Asiunia02 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Ja juz też gdzies to zdjęcie widziałam. Ale nie kojarze co to za piesek. Musze sie brata spytac bo on ma do takich rzeczy strasznie dobrą pamiec. Zycze powodzenia w Sopocie !!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam i dozobaczenia za tydzień (nad odpoczac).
ineczka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Asiaczek, Ewcik, Asiunia02, bardzo dziękujemy za życzenia, :oops::oops::oops: Agappe, sukieneczek nie było, ale za to dziewczyny mają po fotce z kokardą, nie na ogonie lecz na głowie :eviltong: he,he i znowu męczysz wszystkich naszymi spacerowymi fotkami, następnym razem koniecznie musimy coś na nich zmienić bo jest za czerwono, he,he :evil_lol: btw małe preguskowe kąpanko bardzo sympatyczne :loveu:
Iwona&Wiki Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Ja tam w ogóle nie jestem zmeczona.:) Uwielbiam ogladac te zdjęcia, a nie chwalę, bo wszystkie wspaniałe. A zupełny odlot, od kiedy pojawiły sie te dwa przesliczne maluchy:loveu: Akity z różowymi kokardami, to musiało być urokliwe zjawisko. Ciekawe, jaki los spotkał tę Fumikową:evil_lol:, bo Aiko swoją, to pewnie z wrodzonym spokojem:)
ineczka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Iwonko, to nie kokardki tylko jedna wielka kokarda
ineczka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 a teraz z innej beczki troszkę fotek z domowego zacisza na początek troszkę czułości i podgryzania ;)
ineczka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 razem cieplej na posłanku. niedługo już sie nie będą tam mieścić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ineczka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 za kratkami a tu już nasza Fumi powoli zaczyna pozować
Dan Danilo Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='ineczka']za kratkami a tu już nasza Fumi powoli zaczyna pozować ... a gdzie się nakreca tego misia ?????:diabloti: :diabloti: :diabloti: Krzysiek
ineczka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 he,he :evil_lol: mis już w nowym typie na bateryjki słoneczne :diabloti::diabloti::diabloti:
Agappe Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ineczka napisał(a):razem cieplej na posłanku. niedługo już sie nie będą tam mieścić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: łał rzeczywiście troszke im ciasno:lol:
Agappe Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 no to lecimy z kolejnymi zdjęciami Ineczkowe dziewczynki: Ineczka ze swoimi dziewczynami
Asiaczek Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 A co to za RR? Jakaś zaprzyjaźniona sunia? pzdr.
Agappe Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 sunia z Folwarku Zwierzecego, własciciele sa znajomymi Ewy, ale spotkaliśmy sie przypadkowo..mam więcej jej zdjęć, ale to potem
Izis Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Śliczne te zdjęcia. :-) YOKO taka dostojna a FUMI wyrasta na śliczną młodą damę :-)
buckshot Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 "Tiger" Anshee No Stone Unturned (IMP UK). Nowy pies w hodowli Dan Danilo i Buckshot. Pozdrawiamy
Dan Danilo Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Od jutra nasz piekny Pan "T", zawita na lamy naszych stron, zapraszamy po wiecej info i wiecej zdjęć :) czyz nie jest to poezja ruchu ? ;)
Mori No Kodomo Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Portrecik Cos tam jest! Spacerek Jak cie zlapie! Gonitwy po plazy byly codziennym rytualem :) A To do kolekcji latajacych Akit :)
Agappe Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Stitch napisał(a): Spacerek świetne zdjecie!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: takie popyrtane akity ;)
Kasia Fistasia Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Witam! W związku z tym że nasz sezon wyjazdowy w pełni, nie mam czasu na częstsze wstawianie fotek. Dzisiaj znalazłam chwilę na wstawienie paru z naszych szwedzkich wojaży. Zapoznanie się z "wielką wodą" <br><br>" class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> <br><br>Nawet przebywanie na pomoście, pod którym szaleją fale nie jest ulubionym zajęciem Anshina. Więc nasze psisko jak tylko zostało zwolnione z "obowiązku" towarzyszenie wrócił na ląd <br><br>" class="ipsImage" alt=""> <br><br>Spędzamy w samochodzie bardzo dużo czasu. Ulubionym zajęciem psa jest oglądanie świata z okien. Musieliśmy zrezygnować z psich pasów bezpieczeństwa bo Anshin notorycznie się w nie wplątywał. <br><br>" class="ipsImage" alt=""> <br><br>Kilka foteczek ze zwiedzania i podziwiania przepięknych widoków <br><br>" class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> <br><br>Woda jest tylko fajna jak sie do niej nie wchodzi :-) <br><br>" class="ipsImage" alt=""> <br><br>No i moje ulubione zdjęcie\ <br><br>" class="ipsImage" alt=""> <br><br>Na koniec jako ciekawostkę wstawiam rysunek przedstawiający zbroję dla akity. Dostałam ten rysunek od naszego znajomego, który zajmuje się uzbrojeniem samurajów. <br><br>" class="ipsImage" alt=""> <br><br>Serdecznie pozdrawiam wszystkich akitomaniaków,
Izis Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Kasia Fistasia napisał(a): <br><br>No i moje ulubione zdjęcie\ <br><br>" class="ipsImage" alt=""> <br><br>Na koniec jako ciekawostkę wstawiam rysunek przedstawiający zbroję dla akity. Dostałam ten rysunek od naszego znajomego, który zajmuje się uzbrojeniem samurajów. <br><br>" class="ipsImage" alt=""> <br><br>Serdecznie pozdrawiam wszystkich akitomaniaków, Swietny ten cien akity :-) a i zbroja niczego sobie :-) W ogóle fajne fotki :-)
Kasia_i_Łukasz Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Dzięki Stitch i Kasi Fistasi w galerii zrobiło się bardzo wakacyjnie - cudne te Wasze foteczki a rudzielce jeszcze cudniejsze!! :loveu: :loveu: :loveu: Nasz urlop niestety dobiegł już końca, ale na szczęście wspomnienia na zawsze pozostaną :lol: Pozostając w tym wakacynym temacie zapraszamy na fotorelację z pobytu, z naszymi rudzielcami, w Pieninach - okolice Czorsztyna i Niedzicy: - prawie na szlaku ;) - odpoczynek w górskim strumyczku - chodzący po wodzie :cool3: cdn..
Kasia_i_Łukasz Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 - powrót na szlak - portrecik :loveu: - "rozładowana" Aidka :lol: - króciutka kąpiel w Jeziorze Czorsztyńskim - Aidka podobnie jak jej braciszek Anshin'ek woli jednak trzymać się z daleka od wody (chyba mają to po tatusiu) cdn..
Recommended Posts