Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Chaaaaaaaaa,chaaaaaaa :lol: Mnie kiedyś na Helu poinformowano,że mam spejalna ,bardzo rzadka odmianę husky,ten kolor jest wyjątkowy i one sa bardzo drogie,bo kosztuja ponad 5.000 zł :lol: :lol: :lol:

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matagi napisał(a):
Chaaaaaaaaa,chaaaaaaa :lol: Mnie kiedyś na Helu poinformowano,że mam spejalna ,bardzo rzadka odmianę husky,ten kolor jest wyjątkowy i one sa bardzo drogie,bo kosztuja ponad 5.000 zł :lol: :lol: :lol:
No to jak już Ci się te maluszki urodzą, hajda na Hel i sprzedawaj :lol:

Posted

To,że mam husky w niespotykanym kolorze to juz się przyzwyczaiłam - bo to słyszę prawie każdego dnia. Czasami tłumaczę co to za rasa ale wiekszość ludzi i tak mi nie wierzy :o

Posted

Adda! :P Ty to masz głowę :D Maluchy powinny być do sprzedaży w sierpniu,a Hel wtedy oblegany przez turystów....i nie tylko krajowych :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Matagi']Adda! :P Ty to masz głowę :D Maluchy powinny być do sprzedaży w sierpniu,a Hel wtedy oblegany przez turystów....i nie tylko krajowych :lol: :lol: :lol: No widzisz :lol: I od razu mówię, zagraniczniacy niech płacą po 5.000 - eurasów :evilbat:

Posted

Będziecie chodzić po plaży ze szczeniaczkami w koszyczkach i krzyczeć - rzadka odmiana husky - wyjątkowa okazja - kupujcie bo nigdzie indziej takich nie znajdziecie - kupujcie ludziska

Posted

donya napisał(a):
Będziecie chodzić po plaży ze szczeniaczkami w koszyczkach i krzyczeć - rzadka odmiana husky - wyjątkowa okazja - kupujcie bo nigdzie indziej takich nie znajdziecie - kupujcie ludziska

A.....nie :wink: Nic nosić nie będziemy :wink: Skoro to specjalna odmiana husky :lol: to zaprzęgniemy dorosłe unikaty do wózeczka,wsadzimy tam cudeńka,a od krzyczenia i zachwalania będzie Franek /co sam w domu będzie siedział :wink: /,on drzeć się potrafi i jest bardzo przekonujący :lol: Kolejki będa sie ustawiać,zamawiać będą na lata naprzód.... :lol: :lol: :lol: Muszę Franka zacząć uczyć jakichś haseł reklamowych :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='adda']Dzisiaj? :o O mamo! To trzymam kciuki 8) Napisz jak poszło :oops:

Ho ho! :D Małżeństwo Okiiego i Sake zostało skonsumowane!!!Teraz go wykąpię,coby psienkny był na wystawę w Łodzi :lol: :lol:

Posted

[quote name='Matagi']Ho ho! :D Małżeństwo Okiiego i Sake zostało skonsumowane!!!
8) To chyba powtórka jeszcze będzie?

Teraz go wykąpię,coby psienkny był na wystawę w Łodzi :lol: :lol:
Wypachnij go :P

Posted

[quote name='adda'][quote name='Matagi']Ho ho! :D Małżeństwo Okiiego i Sake zostało skonsumowane!!!
8) To chyba powtórka jeszcze będzie?

Teraz go wykąpię,coby psienkny był na wystawę w Łodzi :lol: :lol:
Wypachnij go :P

Jutro replay przed wyjazdem do Łodzi :D
A co do wypachnienia,to jemu w głowie teraz tylko jedne hm...perfumy :wink: Będzie chodził po wystawie i szukał odpowiednich perfum :wink: :wink: :wink:

Posted

Matagi napisał(a):
Jutro replay przed wyjazdem do Łodzi :D
A co do wypachnienia,to jemu w głowie teraz tylko jedne hm...perfumy :wink: Będzie chodził po wystawie i szukał odpowiednich perfum :wink: :wink: :wink:
Ależ chłopak będzie wyluzowany :D

Posted

[quote name='donya']A to akitowe szczeniaczki

Ten tłumacząc na język polski nazywa się Pędzelek Yamamoto

a ten zapomniałam :oops:

jaki słodki ten długowłosy!!!! śliczny :)

a jak ten drugi się wabi??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...