya Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 To,że mam husky w niespotykanym kolorze to juz się przyzwyczaiłam - bo to słyszę prawie każdego dnia. Czasami tłumaczę co to za rasa ale wiekszość ludzi i tak mi nie wierzy :o
Matagi Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Adda! :P Ty to masz głowę :D Maluchy powinny być do sprzedaży w sierpniu,a Hel wtedy oblegany przez turystów....i nie tylko krajowych :lol: :lol: :lol:
adda Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 [quote name='Matagi']Adda! :P Ty to masz głowę :D Maluchy powinny być do sprzedaży w sierpniu,a Hel wtedy oblegany przez turystów....i nie tylko krajowych :lol: :lol: :lol: No widzisz :lol: I od razu mówię, zagraniczniacy niech płacą po 5.000 - eurasów :evilbat:
Matagi Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: Nooooo tak :lol: :lol: :lol: A aborygeni w złociszach! :lol: :lol:
Matagi Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Kwiatki dla Addy za pomysł :D Adda! A może zostaniesz naszym menagerem? To byłby diamentowy interes :lol: :lol: :lol:
adda Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Pięknie za kwiatuszki dziękuję :P Pewnie, że mogę zostać managerem :lol: Będziemy kosić siano aż miło :D
donya Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Będziecie chodzić po plaży ze szczeniaczkami w koszyczkach i krzyczeć - rzadka odmiana husky - wyjątkowa okazja - kupujcie bo nigdzie indziej takich nie znajdziecie - kupujcie ludziska
Matagi Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 donya napisał(a):Będziecie chodzić po plaży ze szczeniaczkami w koszyczkach i krzyczeć - rzadka odmiana husky - wyjątkowa okazja - kupujcie bo nigdzie indziej takich nie znajdziecie - kupujcie ludziska A.....nie :wink: Nic nosić nie będziemy :wink: Skoro to specjalna odmiana husky :lol: to zaprzęgniemy dorosłe unikaty do wózeczka,wsadzimy tam cudeńka,a od krzyczenia i zachwalania będzie Franek /co sam w domu będzie siedział :wink: /,on drzeć się potrafi i jest bardzo przekonujący :lol: Kolejki będa sie ustawiać,zamawiać będą na lata naprzód.... :lol: :lol: :lol: Muszę Franka zacząć uczyć jakichś haseł reklamowych :lol: :lol: :lol:
donya Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Zacznij uczyć. Kto wie może sie kiedyś przyda. :wink: No tak nosić to trochę ciężko te husky. :P
Matagi Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Jutro skontaktuję się z Addą,naszym menageremi opracujemy kampanie reklamową :lol: :lol: :lol:
Matagi Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Ok!Adda :P Wychodzi na to,że dzisiaj moje unikalne husky wyprodukuja następne pokolenie :wink:
adda Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Dzisiaj? :o O mamo! To trzymam kciuki 8) Napisz jak poszło :oops:
Matagi Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 [quote name='adda']Dzisiaj? :o O mamo! To trzymam kciuki 8) Napisz jak poszło :oops: Ho ho! :D Małżeństwo Okiiego i Sake zostało skonsumowane!!!Teraz go wykąpię,coby psienkny był na wystawę w Łodzi :lol: :lol:
adda Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 [quote name='Matagi']Ho ho! :D Małżeństwo Okiiego i Sake zostało skonsumowane!!! 8) To chyba powtórka jeszcze będzie? Teraz go wykąpię,coby psienkny był na wystawę w Łodzi :lol: :lol: Wypachnij go :P
Matagi Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 [quote name='adda'][quote name='Matagi']Ho ho! :D Małżeństwo Okiiego i Sake zostało skonsumowane!!! 8) To chyba powtórka jeszcze będzie? Teraz go wykąpię,coby psienkny był na wystawę w Łodzi :lol: :lol: Wypachnij go :P Jutro replay przed wyjazdem do Łodzi :D A co do wypachnienia,to jemu w głowie teraz tylko jedne hm...perfumy :wink: Będzie chodził po wystawie i szukał odpowiednich perfum :wink: :wink: :wink:
adda Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Matagi napisał(a):Jutro replay przed wyjazdem do Łodzi :D A co do wypachnienia,to jemu w głowie teraz tylko jedne hm...perfumy :wink: Będzie chodził po wystawie i szukał odpowiednich perfum :wink: :wink: :wink: Ależ chłopak będzie wyluzowany :D
Agappe Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 [quote name='donya']A to akitowe szczeniaczki Ten tłumacząc na język polski nazywa się Pędzelek Yamamoto a ten zapomniałam :oops: jaki słodki ten długowłosy!!!! śliczny :) a jak ten drugi się wabi??
donya Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 Długowłosy wabi się Fude Yamamoto. Ten drugi Fukuro Yamamoto.
Recommended Posts